- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Ya canim cocugu babasina goster diyenler babasini dusundugu yada hakli gordugu icin soylemiyorki. Sadece kizinin uzaktada olsa varligina guvenecegi bir babaya ihtiyaci olacak. Birde hani ne derse desin hic muhatap olmayacak, mesajla cevap yazmayacaktin. Simdi sen tartisinca iyi yaptim ayrildim diye iyicene emin olmustur. Ne kadar sessiz uzak kalirsan o kadar degerli olursun ama tutamiyorsun sanirim kendini. Ne diyim ben olsam bende tutamazdim. Bu arada eger geri donusu yok diyorsan ki bence oyle, aldattigini soyle herkese. Bilsinler madem tum gercekleri. Birsey degisirmi ama en azindan seni suclamazlar kendi ailen dahil
canım durumuna çok üzüldüm daha yeni evli sayılırsın ve bebeğinde çok küçük hatayı baştan ailenle aynı evde yaşamakla yapmışsın söyleyeyimMerhaba kızlar ve tüm içten cevaplarınız ıcın çok teşekkür ederim,kızım bıraz huysuz bır bebek oldugu ve aılem sehırdısında oldugu ıcın ancak gırebıldım..Sorularınıza cevap vermeye calısayım;
-Çocuk kararını esımle bırlıkte etraflıca dusunerek verdık .Hamılelıgımın 6.ayında yakaladıgımda (evlılık yıldönumumuz dahıl)3 aydır o kadınla görustugunu söylemıstı,baska sehırdeymıs ama kımdır bılmyıorum ve devamı oldu mu ya da sonra baskası ?Asıl benı meraklandıran bu,ama telefonu hep ortada,işten eve evden işe gelıyor,şifrelerını de verdı..Görunurde bırsey yok gibi kızlar..
-Ailem biraz fazla patavatsız ve ıc ıslerımıze karısıyorlar,yanı mesela bır kere borc ıstedım babamdan ve esıme ''bu kadar parayla nasıl gecınemıyorsunuz bır turlu anlamıyorum''demıstı,çok agır laf bır erkek ıcın ..Bu kısa bır örnek sadece..Eşim mesela sıcakta terlemıs gelır annem evdeyse gıt dus al der kac defa..o da cıldırır gibi ..
-Eşim bebegımızın altını almak dahıl her işini severek yapıyor ama son zamanlarda basıma kakıp kavgalarda bunları kullandıgı ıcın ben de yaptırmamaya calsııyordum
-Aile danısmanı beledıye hızmetı de oldugunu okumustum gecen hafta kabul etmıstı,ama dunden berı cok katı ''asla gelmem bıttı'' dıyor(
-Ben de eşimi rahat bırakmak ıstıyorum ama aılem ve komsular oldugu ıcın eve gelmedıgını herkes fark edebılır,bu yuzden de gıtmemesı daha ıyı olurdu
-kendımı yenılemeye calısıyorum bırcok sey yapıyorum ,ama o dısımı degıl içimi sevmiyor artık(
-2 ay kalmayı degıl eve hıc gelmemeyı dusunuyor(
-kavga ettıgımız bırgun kardesım evden mesaj atmıstı ''sesınız gelıyor,insan sevmedıgıne bıle böyle davranmaz yapmayın ''dıye
aşça büyüğüm-cok kötu davranıyor bana ,bazen de cok ıyı davranıyor ..Kötu davrandıgı zaman sabredıp sonunda patlıyorum,iyi davranınca da ümitlenıp yıkılıyorum bır sonrakı kavgada..
o aıleme benı kötuleyıp herkesı susturunca cok öfkelendım 2 gun durdum sonunda yıne patladım.Aslında
mesaj atma sebebım tek basına aılesının yanına gıdıp yıne yapacak aynı hareketı.Benım aılemı ıkna etmıs
kendı aılesını de benım dayanılmaz ınsan olduguma rahat ınandıracak dıye ben de uyardım mecburen attım
yanı.''eger aılenden hakkımda bır elestırı duyarsam aldattıgını ve bana kocalık yapmadıgını anlatacagım''dedım
o da tartısma acıp hakaret edınce ben de cevap verdım((Bılıyorum mesajlarımı da okutacak ve benı
rezıl edecek.Sankı ben kendım o lafları demısım o kışkırtmamıs gbı yapacak dıye((
Dedıgın gıbı bır daha az öncekı son mesajımı yazdım ''1 ay davranısına bakacagım 1 ay sonra ac dava ben
de anlasacagım konusuruz'' dedım.''Mesajlarını sılıyorum bastan baslayalım sen de sil'' dedim.Ben sılmem
o da sılmez kesın:))) Ablasına sordum da aldattıgını söyledın mı dıye ''haaayır yok canııım'' dedı .Ben de
söylememek mı lazım anlayamadım yanı.Babası cok serttır polıs .Valla gebertır duysa.Söyleyeyım mı kı
yarın annesıne bırseyler söyleyecegım ya da o gıtmeden önce arayacagım.
üstteki mesajımı ilk yazdığın mesaja istinaden yazmıştım
senin korkacak çekinecek bir şeyin yokki söyle babasına o korksun ama lütfen sakin ol burada tecrübe konuşuyor herzaman sukünetini koru en büyük silah budur emin ol
Aldatmasına rağmen kabul ettin ve terkeden o oldu...Ne acı...
Şimdi ılımlı mesaj atmıs az önce uzlasmaya gıttım ya:''kızımın neden ateşi vardı,şimdi nasıl oldu.
Çok özledım onu.''yazmıs.Ben de ''bilmiyorum dişten sanırım.özleyınce görebılırsın ''yazdım.
O şu andan itibaren bana ANLAŞMALI BOŞANAYIM dıye ıyı davranacak,
bense ona pişman olsun,GERİ GELSİN diye...Ne saçma:)
Canim gunlugunu koymayi dusunuyordun onun esyalari arasina yanlis hatirlamiyorsam. Ne oldu verebildinmi? Bende hala birseyler duzelir adam vicdana gelir diyorum ama malesef iyi haber gelmiyor senden.
benim aklıma da eşinin sana bana yalvaracaksın tarzında konuşması ve kaynananında çocuk 3 yaşına gelsin sonra boşanırsın sözleri takıldı. aslında bir mesajında kayınvalidenin iyi biri olduğunu söylemiştin ama eşinde ki bu kinli sözleri duyunca şuan çocuk küçük olduğu için sana verilir ama 3 yaşında ki çocuk verilirken maddi durumu iyi olan ebeveyne verilir mi diye düşündüm. eğer böyle bir ihtimal varsa sakın kabul etme böyle birşeyi.. Zaten anladığım kadarıyla sende artık birleşmekten yana değilsin ama öyle bir karar verirsen eğer bu ihtimali de gözardı etme derim ben...
vaktın olursa al eline bir kalem kagıt eşinin artılarını bır tarafa eksilerini bir tarafa yaz...bak bakalım hangisi daha cok cıkıyor gor.bu adam ıcın mucadele etmeye değermi degmezmı?sakın bebeğin için onu geri ısteme hayatın daha cok cehenneme doner.bebek için ne ayrılınır ne de bir arada durulur.sebebleri gor ben neden bu adamla durucam veya nıye ayrılıcam gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?