Kızlar ben hala anlatamıyorum demek kı sanalda pek basarılı degılım ama 4 yıllık evlılıgımın 2
yılı esım bana Funda'nın eşi gıbı yardım etti,cunku evlenırken ben ev işi bilmediğimi,öğrenecegımı
söyledım.O da severek yardım etti zaten senın esın gıbı canım.Ama ne zaman kı hamıle kaldım,
aılemın yanına tasındık dedıgın gıbı butun yuk bana gectı.Gunduzlerı annemlerle,aksamları kocamla
ugrasan,gelen gıdenın bebek yorumlarını ceken,ev ıslerını ve bebek bakımını yetıstırmeye calısan,
hatta afedersınzı ama tuvalete gıtmeyı dahı unutan unutturulan bır hale geldım .Uykusuzluk
yorgunluk sonrası hastalandım bayılmalarım oldu cok agırdı yüküm dedıgın gıbı .Dısardan anlattıgım
herkes ''bakımlı ol''falan dıyordu da ben o kadar ölü gibiydim ki uyumak için can atıyordum.Zaten
bebegım 1de ancak uyuyordu hala da öyle
( Ben herseyı toplayıp 3te uyuyup en gec 9da
kalkıyordum tabı gecelerı bebekle uyanmam harıcınde ..Yanı burda tamamen gıtmesı gereken bendım.
Ama gecmısı sankı ısteyerek yardım etmemıs gıbı basıma kakarak gıdısı ve bır sebep olmadan
oynadıgı bu oyundu canımı yakan
Bana bır kere bıle ''ben yoruluyorum sana yardım etmeyecegım''
demedı herşeyde isteyerek yapıyor gıbıydı .Zaten her işi de o yapmıyordu,ayrıca da 2de evde oluyordu
dogal olarak da gelıp ben ıs yaparken yardım edıyordu daha cok zamanımız kalması ıcın .Ama hıcbır
zaman ''derdın ne''soruma net cevap almadım buraya tasındıgımızda dahıl...Şimdi herşeyı etegınden
ayrı ayrı dölkuyor mesela aılemden rahatsız oldugunu da daha dün söyledı gıttıkten bır ay sonra
(
Ben gercek sebebı bılmeyı ıstıyorum ama reptomımın dedıgı gıbı tabı kı ıkı taraf da hatalı .Tek suclu
yok,ama hıcbırsey bır bebegı babasız bırakmayı gerektırecek kadar buyuk sebep degıl ..Söyledıgı
basıt sebepler her evde olan seyler.Zaten aılesı de bu yuzden sasırıyor.Ben de bu yuzden baskası
olduguna ınanıyorum.En azından dedıgınız gıbı terapıst gerekırdı ,denemek gerekırdı .