- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.401
Bundan sonra bana tanımadan atıp tutanlara laflarımı söyleyıp deşarj olacagım kızlar hıc
kusura bakmayın ve kızmayın.Demek böyle rahatlanıyor .Eskı konularından baktım sana
ne dertlerın var hala benle ugrasacagına psıkolojık tedavı gör sen YUSNES!Oturmus evınde
ahkam kesıyor super evlılıgın var ya !
Evet cnm cok uzak orası olmaz
BU ARADA KONUMU DAGITIP SACMA YORUMLAR YAZANLAR YAZMASIN ARTIK CUNKI ONLARI YOK SAYIYORUM
HIC DE TAKMIYORUM ..
Cedısh,Sevgimiz ve mıkado teşekkurler anlayısınız ıcın kızlar ,evet cedısh ben de telefon ederlerse acacagım,o 2 gun
çok kötuydum .Ama bgn kaymakamlıktan fakırlık kagıdımı ve barodan avukatla randevumu aldım rahatladım.
Dayım teyzem vs de burdaydılar beni sakinleştirdiler..Çok iyiyim hatta,asla kimseyi kırmamaya çok dikkat
edeceğim ,zaten hayat kısa ..
Konuştuk,eşim bu sabah dayımı aramış ve ''dayı benim biraz daha zamana ihtiyacım var şu anda onunla konusamam,
2hafta sonra arayacagım toparlanıp''demiş.Bugun bebegımızı görmeye geldıgınde annem de ''ne olacak durumunuz,
bebegınız ıcın soruyorum ''Demiş.O da ''gerçekten düşüneceğim,ben de onun için kararımı tekrar gözden geçireceğim''
demiş.Cok ılımlıymıs bu defa...Ben netleşip rest cekınce mı böyle oldu kızlar?Ya da yıne mi idareten konusmalar
bunlar?
YUSNES senın gıbılere cevap vermıyorum ama haddını fazla aştın.Sen oruçlu oruçlu halinle
aldıgın gunahlarımla boş yere oruc tutma sevap mevap alamazsın,defol gıt benım konumdan şimdi hain sensın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Senin gibi kocasına kölelık ederek evlılıgını ayakta tutan bırı olacagıma yalnız mutlu olurum
daha ıyı ..Kimse benım moralımı bozamaz!Senın gıbı bır hıc asla!
Evet cnm cok uzak orası olmaz
BU ARADA KONUMU DAGITIP SACMA YORUMLAR YAZANLAR YAZMASIN ARTIK CUNKI ONLARI YOK SAYIYORUM
HIC DE TAKMIYORUM ..
Cedısh,Sevgimiz ve mıkado teşekkurler anlayısınız ıcın kızlar ,evet cedısh ben de telefon ederlerse acacagım,o 2 gun
çok kötuydum .Ama bgn kaymakamlıktan fakırlık kagıdımı ve barodan avukatla randevumu aldım rahatladım.
Dayım teyzem vs de burdaydılar beni sakinleştirdiler..Çok iyiyim hatta,asla kimseyi kırmamaya çok dikkat
edeceğim ,zaten hayat kısa ..
Konuştuk,eşim bu sabah dayımı aramış ve ''dayı benim biraz daha zamana ihtiyacım var şu anda onunla konusamam,
2hafta sonra arayacagım toparlanıp''demiş.Bugun bebegımızı görmeye geldıgınde annem de ''ne olacak durumunuz,
bebegınız ıcın soruyorum ''Demiş.O da ''gerçekten düşüneceğim,ben de onun için kararımı tekrar gözden geçireceğim''
demiş.Cok ılımlıymıs bu defa...Ben netleşip rest cekınce mı böyle oldu kızlar?Ya da yıne mi idareten konusmalar
bunlar?
bundan sonra bana tanımadan atıp tutanlara laflarımı söyleyıp deşarj olacagım kızlar hıc
kusura bakmayın ve kızmayın.demek böyle rahatlanıyor .eskı konularından baktım sana
ne dertlerın var hala benle ugrasacagına psıkolojık tedavı gör sen yusnes!oturmus evınde
ahkam kesıyor super evlılıgın var ya !
Kızlar şimdi karar verdim yapacaklarıma;
1-Önce düğünden sonraki altın hesabımı kapattırcam yarın (zaten çok bir mebla değil,
ama kızımın eğitim dönemi için çalışırken de para eklemeyi düşünüyordum.)
2-Bayramda da eşimi soranlara ayrıldık diyeceğim,kabul ettim çünkü.
3-Bayramdan hemen sonra en yakın baroya gidip avukat talep edeceğim ve
haklarımı öğreneceğim
4-Çocuguma alınacakları ertelemeyip babamdan alacağım borçla alacağım,sonra
eşimden isteyeceğim
5-ev konusu açılırsa mahkeme sonuçlanana kadar haksız olmamam için evden çıkmamam
lazım deyip oyalayacağım;zaten düzenim oturduğu için kimse çık da diyemez
6-Ay başında hemen kira ve faturaları ödeyip evi 1 ay daha garantileyeceğim
7-Hemen başka iş alanlarından da iş başvuruları yapacağım
8-İnternete sadece kızımla ilgili şeyler,onu güzel yetiştirmek için gireceğim
9-Onu bu zamanında yalnız bırakmayacağım
10-Eşime mesaj vs asla atmayacağım
11-Ve tabi bu ay biterken sigarayı da bırakacağım acilen!
Şimdi baktım kızlar yaptıklarım çoğu bitmiş kendımı tebrık ettım gerçekten sadece sigara
kısmı kalmıs o da yakında inşallah baroya da haftaya degıl sonrakı hafta randevum var o da
tamam,evı de garantıledım şükür.Ohh.Şimdi yenı yapacaklarım da :
1-Sigarayı bırakmak
2-İşe girmek
3-Eşimle görüşmemek onunla ılgılı kımseyle konusmamak yok saymak
4-Görusmedıgım arkadaslarımla görusmek
5-Acıkögretımden kımlık ve paso cıkarttıracagım
6*-Sakin biri olacagım
7-Psikologa gıdecegım
Birşey kalmamıs artık bayagı yol katetmısım .
Bi yanlış anlamışım özür dilerim demek çok mu zor "be"?
Sen bu üslubunla hiç bi yerde barınamazsın.
İş,evlilik...zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?