• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Aynen öyle yapmayı dusunuyorum cnm kaybedecek bırseyım yok benım .Ben yuksekteyken
o diplere inecek ,umrumda değil artık .Onun da hatalarını görsunler,en azından sütten çıkmıs
ak kasık bır zavallı gibi ınsanlara benı kötulemenın ne demek oldugunu anlasın.

durumun oldukça sıkıntılı seni gayet iyi anlıyorum ama burada ki çoğu arkadaşımızında destekleyeceği gibi evlilkiklerinin ilk dönemlerinde ilk çocukta hatta eve katılan ikinci çocuk döneminde dahi çiftler hep bir kör kuyuya düşmüşgibi olurlar bu gayet doğaldır ayman gereken şey sabır etmek ben burak gitsin diyemen eminim şuan aklı başında ne söylegiğininde farkında değildir aile büyükleri devreye girmeli bu sorun aile içinde aşılmalı bence.

Evet bu da evlilikteki dönüm noktalarından biri ama eşim çocuktan oldugunu
dusunmuyor ve eskiden yaptıklarımı bahane ediyor.O yüzden kimseyi dinlemez,
ben böyle karar verseydım benı de kımse ıkna edemezdı herhalde.Öfkeyle kalkan
zararla oturur, kalksın bakalım.!

Keşke insan gibi konusalım deyıp bitirseydı bu noktaya asla gelmezdık.

Sırt çıkmayan adam neden sırtındaki saçları topluyorki....

Aynen öyle cok güzel özetlemişsin .Hala param yok diyor 2-3 gun içinde babamdan para
istemeye baslayacagım :(( off yanı..

Tek düşüncem şimdi babasına aldattıgını anlattıktan sonra bu medeni olma seklı bır gunde
son bulup da ıntıkam ateşıyle kavrulur mu veya nafaka vermemeye ya da kacmaya mı
karar verır gıbı seyler?

Aynen öyle cok güzel özetlemişsin .Hala param yok diyor 2-3 gun içinde babamdan para

Tek düşüncem şimdi babasına aldattıgını anlattıktan sonra bu medeni olma seklı bır gunde
son bulup da ıntıkam ateşıyle kavrulur mu veya nafaka vermemeye ya da kacmaya mı
karar verır gıbı seyler?

bence kayınpederine bir şey söyleme. ne gerek var ki? daha fazla sinirlenecek. kendini haklı görecek iyice. sakın söyleme..

bu konuda coook kararsızım ama esım onlara da benı lekeleyecek ,benı kışkırttıgı zaman attıgım
mesajları gösterecek;ailesının benden nefret etmesını saglayacak küfür ettıgımı anlatacak.Zaten
babası cok katı biri.Yani,onun da hatalarını bılmelerı gerekmez mı:(

DEMEK SENİ HİÇ ANLAMADIM
SEN HEP VERDİN,BEN ALDIM
Zaten ben adam değilim ama
Yeter artık çok sıkıldım

Bitti mi söyleyeceklerin
YILLARCA BİRİKTİRDİKLERİN
Buruşuk kağıtlar gibisin
Sen ve gereksiz tüm cümlelerin

BUNCA ZAMAN ZOR DAYANMIŞ,
BENLE HAYAT IZDIRAPMIŞ
BENIMKI ŞİZOFREN BIR AŞKMIS
YETER ARTIK ÇOK SIKILDIM

iŞTE BUGUNKI PSİKOLOJİMİ HARIKA ANLATAN VE HERGUN DINLEYECEGIM ŞARKI
SÖZLERI KIZLAR!

Kızlar şimdi karar verdim yapacaklarıma;

-Önce düğünden sonraki altın hesabımı kapattırcam yarın (zaten çok bir mebla değil,
ama kızımın eğitim dönemi için çalışırken de para eklemeyi düşünüyordum.)
-Bayramda da eşimi soranlara ayrıldık diyeceğim,kabul ettim çünkü.
-Bayramdan hemen sonra en yakın baroya gidip avukat talep edeceğim ve
haklarımı öğreneceğim
-Çocuguma alınacakları ertelemeyip babamdan alacağım borçla alacağım,sonra
eşimden isteyeceğim
-ev konusu açılırsa mahkeme sonuçlanana kadar haksız olmamam için evden çıkmamam
lazım deyip oyalayacağım;zaten düzenim oturduğu için kimse çık da diyemez
-Ay başında hemen kira ve faturaları ödeyip evi 1 ay daha garantileyeceğim
-Hemen başka iş alanlarından da iş başvuruları yapacağım
-İnternete sadece kızımla ilgili şeyler,onu güzel yetiştirmek için gireceğim
-Onu bu zamanında yalnız bırakmayacağım
-Eşime mesaj vs asla atmayacağım
-Ve tabi bu ay biterken sigarayı da bırakacağım acilen!

Eklemek istedikleriniz varsa yazın kızlar???

Dip not:Kızım bugun 4 saat beni görmemişti,geldiğim zaman dizime yapıştı ve
kucağıma aldığım zaman öyle sevinç çığlıkları attı ki,beni bu kadar çooook
seven bir varlık varken neden kocamın sevmediğine üzülüyorum ki dedirtti..
Kendime geldim kızlar çok teşekkür ederim hepinize de.

Son düzenleme:

-Önce düğünden sonraki altın hesabımı kapattırcam yarın (zaten çok bir mebla değil,
haklarımı öğreneceğim
eşimden isteyeceğim
-ev konusu açılırsa mahkeme sonuçlanana kadar haksız olmamam için evden çıkmamam

Ben hemen ekliyorum bir şeyler :)

Eşinin babasına zorda kalmadıkça aldatma olayından bahsetme. Eğer seni zorda bırakır, verdiği sözleri tutmazsa ve kendi ailesine de seni kötülerse o zaman söylersin.

Ayrıca ev konusunu konuşmayı geciktirme. Babanı al karşına, ben elalemin ne dediğini umursamıyorum. Başka bir apartmanda olsam neyse ama zaten alt katınızdayım. Ben evimden ayrılmayacağım baba de. Zaman zaman annem kalır, zaman zaman kardeşim. Bir eviniz daha olur. Ama çocuğumu ayrı bir evde, kendi kurallarıma göre büyüteceğim. İş bulacağım en kısa zamanda ve kendi ayaklarım üzerinde duracağım de. Bu konuda kararlı olduğunu belirtirsen, bence bir şey diyemez..

Hakkında hayırlısı olsun. Kendini toparlamana çok sevindim.

geçen gün eşimle amerikan pastası 8 diye bir film izledik. orada bir evli bir çift ve bebekleri vardı. Bebek olduktan sonra bir birlerine yanaşamamışlardı.
olaylar gelişiyor derken adam yani koca olana babası diyorki. "oğlum çocuk olduktan sonra çiftler tamamen anne ve baba rolüne bürünüyor. Karı koca olduklarını unutuyorlar. Evlilikte cinsellikte var. Anne baba olduğun kadar karı kocada olacaksın evliliğini yürüteceksin. " tam kelimesi kelimesine hatırlayamadım konuşmayı ama böyle bişeydi. pekçok insanın sorusuna cevaptı aslında bu sözler.
anne baba olduğunuz kadar, karı kocasınızda.. sanırım bebek olduktan sonra çiftler anne baba rolüne bürünüp karı koca olduklarını unutuyorlar. Bu filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:

karar verır gıbı seyler?

Nasıl para yok kardeşim yaratsın o zaman yoksa.Nasıl yok !
Sen babandan isteyene kadr o istesin babasından bulup buluştursun.
Asla yumuşama .Terkeden oysa tüm bakımınızıda üstlenmeyi bilecek o vakit.
Ayrılan terkeden olmak kolay değil olmayacakta.Bunu göster ona.
Görmediği vakit oh be ayrılık daha rahatmış diyecek.
Terkettiğine bin pişman olmalı sürünmeli.
Kesnlikle babandan isteme.Eşin vermek zorunda ya ne demek.
Sabah sabah çok sinirlendim eşin olacak herifi yolasım geldi :41:

Ben buraya içimdeki karmaşayı yazdığım için biraz günüm günümü tutmuyor biliyorum
kızlar;ama,inanın kızımla güne başlamanın mutluluğuyla hiç de üzülme fırsatım olmuyor.
Zaten sonra annem geliyor;ya kızımı alıyor,ya o da yardım ediyor oynatıyoruz vs,
bazen dolaştırıyorum onunla yürüyorum.Yani zaman geçip gidiyor.Sadece yalnızken
sinirliysem dayanamıyordum,artık telini sildim.Aramam,mesaj atmam.Babasına da
aldattığını söyleyip söylememe konusunda hala kararsızım.Ama,kabullendim;şok
dönemim geçti.O şimdi gelse bile ''yabancı biri'' artık ben onu ne yapayım ki..

Bgn eşim kızımı görmek ıstedıgını özledıgını söyledı mesaj attı ,tamam dedim.Geldi.
Kızım önce onu görünce bol bol ağladı,yadırgadı;sonra alıştı biraz.Fazla konuşmadık.
Çay yaptım içti ama aç olduğu halde ısrarla yemek yemedi,kuru bir dilim ekmek
yedi,ben de ''fakir,ama gururlusun''diye dalga geçtim.Sırtımdaki saçları topladı
ben yerde kızımı severken.Sonra kızım popo sallıyordu bir müzikle ''kızım sen
çingene mi olacaksın her seste oynuyorsun''dedi.(Bana mesajlarda çingene demişti.)
Ben de ''annesinin kızı,tabi çingene olur''dedim.Çok özlememiştim,artık soğumuşum.
Heyecenlanmadım,önemsemedim,hazırlanmadım gelecek diye..Öyle işte..

Bence ikiniz de birbirinizi halen seviyorsunuz, hatta eşiniz sizi özlemiş ama gururuna yedirip söyleyemiyor. Siz ayrılmayacaksınız, ayrılmamalısınız, çünkü ortada affedilmeyecek kadar büyük olaylar yok, eğer bu evlilik biterse çok yazık olur. Sanki boşandıktan sonra daha mı güzel olacak herşey, kızınız olmasaydı belki ama bu şartlarda boşanma olmamalı.
Bence eşiniz sizi cezalandırmak istiyor aklınca böyle yaparak. Sakin olun, babaya da söylemeyin aldattığını sorunlar büyür.

haklarımı öğreneceğim
eşimden isteyeceğim

Siyahbeyaz, bu sırtındaki saçları toplama meselesi hoşuma gitti :) Umarım iyi şeyler olur bak biraz sakin olunca olaylar değişiyor. Bu sakinliğin hep sürmese de ara ara gelgitler olur aldırma, sinirli anlarında "sakin ol, sakin ol" diye kendini telkin et.
Eğer boşanırsan da sakın sakın acıma ama sinirle halledemezsin. Bebeğin maması, bezi, doktoru, onu gezmeye götürmek için senin harcayacağın taksi dolmuş parası bile dünyanın masrafı. Ayrıca ileride çalışacaksın bakıcı tutacaksın. Eşine bunları güzel bir dille anlat ve iyi bir nafaka iste. Madem gitmek istiyor, açsın kesenin ağzını. Sakın seni kandırmasına, acındırmasına izin verme. Bebeği görme konusunda da daha önce muhabbetini yapmıştık, göremezsin deme, istediği zaman görsün adam sonuçta onun kızına ihtiyacı olduğundan daha çok kızının ona ihtiyacı var. Aralarında bir bağ oluşmazsa, ilerde bunun acısını kızın çeker. Erkek milleti gider evlenir yeniden bir hayat kurar unutabilir sonuçta (bu senin canını sıkacak bir cümle oldu ama en kötü ihtimal yani).
Bizi de sonuçlardan habersiz bırakma :)

bunu ben eskıden sevgılılerımı terk etmeye karar verınce yapardım:))Ama canım o beni terk etti.
Ben döneceğim ,iyi huylar baskın cıktı desem ne olacak ki.Ne diyecegım''iyi huyların ve artıların
baskın cıktı gerı gel '' mi:)

varya sende az değilsin...:1::1::1:ne demek istediğimi sen gayet iyi anladın!hadi hadi bırak bu terkedildim ayaklarını terkeden yok aslında sıkıntıya gelememiş koca var.boyle sureklı terkedildim dersen işin işinden cıkamazsın.biraz kafası bulanmıs gitmiş boyle nitelendir.gerekirse geri don ben sensiz yapamıyorum da dersin kadının fendi erkegi yendi olur merak etme. canım askta evlilikte gurur olmaz.gurura ödül sadece yanlızlıktır...

karar verır gıbı seyler?

Bende daha once kayinpederine herseyi anlat demistim ama madem simdi medeni davraniyor sende bir sure beklemede kal. Yine ters bir hareketi olursa sende anlatirsin herseyi. Saclarini toplamasi banada ilginc geldi, neden sana dokunuyor ki?

haklarımı öğreneceğim
eşimden isteyeceğim

Cok iyi canim bu sekilde devam et

tatlım öncelikle, şu anda çok öfkelisin biliyorum ama her şeyde bir hayır vardır, böyle düşün lütfen.

mikrokredi'yi duydun mu hiç? lütfen bir araştır.
sen çok aktif, akıllı, tuttuğunu koparan bir kadına benziyorsun, küçük bir sermaye ile bir yerden başlayabilirsin.
bu şekilde evini geçindiren bir çok kadın var.

kızın için de sağlıklı bir anne olmak zorundasın, kendini yıpratma, kin-intikam-öfke duyguları seni yiyip bitirir.
karşındakini de suçlama, kulakları duymayan bir insana bağırmak bir anlam ifade eder mi?
sen yoluna bak, en güzeli, kendine haksızlık edildiğini düşünme, bundan 1 sene sonra ben çok güçlü, ayakları yere sağlam basan özgür bir kadın olarak görüyorum seni.
o yolda, kinle-öfkeyle yürümek çok zor, ağır yüklerdir bunlar.
ama kafanda bitirmişsin gibi de geldi. seni çok takdir ettim canım.

umarım, ilerleyen zamanda bu günlere bakıp: "İYİ Kİ" yaşamışım dersin

sevgiler

çok teşekkürler kızlar daha iyiyim en azından şok aşamasından kabullenme kısmına gecmem
bıle buyuk rahatlık sagladı ,iyiyim.Bayramda aılesı ararsa ne konustuklarını ögrenecegım,
o zamana kadar durdum pause tusuna bastım:)Umarım benı sinir edecek suclamalarda
bulunmamıs olur.Zaten benı cagırırlarsa ''ben gelemem,siz gelın''dıyecegım,ne ısım var onun
aılesının yanında.Bir de ucakta kızımla tek gıtmek zor olur,masraf da cok olur.Gelsınler ısterlerse
napayım.

CEDİSH senın esının maası ne kadar?Sana ve bebege ne kadar nafaka verecek?tazmınat ıstemedın
mı?

Back