- 24 Ocak 2021
- 11.279
- 25.396
Bu adamla yaşamaktan iyidir , 1+1 ev bulup kıt kanaat yaşarım daha iyi, iğrenç yaşlı bir adamın seks kölesi olmaktan iyidir , sen daha 23 yaşındasınYa bakın şuan herkesin dediği gibi ayrılsam tek başına bı hayat kurmak asgarî ücretle mümkün mu ? Gidebilcegim bı aile evi yok . Mecbur ev tutmak zorunda kalicam kiralari az çok hepimiz biliyoruz
Kimsenin sana sahip çıkmasına gerek yok , kendi başına ayakta kalmaya çalışan binlerce kadın, genç kız var , kolay yolu seçmişsin anladım da 46 yaşındaki adama da gitmezsin beeee, ah be kızım ne yaptın sen ...Ben zengin olsun diye secmedim ki en azından bana düzgünce sahip çıkan birisi olsun istedim hayatımda
Kız, herif zaten çalış demiş evde duramayacakYaşın çok genç hayatını birini bağlayıp senelerce evdemi zaman geçiriceksin
50 yaşına kadar dokunulamadığı için, eşi o zmana ölmüş olur rahat rahat parasını yer %30 devlet katkısıyla.
Herşeyi bile isteye evlendiği için mi?
Allah annenin iki cihanda da belasını versin , çok üzüldüm inan , lütfen lütfen boşan o baban yaşındaki pislik heriften , daha iyi bir hayatın olabilir...
Konu sahibi bunu ayrılmadan yaparsa adam elinde avucunda ne varsa alır konu sahibine de sapı kalır.Yanlış mı anladım bilmiyorum, sanırım annesi, konu sahibinin kocası ile beraber evden koymuş. Ve kovduğu o evde konu sahibinin de payı varmış. Eğer o ev ölmüş babasına ait ise konun sahibi hemen gidip dava açmalı.
Yani bu kafa yapsındaysanız durumu daha iyi biriyle evlenebilirdiniz mesela.Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Bence de miras davası açarsa kazanma şansı var , denenmeye değer...Yanlış mı anladım bilmiyorum, sanırım annesi, konu sahibini kocası ile beraber evden koymuş. Ve kovduğu o evde konu sahibinin de payı varmış. Eğer o ev ölmüş babasına ait ise konu sahibi hemen gidip dava açmalı.
Ahhhh daha çocuksun ya , buradaki kadınlar aklın başına gelsin diye bu yorumları yapıyorlar. Yoksa biz zaten kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz. Sen yorumlara kızma ve üzerinde düşün.Hayatının kontrolü sende olsun ancak bu şekilde güçlü olabilirsin.Tamam ama bı insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki yorumlarda kimseye kötü bişi demedim ki
Konu sahibi bunu ayrılmadan yaparsa adam elinde avucunda ne varsa alır konu sahibine de sapı kalır.
Eyer seviyorsan mecburen çalışacaksın ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin kardeş ( maddi durum yetmiyordur belki karşılıyorsaniz yetemiyorsa ondan çalış diyordur )Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
insan 46 yaşında biriyle evleniyorsa zengindir , hem fakir hem yaşlı . neyi vardı bu adamın yaşıntlarındada bulurdunÖncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Kendi yaşında biriyle olup kaynana evinde 40 yamayla yaşasa daha iyiydiinsan 46 yaşında biriyle evleniyorsa zengindir , hem fakir hem yaşlı . neyi vardı bu adamın yaşıntlarındada bulurdun
Dünyanın binbir türlü hali var, herşeyden önce kendi geleceğiniz/emekliliğiniz için çalışmalısınızÖncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize