-En son kavga bebegı yıkarken oldu,o somurtup bebek aglayınca bagırıp cagırıyordu,ben de ''hala ögrenemedın,şu cocuga bagırdıgın zaman daha cok agladıgını ve aglamasının bır sebebı oldugunu ''dedım..O da ''kavga etmek ıstemıyorum sus''dıye bagırdı .O gun sustum ama ertesı gun tum bırıktırdıklerımı kustum mesajla ,o da gelmıyorum dedı ve gelmedı ..Zaten boşanalım kararı verdıgımız gunden sonra ben bıraz daha kal dedıkten sonra ıyıce somurtuk,suratsız,ilgisiz olmustu..Mesela çöpu o döker vs hıcbırseye el surmuyordu
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(Yanı benı yıldırma polıtıkası yaptı ve basardı ..
-benım en buyuk hatam aılemle tartıssam da arkadaslarıma kızsam da herseyımı onunla paylasmak oldu sanırım
((
-annesı gıbı asla davranmadım cunkı hıc anac bırı degılım,ev hanımlıgına layık da degılım ,cilvelı yalaka da olamadım ..
-onu hep herşeyım sayıp kankam annem babam dostum kardesım arkadasım sandım
((
-her kavgamız esımın sus demesıyle bıtırılmeye calısıldı ama ben de dogal olarak susmadım o da konu kapandı derdı tabı kı konu bu cumleyle kapatılmazdı ve bu hale geldık
(
-aldatmaya meyıllı bırı degıldı,hatta bakıreydı ılk kadını da ben oldum
(( bu yuzden de mesajla bıle aldatılmayı kabullenemedım onu cok benımsemıstım
((o bana aıttı ben ona
(sadece hamıleyken kötu davranıp terslemısım emırler vermısım fark etmemıstım o da sevıldıgını hıc hıssetmmemıs ve derdını bu kadınla paylasmıs öyle dedı..Ama ne kadınlar var ıste,evlı ve hamıle esı olan adama yazabılıyor kendı de evlı cocuklu bır de ..cok asagılık geldı esım gözume bunu duyunca yerın dıbıne ındı tepelerdeyken..
(
-bırsuru kursa gıttım zaten ,bebek varken kursa gıdemem artık cok zamanımı alıyor..
-psıkolog ıs bulmamın evden cıkmamın ıyı gelecegını söyledı ;ama henuz arayan yok basvurularımdan..
-