- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Yazmayı unutmuşum.Eşine lohusalığınla da hafif acıtasyon yap bence.<normal şartlarda şu an senin lohusalığın keyfini sürüyor olman lazımdı.O yüzden bu bence hakkın.:)>İşte sütüm kesiliyor.Bebek hissediyor falan.Bi de son ettiğiniz kavga için 'bir özür borcum var.Eşim olarak da insan olarak da sana özür borcum var 'falan de.Ağlamak istersen de tutma kendini.Kadının en büyük silahıdır derler.:))Ben eşinin aldatmadığına ya da söylediklerinin doğru olduğuna inanıyorum.Normalde aldatmaya tahammülsüzümdür.
cnm lohusalık ıcın cok gec bebegım 8 aylık ve dogumdan berı herseye aglayan hassas bır yapıdayım zaten bıktı
aglamalarımdan ..sütümu bır sure sagmak zorunda kalmıstım mama verıyorduk ve esım her daım sutun kesılse de
kurtulsam dıyordu(Anlayacagın umrunda bıle degıl(
salla evet dırdırımdan bıkmıs ama ben patlama noktasına gelıp bır anda oyle davrandım (kı bu onun hep yaptıgı sey),
bahane arıyordu buldu yanı ..danısman harıc elımden gelenı yaptıgıma ınanıyorum,sadece gıtsek ne olur dıye dusunuyorum
ve ıstıyorunm...Aldatmayı da acıkladım ,ev iş baska seyı yok ama yıne de kımseye guven olmaz ..