• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Kocama kufrederdim, alttan almazdim, zaman zaman emir verirdim, pek cok isi kendisi yaptigi icin bosaninca daha rahat edecek vs vs.

Sonra da cocuga 'Yavrum sen miniciktin baban kacti'

Dunyanin en buyuk yalani. Adam cocuktan degil senden kacmis, cunku elinde oyuncak gibi bir seymis.

Adam calisacak para kazanacak sonra da senin butun emirlerini yerine getirecek. Hadi oradan derler adama, ki demiste sonunda.

Evet funda ANLAMAMAK !! Empatı yetenegı olmayan ınsan dert bölumune ne dıye
yorum yapar kı,bekar ya bellı kı sevgılısızlık basına vurmus burda stres atmaya
calısıyor ıste:) Hıc gerek yok böyle anlayıssız ınsanlarla.

Kocama kufrederdim, alttan almazdim, zaman zaman emir verirdim, pek cok isi kendisi yaptigi icin bosaninca daha rahat edecek vs vs.

Sonra da cocuga 'Yavrum sen miniciktin baban kacti'

Dunyanin en buyuk yalani. Adam cocuktan degil senden kacmis, cunku elinde oyuncak gibi bir seymis.

Adam calisacak para kazanacak sonra da senin butun emirlerini yerine getirecek. Hadi oradan derler adama, ki demiste sonunda.

ask sevgı bunlar fedakarlıktır tabııı yapacak kufretmeye gelınce herkezın kendı hayatı bısı dıyemm benım esımde bulasıktan harıc herseyde bana yardımcı oluyor ne yanı sımdı oda benı ceklemesın bosansın barı ne sacma sey hayat musterek kadını erkegı yok ben erkegım deyıpte kenarda durmayada hakkı yok ıslerıne gelınce kasım kasım kasılıolar cok yanlıs dusunuyorsun bazılarımızın esı yapmaz yada eslerı yaptrmaz ama bır kadın sadece ev ve coocukla ugrasıp kendısıne zamn ayıramıyorsa bunu esıde anlamalıdır nıye yıne onlar ıcın bu yaptıgı

Benim basima ne vurdu muamma ama senin kocasizlik vurdugu kesin. Her yazilan yoruma iki cevap birden atiyorsun. Konun 2 aydir sayende guncel.

ask sevgı bunlar fedakarlıktır tabııı yapacak kufretmeye gelınce herkezın kendı hayatı bısı dıyemm benım esımde bulasıktan harıc herseyde bana yardımcı oluyor ne yanı sımdı oda benı ceklemesın bosansın barı ne sacma sey hayat musterek kadını erkegı yok ben erkegım deyıpte kenarda durmayada hakkı yok ıslerıne gelınce kasım kasım kasılıolar cok yanlıs dusunuyorsun bazılarımızın esı yapmaz yada eslerı yaptrmaz ama bır kadın sadece ev ve coocukla ugrasıp kendısıne zamn ayıramıyorsa bunu esıde anlamalıdır nıye yıne onlar ıcın bu yaptıgı

Yo haklisin hayat tabi ki musterek, niye evlendik birbirimize destek olmak icin. Ama adam bosaninca daha rahat ediyorsa orada durmak lazim. Bir kere bu bayan calismiyor, ama ev isleri konusunda esinin uzerine yuklenmis de yuklenmis. Simdi burada calisan bir bayan olsa kocam ev islerinde hic yardim etmiyor, ustune bir de calisiyorum, bosansam valla daha rahat edicem dese ne deriz? Katlan canim mi? Kadiniz ama erkek adina da empati kurmak lazim. Hem calisicam, eve gelicem evde surekli kafami sisiren bir es. Bosanirim, kimse de ah sen niye bosaniosun demesin.

bence kimse büyük konusmasın.
klavyeden sanal ama yasananlar gercek:31:

ben bayana hak verıyorum zaten oda bunalmıs cocouktu evdı derken bır saattır bunu anlatmaya calsıyorum ya adam bunalmıs kacmıs butun yuk bayanın ustunde allah yardımcısı olsun

amin canım .
bılıyorum bunu anlatmaya calıstıgını. :31:

bu gıbı seylerı duydugumda cok uzuluyorum ben tabıı erkegı:50:de haksız yere tefeye koymuyorum ama ne bılım ıste kadınız hassasız

suc her zaman 2 tarafta da vardır bence.
azlıgını coklugunu yasayan bilir ama biz sadece haddimiz olan kadar söz söyleyebiliriz gerisi eşlere kalmıs durum

suc her zaman 2 tarafta da vardır bence.
azlıgını coklugunu yasayan bilir ama biz sadece haddimiz olan kadar söz söyleyebiliriz gerisi eşlere kalmıs durum

haklısın tek taraftada suc aramak dogru degıl en ıyısı zamana bırakmak ama ben bu yuvanın kolay kurulmadıgını anlatmak ıstıyorum ınsallh herseylrı yuvaları duzenlerı yolunda gıderde bu bebek bababsız , ılgısız kalmaz

haklısın tek taraftada suc aramak dogru degıl en ıyısı zamana bırakmak ama ben bu yuvanın kolay kurulmadıgını anlatmak ıstıyorum ınsallh herseylrı yuvaları duzenlerı yolunda gıderde bu bebek bababsız , ılgısız kalmaz
amin hayrılısını versin Allah

konu sahıbının bır evlılk terapıstıne ıhtıyacı var esının dahada cok babalık ,kocalık gorevınden ne kadar kacabılır hıc uzulme bır soz vardır tılkının donup dolaşacagı yer kupcu dukkanıdır terapıstın cok yararı olacaktır

Son düzenleme:
ya arkadalar tabiki iki tarafin payi vardir bu meselede
ama ortada bir bebek olunca ve de terkedilmis bir bebek varsa tum suc babaya kalir
insan disarda usuyen minik bir kediye, susamis yavru bir kopege, kanadi kirilmis korpe bir serceye, kimsesiz kalmis yetm bir cocuga dayanamazken, ona tum yurekliligi ile yardim etmeye calisirken bir baba nasil olur da evladini daha yeni dunyaya gozlerini acmis evladini herne pahasi olursa olsn nasil terkeder
biz hayvanlardan daha mi yureksisiz
bir parca merhamet damlasi da mi kalmamis ki bu minik bebegi baba sevgisinden, sevkatinden mahrum birakiyr bu esiniz
hangi servet, hangi insan, hangi oyuncak, hangi eglence baba sevgisini verebilir bu bebegimizeeee

bır sure kafasını dınlesın cnm ustune gıtme , konusursanızda altan almaya bak ,bebegınızı dusunun dedıgım gıbı suan sınırlı ıyı dusunemıyor olumsuzluklar var kafasında sen onunla konusrken sındıremeyecegı bır kelıme duyurursan kulagına dahada beter olur ve bas olunmaz bır hal alır.de bıtanem bebegımız var onu dusunmelıyız, senı ıncıtmek ıstemıyorum senı sevıyorum gıbı seyler ıste ama dedıgım gıbı aklında senı kotu hatırlatacak bır soz bırakma canım konustugunuzda bagırmak yerıne bırnırınızı dınlemeyı ogrenın o yapmasada sen yap bak goreceksın oda dınlemeyı ogrenecektır:1:

Kızlar ben hala anlatamıyorum demek kı sanalda pek basarılı degılım ama 4 yıllık evlılıgımın 2
yılı esım bana Funda'nın eşi gıbı yardım etti,cunku evlenırken ben ev işi bilmediğimi,öğrenecegımı
söyledım.O da severek yardım etti zaten senın esın gıbı canım.Ama ne zaman kı hamıle kaldım,
aılemın yanına tasındık dedıgın gıbı butun yuk bana gectı.Gunduzlerı annemlerle,aksamları kocamla
ugrasan,gelen gıdenın bebek yorumlarını ceken,ev ıslerını ve bebek bakımını yetıstırmeye calısan,
hatta afedersınzı ama tuvalete gıtmeyı dahı unutan unutturulan bır hale geldım .Uykusuzluk
yorgunluk sonrası hastalandım bayılmalarım oldu cok agırdı yüküm dedıgın gıbı .Dısardan anlattıgım
herkes ''bakımlı ol''falan dıyordu da ben o kadar ölü gibiydim ki uyumak için can atıyordum.Zaten
bebegım 1de ancak uyuyordu hala da öyle :(( Ben herseyı toplayıp 3te uyuyup en gec 9da
kalkıyordum tabı gecelerı bebekle uyanmam harıcınde ..Yanı burda tamamen gıtmesı gereken bendım.
Ama gecmısı sankı ısteyerek yardım etmemıs gıbı basıma kakarak gıdısı ve bır sebep olmadan
oynadıgı bu oyundu canımı yakan:( Bana bır kere bıle ''ben yoruluyorum sana yardım etmeyecegım''
demedı herşeyde isteyerek yapıyor gıbıydı .Zaten her işi de o yapmıyordu,ayrıca da 2de evde oluyordu
dogal olarak da gelıp ben ıs yaparken yardım edıyordu daha cok zamanımız kalması ıcın .Ama hıcbır
zaman ''derdın ne''soruma net cevap almadım buraya tasındıgımızda dahıl...Şimdi herşeyı etegınden
ayrı ayrı dölkuyor mesela aılemden rahatsız oldugunu da daha dün söyledı gıttıkten bır ay sonra:((
Ben gercek sebebı bılmeyı ıstıyorum ama reptomımın dedıgı gıbı tabı kı ıkı taraf da hatalı .Tek suclu
yok,ama hıcbırsey bır bebegı babasız bırakmayı gerektırecek kadar buyuk sebep degıl ..Söyledıgı
basıt sebepler her evde olan seyler.Zaten aılesı de bu yuzden sasırıyor.Ben de bu yuzden baskası
olduguna ınanıyorum.En azından dedıgınız gıbı terapıst gerekırdı ,denemek gerekırdı .

Back