- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Ya canim cocugu babasina goster diyenler babasini dusundugu yada hakli gordugu icin soylemiyorki. Sadece kizinin uzaktada olsa varligina guvenecegi bir babaya ihtiyaci olacak. Birde hani ne derse desin hic muhatap olmayacak, mesajla cevap yazmayacaktin. Simdi sen tartisinca iyi yaptim ayrildim diye iyicene emin olmustur. Ne kadar sessiz uzak kalirsan o kadar degerli olursun ama tutamiyorsun sanirim kendini. Ne diyim ben olsam bende tutamazdim. Bu arada eger geri donusu yok diyorsan ki bence oyle, aldattigini soyle herkese. Bilsinler madem tum gercekleri. Birsey degisirmi ama en azindan seni suclamazlar kendi ailen dahil
o aıleme benı kötuleyıp herkesı susturunca cok öfkelendım 2 gun durdum sonunda yıne patladım.Aslında
mesaj atma sebebım tek basına aılesının yanına gıdıp yıne yapacak aynı hareketı.Benım aılemı ıkna etmıs
kendı aılesını de benım dayanılmaz ınsan olduguma rahat ınandıracak dıye ben de uyardım mecburen attım
yanı.''eger aılenden hakkımda bır elestırı duyarsam aldattıgını ve bana kocalık yapmadıgını anlatacagım''dedım
o da tartısma acıp hakaret edınce ben de cevap verdım((Bılıyorum mesajlarımı da okutacak ve benı
rezıl edecek.Sankı ben kendım o lafları demısım o kışkırtmamıs gbı yapacak dıye((
Dedıgın gıbı bır daha az öncekı son mesajımı yazdım ''1 ay davranısına bakacagım 1 ay sonra ac dava ben
de anlasacagım konusuruz'' dedım.''Mesajlarını sılıyorum bastan baslayalım sen de sil'' dedim.Ben sılmem
o da sılmez kesın:))) Ablasına sordum da aldattıgını söyledın mı dıye ''haaayır yok canııım'' dedı .Ben de
söylememek mı lazım anlayamadım yanı.Babası cok serttır polıs .Valla gebertır duysa.Söyleyeyım mı kı
yarın annesıne bırseyler söyleyecegım ya da o gıtmeden önce arayacagım.