• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

ne yazacağımı bilemedim..ama yazmadan da edemedimm..Allahım kızının yüzüne baksında kocana akıl fikir versin...Şuan ne aşamadasınız ???

ne yazacağımı bilemedim..ama yazmadan da edemedimm..Allahım kızının yüzüne baksında kocana akıl fikir versin...Şuan ne aşamadasınız ???

şu an uzun zaaman görusmemeye karar verdık benım canım acıyordu cunku görunce
o ev tuttu kendı yenı hayatına adım atmaya basladı
iş buldugum zaman bosanma davasın acacak

CİNCİK sanmıyorum cnm bızı bu yasamına dahıl edecegını.
O zaten ortaokulda yatılı okudugundan berı aıle hayatı olmamıs bırıydı
yanı rahata alışkın,karısanı görusenı olmadan kendı yasayan,asi bırıydı
Aynen devam etcek ,etsin bakalım .
Yenı askların bebegıne duyulan askla aynı olmayacagını enınde sonunda bırgun
anlar elbet..

şu an uzun zaaman görusmemeye karar verdık benım canım acıyordu cunku görunce
o ev tuttu kendı yenı hayatına adım atmaya basladı
iş buldugum zaman bosanma davasın acacak

kendisi kararlı yani... konuyu açalı yaklaşık 2 ay olmuş bu süreçte sen kendinde bi değişiklik yaptn mı?kilonla ilgili filan?

kendisi kararlı yani... konuyu açalı yaklaşık 2 ay olmuş bu süreçte sen kendinde bi değişiklik yaptn mı?kilonla ilgili filan?

Ben zaten dıyetteyım cnm ,aslında hamılelıgım kılosuz gecıyordu 4 ay kusup kılo bıle vermıstım
ama 6.ayımda aldatıldıgımı ögrenınce depresyondan yemeye verdım kendımı 20 kılo aldım
ama dogumdan bu zamana 15ını verdım 5 kılom kaldı ,sacımı boyattım .Bakımım normal,iyiyim
ama karsımdakı bakmadıktan sonra dış görunumumun onunla alakası yok kendım ıcın yapıyorum
iş için yapıyorum daha cok bakımlı gıdeyım görusmelere,bır de işyerınde dıyetım de tam
duzenlı olmaz dıye sımdı yapmaya devam ..

CİNCİK sanmıyorum cnm bızı bu yasamına dahıl edecegını.
O zaten ortaokulda yatılı okudugundan berı aıle hayatı olmamıs bırıydı
yanı rahata alışkın,karısanı görusenı olmadan kendı yasayan,asi bırıydı
Aynen devam etcek ,etsin bakalım .
Yenı askların bebegıne duyulan askla aynı olmayacagını enınde sonunda bırgun
anlar elbet..

dışarıdan bakan bir göz olarak birkaç arkadaş gibi aldatma gibi bir durumun olmadığını düşünüyorum canım. kırgınsın haklısın da ama eşinin de öyle hemen aşk meşk peşinde koşacak biri olduğunu sanmıyorum sorumsuz biri olabilir ama düşündüğün kadar sorumsuz değil bence öyle olsa kalkıp da düğüne falan da gelmezdi. zamanla yoluna girecek herşey buna inanıyorum ben sinirlerini yıpratma ve fevri davranmamaya çalış

Olaylar bu aşamadayken suç ve suçlu aramanın kimseye faydası yok...Çözüm üretebiliyorsak ne ala...Diğer türlü sen yaptın ben yaptım o kaçtı v.s ...Kime ne faydası var....Zaten siyahbeyaz herşeyi olduğu gibi tüm içtenliğiyle anlatıyor...Ama bir yandan da hatalar varsa onu da konuşmak lazım...Konuşulsun ki hatalar tekrar edilmesin....Bu arada sert ve keskin yorumlar yapılması da bir yandan iyi oluyor...Ben bana bu tarz yaklaşımlar olduğunda kendimi daha fazla sorgularım...Varsa bir hatam düzeltip düzeltemiyeceğime bir kez daha bakarım...
Ben kesinlikle eşinin seni bir başkası için terk ettiğine inanmıyorum... Ve doğru dürüst iletişim kurulup çözüm aranabilse bulunur diye umut ediyorum hala...Onun için sen kendinde bir eksiklik hata görüyorsan sorgulamanın zararı olmaz faydası olur..

Ki bunu da yapıyor siyah beyaz
"Öyle deme canım ben istisnayım ,sen beni ibret al ki bunları yaşama.:( Olacagı varsa oluyormuıs
hayatta demek ki.Ama bebek sonrasına ıyıce arastırmadan bebek yapmamanı tavsıye ederım.
Ben eger bu konu yerıne bu sıteyı daha erken bulsaydım ve sorunumuzu yazsaydım ya da
arkadaslarıma anlatabılseydım kesınlıkle su anda bu durum yerıne daha farklı seyler yasamıs
olabılırdım.Bana kımse erkekler lohusadan lohusa olur kaprıs yapar demedı kı,ben de dogum
yapan sevdıgın kadına aşık olursun el ustunde tutarsın sanıp yanıldım:(
Sakın önyargıyla
böyle dusunme cnm .Belkı senı cok guzel bır gelecek beklıyor ve esın mukemmel baba,sana
cok iyi koca olacaktır ."
Örnekte görüldüğü gibi...Neticede ortada bir bebek varken kimse boşan yada görüşme lafını bu kadar rahat etmemeli.Üstelik de düzelme umudum olsa dönerim diyen bir adam için...Bunun yerine o umudun olabileceğini gösterebilmek daha doğru olacak sanki....

Siyah beyaz,

Beni yanlis anlamissin

beni az cok taniyanlar bilir bahsi gecen gorevlerin kadin ve erkegin gorevi diye ayrilmasina bile karsi bir insanken,tutup da sana neden bunlari yapmadin diyemem

hayat musterek diyoruz sozde degil ozde olmali

diyorum ki tum sorumlulugu kadinin yuklendigi evlilikler nasil ki mutsuzsa, erkegin yuklendigi evlilikler de mutsuzdur

aslinda bir insan evlilikte bunlari tek basina da yapabilir
ama tum bunlara ragmen esinden deger gormezse aksine hakarete kufure maruz kalirsa
bir sure sonra kisi patlar ve beklenmedik tepkiler verir

bunun kadini erkegi yok
esinin yasadigi genelde kadinlarin yasayip isyan ettigi bir durum

cocukla birlikte yuku artinca isyan bayragini cekmis

bebegin uykusuzlugu da bahane olmamali
oglum 3 yasina kadar uyumadi
esimle 15 dk lik uykularla ertesi gun ise gittigimizi biliriz

bunlar hamilelikten onceydi diyorsun ama bir mesajinda bebegi banyo yaptirirken verdigin tepkiyi anlatan mesajin vardi...

neyse zaten su asamada bunlarin onemi yok

ama ben surekli kendini aklama, esini karalama cabasinda oldugun icin
sana ayna tutmaya calistim

birazcik olsun ozelestiri yaptirabildiysem ne mutlu bana

esindeki baska kadin degil
bunalim, bikkinlik,buhran, deger gorememe...

tek yapman gereken kafa dinlemesine izin vermek
cunku su an saglikli dusunemiyor ...

umarim anlatabilmisimdir...

Son düzenleme:
büyük konusmak istemiyorum ama hiç düşünmeden bırakırdım gibi geliyo.bebeğimide alıp bırakırdım.ama herkesin sosyal hayatı düşünceleri farklı tabi ki.cünkü eşin düşüncesizlik etmiş bebeğiniz var ve senin psikolojin daha hassas bunu düşünmesi lazımdı o dönemde.

en sonunda kkdaki tüm kadınları bezdirecek.

yapıcı eleştiri diye bir şeyden de anlamıyor.

sonra da sert uslupla karşılaşıyor

Biraz acimasizca olacak ama samimi yorumum senin mesajindan mailinden mektubundan bana fenalik geldi, kocan ne haldedir kimbilir

Bazi arkadaslar atlatilmasi zor bir durum, elbette kabullenecek demisler ama konu 2 aydir soyle ilerliyor

-Eve cagiricam
-Cagirma
-Cagirdim

-Mesaj aticam
-Atma
-Attim

-Mail aticam
-Atma
-Attim

-Ailesine soyliycem
-Soyleme
-Soyledim

-Dugune cagirdim
-Sen de gitme
-Gittim

-Mektup vericem
-Verme
-Verdim

Yorum yapmak anlamsiz, arkadas bildigini okuyor zaten.

anlattıklarımızın içeriği,

aslında karşımızdakinin anlayabildiği yada anlamak istediği kadardır.

Siyah beyaz,

Beni yanlis anlamissin

beni az cok taniyanlar bilir bahsi gecen gorevlerin kadin ve erkegin gorevi diye ayrilmasina bile karsi bir insanken,tutup da sana neden bunlari yapmadin diyemem

hayat musterek diyoruz sozde degil ozde olmali

diyorum ki tum sorumlulugu kadinin yuklendigi evlilikler nasil ki mutsuzsa, erkegin yuklendigi evlilikler de mutsuzdur

aslinda bir insan evlilikte bunlari tek basina da yapabilir
ama tum bunlara ragmen esinden deger gormezse aksine hakarete kufure maruz kalirsa
bir sure sonra kisi patlar ve beklenmedik tepkiler verir

bunun kadini erkegi yok
esinin yasadigi genelde kadinlarin yasayip isyan ettigi bir durum

cocukla birlikte yuku artinca isyan bayragini cekmis

bebegin uykusuzlugu da bahane olmamali
oglum 3 yasina kadar uyumadi
esimle 15 dk lik uykularla ertesi gun ise gittigimizi biliriz

bunlar hamilelikten onceydi diyorsun ama bir mesajinda bebegi banyo yaptirirken verdigin tepkiyi anlatan mesajin vardi...

neyse zaten su asamada bunlarin onemi yok

ama ben surekli kendini aklama, esini karalama cabasinda oldugun icin
sana ayna tutmaya calistim

birazcik olsun ozelestiri yaptirabildiysem ne mutlu bana

esindeki baska kadin degil
bunalim, bikkinlik,buhran, deger gorememe...

tek yapman gereken kafa dinlemesine izin vermek
cunku su an saglikli dusunemiyor ...

umarim anlatabilmisimdir...

Son düzenleme:
siyah beyaz bence sen otur baştan aşağı yazdıklarını oku bu foruma.

kendini objektif değerlendir diyeceğim ( amaaaa nerdeeeee buna da hemen parlayacaksın)

kendi hatalı yanlarını bulmazsan,

kusura bakma ama, sanal da dahi arkadaş bulamıyorsan,

realite de nasıl hayat arkadaşınla devam edeceksin.

çok fevrisin..

fevri olmaktan ziyade hiç geri adım atmıyorsun...

dur bir dakika ya, ben hemen tepki verdim ama bu insan niye bana böyle demek istedi acaba diye düşünmüyorsun sonradan.

çocuğuna bir iyilik yap ve kendini değiştir.

geliştir.

HİÇBİŞİ senın gıbılere ınat bosanmayacagım!

en sonunda kkdaki tüm kadınları bezdirecek.

yapıcı eleştiri diye bir şeyden de anlamıyor.

sonra da sert uslupla karşılaşıyor

herkez kendı yasadıyı acıyı bılır bazne anlatmak ıstedıklerımız yanlıs olabılır ama yazmadan once bunuda ıyı anlamamızda yayrr var bencee en ıyısı kırıcı olmak yerıne yorum yapsın elestırenler yanlıs anlasılmasın kırıcı olamamk ıcın sevgıyle ınsallh duzelecek ıstedıgı zamn kopup gıdemez ıstese bıole ortada bır bebek var hakım sormazmı adama bu cocouk ne olacak ondan once (allah cc)var cnm uzulme elbet gorecek hatasını senden tek ıstedıgım bol bol dua et yararını goreceksın abdestını al namaza dur ıcın huzur bulsun cnm optum ıyı gunler

aman şu erkeklerde cinsel organları kadar beyinleride olgun olsa bu ayrılıklar olmaz

Son düzenleme:
Ya anlayamıyorum..

Yargılıyosun diyeceksin belki ama senin anlattıklarınla vurucam seni.
İyi bi ev hanımı olamadım, ütümü, temizliğimi hep eşim yaptı diyosun.Ailen geldiğinde çay servisini bile o yapıyormuş, Ailen herşeyinize müdahale ediyormuş.Sen sevgini gösteremeyen bi insanmışsın, cilveden nazdan anlamam diyosun,Kavga ederken KÜFÜR EDİYORMUŞSUN..

şimdi eşinin yerine koyuyorum kendimi de kusura bakma ama biraz kadın olsaydın emin ol bunları yaşamazdın.Eşin gayette anlayışlı ve iyi bi adammış anlattığın kadarıyla.. Adam daha senin için ne yapsaydı yani.Ömür boyu senin bu halini çekecek mi sandın?

Biraz kadınlığın sorumluluğunu almak lazım arkadaşlar kimse kusura bakmasın.
Eğer kadın kadınlığını yapmıyorsa şikayet etmeye asla hakkı yok.

Benim ablamda aynı senin gibiydi.. şimdi 10 yıllık bi evlatlarının olduğu ilişkileri bitmek üzere.Ablam için zerre üzülmüyorum çünkü çok uyardım 10 yıl boyunca yüz bin defa aldım karşıma konuştum,"yapıyo diye kocana bu kadar yüklenme, yan gelip yatma.Sen kadınlık görevlerini yap o yardım etmek isterse yine yardım etsin" dedim "kavga ederken küfretme, seviyeni düşürme " dedim.anlatamadım.Şimdi eniştemin gözünde zerre kadar değeri yok ablamın.

maalesef benzeri senin başına gelmiş, sana da zerre üzülmüyorum, o yavrucağa yazık günah!!

hata tek taraflı değildir belki eşinin de hataları vardır ama sen sürekli hata yaparsan onunda hata yapmasına evliliğinizde sebep olursun,

sen seni eleştiren buradaki arkadaşlarımıza kızıyorsun ama emin ol hiç biri bu konuda art niyetli değiller ,

seni eleştiriyoruz hatalarını anlaman için , sende anlaşılan hatalarını görmüşsün ve açıkça ne yaşadıysan burada bizlerle paylaşmışsın ,

ben eminim senin samimi olduğuna yoksa bende ona küfür ettim falan demezdin, ama tabi burada birbirimizi göremiyoruz mimiklermizi söyleyiş tarzımızı göremiyoruz ,

bu yüzden yanlış anlamalar olabilir ...
neyse canım ama ben senin yerinde olsam çocuğuma baban seni bıraktı gitti v.b düşünceler, hayallaer kurmak yerine eşimi tekrar kazanmayı denerdim ,

çünkü anlattıklarından eşinin iyi bir insan olduğu bunalıp artık başka biriyle görüştüğü falan inan insanın evinde huzur olmazsa erkekler malesef bunu yapabişliryor bu konuda haklı demiyorum ama ,

hata yapmış hatasını da büyütmemiş, intikam almak , giyinip süslenip onu kıskandırmaya çalışmak inan çok saçma çocuksu sen artık bir annesin bebeğinin en güzel dönemlerini paylaşmak yerine hiç yoktan sebeplerden yuvanın huzurunu sen bozmuşsun..
hatanı anlaman yerine buradaki bir kaç kişinin lafına bakarakta dolup eşine karşı duvar örüyorsun ama EŞİNDEN ÇOK SEN HAKSIZSIN!!!

VE HALA DİYEBİLİYORSUN Kİ , EVLLİĞİMİN BİTMESİNİ SAĞLAYAN GERÇEK SEBEBİ ÖĞRENECEĞİM EŞİMİ TAKİP ETTİRECEĞİM FALAN DİYORSUN;

canım inan yanlış işlerle uğraşıyorsun şu enerjini eşin evi terketmeden önceki evliliğinize eşine, çocuğuna versen şuan emin ol bunlar olmazdı , tekrar söylüyorum ,

eşini kazanmaya çalış, bak ne güzel yavrunuz var kolay mı sanıyorsun tek başına hem anne hem baba olmak tekrar evlenmek falan elindekinin kıymetini bil kaybettiğinde pişmanlığın

hiç bir faydası olmaz ....

Diyosun ki çok yoruluyodum üstümde çok yük vardı gitmesi gereken bendim.
Adam fiziksel olarak yorulduğu yada bebeğinizin bakımı ağır geldiği için gitmemiş ki.adamı sen yormuşsun.senin tavırların yormuş

Adam bebeğinden falan vazgeçmemiş adam sürekli görmeye gelmek istiyor doktora götürüyor gezdiriyor.sen ilerde baban seni terketti bıraktı gitti desen bunları kafasına işlesen daha mı sağlıklı bi psikolojisi olucak çocuğunun?yoksa nolursa olsun biz anlaşamadık ama o senin babandır seni canından çok sever desen mi?

2 yıl sonra gündeme getiriyor diyorsun belki de bu dolmuşluktan birikmişlikten kaynaklanıyordur?he bunlar yuvayı hiç düşünmeden yıkmaya yeticek sebepler mi?bence kesinlikle değil ama eşin biraz hatanı anlamanı istemiş olabilir fakat senin bu süreçte ona karşı tavrını hiç değiştirmediğini,fevriliğini koruduğunu göreüğünde karararını kesinleştirmiş olabilir(düzeldiğini bilsem hemen gelirdim demiş)

Çok ciddi bi boyutta fevrilik ve üslup sorunun var bunu da ancak bi uzman yardımıyla yada bu sebepten dolayı bir şeyleri kaybederek öğrenir,değiştirirsin.inşallah bu kaybettiğin bi arkadaşın olur ama eşin olmaz.Allah yardım etsin...

Tşk kızlar fikirleriniz için
Ben ikimiz de hatalıyız diyorum zaten,
Ama ben hatamı telafi etmeye hazırdım kızım için değişmeye de.
Hiç uyarmadan,hiç konusmadan giden birine de gel dıyemedım.
Yoksa ben onu herşeyden çok sevıyorum hala da sevıyorum her zaman da çok sevecegım:((
Onun başkasıyla oldugu fıkrı burdakı yorumlarla aklıma geldı ,
Başkasıylaysa bırsey dıyemem,ama değilse ve benım için gittiyse de pişman olsam da
deneme sansı vermedıgı ıcın o pişman olacak..
Herşeyı yapardım ben onun için ,öl dese ölürdüm.
Yapacak birşey yok,değiş deseydı mutlaka degısırdım.
Benle aynı olan 2 arkadasım var onlar da eşlerının uyarmalarıyla sımdı tamamen alttan alan,
özur dıleyen taraf oldular..
Ev işleri konusu eskıden oldu,şimdi her işi ben yapıyordum annemle..
O zaten kafasına koymus,hazırlanmıs da gıtmıs .
Nasıl kurtarayım kı yuvamı??
MIKADO'nun dedıgı gıbı o umudu nasıl canlandıracagım kı?
Seviyorum,özluyorum.Her gıttıgımız yerde yolda gözlerım doluyor..
2 gundur hiç aramadım görusmeyecegız bır sure..
Böyle daha iyiyim.

Back