• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

yaşadıklarınız kolay değil Allah sabır versin.

hakkınızda hayırlısını versin. amaaaaaaaaaaaaaa gözü yaşlı yalvaran bir profil cizeceginize dik durun biraz lütfen. sizde bireysiniz kadınsınız. acizmiş gibi durmayın eşinizin karşısında.

o alışmıştır peşinden koşan ağlayan biri var nasılsa,cepte diye düşünüyordur.

bunu kendinize yapmayın lütfen.

ben yurtdisinda yasiyorum yazin tr deydik
kayinvalidem dus al dedi ogluna
sonra da sen al dedi
nasil sinir oldum anlatamam
bu tarz bikac karismasi oldu bana

biz evimize dondukten sonra 1 ay gecti
esime dedim ki ailelerin yaninda o kadar strese girdim ki anca gecti
evet dedi
ben sinirlendikce ona daldim o da bana

ben bayan oldugum halde zor tahammul ettim o da 15 gun esinin durumunu dusunemiyorum..

Ailenizle ayrı otursanızda çoktan ayrılırdınız yani.
O zaman tek neden aynı bina olayı değil ki.
Siz eşinizle geçinemiyosunuz.
Eşinizi aramak istiyorsanız arayın gel konuşalım nedenleri sonucun nasıl olcağını vs tarzında kavga etmeden sesiniz yükseltmeden.
Bunu normalde demem gittiyse arama derim hatta dedimde ama sizde bi kendinde hata arama kendini
sorgulama var .Suçluyosunuz çünkü emin değilsiniz.
Kendinize güveniniz olsaydı kendinizde aramazdınız bulduğunuz şeyleri.Yok sen yanlış algılamışsın hata illaki bendede
var ama onun gitmesini haketmedim diyosanız
ve sizde istemiyosanız hiç aramayın onun gelmesini bekleyin.Dönene kadar annemler zaten duyar diyoaanız aileniz ilk
sizden duysun bence

insan ister istemez esinin ailesinin karismalarindan direk esini sorumlu tutuyor

esin ilk basta kabul etmis danismana fln gitmeyi
ben olsam istersen yine bosaniriz ama ben icimde 'acaba' lar kalsin istemiyorum buna hakkim var heralde gidelim sakin sakin konusalim derdim

baskalarinin size karismasina daha da onemlisi yargilamasina izin verme bence
ailen esine karisiyorsa sinirlari sen cizmelisin esinle ailenin karsi karsiya gelmesine musade etme
sen onlarin minik kizlari degilsin sadece bir es ve bir annesin

-En son kavga bebegı yıkarken oldu,o somurtup bebek aglayınca bagırıp cagırıyordu,ben de ''hala ögrenemedın,şu cocuga bagırdıgın zaman daha cok agladıgını ve aglamasının bır sebebı oldugunu ''dedım..O da ''kavga etmek ıstemıyorum sus''dıye bagırdı .O gun sustum ama ertesı gun tum bırıktırdıklerımı kustum mesajla ,o da gelmıyorum dedı ve gelmedı ..Zaten boşanalım kararı verdıgımız gunden sonra ben bıraz daha kal dedıkten sonra ıyıce somurtuk,suratsız,ilgisiz olmustu..Mesela çöpu o döker vs hıcbırseye el surmuyordu :((Yanı benı yıldırma polıtıkası yaptı ve basardı ..
-benım en buyuk hatam aılemle tartıssam da arkadaslarıma kızsam da herseyımı onunla paylasmak oldu sanırım:(((
-annesı gıbı asla davranmadım cunkı hıc anac bırı degılım,ev hanımlıgına layık da degılım ,cilvelı yalaka da olamadım ..
-onu hep herşeyım sayıp kankam annem babam dostum kardesım arkadasım sandım:(((
-her kavgamız esımın sus demesıyle bıtırılmeye calısıldı ama ben de dogal olarak susmadım o da konu kapandı derdı tabı kı konu bu cumleyle kapatılmazdı ve bu hale geldık:((
-aldatmaya meyıllı bırı degıldı,hatta bakıreydı ılk kadını da ben oldum :((( bu yuzden de mesajla bıle aldatılmayı kabullenemedım onu cok benımsemıstım:(((o bana aıttı ben ona:((sadece hamıleyken kötu davranıp terslemısım emırler vermısım fark etmemıstım o da sevıldıgını hıc hıssetmmemıs ve derdını bu kadınla paylasmıs öyle dedı..Ama ne kadınlar var ıste,evlı ve hamıle esı olan adama yazabılıyor kendı de evlı cocuklu bır de ..cok asagılık geldı esım gözume bunu duyunca yerın dıbıne ındı tepelerdeyken..:((
-bırsuru kursa gıttım zaten ,bebek varken kursa gıdemem artık cok zamanımı alıyor..
-psıkolog ıs bulmamın evden cıkmamın ıyı gelecegını söyledı ;ama henuz arayan yok basvurularımdan..:(
-

iletişiminiz bastan sona kopuk ki. tartısmıyorsunuz resmen agız dolusu bagırısıyorsunuz.

yüzyüze ifade edeceğinize mesajla herseyi kustum diyorsunuz
:19:

Gönlün rahat mı..? Elinden geleni yaptın mı..? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın

can yücel...

..............

bu konunuza uygun geldi

-mervemert=ev hanımı falan degılım unıversıte mezunuyum ve iş bakıyorum,evde oturacak olsaydım annemlerın yanına gecmezdım!ayrıca da hıııc aılecı degılım ve 2unıversıte okuyup yıllarca da aYRI yasadım aılemden ok ,ayrı catı altındayız ayrıca !

-aldattıgını dusunmuyorum ama yaptıysa da bunu kanıtlayıp bebegımı görmemesını saglamak sıterım..
-bvurcumurat cok uzuldum resmen cok benzer seyler yasamısız :(((Benım en buyuk sıkıntım ona dogumumla tekrar asık olmus olmam,aılemın destekcı bır aıle olmaması,ıs bulmadan ayrılmak ıstememem:((
-ben hıc aglayıp yalvarmadım kızlar yanlıs anlamıssınız??
-sadece cok asık oldum doguma bırlıkte gırdık ve buyuleyıcı bır an'dı..Bir de esım herseyımı yapar gercekten dedıgı gıbı bırını kaybetmek zor gelıyor:(
-parasal durumdan dolayı ayrılamadık apartmandan kızlar
-kavgalarımız hep öyleydı cunkı esım cok sınırlı..herşeyıyle mukemmel bırıdır ama asırı sınırlı kırar döker ufacık seyden ve bız bunu evlendıgımızden berı yasıyoruz ben de hep haklıysam cevap verırım kufrederım kavga uzar uzar en sonunda da kımse barısmaz ertesı gun mesajlasırız bırsey yokmuş gıbı..cunkı ıncır cekırdegını doldurmayan sebepten kavgalar:(
-ev kıra ama komsu oldugu ıcın cok uygun 300 tl İstanbul'da baska yer zor yanı:(( bırlıkte ılk tasındıgımızdan berı gıtmek ıstıyoruz ama paradan cıkamadık evden:(
-ben onu cok zorladım aslında haklı da sevgımı gösteremeyen bır yapım var hep ters davranır emır verırdım cunku butun ılıskılerımde pohpohlanan kadındım ..o da cok ıyı bakardı bana anam babam gıbı ..En sonunda patladı ama bu patlama keske bebekten önce olsaydı:(((

Okurken benim bile nefesim daraldı
kız kardeşinin söylediği sözde gözlerim dolu dolu oldu :((
ALLAH hakkında hayırlsını nasip etsin...
Yavrun var inşallah hayırlısı birlikte olmanızdır...

konuyu okurken eşine çok kızdım ne demek 8aylık bebekle eşini bırakıp gitmek.

ama biryandan da eşini düşündüm. ben kadın olduğum halde kayınvalidemle aynı binada oturamadım eşimi yedim bitirdim..
eşin hem ailenle aynı binada oturmayı kabul etmiş hem senin ona veremediğin şeyler idare etmeye çalışmış.
diyeceksin haksızsın ama eşin evde bütün gün oturup ihtiyaçlarını karşılamasa üstüne ben çalışmayı beceremiyorum dese hangi kadın nekadar dayanır. seviyorum diyorsun ama sevgi öyle birşey ki sabah evden çıkarken yanağına bi öpücük kondurmak bile mutlu eder.

şimdiye gelelim. eşinin belliki içinde bişeyler bitmiş. gerçekten seviyorsan eşinle buluş konuş. birkereye mahsus terapiste gidip açıkca içten gelenleri paylaşın sonrasında duruma göre karar verin ortada günahsız bi çocuk var. eşine en azından çocuğunuzun hatrına terapiste gitmeyi teklif et. eğer bebeğinizin hatrına bile gitmek istemezse ozaman zorlama davayı açsın. çocuğunun nafakası senin aldığın maaşla geçinirsin merak etme

o zaman kendinize biraz çeki düzen verin:34:
emirli cümleler kimsenin hoşuna gitmez.

emiri anca orduda komutanlar verir.:34:

her ilişkinde pohpohlanan kadındınız diye evliliğin böyle gideceğini ummayın.
evlilik çok başka bir şeydir.

her gün birbirinizi görüyorsunuz.

sevgili değilsiniz ki, akşam göremeyince 'seni çok özledim' densin.

hatanızın farkındasınız, eşiniz bahsettiğiniz gibi mükemmel biri imiş.
siz çığrından çıkarmışsınız.

'bebek yıkamak' çocuk oyuncağı değil.
benim eşimin bile eli titrer, telaş yapar.

hala yıkamayı öğrenemedin şu çocuğu dersem, adamın suratı düşer tabiki.

aşkım şöyle yap böyle yap diye emir ver vereceksen eğer.

bu evliliği bitirmek üzere olan sen ve ailenin düşüncesiz davranışları.

bu adam giderse yazık olur.

Siz eşinizi bu kadar severken ,
bu evlilik için elinizden gelen çabaları gösterirken
eşinizin artık kimseden çekinmeden evi terk etmesi, alenen boşanacağım demesi
hiç hayra alamet değil.
Umarım yanılıyorumdur ama bence eşinizin hayatında başka bir kadın var.
Bir erkek kolay kolay bir evliliği bitirmez şayet arada başka bir kadın yoksa
Boşanmaya yanaşmaz.
Erkek boşanma lafını bir kez ağzına aldıysa sonuç kaçınılmaz olur.
Başkasına aşık bir erkek boşanırken acı da çekmez.
Lütfen şu saatten sonra yalvarıp yakarmayın bu adama.Dik durun ve gururlu davranın.
Olacaklar ne ise bekleyin ve görün.
Gideceği varsa zaten gider , yok kalacaksa da ömür boyu sizinle kalır.

Son düzenleme:
bence adam gitmek istiyor ve çaldığı minareye kılıf arıyor gibi geldi...siz ne yapsanız da adam gider zaten...

normalde boşa kurtul derdim ama bebeğiniz var ve inanın "küçük genç kızlık odama bebeğimle dönmek istemiyorum" cümleniz sarstı beni....

epey yıpranmışsınız anlaşılan aileyle yakın oturmanız,tartışmalar,doğum herşey tuz biber olmuş.biraz kaba bi tabir ama sal ipini gitsin üstüne düştükçe daha da çekiyor kendini anlaşılan eğer pişman olur dönerse değerlendirirsiniz durumu....

Kızlar ben aglayıp yalvarmıyorum oyle bırsey yazmadım kı ama cogunuz öyle yazmıssınız:((
Evliliğin flört gibi olmadıgını gayet iyi bılıyorum,eşime de yıkamayı ögrenemedın cocugu demedım,
ihyitacını karsılamamak gıbı bır durumum da olmadı , o bebek varken yapamam ıcınde dedı
bu da cogu erkegın yaptıgı bırseydır bebekten rahatsız olup ılıskıye gıremez.Bir de bebegımı
asla evlılıgımı kurtarmak ıcın kullanmaya da calısmıyorum ,ben bebegımı babasız buyutmeyı ıstemıyorum
babasız buyutmeyı dusunseydım sperm bankasından alır evlenmeden yapardım cocugumu:(
yanlıs okuduklarınızla benı yargılamazsanız sevınırım:(((

kizlar yorumlariniza cok sasiriyorum ya
kizcagiz yalvarmiyor burda icini dokmus ayrilmak istemiyor

benm aklima takildi nerde kaliyor bu
anasi babasi demiyor mu oglum napiyosun sen??

uni mezunusun en kotu ihtimal sozlesmeli ogretmenlik dusunurmusun?
biraz insanin hakki yeniyor ama surekli bi telefonun calmasini beklemekten iyidir :S

uni mezunusun en kotu ihtimal sozlesmeli ogretmenlik dusunurmusun?
biraz insanin hakki yeniyor ama surekli bi telefonun calmasini beklemekten iyidir :S

zaten ücretlı ögretmenlık yaptım 1 yıl ama sonra baska yere tasınınca burda olmadı öyle sansım,bıraz torpıl gerektırıyor
yoksa cok memnundum bır de yarım gundu ve bebegım oldugu ıcın cok cok ıyı olurdu ama bu yıl kısmet olmadı,dogumdan
hemen sonra aranmıstım gıdemedım bu yıl da aramadılar:(

bi arkadas keske esimden daha once bosansaymisim fln demis
iyi niyetle soyledigine dair hic suphem yok ama
sonradan acaba fevri mi davrandim biseler yapabilirmiydim demektense
sakin olmak lazim acele etmemek lazim
sizin sonunuzun da ayni sekilde olacagini kimse soyleyemez

Back