ZEYNEP kızım bana ılerde bu konuyu sordugu anda babasını arayıp al cevapla demeyı dusunuyorum
Nasıl acıklarsa o acıklasın.Herkese hala acıklamalar yapmak zorunda olan benım ,ama karar baskasının!
Banane yanı ..Kendı kendıne anlatsın ne dıyorsa..
DUMADUMADUM aynı da dediğin gibi,zaten ailemden devamlı duyduğum eleştiriler yetiyor,babamın
yanına gitmek bile istemiyorum;bebeğimi gönderiyorum bazen;bir de burada hiç tanımayan insanların
tuhaf yargılamalarıyla iyice öfkeleniyorum
(
JAVELİN aynen de dediğin gibi erkek ''erkek''olsaydı da evine bebeğine sahip çıksaydı ablası zaten
bu kadar mutsuz ve agresif olmazdı.Aldatılmak ayrı yük,bunu çocuğun için kabullenmek ayrı yük,bir
de ilgi sevgi senden beklenince iyice çıldırıyor insan.O arkadasın ablası da benim gibi işte,dışardan
ağzıyla kuş da tutsa eniştesini haklı bulacaklar;adı çıkmış 9a inmez 8e,ama evliliği 2 kişi yaşar ve
eniştenin o Türkmenle 1 yıl sonra evlendiğini görünce de ablana haksızlık yaptığına pişman olma !!
Sonuçta enişten yapmış yapacağını,hala ablana laf ediyorsunuz!! Sen pohpohla eşini,ayağını falan
yıka,yemekleri koy önüne,bak bakalım sen de aldatılmayacak mısın?
Geçen gün arkadaşım aynen böyle bir arkadasının da aldatıldığını anlattı,adamın fikri bozuksa,
ş....fi yoksa bir merhaba'ya bakıyor iş.Herkes evli adam peşinde zaten..O kadın geyşa gibiymiş,
ee ne oldu??O da aldatıldı gördüğün gibi ALDATAN her kımse kadın-erkek fark etmez,aldatacagı
varsa yapıyor ve en ş...r..fz de o olur sadece,hiçkimse olamaz.Güven gidince o evlilik derinden
sarsılıyor zaten istesen de kocana benım kocam diye sarılamıyorsun
((