• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Eminimki bir zaman sonra tabiki yaralanmış olsanda kendini toparlayıp şuanda duyduğun üzüntülerden ve kendine verdiğin zarardan pişman olacaksın.Ben bu olaylardan sonra hep dua okudum ve çok faydasını gördüm.Senin dedektif araman konundan sonra bu konunu takip etmeye başladım.Çünkü başlık dikkatimi çekmişti.Allah yardımcın olsun ben artık huzurluyum.Sende bu sıkıntılarından umarım istediğin şekilde kurtulursun.

Ben yaşadıklarımı en kısasından ve bir çok atlayarak yazdım daha ailesine hiç girmedim bile ve bir çok şeye girmedim.Ama yaşadıklarımız çok benziyor buarada karakter olarakta seni kendime benzettim sevdiklerimi bende üzerim çünkü onları önemserim yaptıkları herşey benim için önemlidir sevmediklerimi de hiç takmam şu anda eşimi hiç takmadığım gibi.Ama tek farkımız kendi ailelerimiz benim babam yok annem ama annem bir tanedir çocuklarımdan sonra benim vazgeçilmezimdir hep yanımda oldu ve halada yanımdadır.

benım kocam da senınkı gıbı ılk dakıkadan hemen cocuk yapalım derdı .Cocuk dogduktan
sonra bunu hatırlattıgmda ıse ''ben öyle bırsey ıstedıgımı hatırlamıyorum''demişti şerefsiz
at gözl,ugunu takmıs uydurup duruyor.Sankı ıkımız baska evlılık yasamısız gıbı salaga
yatıyor kendını haklı göstermek ıcın benı zedelıyor!!!!

gzmeyıp ınanılmazı cok zor,cok kötu seyler yasamıssım,çok uzuldum gercekten :((
Kadın affeder ama asla unutmaz derler ya ıste unutulmuyor bu yasanılanlar.İyi
affetmıssınız 19yıl sonra ınanılmaz.!!Ve cocuklarım demıssınız ıkıncı evlendııgnıze
ıkıncı cocugu mu yaptınız böyle bırıne??

Hep dıyorum ya keske ben bu sıteyı eşim gıtmeden keşfetseydım ve o dinleme cihazlı
telefon gıbı fıkırleırnızı daha erken bılseydım..Eşim bana dogumdan berı o kadar farklı
davranıyordu kı tek ıstedıgım ''aldattıgını ögrenıp ''dava acmaktı resmen:(( Nasıl
buraya daha erken gelmemısım ben cok uzgunum cook.

O cihaz yakın bir zamana kadar bendeydi ama yakın zaman önce ihtiyacı olan birine gönderdim bende seni o zaman tanısaydım inan sana gönderirdim.Birşekilde eşini kandırıp kullanmasını sağlardın.

İşte beterin beteri vardır kendi konumu buradan paylaşmak istemezdim bitmiş gitmiş bişey ama sana moral vermek istedim.Sonunda herşeyin iyi yada kötü bir şekilde yolunu bulucağını görmeni istedim.Ben bunları yaşarken yakın çevrem bu olaylar bittiğinde benim sağlıklı kalabileceğimi düşünmüyorlardı.Ama Allah o kadar büyükki benim bebeğim için sapasağlam ayakta bıraktı.Bu yaşadıklarıma rağmen hergün şükrediyorum daha farklı şeyler olabilirdi en azından çocuklarım sağlıklı ben sağlıklıyım.Tek eser oğlum hiperaktif bende ise inanılmaz bir unutkanlık kaldı o kadar

Ben cok kere yıkıldım ve yenıden dogdum merak etme hayattan herseyı beklerım
o olgunluga sahıbım.Sadece ask konularında her zaman ayrılık varsa önce yasını
tutarım sonra kendıme gelırım ve elımden gelenı yaparım kı sonradan yapmadıgıma
pişman olmayayım.O kadar.Yoksa hepsi geçer de bebgımın eksık ve yarım kalması,
buyurken babasız olması benı üzüyor:(( Bir de evliliğimin tek bir mesajla bitirilmesi.

Ve çocuklu hıcbır kadının da bosandıktan sonra (eşi bosadıktan sonra)
kocasından daha mutlu ve ıyı sartlarda yasayacagına ınanmıyorum!

Evet haklısın ama kızının babasızlığını çokta kafaya takma öyle bir babayla büyüyeceğine bırak babasız büyüsün.Az önce anlattımya benim kızım 12 yaşına kadar babasını tanımadı ama kızım 18 yaşında bazı yaşıtlarıyla kıyas bile yapılamaz çok hanım ve çok iyi yetişmiş çok bir eğitim hayatı yaşamış kızım var babasız büyümesine rağman

Bu konuda çok yanılıyorsun kadın her zaman ayakta kalır kadın erkekten daha güçlüdür. Ben boşanmış insanların ilerki yaşlarına baktığımda hep kadınlar çocuklarını büyütüp çocuklarıyla mutlu mesut yaşarken erkekler ileri yaş zamanları hep sıkıntılı geçer.Erkekler belki gençken o kadın senin bu kadın benim gününü gün ederken ilerki yaşlarında o kadınlar tarafından hep terkedilirler.Ben bunun örneklerini çevremde çok gördüm

Eminimki bir zaman sonra tabiki yaralanmış olsanda kendini toparlayıp şuanda duyduğun üzüntülerden ve kendine verdiğin zarardan pişman olacaksın.Ben bu olaylardan sonra hep dua okudum ve çok faydasını gördüm.Senin dedektif araman konundan sonra bu konunu takip etmeye başladım.Çünkü başlık dikkatimi çekmişti.Allah yardımcın olsun ben artık huzurluyum.Sende bu sıkıntılarından umarım istediğin şekilde kurtulursun.

gzmeyip çok üzüldüm neler neler yaşamışsın böyle bir adama nasıl katlanmışsın ağlamak geldi içimden:(((( Allah yardımcın olsun bundan sonra çok mutlu olursun umarım cnm yaa

Pekı sebep ne gösterıyor ??Bu kadar sebepsız bır gıdısı kabul edemıyorum ben ya
Kım olsa kabul etmez bunu! Ne demek yanı..Canım onun babasına ıhtıyacı var
dıyorsun da haftada bır gun bırkac saat gördugu baba ancak ''şam babası''olur..
NAFAKA tabı kı alcam hatta calısmadıgım ıcın kızımla bana en az 1750 cıvarı
O zaten daha bgn para bıttı dedım yok dedı.Daha ılk aydan bızı savsaklayıp
5parasız bırakan ama surterken para bulan salak ,sonra nasıl verecek
para da ben ona nasıl guvenecegım bu da var!!! En korkuncu etraftan komsu,
akraba vs herkesın onu sorması dı mı,sen de sınır oluyor musun:((((
Bugun babam geldıgı ıcın dıger kattakı amcamlar ve esım benı tartaklarken
görup de tum sulaleye yetıstıren salak kuzenım de ordaydı nasıl kacacagımı
sasırdım ınsanların yuzune bakamıyorum resmen:((

Cnm sebep de işte benim hırçınlıklarım, ona sevildiğini hissettirmemişim, hep üste çıkmaya çalışmışım...vs. Ya ben zaten bazı şeylerden pişmanlık duyuyorum bunu ona da söyledim bir şans daha vermesini ama artık bittiğini söyledi. Sen artık çocuğuna acımayı bırak cnm. Etrafta babasız büyüyen gayet hanım/efendi insanlar var onu sen şekillendireceksin ve umarım çok iyi bir anne olursun ama şu psikolojiyle çok zor. Sütünden bile geçer senin stresin. Bence acil bir psikiyatrise git. Tek başına çıkmak çok zor bu durumdan maalesef :((
Ben akrabaların telefonunu açmıyorum bile herkese anlat tekrar baştan üzül...ama senin durumun farklı sen çok yakınsın akrabalara anladığım kadarıyla ben o açıdan şanslıyım. Şimdi de iyi bir bakıcım var ona bırakıp yürüyüşe çıkıyorum çok iyi geliyor. Bakmaz mı annen sen de at kendini biraz dışarı gez, arkadaşlarınla görüş. Evde sürekli dört duvar arasında çok zor cnm. Ne diyeyim dua etmekten başka birşey gelmiyor ki elimden. Keşke gelse...

Bu konuda çok yanılıyorsun kadın her zaman ayakta kalır kadın erkekten daha güçlüdür. Ben boşanmış insanların ilerki yaşlarına baktığımda hep kadınlar çocuklarını büyütüp çocuklarıyla mutlu mesut yaşarken erkekler ileri yaş zamanları hep sıkıntılı geçer.Erkekler belki gençken o kadın senin bu kadın benim gününü gün ederken ilerki yaşlarında o kadınlar tarafından hep terkedilirler.Ben bunun örneklerini çevremde çok gördüm

Gymeyp ben de çok üzüldüm yaşadıklarına. Allah bundan sonrası için sağlık, huzur versin sana ve çocuklarına.

Profil resmindeki aile tablosu icimi acitti
kendini dibe cekecek seylerden uzak dur cnm n.olur

nafaka tazminat ne gerekiyorsa iste
davayi da o acsin kendi cebinden ciksin
hamileykenki aldatma meselesini kesinlikle kullan davada

hs ben hala gidecek ama dava acamadan geri donecek diye dusunuyorum
insallah akli basina gelir ve gonlunu almak icin elinden geleni yapar
yapmazsa, boylece cekip giderse ver adresini gidip yuzunu gozunu tirnakliim!
o kadar doldum ki esine karsi :(
saka bir yana sen seviyeni koru
bu is cidden biterse dimdik ayakta durman icin biz de elimizden geleni yapacagiz
yanindayiz cnm bunu bil

konunuz takip ediyorum hiç yorum yapmadım yasadıklarnza üzüldümm ama bu msjı görünce cok daha fazla üzüldüm
İnsanlar ölüm acısı yasıyorda hayattan vazgeçmiyor... Ben bosanmıs anne baba cocugu olarak hayatımın 1 saniyesini bile değiştirmem.. Bunu da bu forumda gerektigi zmn hep yazdımm.. Ama annem sizin yaptıgınız gibi 4 yasında bir cocuk ve 3 günlük bir bebekle baslayan olaylardan 20 yıl boyunca kendini soyutlamayıp kendine acısaydı kendini bıraksaydı hersey bambaska olurdu. Ben annemle gurur duyuyorum lütfen psikolojik yardım alın ve bu durumdan sıyrılın toparlanın artık. Bu geçen anın bi sn si bile geri gelmeyecek..

Profil resmindeki aile tablosu icimi acitti
kendini dibe cekecek seylerden uzak dur cnm n.olur

nafaka tazminat ne gerekiyorsa iste
davayi da o acsin kendi cebinden ciksin
hamileykenki aldatma meselesini kesinlikle kullan davada

hs ben hala gidecek ama dava acamadan geri donecek diye dusunuyorum
insallah akli basina gelir ve gonlunu almak icin elinden geleni yapar
yapmazsa, boylece cekip giderse ver adresini gidip yuzunu gozunu tirnakliim!
o kadar doldum ki esine karsi :(
saka bir yana sen seviyeni koru
bu is cidden biterse dimdik ayakta durman icin biz de elimizden geleni yapacagiz
yanindayiz cnm bunu bil

Ben zaten toparlanmaya hazırım kızlar, sadece en dıbı görup''elımden gelen HERŞEYİ yaptım,içim rahat''
demeyı beklıyorum cunkı ben yasananlara saygı duyan bırıyım.Herkes babasız buyuyebılır,herkes bosa,
nabılır.Bunların farkındayım ama kabullenememe ve cabalama asamasındayım sadece.Çunkı ben babamın
masallarıyla buyumus bırıyım.Babamı delı gıbı seven.Onun aılesınde bır baba fıguru olamayacak ,benı
sadece bu üzüyor.Bir de psikologa bebegımın 4.ayında gıttım tek dedıgı iş bulup ev ortamından cık
oldu.Zaten yapacagım birşey bu ve bunu ben de biliyorum.Güzel planlayarak bunu yapıp çocuguma
onun nafakasına muhtac olmadan da gecındırmek ıcın ıyı bır iş bulmam lazım .O da yakında olur ınsallah.
Babasız buyuyen arkadas yazmıssın ''annem cok guclu bır kadındı ''vs.Merak etme senın yasına geldıgı
zaman kızım zaten bunu dıyecektır.Şimdi acı cekme hakkım var cekıyorum,sonra da guclu olurum.
Dibe vurur cıkarım bırsey olmaz.
Bugun bedduam tutmus ve eşim kamyonun altına girmiş kızlar,işte o kadar temiz kalpliyim ki ilk kez
bedduam anında tuttu nerdeyse ölecekmıs.Ama üzülmedım bıle ölseymıs keske en azından kımseye
bırsey acıklamazdım .
Bazı kişiler hemen ayaklanmamı beklıyor ona cok sasırıyorum.Bunu yasayan bırı bıle olsa önce bir
şok aşamasından gecmıstır elbet hemen yenı dunyaya adapte olmamıstır.Ben de 1 yıl sonra benzer
bır hıkaye okudugumda bak ben duzeldım sen de duzeleceksın ama ''acını cek dıbıne kadar'' derım yıne
de.Öyle kalk kendıne gel cocugun var demem.Zaten ağlamaya bıle vaktım yok bebegımle ılgılenmekten
dolayı merak etmeyın cok da onu dusunup oturup bebegımı kenara atmıyorum yanı.Gereken görevlerımı
yerıne getırıyorum.Genelde 12-1de buraya gırme sebebım de bebegımle ısım bıtıp onun uyumasından
sonra oldugu ıcın.
O fotograf bız degılız ''aramızda bebek var''dıye aynı bızı anlatan fılmın afiş resmi.

Ben akrabaların telefonunu açmıyorum bile herkese anlat tekrar baştan üzül...ama senin durumun farklı sen çok yakınsın akrabalara anladığım kadarıyla ben o açıdan şanslıyım. Şimdi de iyi bir bakıcım var ona bırakıp yürüyüşe çıkıyorum çok iyi geliyor. Bakmaz mı annen sen de at kendini biraz dışarı gez, arkadaşlarınla görüş. Evde sürekli dört duvar arasında çok zor cnm. Ne diyeyim dua etmekten başka birşey gelmiyor ki elimden. Keşke gelse...

sen baska sehıre mı gıttın esını bırakıp ailenle mı yasıyorsun?Doğru diyorsun da bunlar da hep parayla
olacak şeyler.Bugun arkadasımla kafa dagıttım ama her harcadıgım kurusta bebegıme ya mama alamzsam
dıye dusundum onun rızkını yemısım gıbı geldı.Off en streslı kısım bayram olması ve herkese uyduruk hıkaye
anlatıp sehırdısında falan demeyı dusunuyorum kımseye bhemen acıklama yapmak zorunda degılım,
ama zaten herkes yuzumdekı korkunc ıfadeden anlar..

sen baska sehıre mı gıttın esını bırakıp ailenle mı yasıyorsun?Doğru diyorsun da bunlar da hep parayla
olacak şeyler.Bugun arkadasımla kafa dagıttım ama her harcadıgım kurusta bebegıme ya mama alamzsam
dıye dusundum onun rızkını yemısım gıbı geldı.Off en streslı kısım bayram olması ve herkese uyduruk hıkaye
anlatıp sehırdısında falan demeyı dusunuyorum kımseye bhemen acıklama yapmak zorunda degılım,
ama zaten herkes yuzumdekı korkunc ıfadeden anlar..

Cnm ben başka şehre falan gitmedim hatta aynı evdeyim ama çok şükür çalışıyorum ve maddi zorluğum yok. Ailem uzakta allahtan zaten dediğim gibi arayanların telefonlarını açmıyorum bile. İnan senin durumunu çok iyi anlıyorum ama maalesef değiştiremiyoruz yani ben de söylüyorum ben de kabullenemedim hala ama kabullenmek zorundayız. Adamlar kararlı yapacak bir şey yok ki :(( Buna benzer şeyler yaşayan yakınlarım zamanla geçeceğini söylüyor. Zaman... biliyorum saatler bile zor geçiyor ama ne bileyim iş falan bulman gerçekten iyi olabilir. Hem paranı da kazanırsın, ama nafakayı alma konusunda sakın SAKIN gurur yapma ne kadar veriyorsa hatta alabiliyorsan fazlasını almaya çalış. O parayı kendin için de kullan psikoloğa mı gidersin, alışveriş mi yaparsın arkadaşlarınla mı görüşürsün sen bilirsin.
Şu aile ortamından da uzaklaşsan iyi olur ama hemen olmaz bunlar. 1 hafta, 1 ayda da olmayabilir. Gelgitler yaşıyorum ben de senin gibi. Bazen kendimi suçluyorum bazen ona kızıyorum bazen acaba pişman olur mu diyorum...vs. Of ne yazsam ne söylesem boş işte anlatılmıyor çok can sıkıcı. Sadece bunları yaşayan tek kadın sen değilsin. Bak çoğu kadın bizim gibi kazık yiyor erkeklerden. Ben bol bol dua ediyorum ve çalışmaya başlayacağım yeniden doğum iznimi bitiriyorum. Zaten akşama kadar çalış sonra da çocukla ilgilen derken zaman geçecek. Tatil planları falan da yapacağım. Bunları sen de yapabilirsin bir iş bulursan ve de güzel bir nafaka alırsan.
Bir de şunu düşün sen de şu an süt veriyorsun ve normalden farklı hormonlar salgılıyorsun. Herkese karşı bir merhamet, sevgi dolu oluyor insan. Süt verme dönemin geçince hayat eskisine dönünce daha da rahat edeceğini düşünüyorum ama hiç sakin olamıyorsun okuduğum kadarıyla. Sürekli öfkelisin, üzgünsün. Şöyle bir "Allah" de, el aç ve hakkında hayırlısı neyse onu iste. Bak yıllar sonra iyi ki de gitmiş diyebilirsin. Ay ne bileyim başka denecek ne var allah aşkına

ee gzmeyıp devam et..

Benım en cok üzüldüğüm konu bugun babamın tamamen sessiz olması oldu kızlar:((
Gerçekten de tahmin ettiğim gibi bu hayatta yapayalnızmısım:((( Adam yüzüme bile
bakmadı.Tabi benim kocam onların oglu olmustu,ben onların kızı değilim ki..Kardesım
bıle anneme anlatırken ''bugune kadar ona aıle oldunuz artık ablama olacaksınız''dıye
söylemişti.Gerçekten de hep ben suclandım hani doğru söyleyenı 9köyden kovarlar ya
işte ben o kısıyım.Ya da adı cıkmıs 9a ınmez 8e .İşte o da benım.Tamam asabı biriyim,
sevdıklerımı cok üzer,sevmedıklerımı hıc takmam.Bunun yüzünden psikoloğa da gitmiştim
üniversitedeyken..ama nasıl bır aıle cocugunun arkasında olmaz,cocuklarını ınsanlara
kötuler ya da aılesının ıcındekılerı komsulara anlatır anlayamıyorum.aılemı gördukce nasıl
bır anne olmam gerektıgını ögrenıyorum,onların tam tersi!! Çok mutsuzum .Yalnızım.
Tek basımayım hayatta.
Anneme ''çocugu al arada benım yalnız kalmaya kendımı dınlemeye
ıhtıyacım var ''dıyorum;o da ''neden yalnız kalcaksın cok sacma''diyor.Annem kocamın
kapıyı kırdıgını gösterdıgımde ''ev sahıbıne ne acıklama yapacaksın''dıyen,hamıle oldugumu
söyledıgımde de ''teyzene nasıl söyleyeceksın''(teyzemın bebegı olmuyordu)dıyebılen bırı.
Babam dogum yaptıgım gun bana ''ınsallah bıze cektırdıklerını kızından cekersın''dedıgı ıcın
tartısıp nefesım kesılene kadar agladıgım bırı ve o gunlerde bana kusup naz yapıp
cocugumu görmeye geldıgınde (yan odadaydım)kocama ''sen benım oglumsun.Ben buraya
gelıyorsam sen ve torunum ıcındır''dıyebılen bırı.Resmen esımı sımartıp baslarına cıkardılar!
Siz dusunun artık..

Aılemle sorunlarımı devamlı esıme anlatıp aglamam,içimi tamamen ona dökmem,onu herkese
karsı savunup sımarmam,ona sırtımı gözumu kapatıp dayamam da benım salaklıgım :((

Neden esımı tercıh ettıgımı,neden onlarla yasamak ıstemedıgımı umarım bıraz olsun acıklayabılmısımdır.
Gercek bır mutsuzluklar silsilesi benı beklıyor,eşimi de süper bekar bir gelecek ve rahat bır hayat!!!
Tek degıl de bızımle bu apartmandan gıtseydı hıcbırsey bu kadar kötu olmayacaktı..

Senin yaklaşımında gerçekten bir sorun olduğunu hissettim ben de. Kendi ablama benzettim seni aynı. Baban, bebeğin olacağını duyduğunda sevinmek yerine, "inşAllah sen de ondan çekersin" diyebiliyorsa bunun bir sebebi olmalı belki de.

Konunu uzun zamandır takip ediyorum gerçekten çok zor günler yaşıyorsun ama buraya yazarken düşünmeden mi yazıyorsun bilmiyorum ama çok tutarsızsın. bir kaç mesaj önce babam yüzüme bile bakmadı, beni ikinci plana itti hep ailem vs. vs.

"abam dogum yaptıgım gun bana ''ınsallah bıze cektırdıklerını kızından cekersın''dedıgı ıcın
tartısıp nefesım kesılene kadar agladıgım bırı ve o gunlerde bana kusup naz yapıp
cocugumu görmeye geldıgınde (yan odadaydım)kocama ''sen benım oglumsun.Ben buraya
gelıyorsam sen ve torunum ıcındır''dıyebılen bırı.Resmen esımı sımartıp baslarına cıkardılar!
Siz dusunun artık.."

diyorsun ondan sonrada

"Çunkı ben babamın
masallarıyla buyumus bırıyım.Babamı delı gıbı seven.Onun aılesınde bır baba fıguru olamayacak ,benı
sadece bu üzüyor"

bunu yazıyorsun.

Bir baba kızına inşallah bize çektirdiklerini kızında sana çektirir diye ya şaka yaparak sitem eder ya da cidden siz ailenize çok mu çektirdiniz ki anlamıyorum. Eğer o zamanlardan beri sorunlu bir yapınız varsa bu evlilikte suçu tek bir kişiye de yüklemek olmaz. Çünkü eşinizi linç edecek duruma geldi KK hanımları...

Back