Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

evet cıkma zamanım dogru söyluyorsun ama ne zaman kı iş olacak o zaman
ilk adımı atmıs olacagım böyle evde cıkılmıyor kı ..

ya arkadaşlar kızın canı burnunda biraz yapıcı konuşun dan dan herşeyi söylemeyin şuanda kırıcı söylemeseniz bile alınabilir canı yanıyor biraz daha yumuşak uslüpla konuşun :26::26:

kirici konustumsa cok uzulurum kesinlikle oyle niyet etmedim ..

neden bu kadar teori urettim adam oyle bise yapmamis olsaydi heee oyle karilarla takiliom der gecerdi

eger aldatma varsa olayin rengi degisir sen zaten tahmin ediyordum onunla gorustugunu fln de
sakin konusup da bi itiraf etsin emin olursun en azindan

egri oturup dogru konusalim

sen is arkadasinin mevzularini karisina soyler misin ?? kimse soylemez

Aslında bundan şüphe etmem için birsürü neden var ve bence de var bir kadın .Zaman
geçtikçe buna iyice inandım hatta annesıne de söyledim.Ben neden arıyorum sadece,
evliliğin nasıl bitti neden bitti diyenlere eşim mesaj atıp gelmedı bıttı mı dıyeyım.En
azından gercek sebbeı bılmelıyım cunkı ben hatam olmadıgına emınım .!Cedısh belkı sen
hatanı kabul ettıgın ıcın kolay kabullendın ama ben 1,5 yıldır hatasızım ve bu yuzden de
yalanını cıkarmak ve gercegı bılmek ıstedım.

egri oturup dogru konusalim

sen is arkadasinin mevzularini karisina soyler misin ?? kimse soylemez

Eşimin iş arkadası ama kızlar benım ve akrabamın da arkadasları yanı ben eşımden de önce onları
tanıyordum .Hanı erkek arkadasları olsa söylemez ama onlar benım arkadasım cnm.Ben olsam
söylerdım eger varsa süphem.Dost acı söyler derler ya.

Ha eşim asla itiraf etmez çünkü ben ilk gittiğinde ona biri varsa bulup bebegımı sana göstermemek
ıcın elımden gelenı yaparım falan demıstım .Bir de mahkemede her türlü aleyhine olur diye söyleyemez
zaten kim dürüstçe aldattım der kı yakalanmadan ..Zor.Ha bır de dedıgın gıbı ben dedım kı görmusler senı bır kadınla,o da hemen kım görmus dedı lafa bak yanı var da kım ıspıyonladı gıbı bır cevap bu .

Son düzenleme:
iş arkadasının cevabını aktarıyorum kızlar:

CANIM MERABA,Mesajını kaç kere okudum inan bilmiyorum..beklemediğim bir msj dı.Evlilik gerçekten zor bir kurum ama sizinki her zaman beğenerek izlediğim bir evlilik oldu....... hocanın rahatsız edici ya da dikkatimi çeken bir durumu şuana kadar olmadı..... de msjı okudu oda aynı şeyleri söylüyor...bu msjı ikimiz adına yazıyorum..Evet bazen yorgun gözüküyor ama çocuğa bağlıyorum hatta dün kızınızın yürüme ayından bahsediyorduk 7. ayında tutunup yürüme hareketlerine başlamış sıpa : ) bazen senin ve kızınızı sorduğumda gayet güler yüzle anlatıyor..Giriş çıkış saatlerini sormuşsun herkesin saatleri farklı olabiliyor..... hoca hergün okulda olan biri..bence kendinide onuda üzme ,yorma al karşına yap kahveni uyut bebeğinizi konuşmayı dene derim.benim bile bazen zorlandığım birşey ama yapmak lazım evlilik kolay kurulmuyor hele sizin dünyalar tatlısı bir kızınız var.. : )) bence ... hocayla konuşmayı dene..biz onunla ilgili kötü birşey görmedik açıkçası..BU msjlaşma inan armızda kalacak kimse bilmicek için rahat olsun : )) umarım havalar soğumadan ufaklığı ziyarete getirisin ikinizide öpüyorum : )

Bu iyi fikir...Takip falan diyorsun :) Al bir gün kızını kucağına uğra eşinin iş yerine için rahatlasın bence ..

Bu iyi fikir...Takip falan diyorsun :) Al bir gün kızını kucağına uğra eşinin iş yerine için rahatlasın bence ..

Canım habersiz mi gideyim,iyice delirir herhalde.İşyerinde basılacak bir durum da yok ki,
nasıl davranacağım orda? Uff en sevmediğim durumdayım .Yarın akşam buluşup anlaşmalı
boşanma şartları konuşacağız,yine dinlemeyip tartışacak diye şimdiden sinir oluyorum,
bebeğimiz hatrına iyi insan gibi gel dedim ama zor.

beklemediğim bir msj dı.evlilik gerçekten zor bir kurum ama sizinki her zaman beğenerek izlediğim bir evlilik oldu......

Ben de buraya takıldım az önce dedıgım gıbı ıste bızım evlılıgımız hep örnektı
sımdı bosanacagız yazsam kız hayatta ınanamaz.herkes de ben gibi şok olacak.

Son düzenleme:
Merhabalar,

konunuzu en başından beri okudum. buradaki bayanların birbirleri ile yazışarak zor dönemlerde birbirlerine destek olması çok güzel. fakat bir tavsiyem, kendi tecrübelerimden öğrendiğim, bir konuyu ne kadar çok kişiye anlatıp, dertleşttikçe ve değişik yorumlar aldıkça insannın psikolojisi o kadar allak bullak oluyor. şu anki durumun eşinin seni aldatıp aldatmadığını öğrenmek ise bir şekilde diğer arkadaşlarında dediği gibi takip etmek. eğer ki biriyle buluştuğunu vs. görürsen de hemen karar vermemen lazım en az 1 hafta kadar sürdür bu durumu. aynı kadınla gördüysen üst üste bir kaç kez bir şeyler olabilir. şu an kafan çok karışık çünkü. hocanın bir dediğiyle aldatıldığına emin olup, iş arkadaşının hiç şüpheli hareketi yok demesiyle rahatlama yaşayabiliyorsun. haklıyken haksız konuma düşme lütfen. bu söylediklerim de kesinlikle eleştiri değil. tüm sayfaları okudum, sana ilk kez yazıyorm ve tarafsız ve objektif yorumumdur bu. içinde bulunduğun durum gerçekten zor anlıyorum. ama mantıklı adım atman gerekliyse diğer arkadaşların da dediği gibi soğukkanlı davranmaya çalışman gerekiyor. içindeki bu şüpheden olumlu-olumsuz kurtulduktan sonra kendine bir yol çizmen daha kolay olacaktır. bursada mı yaşıyorsun ? yazışmalardan onu anladım. bende bursadayım. elimden gelen bir şey olursa yardım edebilirim. mutlaka birlikte eşini takip edebileceğin birileri vardır çevrende. ve bu arada sana nerede kaldığını söylüyor eşin? ya da annesi nerede kaldığını biliyor? sanırım bi yazşmada otelde kalıyor falan denmişti... kaldığı yere de eğer biliyorsan çaktırmadan gidebilirsin. en azından gözlemle kaçta giriyor, çıkıyor. evliliğinin kurtulmasını diliyorum. nefret dolmuşsun anlıyorum ama bak ne diyorsun örnek bir evliliğimiz vardı diyorsun. son çaban olsun bu ... allah hakkında hayırlısını versin.

Merhabalar,

Konunuzu ilk sayfadan itibaren takip ettim ve okudum. Bayanların birbirlerinden destek alması, zor dönemlerinde belki kimseye anlatamayacakları konuları paylaşması çok güzel. fakat tecrübelerimden edindiğim kadarıyla dertler paylaştıkça azalsa bile, insan bir konuyu ne kadar çok anlatır, ne kadar değişik yorum alırsa o kadar allak bullak oluyor. bu da olayın başka bir yüzü maalesef ... benim naçizhane tavsiyem, kesinlikle eleştiri değil... çok zor bir dönem geçiriyorsun, aldatma şüphesinin yanı sıra çok da kırılmışsın evet. ama şu an gelinen nokta aldattığından şüphe etmense, diğer arkadaşalrın da dediği gibi bir şekilde takip etmen.. mutlaka sana yardım edecek birileri vardır çevrende. bence en az 1 haft kdar takip et eşini, buluştuğu görüştüğü birileri olacaktır, her görüştüğü ile arasında bir şey olduğunu da kondurma en az birkaç kez aynı kadınla görürsen emin olabilirsin ancak. bu arada bursalı mısın? bir yazıda öyle okudum sanki. ben de bursada yaşıyorum ve her zaman destek olabilirim sana istiyorsan. bir de eşin nerede kalıyor? sana ya da ailesine nerede kaldığını söylüyor? sanırım otel demiştin. biliyorsan kaldığı yeri iş çıkışı nerelere gidiyor, bu kaldığı yere biryle girip çıkıyor mu bunu da gözlemleyebilirsin. bu konuyu içinde olumlu ya da olumsuz netleştirdiğinde eminim karar vermen daha kolay olacaktır. biliyorum için içini yiyordur şu anda kafan çok karışmış hocanın bir dediğinde aldatıldığına emin oluyor, iş arkadaşının şüphe etmiyoruz demesinden rahatlayabiliyorsun. (eleştiri değil ama ruh halininin karmaşası ve çok normal bir durum) ama biraz daha soğukkanlı davranmanı tavsiye ederim. allah yardımcın olsun. allah hakkında hayırlısını versin dilerim.

Canım, herkes bizim evliliğimize de gıpta ederdi. Ne çok yakışıyorsunuz falan derdi. Bence bir ilişki bittiyse bunda iki tarafın da hatası vardır. Biz senelerdir birlikteydik benim huyumu suyumu gayet iyi biliyordu zaten. Ben hataların hepsini üstüme almıyorum tabii. Evliliği bitirecek, 5 aylık bir bebekle terk edilecek bir şey yapmadım çünkü. O gitmek istedi, sebep gösteremeyince de önceki tartışmaları bahane etti. Erkekler hep haklıdır zaten. Sen haksız olan bir tane gördün mü?

Her neyse, benim söylemek istediğim, eğer bir adam gitmek isterse ve sen elinden geleni yaptıysan göndermemek için, o yine de kararlıysa yapacak bir şey yok demektir. O durumda da o değmeyecek adamla uğraşmaya gerek yoktur. Bu durum, kabullenmeyi gerektirir. Kabullenince de dersin ki hayat devam ediyor, onun cehenneme kadar yolu var. İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bazen pencereyi açıp gökyüzüne bakıyorum ve Allahım bu acı ne zaman tam olarak geçecek diyorum.

Fakat, arkadaşım, bir gemi limana tek iple bağlanmamalıymış. Seni limana bağlayan iplerden biri de kocansa ve bu ip koptuysa, artık o iple uğraşmak yerine başka iplere bakmak, yeni ipler aramak gerekecektir. Aksi hali seni yıpratacaktır şu anda olduğu gibi. Şimdi görmüyorsun ama ileride bu çabalarının aslında seni yıpratmaktan öteye götürmeyeceğini göreceksin. Yok adam aldatıyor mu kimle aldatıyor, takip ettirmek, hocaya gitmek…

Gemi hala aynı gemi. Sen aynı siyahbeyazsın. Yine mutlu olacaksın. Enerjini o adamla uğraşmak yerine çocuğuna ver. Ben, senin durumunun biraz da ekonomik sıkıntılardan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bir nafaka alıp güzel de bir iş buldun mu o tatlı kızınla hayat sana güzel. Kocan da gitsin hangi kadınla birlikte oluyorsa olsun, bir gün seni mumla arar. Allah’ın adaletine güven.

Keşke senin acılarını biraz azaltabilsem ne çok isterdim ama bunu kendin yapabilirsin. Kadın denilen şey çok güçlü, bizler çok güçlüyüz. Erkeklerden de güçlüyüz. Hele de bizi hayata bağlayan bebekler varsa…

Senin çöp diye attığını başkası altın diye kapar .
O kadın da altın sanarak kaptı işte .
Tabi ortada başka bi kadın varsa.
Hacı hocaya inanılmaz .
Her ne hikmetse biliyolar bazı şeyleri ama inanmamak en iyisi.

allah yardımcın olsun bu olay çok acı ve zor allah sana güç versin bende aynı olaylarla boğuştugum için bişey diyemiyorum kilitlendim kaldım.benim çocuğum yok 7ay önce düşüğüm oldu.allahın bir bildiği varmış diyorum.

Evet herkese tek tek cevap vermemeye karar verdım ok.Ben geçen gün yazdığım yapılacaklar
listeme başlamaya karar verdım haftaya başlıyorum.Onun dışında hocalara vakit ayırmadım,
sadece arkadaşımla 15 dk orda dinledik o kadar.Ben ne fala ne başka şeye göre hayatını
yönlendıren biri değilim.Bazı konularda hemen yanlış anlaşılıyorum;ama asıl gerçek benim
olayı kabullenememem değil,anlatmak istediğim ve bilmek istediğim tek şey;evliliğimin
bitmesinin GERÇEK NEDENİNİ bilmek o kadar.Yani bu kadar fedakarlık yaptığım ve kızım için
hiç kabul etmeyeceğim aldatılmayı bile sineye çektiğim,bana doğumdan beri kan kusturan
adamın beni zedeleyip suçlayarak oyunlarla tek mesajla evden gitmesinin asıl arkasındaki
nedeni bilip bunu herkese deşifre etmek niyetim ve içim öyle rahat edeceği için de merak
ediyorum.Aldatıldıgıma da ınanıyorum hocadan değil,birkaç şeyi birleştirince ve burdaki
çoğu yorumla da pekişen birşey bu.Ve bunu herkese gösterip,kendini mağdur bir zavallı
gibi göstermek için saçı sakalı uzatıp derviş gibi dolaşan iyi oyuncu eşime her yalanın
bir sonu oldugunu,adaletın yerını er geç bulacagını göstermek amacım .Çocuğumla
zaten ilgileniyorum oynuyorum bakımını yapıyorum ,gereken görevlerımı yapıyorum.Tek
sorunum hala iş bulamamış olmak ( Başka sorunum yok;işim maaşım belli olduğu anda
zaten dipten kalkmaya başlamış olacağım .En azından onun vereceği 3 kuruşa değil,
kendı paramla bebeğime istediğim herşeyi alıp yapabilmek isterim.Başka da yapacak
birşeyim yok , en azından gerçek nedeni bilir ona göre hayatımı düzenlerım.Çocuguma
manevi olarak ihtiyacı olan bir dönemde bakmayan bir babayı da ,ilerde hatasını
anlayıp pişman olunca alacak biri de değilim.

Bu arada İstanbul'dayım ben cnm.

Son düzenleme:
Hatta su an ne yapıyorum (annem kızımı aldı evıne)ben de evimi toplayıp temizlerken onun
kalan eşyalarını bir çöp poşetıne koyuyorum bgn geldıgı zaman vermek için ve dolapta
bosalan yere esyalarımı yerleştiriyorum!

Çöp poşeti süper :))) bence evdeki market poşetlerini kullan özel çöp poşetlerini ziyan etme :)))

Amaan dolabım da genısledı ıyı oldu zaten sıgamıyordum:))) çöp poşetı layık olur
dedım nasılsa o da bu evden atılmıs bır çöp degıl mı nıhayetınde:)

bence ailenizden tanımadığı görmediği birine yaptırın ya da çarşaf giyip takip edin yakalarsanızda sakinliğinizi koruyabilecek misiniz sonuçta yakalayıp belegelendirirseniz mahkemede kesin işinize yarar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…