Ben unv bittiginden beri calisiyorum. Evlenirkende esime calisacagimi belirttim.
Gercekten calismak gibisi yok. Calismasam esimden biseyler de iateyemem ben sanirim. Maddi ozgurluk bambaska. Tabiki herseyi ortak kararla aliriz ama begendigim sevdigim birseyi eaim almama izin vermeyince,aksama kadar esek gibi calisiyorum,kimse karisamaz deyip aliyorum.
Ama mesela bazen isyerinde cok zorlandigim zamanlar oldu,turlu mobbinge maruz kaldim. Herzaman demistir. Kendini ezdirme,cevabini ver. Cikarirlarsa cikarirlar,baslarim onlarin isine gucune ac acikta degiliz der her zaman.
Bana isden cik veya calis baskisi asla yapmadi,o karar bana ait. Bugun ben isi biraktim calismayacagim desem,sen bilirsin hayatim diyecek bir ese sahibim cok aukur. Calismama da dedigim gibi asla karismaz. Zateen ben de calismadan evde afakanlar basar biliyorum kendimi. İssiz kaldigim zamanlarda kafayi yiyecektim neredeyse...
Ben de kaynanamla yasiyorum. Kaynana demeye bin sahit lazim. Nazar degmesisn anlatmayayim. Mukemmel bir kadin. Sadce bunu soypeyebilirim. Allah bin kere razi olsun. O da esim gibi. İstersem calisirim istersem calismam. Hic karismaz. Sen bilirsin der.
Sen ne yapacaksin... Ben olsam ne yapardim.
Aslinda koca katinvalide falan bunlar isin detayi. Bir kadin gelecegini ve o anki durumunu garantiye almak icin kesinlikle calismali...
Bakin bu forumda,esim aldatti,esim kacti esim siddet uyguluyor ama isim yok param yok ailem kabul etmez diye acilan milyon tane konu var. Kimin ne zaman ne olacagi belli olmaz. Ben mutluyum esim iyi biri ok.
Ne malum ileride seytana uymayacagi. Ne malum allah korusun vefat etmeyecegi,ne malum baska turlu hallerin basima gelmeyecegi??? Bir emeklilik hakkim olmali. Bir birikimim,maddi ozgurlugum olmali.
Ben olsaydim,esimi ikna edene kadar basinin etini yerdim,borc yapardim. Agzindan girer burnundan cikar kabul ettirirdim. Etmiyorsa da bu sebep evlilik bagini koparmaya sebep midir? Bence hayir. Maalesef bu sekilde devam edeceksiniz.