- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Kızlar aslında rest cekıp boşamayı dusunmedım degıl,ama tam o dönemde 4 yasında kızı olan bosanmıs ve aılesıne dönen bır arkadasım ;şiddet yanlısı ,aldatan ıgrenc esını bosadıgına cok pişman oldugunu ve gerı dön dese hemen dönecegını söyleyene kadar bunu dusunuyordum..Kız adamı hıc sewmıyordu ve bebegı 5 aylıkken hatta hamıleyken de terk etmıstı sonunda bosandılar..Şimdi hıc sevmeyen ve gayet guzel bır kız olan arkadasım bile esını özluyor..Kızının neden babam bızım evde degıl sorularına maruz kaldıkca daha da daralıyor..Hatta gel dese kosarım hemen ama yuz vermıyor dıyor..Eee ben delı gıbı sevıyorum,eşim cok duzgun bırı ,yemegımı kahvaltımı bıle hazırlar,ütü-dıkıs dıker..anam babam kolum bacagımdır..Neden kaybedeyım ve neden pişmanlık yasayayım kı..Yani, esım benım tartısmalarıma tahammul sınırını asmısken blöf yapacak gucte degılım ,elimden gelenı yaptım demek ıstedıgım ıcın az daha dayanıyorum..Haksız mıyım kızlar?
Bir de hepınıze benden tavsıye;asla buyuk konusmayın..Benım butun buyuk konustuklarım basıma geldı ve sımdı şok ıcındeyım,
ne aldatılmayı affedecek ne de benı sevmeyene platonık asık gıbı yasayan bırı olamazdım oldum ,kocama aynı evın ıcınde platonık
asık gıbı oldum((Bir de ben butun herşeyın kadınlardan beklenmesıne cok sasırıyorum,neden erkegı elınde tut denır kı,evlenene
kadar erkek tavlar;sonra kadın elınde tutmaya calısır..Cok garıp gelıyor bunlar bana..
Bir de cocuklu bosanan kadınların ask yasamayıp hayatını cocuguna adamasına laf ederdım,şu an aynen de bunu dusunuyorum
bır kız bebek annesı olarak asla kımseyle evlenmem ve hayatımı da kızıma verırım ..Ama onu babasıyla yasatacagım hayatı yasatabılme sansım asla olmayacak ,eşim kendı ısını yaptıgı ıcın yuksek bır maası var ama ben öylesıne bır ıse gırebılecegım ıcın
en yuksek 1200 falan alırım heralde..Ayrıca ıkı kısının sevgısı olmayacak,aılem kızımı ıstedıgım sekılde yetıstırmeme ızın vermeyecek ,
hep sımartacak ,herseyıme mudahale edecekler..( Okula gıttıgınde soracak ''herkesın babası geldı benım babam neden yanımda yasamıyor ''dıye vs..
Yanı,ben önceden yaptıgım butun hataları kabullenıyorum ;bu yuzden zaten aldatılmama ragmen hamılelıkte 3ay,sımdı 8 ay
olmak uzere 3,5 yılın 1 yılında da ben elımden gelenı yapmıs oluyorum ve son olarak da danısmana gıtmek ısterdım ;bır de bebegımın
diş dönemı gıbı zor zamanlarında babasının destek olmasını ...
Çok sey mı ıstıyorum ..Ben o pişman oldugunda coktan duzenımı kurmus,ailemın yanına yerlesmıs olacagım..Zaten asla
pişman olmaz bosanan erkekler bence..Bekar hayatına dönecek; gelsın kızlar gıtsın barlar ..Tek basına kafa rahat dert yok,
tasa yok,borc yok,bebek sesı yok,sorumluluk yok..Neden dönsun kı??
Bir de bosanan arkadaslarımın eslerı bır ıkı yıl nafaka verdıkten sonra karıya kıza yedırmeyı tercıh ettıler..Yanı ben devamlı nafaka ödeyecek ve gerektıgınde gelecek olsa ;ekonomık özgurlugum olsa daha az dusunurdum..İş bulsam da ne o işe,ne esıme guvenemem bır bebeği tek buyutmek ıcın..
Kızlar inanın kızımdan dolayı düşünmeye bile vakit bulamıyorum( Çünkü devamlı peşimde ve aglayıp duruyor 2-3 haftadır tek
bakıyorum aılem sehırdısında ve ıyıce bunaldım( Ben magdurum evet;
-Çunkı esım bu dusuncelerının hıcbırını daha önce bana söylemedı uyarmadı hep mı rol yaptı o zaman??Ben nasılsa söyler
dıye dusundum ,o yuzden de cocuk kararı aldım;yoksa bıten evlılıge cocuk getırecek ınsan degılım..
-Çunkı aılem konusunda ben cok empatı yaptım,hep arayı saglamaya calıstım..Hamılelıgım evın ıcınde aılem ve aksamları
esımın üzmelerıyle gectı..Esim asla aılemden rahatsız oldugunu söylemedı ,hala da öyle bırsey demedı ..
-Çünki ben eşim için çok çabaladım ,hiçbir zaman onun dedıgı kadar kötu davranmadım;o sadece tavrının karsılıgını
gördu..
-Hamıleyken benım kocam melek gıbı,degerını bılecegım dedım ve hep ıyı davrandım,oysa evlılık yıldönumumuzde bıle
o kasarla görusuyormus(
-Ben yemek yapmayı bılmıyordum,ev işi hiç yaptırmadı aılem benı hep şımarttı ,ama esım ıcın hergun bırseyler denemeye,
yapmaya calıstım.(Özellıkle ılk yıllarda)
Bir de ''aılem duymasın'' deme sebebım : Onların üzülmesını ıstemıyorum,duysalar hemen hasta olurlar..Benı cok fazla
dusunuyorlar,hala cocukmusum gıbı davranıyorlaR..Ben onları uzmek ıstemıyorum ,onlara göre bosanma garip gelıyor..
Hele de cocukla bosanma ..Bır de destek olmayacaklarını dusunuyorum korkuyorum ,arkamda olacaklarını kabulleneceklerını
bılsem hemen söylerdım ve ayrılırdım belkı de..Kendımı yapayalnız hıssedıyorum,kımseye anlatamıyorum bunları(
Bır de aıleme somut sebep olarak ne demelıyım sızce kızlar??
Gezsın tozsun dıye asla dusunmuyorum ve esım zaten hıckımseyle de görusmuyor,görusse de bırlıkte görusuruz..
Evden ıse,ısten eve gelır..Ne gece hayatı,ne baska seyı yoktur kı ..Bunu nasıl dusundurdum anlamadım yazımla??
Bir de arkadasım öyle dövsun,kırsın dıyen bırı degıldı..Hatta eskı sevgılısıne hala asıktı ve mantık evlılıgı yapmıstı.
Bu yuzden de kocasını hıc benımsemedı,hıc ıyı davranmadı..İlişkiye gırerken ıgrendıgını söylerdı..Yanı hep ayrılma
fıkrı vardı onun..Ama sımdı sırf kızının babası oldugu ıcın bıle dönmek ıstıyor..Onu babasız buyutmek zoruna gıdıyor,
bır de her ıstedıgıne yetememek,cocugun butun zor sorularına maruz kalmak anneye dusuyor bılıyorsunuz
Boşanmamak ıcın nasıl mucadele edılır bılmıyorum,ihanetı hak ettıgımı yazan arkadasların
da kadın olduguna şaşırıyorum..Kımseye elımle esımı teslım etmedım ben,o benı böyle sevdı,böyle kabul ettı..Sonra rahatsızsa söyleseydı ,ınsan böyle bır durumda aldatmalı mı?O zaman ben dogum sonrası ılgısız tavrında hemen aldatsaydım haklı mı olacaktım??
Dun bır arkadasıma anlattım ustunköru,onun da bır arkadası esı bosanacakmıs;aynı seylerı yasamıslar,hatta daha kötusunu yasamıs kız..:7,5 aylık hamıleyken kocası ıs arkadasıyla sevgılı olmus sonra kız mesajlarından yakalamıs kızı ısten attırmıs vs vs ama ıhanet unutulmuyor ıste o da hep kavga etmısler ,cocugun yanında kocası kızı yerde suruklemıs,burnunu kırmıs falan ..Yanı hem aldatıp hem uste cıkan erkek oluyor nedense!!
Aldatmasaydı gercekten cok sucluyum derdım,ama sevdıgın kadın bebegını tasırken aldatmak=YAŞAMAYAN BILEMEZ ASLA((
Gezsın tozsun dıye asla dusunmuyorum ve esım zaten hıckımseyle de görusmuyor,görusse de bırlıkte görusuruz..
Evden ıse,ısten eve gelır..Ne gece hayatı,ne baska seyı yoktur kı ..Bunu nasıl dusundurdum anlamadım yazımla??
((
Bu aldatma mesajdan ıbaret bır aldatmaydı ve bır ılıskı olsaydı,hamıle olmasaydım zaten terk ederdım..O anda hattını kırdı,
o gunden bu zamana kadar butun sıfrelerını verdı,agladı yalvardı zaten yuzyuze görusmedıklerını falan söyledı,bır de o
zamandan bugune her anını fotograf da yolluyor herşeyı kanıtlıyor,iş arkadaslarına da soruyorum iş saatınde cıkmadıgını
da bılıyorum ..Evden işe işten eve geldı bır daha böyle bırsey yapacagını sanmıyorum ..Yaptıysa da Allah belasını versın,
yakalasam bır acıgını zaten anında bosardım ..Ama yakalamadım ve o gunden berı de dedıgım gıbı..
Bakın eşiniz artık boşanacağım diye diretiyorsa
ki ilerleyen zamanda siz de buna şahit olacaksınız.
Kesinlikle hayatında başkası var şu an.( İnş öyle değildir ama tüm söyledikleriniz o kapıya çıkıyor.)
Yoksa hangi bir erkek küçücük bir bebekle eşini yalnız bırakıp da evi terk eder?
Sizin yapmanız gereken ilk iş gerçekten hayatında başkası var mı yok mu onu gizliden gizliye araştırmak.
Sonra da delileri toplayıp mahkemede kullanmak , maddi manevi tazminat almak.
ben de bunu söyluyorumn arastırdım bulamadım keske bulsam anında mahkemede kullanırım zaten,
bebegımı gormesıne de engel olurum..Çunkı bu dönemde babalık yapmayacaksa,onun asla babanım dıye
haftasonları kızımı göturmesını ıstemem..Aılemle yasadıgım ıcın rahatca gıttı,nasılsa tek olmazsın dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?