Evet kızlar kardeşim az önce aradı 3saat boyunca konuştular ,ona da bana söylediklerini söylemiş.
Yani mutsuz bir ailede büyüyeceğine bebekten ayrı yaşayacağını,bensiz huzurlu olduğunu,
bizim düzelmemizin mümkün olmadığını vs zırvalamış.Kardeşim de birşeyler demiş,ama adam
bayağı kararlı görünüyor bayramda ev tutacakmış dedi.Kardeşim de ablası gıbı bayramda
aileni görmeye gidin benim arabayı vereyım paran yoksa vereyım kafa dağıtın demiş, ama
bakalım demiş,tabi ki geçiştirmiş.Arabada yatıyorum sokaktayım ama huzurum var
dıyormus.Kardesım kafası karısık gıbıydı en azından bu gece dusunecek bence dedı..
Bir de aklıma şu geldı: O benı 6 aylık hamıleyken aldattıgı dönem onu bebegım 6 aylık
oldugu zaman ayrılma sartı ıle affetmıstım ve rol yapacagız demıstım.O da dogumdan berı
benı yıldırmak ıcın ayrılmam ıcın elınden gelenı ardına koymamıstı sagolsun.
Su anda aklıma bu hamıle oldugum dönem görustugu .... ıle planladıklarını ve
bılerek bu kadar ıgrenc davrandıgını ve gıtmek ıcın bahameler arayıp taa aldattıgında
bıtırdıgını,o kadına gıttıgını dusunuyorum...Sizce??
Daha babamla konuşmadım kızlar yarın konuşayım mı ya da ne yapayım sizce??Ev
konusu acılıp da babam bıze tasın der dıye korkuyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((
Şimdi ben kararımı şöyle verdim :Madem bu çocuğa 9 aydan itibaren ben tek bakıp
büyütüyorum onu baban dıye de tanıtmayı asla düşünmüyorum.Ben öyle medeni olacak
biri değilim!Al nafakanı başına cal ben ıs bulur bakarım bebegıme dıyecegım ve rest
cekecegım.Hattımı değiştireceğim ve babamlar arkamda olursa (ki mağdur olan benım)
boşanmayacagım ve bır daha kızımı da göstermeyecegım.Ben onun bebek bakıcılıgını
yapmak ıcın dunyaya gelmedım.Bu cocuk SADECE ben'im ve anası babası da ben olacagım.
Onun babalık ıhtıyacını haftada bır gun gezdırecek (hatta cogu hafta gelmeyecegım dıyecek)
bır babayla karsılamayacagına da eminim!Bu yuzden bu kadar yük benım omzuma bındı
madem ve sebepsızce kendı cıkardıgı kavgaları bahanesıyle gıttı ,dedıgınız gıbı baska
bır ..... olduguna da ınandım.Onunla ıstedıgı gıbı yesın nafaka verecegı parayı kendı bekar
hayatına dönsun bu evlılıgı ve 4 yılı yok sayıp sıfırdan baslasın .Ben bu kadar sorumsuzca
benı ve bebegımı terk eden adam ıcın yırtınamam!!Defolsun gıtsın tek tabanca.Nasılsa
cocugumu benden almaya gucu de yetmez,bana bagımlı dönemınde cunku.Ilerde bır dava
acarsa onu o zaman dusunurum ,şimdi kendı yoluma tek tabanca ,ama kızımın anne ve
babası olarak devam edecegım ve ondan kurus almayacagım hak talep edemez bır daha!!
Şimdi kızlar benım mahkeme aracılıgıyla onu evımden uzaklastırma alabılmek ıcın ne gıbı
bırsey öne surmelıyım..?Bize şiddet uyguluyordu desem kanıt gerekır nerden bulacagım?
Baska ne bulabılırım ..Şikayette bulunup yasallastırmayı dusunuyorum bebegımden
uzak olmasını..Zaten ıstese kızının yanında olurdu!!!