• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

çok üzücü gerçektende senin yerinde olsam bu kadar soğuk kanlı planlar yapabilirmiydim Allah veriyor belkde o kuvveti ne diyim Allah yardım etsin ama yine de inşallah ayrılmazsınız....

çok üzücü gerçektende senin yerinde olsam bu kadar soğuk kanlı planlar yapabilirmiydim Allah veriyor belkde o kuvveti ne diyim Allah yardım etsin ama yine de inşallah ayrılmazsınız....

Nasıl sogukkanlı planlar cnm?

DUMADUMADUM eşim polis degıldı babası polisti

Bgn babam eşimi arayıp saydırdığını söyledi,sinirim bozuldu.Ben neden beni savunmadın dedıgım ıcın
o da telefon edip kızmış.''Bizde boşanma olmaz,bayramda geleceksin evine ''demiş,o da ailesinin
yanına gideceğini söylemiş.Babam da ''o zaman dönünce eve geliyorsun''demiş.O da ''bakarız''demiş.

Off şimdi benim arattırdığımı düşünecek ne yapayım kızlar,o söylemezse bırsey demıyım mı?
Çok sinirlendim :(( Bir de ev konusunu açtı.''Artık odanı hazırlayıp gelsen iyi olur''dedi,ben de
''orda kalmayacagım''dedim.Israr etti,ben kızımla yattıgımı ve tek kişilik yatakta yatamayacagımı,
düzenımızı bozmayacagımı,bosanma bıtmeden evden cıkamayacagımı falan söyledım ama konu
kapanmadı,sadece o anda annem sus dedi kapattı konuyu .Çok sinirliyim pöööööööffffffff.

slm arkadaşım..
biraz önce okudum..
öncelikle ,
hepimizin eşi var ve bu hepimizin başına gelebilir bu sorun.
reel olarak bakarsak bence en kötü ihtimal eşinin hayatında biri var ve çekip gidiyor diyelim..anladığım kadarıyla işinde yok..böyle bir durmda en kötü zararla bu işten çıkmalısın.. sen elinden geleni yapmışsnı bence ,eşinin gitmesini istememene rağmen gitmeye teşebbus ediyor kendisi..sende karşılıklı anlaşarak boşanmalısın.. ve nafakanı ve tazminatını almalısın..parasız kalsında anlasın bebeğini ve eşini bırakmanın nedemek olduğunu;(

canım bu ev konusunda dayanabileceğin son aşamaya kadar dayan. eğer şuanda başaramassan orda kalmayı bir daha asla çıkamassın kızınla ayrı eve.bu senin tek şansın gibi geliyor bana ayrı ev konusunda. orada babanın evinde bırak kızını istediğin gibi yetiştirmeyi sen bile babanın kurallarına göre yaşamak zorunda kalacaksın.. evli değilim ama eminim evlenmiş bi kadın için geri dönüp babasının kurallarıyla yaşamak hiç kolay olmayacaktır.

Babanın karşısında bu konuda çok kararlı ve emin dur.umarım sonunda ikna olur. herşeyin hayırlısı olsun senin ve kızının hakkında..

çok teşekkürler kızlar daha iyiyim en azından şok aşamasından kabullenme kısmına gecmem
bıle buyuk rahatlık sagladı ,iyiyim.Bayramda aılesı ararsa ne konustuklarını ögrenecegım,
o zamana kadar durdum pause tusuna bastım:)Umarım benı sinir edecek suclamalarda
bulunmamıs olur.Zaten benı cagırırlarsa ''ben gelemem,siz gelın''dıyecegım,ne ısım var onun
aılesının yanında.Bir de ucakta kızımla tek gıtmek zor olur,masraf da cok olur.Gelsınler ısterlerse
napayım.

CEDİSH senın esının maası ne kadar?Sana ve bebege ne kadar nafaka verecek?tazmınat ıstemedın
mı?

Eşim 3.500 TL gibi bir maaş alıyor. Ben 1250 TL nafaka alacağım. O bile az verdiği maddi manevi hasar için ama işte.
Bu arada benim dava tarihim de belli oldu :( Kasımın 13ü boşanıyorum. Benim için de dua edin n'olur.

Bugun eşim mesaj attı yıne bayramda aılesıne gıtmeden kızımızı görmek ıstıyormus aksam gelmek
ıstıyor babamın o kadar lafına ragmen sasırdım .Ben hemen bana kinlenip uzun zaman gelmez
sanmıştım.Ne söylememı önerırsınız babamın konusması hakkında??Bir de son kez şöyle dıyım mı:
''Bak bos yere borcuna borc kattın 1 aydır ayrıyız ben hatalarımı gördum uzgunum,sen hıc ders
almadın mı bu 1 aylık sürecte?''gıbı seyler dıyım mı?Yani en azından bosa masraflar
yapacagına burda kal falan?Kızlar bırseyler dıyın ,size göre davranacagım.

Son düzenleme:
Hayır deme.Bu zamana kadar dedin de ne oldu? Ters tepmedi mi?Siz buradaki bayanları pek dinlemiyorsunuz bence.Tabiki siz bilirsiniz kolay değil.Dışarıdan böyle konuşmak kolay.Evli ama çocuksuz biri olarak sizin kadar aramazdım diyorum.Kolay gelsin.

Bugun eşim mesaj attı yıne bayramda aılesıne gıtmeden kızımızı görmek ıstıyormus aksam gelmek
ıstıyor babamın o kadar lafına ragmen sasırdım .Ben hemen bana kinlenip uzun zaman gelmez
sanmıştım.Ne söylememı önerırsınız babamın konusması hakkında??Bir de son kez şöyle dıyım mı:
''Bak bos yere borcuna borc kattın 1 aydır ayrıyız ben hatalarımı gördum uzgunum,sen hıc ders
almadın mı bu 1 aylık sürecte?''gıbı seyler dıyım mı?Yani en azından bosa masraflar

"1 aydır ayrıyız ben hatalarımı gördum uzgunum,sen hıc ders
almadın mı bu 1 aylık sürecte?''
aynen bunun gibi şeyler söyleyin, son bir kez daha deneyin fayda var, sizi görmek istiyorsa bence biraz yumuşamış, inşallah bayram barışmanıza vesile olur. hayırlısı olsun.

bencede bir şey deme sen onu istedikçe o kenidini bişi sanacak..babanın aradığını söylerse haberim yok de ...umarım pişman olmuştur ve bayram sabahına beraber uyanırsınız..gelişmeleri yazarsın...

Yok canim birsey deme bence ters tepmesin, sen sakin davran. Babanla ilgili birsey derse seni arayacagindan haberim yoktu dersin. Fazla yorum yapma, bayramda da biraz dusunsun. Bu planladiklarini gidisata gore daha sonra soylersin. Bakalim nasil davranacak, kararinda degisiklik varsa anlarsin zaten.

Baban birseyler demiş, simdi sende dersen baskı altında hisedebilir. Konu kendiliğinden açılırsa söyle. Ama özellikle konuyu sen açma.

Yakınırsa seninde hayatın dağıldı, benimde, evladımızın da aynı sekilde. İleride belki daha da zorluklar yasayacağız. Bazen düşünüyorum da hatalarımız bu kadar büyük muydu? Duzeltemeyi denemedigimiz için ya daha büyük pişmanlıklar yasarsak hem manevi hem maddi. Sen de benim gibi düşünmüyor musun ? Diye sakince sorabilirsiniz.

Allah bu bayramda size güzellikler getirsin. :)

Sağolun fikirleriniz için birşey dememeye çalışırım,
babamın aradıgını veya ıkımızle ılgılı bırsey söyleyecgını
hıc sanmıyorum.Zaten sadece kızımla konusuyor
herşeyden kacıyor !En azından hanı aılesı de bırseyler
deyınce belkı hata anlar dedım ama yok anlamaz zaten.
Bayrama bırlıkte uyanmak ne guzel bır dılek :)Hatta ben
uyandıgımda hersey rüya cıksa mesela..Off bugun arefe,
herkes cocugu ıle aılecek dısardaydı,içim şimdi bile
çok buruk.Bu hatasını geç anlar ama yapacak birşey
yok dedıgınız gıbı.

Sağolun fikirleriniz için birşey dememeye çalışırım,
babamın aradıgını veya ıkımızle ılgılı bırsey söyleyecgını
hıc sanmıyorum.Zaten sadece kızımla konusuyor
herşeyden kacıyor !En azından hanı aılesı de bırseyler
deyınce belkı hata anlar dedım ama yok anlamaz zaten.
Bayrama bırlıkte uyanmak ne guzel bır dılek :)Hatta ben
uyandıgımda hersey rüya cıksa mesela..Off bugun arefe,
herkes cocugu ıle aılecek dısardaydı,içim şimdi bile
çok buruk.Bu hatasını geç anlar ama yapacak birşey
yok dedıgınız gıbı.

burada o kadar çok konu okudum hiçbiri beni bu kadar etkilemedi inan belki çok yakından hissettiğim için yaşadıklarını,ilginçtir gün içinde sık sık aklıma geliyosun ve inş.bir gelişme olmuştur iyi yönde diye dua ediyorum.şu mübarek günler hürmetine o eşin olacak adama akıl fikir verir inş.gönlünü yine sana kaydırırda bayrama gerçekten yeni bir başlangıçla yuvanızda,çocuğunuzda anneli babalı girer.gelişmeleri mutlaka yaz canım...

Hiç gelişme olmayacak kızlar ,çünkü mesajlaşırken ''para aldıysan getir mama alayım'' dedim,
yine yok dedi maaş alınca verecekmiş!Ben de ''bu ayki maaşından sadece bin tl vermeyeceğini
biliyorsundur inşallah birsürü borcum oldu ''dedim.O da ''ne kadar istiyorsun ya merak ettim''
dedi ukala!Tartıştık,ben de ''gelme''dedim.Gelmek istedi,konuyu açmam gelip kızımı göreyim dedi.
Çünkü geçen gün ''daha zengin birini bul ben senin isteklerine yetişemedim''demişti hakaret ederken,inanın ayda 150 tl ancak veriyordu o kadar maaşından;başkası olsa neler
harcardı.Tam nankör,keşke harcasaymışım parasını .Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın !
''benden sonraki seni soyup soğana çevirince anlarsın benim ne kadar az harcadığımı''dedim
sadece!Offfffff
Tabi ki hayır dedim,yüzünü görmek istemiyorum ,anlaşmalı bile boşanılmaz bu salakla!!!

Son düzenleme:
Hatta bgn ona burda salonda yatmasını bos yere gereksız para harcamamasını söyleyecektım.İşyerinin
şöföründen bıle borc almıs salak .Arkadaslarından aldığı borçlar zaten 500ü buldu ,hergün yattığı yediği
para,kızımın 1haftalık mama parası (1 gunde yıyor).Kalacak arkadası da yok,araba satılacak diye boş
boş borçlanıyor ,araba da artık kazalı biliyorsunuz!Bu parayı harcayacağına geceden geceye gel
salonda kal dıyecektım ınsan muamelesı yapıp ama yoook beyin yok ki babalık bilsin,çocugumun
rızkını boşa harcadıgını görsün!!!Kafayı yedirdi 2 dakıkada bana!

Back