• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Siyahbeyaz gününü nasıl geçiriyosun.
Bebeğin emiyomu.Gece uykusu nasıl.
Sana çok sıkıntı veriyomu.
Bişeyi atlıyoruz kızlar.
Tek başına çocuk büyütmek çok zordur.

doğru söylüyosun ve pek tabi yeniden sevebilir daha çok genç...dünyalar tatlısı bebeği ona yeniden hayata bağlanma arzusu verecektir.unutmayın kızlar o artık özgür bi kadın...yeni bir aşk yeni bir hayat onun helal olsun hakkı...şanslı ki hayatına dahil ettiği yanlış adamı yolun başındayken gösterdi allah ona...daha sıkıntılı zamanlar yaşamadan kurtuldu inşallah...resmi işler bittikten sonra...o aptal ex oluyor...siyah beyaz hoşgeldin yeni hayat diyor...Allah karşısına en hayırlı adamı çıkarsın.

boşverın kızlar,gereksız bir ayrıntı yazdıkları ..Buraya yazıp canımı sıkamam ..Zaten yeterince
sinirlendim !

ne yazmış peki..özelse mjsda yazabilirsin

face ten sil gitsinkokmuş yumurtayı...çöpe at...at çöpe..sanal dahi olsa kırıntıları kalmasın hayatında...sataşacaktır..ister istemez sinirlendir seni.defolsun gitsin.gözünün önünde olduğu sürece fotoğraf dahi olsa yok olsun...kaybettir kendini meraktan kafayı yesin...bu arada kendine bakmayı ihmal etme ..diyet yap..bakım yap..kitap falan oku..sosyal ol sakın eve kapanma...başına gelen bu sınavı sakın yapıştırma üzerine ...

Saol cnm desteğin için,evet ,artık o yokmuş gibi yaşamaya alıştım,tek başıma bebeğimle
gecelere de,onun hakkında konusulanlar da etkilemiyor,içim bir rahatladı nedense.Sonuçta
kaybeden er geç o olacak .Umrumda değil artık.Dün de annemi aramış,bizi sormuş,bez yolla-
mış kargoyla onu haber vermiş.İnsan bebeğini özleyip görmek istemez mi?Birşey dememiş,
yeni ev hayat telaşında ya..O boş hayat onun suratına tokat gibi çarpsın inşallah.Artık
önüme bakıyorum .

dur daha yeni kaşınmalar bunlaaaarrr..sürünsün şeref siz köpek...burnunda tütsün evladı...yuvası kaybettiği ailesi...güçlü görünür başta bu tilkiler ...dolanırlar dolanırlar...Allah belalarını verince kuyruklarındaki tilkiler başlarına bela oldukça kükçü dükkanı sanarlar kaybettiklerini...ama pardon tilki adam o gördüğün reel diğil çocuğum "hadi bakalım sen biraz daha dolan soğuk dünyalarda...biz sana soğuduk ooolum "cevabıyla defolurlar...Allahııım ...inşallar sürünsün özlemden bu insanoğlu...

face ten sil gitsinkokmuş yumurtayı...çöpe at...at çöpe..sanal dahi olsa kırıntıları kalmasın hayatında...sataşacaktır..ister istemez sinirlendir seni.defolsun gitsin.gözünün önünde olduğu sürece fotoğraf dahi olsa yok olsun...kaybettir kendini meraktan kafayı yesin...bu arada kendine bakmayı ihmal etme ..diyet yap..bakım yap..kitap falan oku..sosyal ol sakın eve kapanma...başına gelen bu sınavı sakın yapıştırma üzerine ...

:) Saol canım ben de aileceğim,ama şu an bilmeyen ve sildiğimde bana soracak olan o kadar arkadaşım
var ki kimseyle uğraşmak istemiyorum .sonra tabi silerim.Ona peşkeş çekecek yakın ve hiç sevmedıgım
arkadasının bulundugu semtte tuttu evını bayagı fuhus yuvası olacaktır zaten evi ..Şerefsiz ..

Merhaba siyahbeyaz konunu okudum üzüldüm ve son durum için üzülmedim. Çünkü o bebek böyle bir ş...siz babayla büyümeyi hak etmiyordu. Evet senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. O adamdan zaten sana hayır gelmez artık. Bebeğinle güzel bir gelecek sizi bekliyor buna inan. Kolay değil belki ama olmayacak bişey değil asla.

:) Saol canım ben de aileceğim,ama şu an bilmeyen ve sildiğimde bana soracak olan o kadar arkadaşım
var ki kimseyle uğraşmak istemiyorum .sonra tabi silerim.Ona peşkeş çekecek yakın ve hiç sevmedıgım
arkadasının bulundugu semtte tuttu evını bayagı fuhus yuvası olacaktır zaten evi ..Şerefsiz ..

istediğini yapsın unutma sadece kadınlar kirlenmez.100 tane 1000 tane kadınlada beraber olsa çıkılmaz yola o kadar dalar.dipsiz karanlık kuyularda ruhunu kaybeder.bedeni geçtimde ruhunu kirlettiği malum...manevi değeri olmayan birliktelikler adamı hallaç pamuğu gibi sallar sallar fukara sümüğü gibi yapıştırır duvara...erkekler söylemezler ama nekadar çok kadınla beraber olmuşsa bi adam kendilerini o r s tu gibi hissederler..sadece bunu kimse suratlarına söylemediği için mallar kendilerini hanım hanımcık adamlar sanarlar erkek sanarlar...erkek dediğin sever asla yarı yolda bırakmaz...erkek dediğin sana artık birşey hissetmiyorum demez yada öleceğini bilse bununu söyleyeceği yola girmez...erkek dediğin erkek gibi olur oooluuumm...minnoşlar gibi yumoşlar gibi daldan dala atlamazlar.erkek değilmiş...

iyi yapmışsın o zaman kardeşim...hiiiç cevap yazma...akla karayı seçemez hale gelecek...

Olan olmuş zaten,hem her şeyde bir hayır vardır,sen elinden geleni yaptın,birde şöyle düşün bu şekilde gidipte 5 sene sonra bitse ne olurdu! Zararın neresinden dönersen kardır. Allah yolunu açık etsin senin.

Komik diziler izlesene siyahbeyaz.Bence bir insanı unutmanın en iyi yolu anıları yok etmek ve komik diziler izlemek he ge.Yalan dünya falan izle.Gerçekten güleceğin şeyler yap.Mutsuz her insan bunu yapmalı bence

Evet cnm haklısın ızleyebılsem kızım ızın verse hareme bayılıyorum moralım süper oluyor
onu izleyınce:))

ya kızlar önemlı bır sorunum var bgn yakın akrabamız vefat ettı ve aılem köye gıttı 1hafta yok:(((
Ve apartman boşaldı sayılır.Bir amcam kaldı o da tek yasadıgımı bılmıyor,yengem calısıyor
ve benım haftaya 3gun işlerım var dısarda olmam sart,anneme bırakacaktım bebegımı.:((
Aklıma ex kayınvalıdemı cagırmak geldı,sizce???Sonucta,ben bu adamın bebegının bakıcısı
gıbı para alıp bakıyorum ve hastayım bayılma dönemlerım oluyor,baş dönmelerım var bu ara,
bır de uykusuzluk yorgunluk ..Yanı bana acıl yardım şart ,sizce cagırayım mı;sonucta bu
bebegın onların da oldugunu ve sorumluluklarını bılmelerı gerekmıyor mu??
eleştırı veya yorum yapmadan cevaplarsanız sevınırım ,1-2saate aramayı dusunuyorum.

ya kızlar önemlı bır sorunum var bgn yakın akrabamız vefat ettı ve aılem köye gıttı 1hafta yok:(((
Ve apartman boşaldı sayılır.Bir amcam kaldı o da tek yasadıgımı bılmıyor,yengem calısıyor
ve benım haftaya 3gun işlerım var dısarda olmam sart,anneme bırakacaktım bebegımı.:((
Aklıma ex kayınvalıdemı cagırmak geldı,sizce???Sonucta,ben bu adamın bebegının bakıcısı
gıbı para alıp bakıyorum ve hastayım bayılma dönemlerım oluyor,baş dönmelerım var bu ara,
bır de uykusuzluk yorgunluk ..Yanı bana acıl yardım şart ,sizce cagırayım mı;sonucta bu
eleştırı veya yorum yapmadan cevaplarsanız sevınırım ,1-2saate aramayı dusunuyorum.

Ara tabi gelsin onlardan biri..durumunu anlat birazda onlar yardımcı olsun
ilerde kızım,torunum demeyi bilirler
ben hep diyorum eşinede kızınla ilgili sorumluluk ver bu konuda sakın gurur yapma
nasıl alışırsa öyle gider

Ara tabi gelsin onlardan biri..durumunu anlat birazda onlar yardımcı olsun
ilerde kızım,torunum demeyi bilirler
ben hep diyorum eşinede kızınla ilgili sorumluluk ver bu konuda sakın gurur yapma
nasıl alışırsa öyle gider

evet sımdı dugunden berı bır kere bıle kızımı göreyım dıye aramadı annemı ,bez gönderınce aradı ama
kızımı göreyım demedı pislik ya yenı ev yenı hayat telaşında gününü gün edıyor ben burda neler yaşarken
......KAdını ararsam eşim yine üstüne alınır dıye vazgectım kendım ugrasacagım veya teyzem gelır

Tüm yazdıklarını hiç atlamadan okudum siyah beyaz. Tüm hislerini buraya yazdın hergün. Okurken içimin acıdığı çok zaman oldu ama son günlerde iyi olduğunu görmek beni sevindirdi. Eğer kötü hissedecek olursan, unutma en karanlık gecelerin bile sonunda güneş hep doğar. Seni tanımasam da tanıyormuşum gibi oldu. Daha da iyi olacaksın ama buna kendin inan. Ve o adamı boşver, ondan bi nane olmaz.

Okurken bazen seni çok sert eleştirenler oldu, tembelliklerine ver. Çünkü yazdığın herşeyi üşenmeden okusalardı, buna cüret etmezlerdi. :)

Ayrıca ben avukatım, istediğin zaman özelden veya burdan bana soru sorabilirsin, yardımcı olurum.

Son düzenleme:
ve apartman boşaldı sayılır.bir amcam kaldı o da tek yasadıgımı bılmıyor,yengem calısıyor
aklıma ex kayınvalıdemı cagırmak geldı,sizce???sonucta,ben bu adamın bebegının bakıcısı
bır de uykusuzluk yorgunluk ..yanı bana acıl yardım şart ,sizce cagırayım mı;sonucta bu
Eleştırı veya yorum yapmadan cevaplarsanız sevınırım ,1-2saate aramayı dusunuyorum.

arama ..yanında götür bebeğini..

Back