- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Kızlar aslında rest cekıp boşamayı dusunmedım degıl,ama tam o dönemde 4 yasında kızı olan bosanmıs ve aılesıne dönen bır arkadasım ;şiddet yanlısı ,aldatan ıgrenc esını bosadıgına cok pişman oldugunu ve gerı dön dese hemen dönecegını söyleyene kadar bunu dusunuyordum..Kız adamı hıc sewmıyordu ve bebegı 5 aylıkken hatta hamıleyken de terk etmıstı sonunda bosandılar..Şimdi hıc sevmeyen ve gayet guzel bır kız olan arkadasım bile esını özluyor..Kızının neden babam bızım evde degıl sorularına maruz kaldıkca daha da daralıyor..Hatta gel dese kosarım hemen ama yuz vermıyor dıyor..Eee ben delı gıbı sevıyorum,eşim cok duzgun bırı ,yemegımı kahvaltımı bıle hazırlar,ütü-dıkıs dıker..anam babam kolum bacagımdır..Neden kaybedeyım ve neden pişmanlık yasayayım kı..Yani, esım benım tartısmalarıma tahammul sınırını asmısken blöf yapacak gucte degılım ,elimden gelenı yaptım demek ıstedıgım ıcın az daha dayanıyorum..Haksız mıyım kızlar?
Bir de hepınıze benden tavsıye;asla buyuk konusmayın..Benım butun buyuk konustuklarım basıma geldı ve sımdı şok ıcındeyım,
ne aldatılmayı affedecek ne de benı sevmeyene platonık asık gıbı yasayan bırı olamazdım oldum ,kocama aynı evın ıcınde platonık
asık gıbı oldum
((Bir de ben butun herşeyın kadınlardan beklenmesıne cok sasırıyorum,neden erkegı elınde tut denır kı,evlenene
kadar erkek tavlar;sonra kadın elınde tutmaya calısır..Cok garıp gelıyor bunlar bana..
Bir de cocuklu bosanan kadınların ask yasamayıp hayatını cocuguna adamasına laf ederdım,şu an aynen de bunu dusunuyorum
bır kız bebek annesı olarak asla kımseyle evlenmem ve hayatımı da kızıma verırım ..Ama onu babasıyla yasatacagım hayatı yasatabılme sansım asla olmayacak ,eşim kendı ısını yaptıgı ıcın yuksek bır maası var ama ben öylesıne bır ıse gırebılecegım ıcın
en yuksek 1200 falan alırım heralde..Ayrıca ıkı kısının sevgısı olmayacak,aılem kızımı ıstedıgım sekılde yetıstırmeme ızın vermeyecek ,
hep sımartacak ,herseyıme mudahale edecekler..
( Okula gıttıgınde soracak ''herkesın babası geldı benım babam neden yanımda yasamıyor ''dıye vs..
Yanı,ben önceden yaptıgım butun hataları kabullenıyorum ;bu yuzden zaten aldatılmama ragmen hamılelıkte 3ay,sımdı 8 ay
olmak uzere 3,5 yılın 1 yılında da ben elımden gelenı yapmıs oluyorum ve son olarak da danısmana gıtmek ısterdım ;bır de bebegımın
diş dönemı gıbı zor zamanlarında babasının destek olmasını ...
Çok sey mı ıstıyorum ..Ben o pişman oldugunda coktan duzenımı kurmus,ailemın yanına yerlesmıs olacagım..Zaten asla
pişman olmaz bosanan erkekler bence..Bekar hayatına dönecek; gelsın kızlar gıtsın barlar ..Tek basına kafa rahat dert yok,
tasa yok,borc yok,bebek sesı yok,sorumluluk yok..Neden dönsun kı??
Bir de bosanan arkadaslarımın eslerı bır ıkı yıl nafaka verdıkten sonra karıya kıza yedırmeyı tercıh ettıler..Yanı ben devamlı nafaka ödeyecek ve gerektıgınde gelecek olsa ;ekonomık özgurlugum olsa daha az dusunurdum..İş bulsam da ne o işe,ne esıme guvenemem bır bebeği tek buyutmek ıcın..
Bir de hepınıze benden tavsıye;asla buyuk konusmayın..Benım butun buyuk konustuklarım basıma geldı ve sımdı şok ıcındeyım,
ne aldatılmayı affedecek ne de benı sevmeyene platonık asık gıbı yasayan bırı olamazdım oldum ,kocama aynı evın ıcınde platonık
asık gıbı oldum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
kadar erkek tavlar;sonra kadın elınde tutmaya calısır..Cok garıp gelıyor bunlar bana..
Bir de cocuklu bosanan kadınların ask yasamayıp hayatını cocuguna adamasına laf ederdım,şu an aynen de bunu dusunuyorum
bır kız bebek annesı olarak asla kımseyle evlenmem ve hayatımı da kızıma verırım ..Ama onu babasıyla yasatacagım hayatı yasatabılme sansım asla olmayacak ,eşim kendı ısını yaptıgı ıcın yuksek bır maası var ama ben öylesıne bır ıse gırebılecegım ıcın
en yuksek 1200 falan alırım heralde..Ayrıca ıkı kısının sevgısı olmayacak,aılem kızımı ıstedıgım sekılde yetıstırmeme ızın vermeyecek ,
hep sımartacak ,herseyıme mudahale edecekler..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yanı,ben önceden yaptıgım butun hataları kabullenıyorum ;bu yuzden zaten aldatılmama ragmen hamılelıkte 3ay,sımdı 8 ay
olmak uzere 3,5 yılın 1 yılında da ben elımden gelenı yapmıs oluyorum ve son olarak da danısmana gıtmek ısterdım ;bır de bebegımın
diş dönemı gıbı zor zamanlarında babasının destek olmasını ...
Çok sey mı ıstıyorum ..Ben o pişman oldugunda coktan duzenımı kurmus,ailemın yanına yerlesmıs olacagım..Zaten asla
pişman olmaz bosanan erkekler bence..Bekar hayatına dönecek; gelsın kızlar gıtsın barlar ..Tek basına kafa rahat dert yok,
tasa yok,borc yok,bebek sesı yok,sorumluluk yok..Neden dönsun kı??
Bir de bosanan arkadaslarımın eslerı bır ıkı yıl nafaka verdıkten sonra karıya kıza yedırmeyı tercıh ettıler..Yanı ben devamlı nafaka ödeyecek ve gerektıgınde gelecek olsa ;ekonomık özgurlugum olsa daha az dusunurdum..İş bulsam da ne o işe,ne esıme guvenemem bır bebeği tek buyutmek ıcın..
Son düzenleme: