- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Ben yaşadıklarımı en kısasından ve bir çok atlayarak yazdım daha ailesine hiç girmedim bile ve bir çok şeye girmedim.Ama yaşadıklarımız çok benziyor buarada karakter olarakta seni kendime benzettim sevdiklerimi bende üzerim çünkü onları önemserim yaptıkları herşey benim için önemlidir sevmediklerimi de hiç takmam şu anda eşimi hiç takmadığım gibi.Ama tek farkımız kendi ailelerimiz benim babam yok annem ama annem bir tanedir çocuklarımdan sonra benim vazgeçilmezimdir hep yanımda oldu ve halada yanımdadır.
gzmeyıp ınanılmazı cok zor,cok kötu seyler yasamıssım,çok uzuldum gercekten(
Kadın affeder ama asla unutmaz derler ya ıste unutulmuyor bu yasanılanlar.İyi
affetmıssınız 19yıl sonra ınanılmaz.!!Ve cocuklarım demıssınız ıkıncı evlendııgnıze
ıkıncı cocugu mu yaptınız böyle bırıne??
Hep dıyorum ya keske ben bu sıteyı eşim gıtmeden keşfetseydım ve o dinleme cihazlı
telefon gıbı fıkırleırnızı daha erken bılseydım..Eşim bana dogumdan berı o kadar farklı
davranıyordu kı tek ıstedıgım ''aldattıgını ögrenıp ''dava acmaktı resmen( Nasıl
buraya daha erken gelmemısım ben cok uzgunum cook.
Ve çocuklu hıcbır kadının da bosandıktan sonra (eşi bosadıktan sonra)
kocasından daha mutlu ve ıyı sartlarda yasayacagına ınanmıyorum!
Eminimki bir zaman sonra tabiki yaralanmış olsanda kendini toparlayıp şuanda duyduğun üzüntülerden ve kendine verdiğin zarardan pişman olacaksın.Ben bu olaylardan sonra hep dua okudum ve çok faydasını gördüm.Senin dedektif araman konundan sonra bu konunu takip etmeye başladım.Çünkü başlık dikkatimi çekmişti.Allah yardımcın olsun ben artık huzurluyum.Sende bu sıkıntılarından umarım istediğin şekilde kurtulursun.
Pekı sebep ne gösterıyor ??Bu kadar sebepsız bır gıdısı kabul edemıyorum ben ya
Kım olsa kabul etmez bunu! Ne demek yanı..Canım onun babasına ıhtıyacı var
dıyorsun da haftada bır gun bırkac saat gördugu baba ancak ''şam babası''olur..
NAFAKA tabı kı alcam hatta calısmadıgım ıcın kızımla bana en az 1750 cıvarı
O zaten daha bgn para bıttı dedım yok dedı.Daha ılk aydan bızı savsaklayıp
5parasız bırakan ama surterken para bulan salak ,sonra nasıl verecek
para da ben ona nasıl guvenecegım bu da var!!! En korkuncu etraftan komsu,
akraba vs herkesın onu sorması dı mı,sen de sınır oluyor musun(((
Bugun babam geldıgı ıcın dıger kattakı amcamlar ve esım benı tartaklarken
görup de tum sulaleye yetıstıren salak kuzenım de ordaydı nasıl kacacagımı
sasırdım ınsanların yuzune bakamıyorum resmen(
Bu konuda çok yanılıyorsun kadın her zaman ayakta kalır kadın erkekten daha güçlüdür. Ben boşanmış insanların ilerki yaşlarına baktığımda hep kadınlar çocuklarını büyütüp çocuklarıyla mutlu mesut yaşarken erkekler ileri yaş zamanları hep sıkıntılı geçer.Erkekler belki gençken o kadın senin bu kadın benim gününü gün ederken ilerki yaşlarında o kadınlar tarafından hep terkedilirler.Ben bunun örneklerini çevremde çok gördüm
Ve çocuklu hıcbır kadının da bosandıktan sonra (eşi bosadıktan sonra)
kocasından daha mutlu ve ıyı sartlarda yasayacagına ınanmıyorum!
Ben akrabaların telefonunu açmıyorum bile herkese anlat tekrar baştan üzül...ama senin durumun farklı sen çok yakınsın akrabalara anladığım kadarıyla ben o açıdan şanslıyım. Şimdi de iyi bir bakıcım var ona bırakıp yürüyüşe çıkıyorum çok iyi geliyor. Bakmaz mı annen sen de at kendini biraz dışarı gez, arkadaşlarınla görüş. Evde sürekli dört duvar arasında çok zor cnm. Ne diyeyim dua etmekten başka birşey gelmiyor ki elimden. Keşke gelse...
sen baska sehıre mı gıttın esını bırakıp ailenle mı yasıyorsun?Doğru diyorsun da bunlar da hep parayla
olacak şeyler.Bugun arkadasımla kafa dagıttım ama her harcadıgım kurusta bebegıme ya mama alamzsam
dıye dusundum onun rızkını yemısım gıbı geldı.Off en streslı kısım bayram olması ve herkese uyduruk hıkaye
anlatıp sehırdısında falan demeyı dusunuyorum kımseye bhemen acıklama yapmak zorunda degılım,
ama zaten herkes yuzumdekı korkunc ıfadeden anlar..
ee gzmeyıp devam et..
Benım en cok üzüldüğüm konu bugun babamın tamamen sessiz olması oldu kızlar(
Gerçekten de tahmin ettiğim gibi bu hayatta yapayalnızmısım(( Adam yüzüme bile
bakmadı.Tabi benim kocam onların oglu olmustu,ben onların kızı değilim ki..Kardesım
bıle anneme anlatırken ''bugune kadar ona aıle oldunuz artık ablama olacaksınız''dıye
söylemişti.Gerçekten de hep ben suclandım hani doğru söyleyenı 9köyden kovarlar ya
işte ben o kısıyım.Ya da adı cıkmıs 9a ınmez 8e .İşte o da benım.Tamam asabı biriyim,
sevdıklerımı cok üzer,sevmedıklerımı hıc takmam.Bunun yüzünden psikoloğa da gitmiştim
üniversitedeyken..ama nasıl bır aıle cocugunun arkasında olmaz,cocuklarını ınsanlara
kötuler ya da aılesının ıcındekılerı komsulara anlatır anlayamıyorum.aılemı gördukce nasıl
bır anne olmam gerektıgını ögrenıyorum,onların tam tersi!! Çok mutsuzum .Yalnızım.
Tek basımayım hayatta.
Anneme ''çocugu al arada benım yalnız kalmaya kendımı dınlemeye
ıhtıyacım var ''dıyorum;o da ''neden yalnız kalcaksın cok sacma''diyor.Annem kocamın
kapıyı kırdıgını gösterdıgımde ''ev sahıbıne ne acıklama yapacaksın''dıyen,hamıle oldugumu
söyledıgımde de ''teyzene nasıl söyleyeceksın''(teyzemın bebegı olmuyordu)dıyebılen bırı.
Babam dogum yaptıgım gun bana ''ınsallah bıze cektırdıklerını kızından cekersın''dedıgı ıcın
tartısıp nefesım kesılene kadar agladıgım bırı ve o gunlerde bana kusup naz yapıp
cocugumu görmeye geldıgınde (yan odadaydım)kocama ''sen benım oglumsun.Ben buraya
gelıyorsam sen ve torunum ıcındır''dıyebılen bırı.Resmen esımı sımartıp baslarına cıkardılar!
Siz dusunun artık..
Aılemle sorunlarımı devamlı esıme anlatıp aglamam,içimi tamamen ona dökmem,onu herkese
karsı savunup sımarmam,ona sırtımı gözumu kapatıp dayamam da benım salaklıgım(
Neden esımı tercıh ettıgımı,neden onlarla yasamak ıstemedıgımı umarım bıraz olsun acıklayabılmısımdır.
Gercek bır mutsuzluklar silsilesi benı beklıyor,eşimi de süper bekar bir gelecek ve rahat bır hayat!!!
Tek degıl de bızımle bu apartmandan gıtseydı hıcbırsey bu kadar kötu olmayacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?