• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Kızlar aslında rest cekıp boşamayı dusunmedım degıl,ama tam o dönemde 4 yasında kızı olan bosanmıs ve aılesıne dönen bır arkadasım ;şiddet yanlısı ,aldatan ıgrenc esını bosadıgına cok pişman oldugunu ve gerı dön dese hemen dönecegını söyleyene kadar bunu dusunuyordum..Kız adamı hıc sewmıyordu ve bebegı 5 aylıkken hatta hamıleyken de terk etmıstı sonunda bosandılar..Şimdi hıc sevmeyen ve gayet guzel bır kız olan arkadasım bile esını özluyor..Kızının neden babam bızım evde degıl sorularına maruz kaldıkca daha da daralıyor..Hatta gel dese kosarım hemen ama yuz vermıyor dıyor..Eee ben delı gıbı sevıyorum,eşim cok duzgun bırı ,yemegımı kahvaltımı bıle hazırlar,ütü-dıkıs dıker..anam babam kolum bacagımdır..Neden kaybedeyım ve neden pişmanlık yasayayım kı..Yani, esım benım tartısmalarıma tahammul sınırını asmısken blöf yapacak gucte degılım ,elimden gelenı yaptım demek ıstedıgım ıcın az daha dayanıyorum..Haksız mıyım kızlar?

Bir de hepınıze benden tavsıye;asla buyuk konusmayın..Benım butun buyuk konustuklarım basıma geldı ve sımdı şok ıcındeyım,
ne aldatılmayı affedecek ne de benı sevmeyene platonık asık gıbı yasayan bırı olamazdım oldum ,kocama aynı evın ıcınde platonık
asık gıbı oldum:(((Bir de ben butun herşeyın kadınlardan beklenmesıne cok sasırıyorum,neden erkegı elınde tut denır kı,evlenene
kadar erkek tavlar;sonra kadın elınde tutmaya calısır..Cok garıp gelıyor bunlar bana..
Bir de cocuklu bosanan kadınların ask yasamayıp hayatını cocuguna adamasına laf ederdım,şu an aynen de bunu dusunuyorum
bır kız bebek annesı olarak asla kımseyle evlenmem ve hayatımı da kızıma verırım ..Ama onu babasıyla yasatacagım hayatı yasatabılme sansım asla olmayacak ,eşim kendı ısını yaptıgı ıcın yuksek bır maası var ama ben öylesıne bır ıse gırebılecegım ıcın
en yuksek 1200 falan alırım heralde..Ayrıca ıkı kısının sevgısı olmayacak,aılem kızımı ıstedıgım sekılde yetıstırmeme ızın vermeyecek ,
hep sımartacak ,herseyıme mudahale edecekler..:(( Okula gıttıgınde soracak ''herkesın babası geldı benım babam neden yanımda yasamıyor ''dıye vs..
Yanı,ben önceden yaptıgım butun hataları kabullenıyorum ;bu yuzden zaten aldatılmama ragmen hamılelıkte 3ay,sımdı 8 ay
olmak uzere 3,5 yılın 1 yılında da ben elımden gelenı yapmıs oluyorum ve son olarak da danısmana gıtmek ısterdım ;bır de bebegımın
diş dönemı gıbı zor zamanlarında babasının destek olmasını ...
Çok sey mı ıstıyorum ..Ben o pişman oldugunda coktan duzenımı kurmus,ailemın yanına yerlesmıs olacagım..Zaten asla
pişman olmaz bosanan erkekler bence..Bekar hayatına dönecek; gelsın kızlar gıtsın barlar ..Tek basına kafa rahat dert yok,
tasa yok,borc yok,bebek sesı yok,sorumluluk yok..Neden dönsun kı??
Bir de bosanan arkadaslarımın eslerı bır ıkı yıl nafaka verdıkten sonra karıya kıza yedırmeyı tercıh ettıler..Yanı ben devamlı nafaka ödeyecek ve gerektıgınde gelecek olsa ;ekonomık özgurlugum olsa daha az dusunurdum..İş bulsam da ne o işe,ne esıme guvenemem bır bebeği tek buyutmek ıcın..

Son düzenleme:
Arkadaşına hiç üzülmedim .Bazen biz kadınlar inadına ders almazlar aldatılırlar affederler kapıdan kovulup
bacadan girerler tekme tokat dayak yerler erimdir kocamdır yapar derler.
Hiç uslanmazlar hiiiççç...
Arkadaşında öyle kadınlardan işte.Aldatılmış şiddet görmüş deyiminle iğrençliklerine eyvallah demiş neyse dank
edip boşanmış şimdi adamı geri istiyo adam yüz vermiyo afferm o adama.
Arkadaşım sana gelince sen ben herşeyi yaptım ama gene olmadı demek için yani vicdanen rahat olmak için ayrılmayı
düşnmüyorsun.
Çünkü sendede var hatalar ve sen bu hatalar yüzünden gittiğini düşünüyorsun.
Bekle biraz daha.
Zaten başka biri varsa senin çocuğunu göstermeme çabana mahal kalmaz .Zaten terketmiş biri çocuğuda istemiyordur.
Zaman herşeyin ilacı hayırlısı

Sizi yargılamak değil çözüm bulmak için cevap yazıyor arkadaşlarımız, ilk konuyu okuduğumda gerçekten mağdur kadın diye düşünmüş ve üzülmüştüm, konuyu biraz açınca sizin de hatalarınız fazlaca olduğunu gördüm.Erkeklerin yapısında var emir almaktan hoşlanmazlar dırdırı sevmezler ilki sevgi beklerler düzen tertipten hşlanırlar sizde itiraf ediyorsunuz hatalarınızı anlamışsınız keşke baştan dikkatli davranıp yıpratmasaydınız evliliğinizi, şimdi kör düğüm olmuş. Birde sürekli ailem duyacak demeniz beni düşündürüyor, başkalarımı önemli sizmi duysunlar evlilikte 3 şahısları hayatına bu kadar sokmak en büyük hata bunalmış adam.İhanet için kızın hiçbir kadın haketmez ama adamı resmen elinizle teslim etmişsiniz.Biraz zamana ihtiyacınız var sessiz kalın bekleyin bakalım ne olcak arıycakmı bir değişiklik olcakmı. Önce bir toparlanın ne yapmak istediğinize karar verin, boşanmakmı boşanmamakmı? kesin boşanmak istemiyorsanız bu kadar zayıf olmayın mücadele edin.

Kızlar aslında rest cekıp boşamayı dusunmedım degıl,ama tam o dönemde 4 yasında kızı olan bosanmıs ve aılesıne dönen bır arkadasım ;şiddet yanlısı ,aldatan ıgrenc esını bosadıgına cok pişman oldugunu ve gerı dön dese hemen dönecegını söyleyene kadar bunu dusunuyordum..Kız adamı hıc sewmıyordu ve bebegı 5 aylıkken hatta hamıleyken de terk etmıstı sonunda bosandılar..Şimdi hıc sevmeyen ve gayet guzel bır kız olan arkadasım bile esını özluyor..Kızının neden babam bızım evde degıl sorularına maruz kaldıkca daha da daralıyor..Hatta gel dese kosarım hemen ama yuz vermıyor dıyor..Eee ben delı gıbı sevıyorum,eşim cok duzgun bırı ,yemegımı kahvaltımı bıle hazırlar,ütü-dıkıs dıker..anam babam kolum bacagımdır..Neden kaybedeyım ve neden pişmanlık yasayayım kı..Yani, esım benım tartısmalarıma tahammul sınırını asmısken blöf yapacak gucte degılım ,elimden gelenı yaptım demek ıstedıgım ıcın az daha dayanıyorum..Haksız mıyım kızlar?

Bir de hepınıze benden tavsıye;asla buyuk konusmayın..Benım butun buyuk konustuklarım basıma geldı ve sımdı şok ıcındeyım,
ne aldatılmayı affedecek ne de benı sevmeyene platonık asık gıbı yasayan bırı olamazdım oldum ,kocama aynı evın ıcınde platonık
asık gıbı oldum:(((Bir de ben butun herşeyın kadınlardan beklenmesıne cok sasırıyorum,neden erkegı elınde tut denır kı,evlenene
kadar erkek tavlar;sonra kadın elınde tutmaya calısır..Cok garıp gelıyor bunlar bana..
Bir de cocuklu bosanan kadınların ask yasamayıp hayatını cocuguna adamasına laf ederdım,şu an aynen de bunu dusunuyorum
bır kız bebek annesı olarak asla kımseyle evlenmem ve hayatımı da kızıma verırım ..Ama onu babasıyla yasatacagım hayatı yasatabılme sansım asla olmayacak ,eşim kendı ısını yaptıgı ıcın yuksek bır maası var ama ben öylesıne bır ıse gırebılecegım ıcın
en yuksek 1200 falan alırım heralde..Ayrıca ıkı kısının sevgısı olmayacak,aılem kızımı ıstedıgım sekılde yetıstırmeme ızın vermeyecek ,
hep sımartacak ,herseyıme mudahale edecekler..:(( Okula gıttıgınde soracak ''herkesın babası geldı benım babam neden yanımda yasamıyor ''dıye vs..
Yanı,ben önceden yaptıgım butun hataları kabullenıyorum ;bu yuzden zaten aldatılmama ragmen hamılelıkte 3ay,sımdı 8 ay
olmak uzere 3,5 yılın 1 yılında da ben elımden gelenı yapmıs oluyorum ve son olarak da danısmana gıtmek ısterdım ;bır de bebegımın
diş dönemı gıbı zor zamanlarında babasının destek olmasını ...
Çok sey mı ıstıyorum ..Ben o pişman oldugunda coktan duzenımı kurmus,ailemın yanına yerlesmıs olacagım..Zaten asla
pişman olmaz bosanan erkekler bence..Bekar hayatına dönecek; gelsın kızlar gıtsın barlar ..Tek basına kafa rahat dert yok,
tasa yok,borc yok,bebek sesı yok,sorumluluk yok..Neden dönsun kı??
Bir de bosanan arkadaslarımın eslerı bır ıkı yıl nafaka verdıkten sonra karıya kıza yedırmeyı tercıh ettıler..Yanı ben devamlı nafaka ödeyecek ve gerektıgınde gelecek olsa ;ekonomık özgurlugum olsa daha az dusunurdum..İş bulsam da ne o işe,ne esıme guvenemem bır bebeği tek buyutmek ıcın..

Ama böyle de düşünerek o istediği yapsın gezsin tozsun yeter ki ayrılmayalım modundasınız.
Size bunları yaşatmaya hakkı var mı?

Ayrılmadıgınızı, eşinizin pişman oldugunu varsayalım,
ilerde aynı şeyleri çok daha fena şekilde yaşamayacagınızın garantisi var mı?

Siz önce bu adamla bir ömür geçirebilir miyim sorusunun cevabını bulun kendi içinizde.
Emin olun o zaman dogru kararı vereceksiniz...

Kızlar inanın kızımdan dolayı düşünmeye bile vakit bulamıyorum:(( Çünkü devamlı peşimde ve aglayıp duruyor 2-3 haftadır tek
bakıyorum aılem sehırdısında ve ıyıce bunaldım :(( Ben magdurum evet;
-Çunkı esım bu dusuncelerının hıcbırını daha önce bana söylemedı uyarmadı hep mı rol yaptı o zaman??Ben nasılsa söyler
dıye dusundum ,o yuzden de cocuk kararı aldım;yoksa bıten evlılıge cocuk getırecek ınsan degılım..
-Çunkı aılem konusunda ben cok empatı yaptım,hep arayı saglamaya calıstım..Hamılelıgım evın ıcınde aılem ve aksamları
esımın üzmelerıyle gectı..Esim asla aılemden rahatsız oldugunu söylemedı ,hala da öyle bırsey demedı ..
-Çünki ben eşim için çok çabaladım ,hiçbir zaman onun dedıgı kadar kötu davranmadım;o sadece tavrının karsılıgını
gördu..
-Hamıleyken benım kocam melek gıbı,degerını bılecegım dedım ve hep ıyı davrandım,oysa evlılık yıldönumumuzde bıle
o kasarla görusuyormus:((
-Ben yemek yapmayı bılmıyordum,ev işi hiç yaptırmadı aılem benı hep şımarttı ,ama esım ıcın hergun bırseyler denemeye,
yapmaya calıstım.(Özellıkle ılk yıllarda)

Bir de ''aılem duymasın'' deme sebebım : Onların üzülmesını ıstemıyorum,duysalar hemen hasta olurlar..Benı cok fazla
dusunuyorlar,hala cocukmusum gıbı davranıyorlaR..Ben onları uzmek ıstemıyorum ,onlara göre bosanma garip gelıyor..
Hele de cocukla bosanma ..Bır de destek olmayacaklarını dusunuyorum korkuyorum ,arkamda olacaklarını kabulleneceklerını
bılsem hemen söylerdım ve ayrılırdım belkı de..Kendımı yapayalnız hıssedıyorum,kımseye anlatamıyorum bunları:((
Bır de aıleme somut sebep olarak ne demelıyım sızce kızlar??

Gezsın tozsun dıye asla dusunmuyorum ve esım zaten hıckımseyle de görusmuyor,görusse de bırlıkte görusuruz..
Evden ıse,ısten eve gelır..Ne gece hayatı,ne baska seyı yoktur kı ..Bunu nasıl dusundurdum anlamadım yazımla??
Bir de arkadasım öyle dövsun,kırsın dıyen bırı degıldı..Hatta eskı sevgılısıne hala asıktı ve mantık evlılıgı yapmıstı.
Bu yuzden de kocasını hıc benımsemedı,hıc ıyı davranmadı..İlişkiye gırerken ıgrendıgını söylerdı..Yanı hep ayrılma
fıkrı vardı onun..Ama sımdı sırf kızının babası oldugu ıcın bıle dönmek ıstıyor..Onu babasız buyutmek zoruna gıdıyor,
bır de her ıstedıgıne yetememek,cocugun butun zor sorularına maruz kalmak anneye dusuyor bılıyorsunuz:(

Boşanmamak ıcın nasıl mucadele edılır bılmıyorum,ihanetı hak ettıgımı yazan arkadasların
da kadın olduguna şaşırıyorum..Kımseye elımle esımı teslım etmedım ben,o benı böyle sevdı,böyle kabul ettı..Sonra rahatsızsa söyleseydı ,ınsan böyle bır durumda aldatmalı mı?O zaman ben dogum sonrası ılgısız tavrında hemen aldatsaydım haklı mı olacaktım??
Dun bır arkadasıma anlattım ustunköru,onun da bır arkadası esı bosanacakmıs;aynı seylerı yasamıslar,hatta daha kötusunu yasamıs kız..:7,5 aylık hamıleyken kocası ıs arkadasıyla sevgılı olmus sonra kız mesajlarından yakalamıs kızı ısten attırmıs vs vs ama ıhanet unutulmuyor ıste o da hep kavga etmısler ,cocugun yanında kocası kızı yerde suruklemıs,burnunu kırmıs falan ..Yanı hem aldatıp hem uste cıkan erkek oluyor nedense!!
Aldatmasaydı gercekten cok sucluyum derdım,ama sevdıgın kadın bebegını tasırken aldatmak=YAŞAMAYAN BILEMEZ ASLA :(((

Son düzenleme:
Kızlar inanın kızımdan dolayı düşünmeye bile vakit bulamıyorum:(( Çünkü devamlı peşimde ve aglayıp duruyor 2-3 haftadır tek
bakıyorum aılem sehırdısında ve ıyıce bunaldım :(( Ben magdurum evet;
-Çunkı esım bu dusuncelerının hıcbırını daha önce bana söylemedı uyarmadı hep mı rol yaptı o zaman??Ben nasılsa söyler
dıye dusundum ,o yuzden de cocuk kararı aldım;yoksa bıten evlılıge cocuk getırecek ınsan degılım..
-Çunkı aılem konusunda ben cok empatı yaptım,hep arayı saglamaya calıstım..Hamılelıgım evın ıcınde aılem ve aksamları
esımın üzmelerıyle gectı..Esim asla aılemden rahatsız oldugunu söylemedı ,hala da öyle bırsey demedı ..
-Çünki ben eşim için çok çabaladım ,hiçbir zaman onun dedıgı kadar kötu davranmadım;o sadece tavrının karsılıgını
gördu..
-Hamıleyken benım kocam melek gıbı,degerını bılecegım dedım ve hep ıyı davrandım,oysa evlılık yıldönumumuzde bıle
o kasarla görusuyormus:((

-Ben yemek yapmayı bılmıyordum,ev işi hiç yaptırmadı aılem benı hep şımarttı ,ama esım ıcın hergun bırseyler denemeye,
yapmaya calıstım.(Özellıkle ılk yıllarda)

Bir de ''aılem duymasın'' deme sebebım : Onların üzülmesını ıstemıyorum,duysalar hemen hasta olurlar..Benı cok fazla
dusunuyorlar,hala cocukmusum gıbı davranıyorlaR..Ben onları uzmek ıstemıyorum ,onlara göre bosanma garip gelıyor..
Hele de cocukla bosanma ..Bır de destek olmayacaklarını dusunuyorum korkuyorum ,arkamda olacaklarını kabulleneceklerını
bılsem hemen söylerdım ve ayrılırdım belkı de..Kendımı yapayalnız hıssedıyorum,kımseye anlatamıyorum bunları:((
Bır de aıleme somut sebep olarak ne demelıyım sızce kızlar??

Yani artık eminsiniz 2. bir kadın olduğundan...
Ama bunu hala kabullenemiyorsunuz.
Aileye somut bir sebep gösterme konusuna gelince bunu düşünmeyin.
Siz yapmadınız o yaptı her şeyi.
Aileniz sizi kabullenmeyecek diye endişelenmenize de gerek yok .Çünkü onlar sizin canınızdan kanınızdan.
Elbette torunlarına ve kızlarına destek olacaklar.

Son düzenleme:
Gezsın tozsun dıye asla dusunmuyorum ve esım zaten hıckımseyle de görusmuyor,görusse de bırlıkte görusuruz..
Evden ıse,ısten eve gelır..Ne gece hayatı,ne baska seyı yoktur kı ..Bunu nasıl dusundurdum anlamadım yazımla??
Bir de arkadasım öyle dövsun,kırsın dıyen bırı degıldı..Hatta eskı sevgılısıne hala asıktı ve mantık evlılıgı yapmıstı.
Bu yuzden de kocasını hıc benımsemedı,hıc ıyı davranmadı..İlişkiye gırerken ıgrendıgını söylerdı..Yanı hep ayrılma
fıkrı vardı onun..Ama sımdı sırf kızının babası oldugu ıcın bıle dönmek ıstıyor..Onu babasız buyutmek zoruna gıdıyor,
bır de her ıstedıgıne yetememek,cocugun butun zor sorularına maruz kalmak anneye dusuyor bılıyorsunuz:(

Boşanmamak ıcın nasıl mucadele edılır bılmıyorum,ihanetı hak ettıgımı yazan arkadasların
da kadın olduguna şaşırıyorum..Kımseye elımle esımı teslım etmedım ben,o benı böyle sevdı,böyle kabul ettı..Sonra rahatsızsa söyleseydı ,ınsan böyle bır durumda aldatmalı mı?O zaman ben dogum sonrası ılgısız tavrında hemen aldatsaydım haklı mı olacaktım??
Dun bır arkadasıma anlattım ustunköru,onun da bır arkadası esı bosanacakmıs;aynı seylerı yasamıslar,hatta daha kötusunu yasamıs kız..:7,5 aylık hamıleyken kocası ıs arkadasıyla sevgılı olmus sonra kız mesajlarından yakalamıs kızı ısten attırmıs vs vs ama ıhanet unutulmuyor ıste o da hep kavga etmısler ,cocugun yanında kocası kızı yerde suruklemıs,burnunu kırmıs falan ..Yanı hem aldatıp hem uste cıkan erkek oluyor nedense!!
Aldatmasaydı gercekten cok sucluyum derdım,ama sevdıgın kadın bebegını tasırken aldatmak=YAŞAMAYAN BILEMEZ ASLA :(((

Kimse size ihaneti hak ettiğinizi söylememiş ki .
Kaldı ki ne olursa olsun hiç bir kadın ihaneti hak etmez.

Eşinden iğrenen, nefret eden ve bu sebeplerden dolayı boşanan hiç bir kadın da
boşandıktan sonra hala çocuğumun babası diye keşke boşanmasaydım demez.
Böyle bir adam sadece çocuğun biyolojik babası olur o kadının gözünde.

:(((

Nasıl mı düşündürdünüz?
kendiniz söylüyorsunuz başkasıyla görüştüğünü, aldattıgını...

Bu insan bir kere aldatmış mı ?
Evet aldatmış!
Hem de siz hamile iken.
Böyle bir durumda eşinizin artık boşanma lafını alenen dile getirip ,
üstelik de evi terk edip hala ikinci defa aldatmayacağının garantisini verebilir misiniz?
Kabullenmek zor , gerçekten zor.
Ama insan sırf seviyorum , sırf çocuğumun babası diye de aldatılmayı sineye çekmemeli.

Bu aldatma mesajdan ıbaret bır aldatmaydı ve bır ılıskı olsaydı,hamıle olmasaydım zaten terk ederdım..O anda hattını kırdı,
o gunden bu zamana kadar butun sıfrelerını verdı,agladı yalvardı zaten yuzyuze görusmedıklerını falan söyledı,bır de o
zamandan bugune her anını fotograf da yolluyor herşeyı kanıtlıyor,iş arkadaslarına da soruyorum iş saatınde cıkmadıgını
da bılıyorum ..Evden işe işten eve geldı bır daha böyle bırsey yapacagını sanmıyorum ..Yaptıysa da Allah belasını versın,
yakalasam bır acıgını zaten anında bosardım ..Ama yakalamadım ve o gunden berı de dedıgım gıbı..

Bu aldatma mesajdan ıbaret bır aldatmaydı ve bır ılıskı olsaydı,hamıle olmasaydım zaten terk ederdım..O anda hattını kırdı,
o gunden bu zamana kadar butun sıfrelerını verdı,agladı yalvardı zaten yuzyuze görusmedıklerını falan söyledı,bır de o
zamandan bugune her anını fotograf da yolluyor herşeyı kanıtlıyor,iş arkadaslarına da soruyorum iş saatınde cıkmadıgını
da bılıyorum ..Evden işe işten eve geldı bır daha böyle bırsey yapacagını sanmıyorum ..Yaptıysa da Allah belasını versın,
yakalasam bır acıgını zaten anında bosardım ..Ama yakalamadım ve o gunden berı de dedıgım gıbı..

Bakın eşiniz artık boşanacağım diye diretiyorsa
ki ilerleyen zamanda siz de buna şahit olacaksınız.
Kesinlikle hayatında başkası var şu an.( İnş öyle değildir ama tüm söyledikleriniz o kapıya çıkıyor.)
Yoksa hangi bir erkek küçücük bir bebekle eşini yalnız bırakıp da evi terk eder?
Sizin yapmanız gereken ilk iş gerçekten hayatında başkası var mı yok mu onu gizliden gizliye araştırmak.
Sonra da delileri toplayıp mahkemede kullanmak , maddi manevi tazminat almak.

Son düzenleme:

Bakın eşiniz artık boşanacağım diye diretiyorsa
ki ilerleyen zamanda siz de buna şahit olacaksınız.
Kesinlikle hayatında başkası var şu an.( İnş öyle değildir ama tüm söyledikleriniz o kapıya çıkıyor.)
Yoksa hangi bir erkek küçücük bir bebekle eşini yalnız bırakıp da evi terk eder?
Sizin yapmanız gereken ilk iş gerçekten hayatında başkası var mı yok mu onu gizliden gizliye araştırmak.
Sonra da delileri toplayıp mahkemede kullanmak , maddi manevi tazminat almak.

ben de bunu söyluyorumn arastırdım bulamadım keske bulsam anında mahkemede kullanırım zaten,
bebegımı gormesıne de engel olurum..Çunkı bu dönemde babalık yapmayacaksa,onun asla babanım dıye
haftasonları kızımı göturmesını ıstemem..Aılemle yasadıgım ıcın rahatca gıttı,nasılsa tek olmazsın dıye.

ben de bunu söyluyorumn arastırdım bulamadım keske bulsam anında mahkemede kullanırım zaten,
bebegımı gormesıne de engel olurum..Çunkı bu dönemde babalık yapmayacaksa,onun asla babanım dıye
haftasonları kızımı göturmesını ıstemem..Aılemle yasadıgım ıcın rahatca gıttı,nasılsa tek olmazsın dıye.

Anladım...
Eğer başka bir kadın yok diyorsanız ve eminseniz
biraz kendi haline bırakın bakalım.
O sizi aramıyorsa siz de onu aramayın.
İki taraftan birisi sıkıştırdıkça diğer taraf boğulacaktır .
Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz.
Boşanacağım sözü blörf mü yoksa ciddi mi sizce?

bence bir erkek eşi hamileyken mesajlada olsa karısını aldatıyorsa o adam gerçekten çoookk hayırsız bir adamdır...
siz ortak bir varlığa sahip olmuşsunuz şuan her ikinizin de ayaklarının yerde olmaması gerekirdi
ama böyle bir zamanda bile gitmeyi düşünüyorsa sizi üzmek istemem ama bu ilişkinin kökünde bir sorun vardır zaten
gidecek birini tutmaya çalışmak çok zor sizin için çok yıpratıcı olacak ama ben elimden geleni yaptım demek için şansınızı zorlayın
belki biraz daha anlayışlı davranarak kendinize özen göstererek evin daha huzurlu olmasını sağlayarak kararından vazgeçirebilirsiniz
ama her yolu denemenize rağmen karşı taraftan hiç bir çaba görmüyorsanız kendinizi de paralamayın bebeğinizin en çok size ihtiyacı var kavga gürültü huzursuz bir ortamda büyümesindense kıt kanaat ama mutlu büyümesi daha evladır...
allah yardımcınız olsun...

bende aynısını yaşadım canım 4 yıllık evliyken ödümüz koptu çocuğumuz olmıycak diye bebeğimiz oldu ama kocam olacak şükürsüz bana sardı. benimde bebeğimin uyku sorunu var. cinsellikte emziren annelerde gennelde sorun oluyo. cinsel münasebet esnasında zaten bi kulağı insanın hep bebekte buda sanırım erkekleri cinsellikten soğutuyo malum onlar bizim gibi değil. bide kocam çocuğu inanılmaz kıskanıyo.

bende senin sorduğun soruları hep sordum kendime, benimde eşim annemle yakın oturmamızı istemiy ama ben tek çocuğum bu konuda ısrarlıyım. beni kırmak üzmek için elinden geleni yaptı. sonra bigün büyük bi tartışma çıktı ailelerimizde vardı boşancaksan söyle dedim gidicem hemen. çünkü sürekli boşanmadan bahsediyodu beni öle ciddi görünce geri adım attı. şimdi düzeldikmi dersen hala eşim hamileliğimden önceki gibi değil açıkçası bende değilim. hala içimde kıgınlıklar var. ama toparlamaya çalışıyorum. eskiden evimizde kadın erkek ayrımı yoktu şimdi klasik türk evi modundayız bu beni çok rahatsız ediyo böyle alışmadım çünkü. ama dayanıyorum herkes yapıyosa bende yaparım diyorum. bazı şeyere istemeyerekte olsa hı hı diyorum büyük tartışma çıkmaması için ortamı terkediyorum. kavgaları uzatmıyorum.
çünkü eskiden küsünce odaya çekilir kapıyı açmazdım taaaki yüzünü görmeye tahammül edene kadar her işten gelme saatinde odaya kapatırdım kendimi ve ilk adımı hep eşim atardı ama imdi çocuk var böyle naz yapma durumum olmuyo busefer çocuğumu gizliyosun der zaten zaptedilmiyo çocuk 1 oda içinde. daha bi sürü şey yani canım öle hakarete hakaret kavgaya kavgayla gidersen. her yaptığı şeyde mantık ararsan biraz zor düzelir.
losa sendromu falan diyolar ya hikaye asıl doğum sonrası sendrom erkeklerde oluyo bizi strese sokup sinir hastası ediyolar sonra bizim adımız losaya çıkıyo.

hatta bugün eşim yine bi densizlik etti sonunda patladım noooldu sana böle nerde eski adam nerde sen. dön artık fabrika ayarlarına ikimiz hatta üçümüz içinde en iyisi bu dedim.

Görunen bır durum yok aldatma adına ama burda o kadar söylendı kı tekrar kurt düştü içime:((
O blöf yapmıyor emın ve kararlı,dun kızmam bagırmam da bahanesı oldu yanı..
Benzer seyler yasadıgımız arkadas,bunu bekar veya cocuksuz bırı asla anlayamaz..Ben tam 32 yasında
dogum yaptım,neden ?Cunkı ne evlılık ne cocuk dusunmuyordum asla dıyordum,evlenıp köle olacagım,
sonra cocuk yapıp bosanıp ona mı bakacagım verırım babasına ya da hıc yapmam dıyordum..Tabı kı
vermem babasına ama her dedıgım basıma geldı:((
Dogum sonrası bambaska bırsey annemın ellerını bın kere öpmek ısterım gercekten zor bır surec..Bır de
aldatanı gönder dıyen arkadaslar;lutfen buyuk konusmayın..Ruhunuz bıle duymaz ,hatta su an aldatılmadı
gımız ne malum??Hıcbır erkege hıc guvenmedım,hıc evlılık cocuk dusunmedım,bu yuzden gec evlendım..
Cok sevdım dıye cocuk yaptım neler oldu bakın ıbret olsun:(((
Ve sakın ben hDerşeyını verıp tatmın edıyorum her konuda dıye de guvenmeyın..Hıc bellı olmuyor..Dısarda koca arayan k.s.r geysa cook:((evlıler de ılk tercıhlerı..o

Son düzenleme:
Kılolarını ver sacına makyajına dıkkat et kendını yenıle ınanın arkadaslar hepsı hıkaye benımde 3.5 aylık uyku duzenı olmayan bır oglum var ve bunları yapmak ımkansız evet arkadasın kocası daha anlayıslı olabılır ama degıl benım esımde yengeme cocuk dogdu karım degıstı kavgalarımız basladı dıye yakınıyodu 2 hafta once ama gun gectıkce hersey duzelıcek ısallah
konu sahıbı arkadasım esın zamanla babalıgı ogrnecek merak etme senı gormese gozu bebegını gorecek sen rol yaptıgını unut hersey duzelıcek bıraz sabır kendını uzme kı sutun kesılmesın

Back