• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

öncelikle bakımlı ve güzel olmalısın uzun zamandır yapmayı düşündüğün bir değişiklik varsa yapabilirsen iyi olur mesela saçını kestirmek boyatmak vs. bu değişiklik sana iyi gelir
kızınızda yine aynı şekilde bakımlı ve güzel giyinmiş olmalı diye düşünüyorum...
bu arada belki evden almak ister yada bırakmak isterse içeri davet et bence kapıda bekletme yada kapıdan hemen gönderme
davranışlara gelince ılımlı olmalısın bence güzel vakit geçirip aldığınız kararları tekrar tekrar gözden geçirmelisiniz
kavgaya meyil vermemeye özen göster bıraktın gittin işte aramadın sormadın tarzı tartışmalara girmemelisin çok dolusunuz birbirinize anladığım kadarı ile tartışma çıkması muhtemel gibi ne yazık ki :50:
ama tabiki baktın kötü davranıyor suçluyor bu seferde alta kalma
sen belki istemiyorsun barışmayı şuan ama ben yinede güzel bir buluşma olsun diye dua ediyorum inşallah bütün kötü günler geçmişte kalır bu görüşmeniz güzel günlerinize vesile olsun inşallah

caramello aıle apartmanından tasınma fırsatım yok,üstelık calısmaya basladıgım
zaman zaten annem bakacak bebegıme..Burdan gıtmemın anlamı da yok,hatta
babam duyunca bu evde tek yasamama bıle ızın vermez bırak ayrı bır ılceye
tasınmayı..O işler oyle kolay olmuyor..Kızımı dr.'a götururken de tek basına
göndermem mantıksız ,sonucta altı degısecek mama verılecek emzırıyorum
vs..Yanı yanyana olacagım,zaten o gunden sonra 2-3 hafta hıc görmeyecek
ve aranmayacak ..Ben onunla 2 gun önce konustugum zaman ''kızım 2-3
yasına gelene kadar her görusmeye benımle cıkman gerekır,tek göturemezsın''
demıstım zaten ..O söyledıgını ılerde yaparız sorun yok..Ama su an calısmıyorum
ve evle ılgılı baska sansım da yok..

Benım dusuncem süslenıp kızımı zaten süslerim,onunla da bulustugumuzda
kahkahalar atan,rahat,hıc onu ve yasadıklarımızı takmayan bır hava vermeyı
sık sık telde konsuuyor gıbı yapmayı veya elımden tel dusurmemeyı,yanı
kıskandırıcı böyle seylerı yanında yaparım dıyorum,konumuzu hıc acmayı
dusunmuyorum..''bı yemek ısmarla pinti babası acıktık''falan dıye bıraz
daha cok vakıt gecırmeye calısabılırım o kadar..Dedıgım gıbı neselı ve umursamaz
olacagım,zaten bgn de bır erkek arkadasımla aksam gezecegımı bılıyor..

Henüz evli iken bir erkek arkadaşınızla gezmeye gitmek sizi suçsuzken suçlu duruma düşürür,bunu eşiniz yapıyor olsa idi sizi kesin aldattığını düşünürdü herkes.

Israrla aile apartmanınından ayrılamayacağınızı yazsanızda konunuzu ilk okumaya başladığımdan beri evliliğinizi bu noktaya getiren en önemli sebebin bu olduğunu düşünüyorum ben.Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız eşinize bu konuda onu anladığınızı ve başka bir ev bakmasını söylemelisiniz bana göre.

öncelikle Allah hakkınızda hayırlı olanı versin bende mecburen annemlerin altına taşınmıştım 5 aylık evliyken eşim şehirler arası çalışıyordu ve evimize hırsız girmişti mecburiyet oldu taşındım ve evliliğim en zor 1.5 yılı oldu bizim coçugumuz olmuyor eşimden dolayı ben bunu bilerek evlendim aslında durumun bu kadar ağır oldugunu ne bennede eşim biliyordu cocuk olsun diye ugraşlar tüpbebek denemeleri bunun yıkımları bile inan annemlerin altında oturdugum 1.5 yıl kadar zor gelmedi eşimle sürekli tartışır anlaşamaz olmuştuk boşanma kelimesi aramızda geçer her tartışmada acaba diye önümüze gelirdi bunda benimde eşiminde payı vardı ama en büyük pay ailelerdi eşimin ailesi başka ilde ve bizim annemlerin alt katında oturmamız ayrıca beni istememeleri bizimkilerin bunları laf etmesi ve en ufak şeyde mesela misafir geldi eve hop annem gelir zorla yukarı milletin yanında bişeyde diyemiyosun sonra söylesen bide öyle laf eşim evde rahat pıjamayla bile oturamıyordu düşün bide bu adam 3 gece evde kalıyor sonra benim ısrarımla annemleride ezmemizle taşındık ve herşey değişti eşim taşındıktan bir hafta sonra bana çok değiştin bambaşka biri oldun çok sakinleştin dedi o günden beri annemlere sadece oturmaya gideriz şuan her iki tarafada uzagız hayatımın en büyük hatasıydı annemin altına taşınmak seni anlıyorum maddi sorunlar ve ailenin otaritesi çok kolay değil yaşayan bilir ben 400 tl kira veriyordum uzak biryerden 500tl kiraya oturdum ailemden habersiz ev baktım eşim taşınmaya zaten karşıydı çünki biz o eve tadilat için çok masraf yapmıştık ama ben nefes alamaz olmuştum zorla eşimi ikna edip evi tutup öyle demiştik şok oldular bozuldular babam doğru düzgün konuşmadı bile çok baskı yaptılar şimdi diyorum ne aptalmışız ne gerek varmış okadar baskıya niye katlanmışız ve son olarak eşini geri istiyorsan olmayan erkek arkadaşla elden telefon düşürmemezlikle olmaz elinle daha çok itersin böyle yapma bacım asıl şmdi ona ne kadar sadık oldugunu göstermen lazımken birde şu var velayet konusunda bu önüne gelebilir eşinde mesaj yada konuşma kaydı olarak boşanmadan başka erkeklerle görüştüğün konusunda sunabilir ve haklı olur iyi düşün kıskandırcam derken hata yapma en sağlıklısı taşının ve aile danışmanına gidinin

Bende baska erkek arkadas fikrini pek begenmedim, senden daha cok sogumasina sebep olabilir. Fakat sen esini daha iyi tanitsin tabi, kiskanip etrafimda dolasmaya baslar diyorsan bilemem. Ben kendi esimi dusunerek soyluyorum. Soyledigin gibi bakimli ve guzel ol. Hos bir elbise giy, saclarini yaptir, makyajin ozenli olsun. Ne kaybettigini gorsün. Ve de en onemlisi sakin ve yapici ol, ne derse desin sakin kavga etme. Cok zorlansanda seni kizdirsa bile sus sadece. İnsallah bir sans daha dogar bu evlilik icin

Son düzenleme:
ben de en büyük nedenin bu olduğunu düşünüyorum...

kendi ailen de olsa, evlendikten sonra dengeler değişiyor.

siz aile apartmanı nedeniyle ilişkinizi yaşayamamışsınız.

evlilik düşe kalka bir yolculuk...

ben kendi evliliğimde problem yaşarken, %80 eşim suçlu olsa bile %20'yi irdeledim.

Ayy bebeğim küçük annem baksın diyordum...

eve gelince eşimle, " aman anneme selam verdin mi? hatrını sordun mu? niye hemen yattın?" gibi sorular sorardım.

yada eşime kanalı değiştir annemin dizisini aç derdim...en basiti bunlar..

hayatımın hiç bir döneminde olmadığım kadar anneci bir yaratığa dönüşmüştüm.

çünkü fedakarlık yapıyordu. Canımın parçasına bakıyordu.

eşim koltukta uyuyamaz, odalara sığamaz olmuştu.

ben işte bir şeye canımı sıksam annem nedeni kendi sanırdı...

özetle,

hayat bana öğretti ki, açlıktan çocuklar ölmüyor.

çocuklar için ekstra kilodan çok anne babasının yanında olması önemli.

varsın bakıcılar baksın. Dünyada tek bakıcının baktığı çocuk bizlerin ki değil ya.

kaldı ki bana bile anneanem değil bakıcı baktı ilk okula kadar.

siz eğer SİZ olabilirseniz. Çekirdek aile...
eksiği ile, belki yorularak bu iş çözülür...

(not: emziriyorsun tamam ayrılma çocuğun yanından...
ama ben yine de bir kaç saat idare edebileceğinizi düşünüyorum...
bebekler ömür boyu bebek kalmıyorlar. Anne sütü kadar, başka şeylere de ihtiyaçları olacak.
çok az anne sütü alan çocuklar bile sağlıklı olabiliyor...
anne babası ayrı olanlar mutlu olabiliyor mu?

uçaklardaki maskeler gibi..
önce sizin ilişkinize maskeyi tut, sonra yavruna....
yavrunun iyiliği için

ve son not: sakın erkek arkadaşınla bence de gezme.

duacınım...

Henüz evli iken bir erkek arkadaşınızla gezmeye gitmek sizi suçsuzken suçlu duruma düşürür,bunu eşiniz yapıyor olsa idi sizi kesin aldattığını düşünürdü herkes.

Israrla aile apartmanınından ayrılamayacağınızı yazsanızda konunuzu ilk okumaya başladığımdan beri evliliğinizi bu noktaya getiren en önemli sebebin bu olduğunu düşünüyorum ben.Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız eşinize bu konuda onu anladığınızı ve başka bir ev bakmasını söylemelisiniz bana göre.

_Zaten aılem bu apartmanda olmasa coktan ayrı kalırdık ama onlar ve akrabalar içiçeyiz;çok kısa zamanda fark etmelerinden korkuyorum.Çünki bu durumu kimse karısmadan cözmek ve kımseye söylememek ıstıyorum ,ama o ''herkes bılsın bıttı''dedı 2 gun önce ve gıttı:((
-Bir de ben pek ev hanımı da olamadım kızlar,yani hep calısmak ıstedım eve hıc adapte olamadım ,evde oldugum halde (1 yıl calıstım sadece ücretlı ögretmendım)çogu ısı esım yapardı ..Yanı sabah kahvaltısını da hazırlamadım,aksam kapıda da karsılamadım,ütü de yapmadım,haftanın 3gunu yemegı dısardan alırdı vs..Yanı kendı ısını kendı yapan bırı oldugu ıcın de gıdınce daha huzurlu olma ıhtımalı cok yuksek maalesef :((
-bırakın gıtsın dıyenler cogunlukta ama gerı dönmesını bekleyıp blöf yapma sansım yok dedıgım gıbı gıttıgı anda herkes ögrencek ve bosanacagız;ondan sonra ben duzenımı kurmaya calısırken gelse de bırsey ıfade etmez kı:((
-Ailem de hıc anlayıslı degıldır,mutlaka benı suclarlar cunkı aılem gelınce cay servısıne kadar her işi de yapardı,çok çok iyidir ve bu ıyı ımajını herkes de bılıyor maalesef:( Zaten ''sen benım gıbı salagı kaybettıgıne uzuluyorsun sadece''dıyor..
bılgısayar donup yazarken kapandıgı ıcın mesajları atıyorum kusura bakmayın tumunu yazamadan.

öncelikle aslında sen problemın kendınde oldugunu bırcok yönden kabul ediyosn...ve bu yüzden vijdanın sızlıyor..kaybetmek ıstemıyorsun..hep popohlanan kadın bendım vs. gibi konusmalkar yapmıssın.evlılıkte öyle olmamalı zaten bu beklenmemeli...evlılıgın boyunca evdekı eş rolunu eşin yapmıs...sana tavsıye verecegım hıcbırsey yok.ama senın yazdıklarından sonra hayatımda önemli bır adım atacagım.cunku esimi cok sevıyorum ve bazen dır dır edıyorum tembellık yapıp camasırı bulasıgı ertelıyorum...yemek yapmasam neden yapmadın demez..o oturup muhabbet etmek ıster benım uykum gelır gıderım yatarım..gelır sarılıp öper arkamı dönerım..eee nereye kadar..süslenıp püslenmem...aman allahım sonumu görüyorum..saol yazın benım ıcın cok olumlu oldu...hata tamamen bende sende...saol saol saol...bir odun oldugumu suanda anlıyorum..

bende bazı arkadaşlar gibi görüşmede sergileyemeyi düşündüğünüz tutumu beğenmedim açıkçası
boşanma evresinde konuşacağın her söz takınacağın her tavır yarın kızın büyüdüğünde babası tarafından ona tek tek işlenecek eşin bunları unutmaz ve bunlar sana her fırsatta yol su elektrik olarak geri döner bunu bilmelisin ileride eşin sağda solda daha boşanmadan birini buldu onu yaptı bunu yaptı der diyenler var etrafımızda kimse benim eşim çok iyiydi demez herkes karşıyı suçlar ona koz verme asla ayrıca onu kıskandırmak biri varmış gibi yapmak sana geri dönmesini sağlamaz hiç bir erkekte eşinin evli iken başkası ile flört etmesine izin vermez yani bu fikrini kafandan sil at derim zaten evli ve bir kız annesinede ben bu tavrı yakıştırmam neden farklı tavır sergilemeyi düşünüyorsun ki bu adamla senelerdir seninle beraber zaten seni tanıyor yaptığın numarayı fark ederse zor duruma düşersin ben olduğun gibi olmanı sakin olmanı tavsiye ederim

güzel giyineceğinden kızınada özen göstereceğinden zaten şüphem yoktu tavsiye olarak eklemiştim :kkk:

Apartmandan taşınmamız mumkun degıl kızlar maalesef ,eşimle bebegımız oldugundan berı
-eksi bakıyelerdeyız yanı onun maasından -1000 her ay bası cekıp ay ortası da 500-600
patrondan elden borc alıyordu..O derece kötu durumdayken benım basvurdugum ıslerden
de henuz ses cıkmadıgı ıcın cok zor görunuyor.:((( Zaten,eşim artık tek tasınacak gıbı
görunuyor:((( Bir de ben calıssam bıle annem dururken bakıcıya para verecek veya
guvenecek luksum de yok ..Tasınmayı taa ılk geldıgımız gunden berı dusunduk ama
basaramadık maalesef:(( Tasınsak bıle esım ''aılene yakın ,buralarda ev bakarız'' dıyordu,
o sekılde de aynı mahallede daha fazla kıra verıp tasınmamızın anlamı olmuyordu ..Artık
ben calısmadan olmayacagı ıcın ve ne zaman iş bulacagım da bellı olmadıgından maalesef
bu cıkar yol kalmadı:((Bir de caramelo,benım babam bu evde tek kalmama bıle ızın verecek
bırı degıl ,kaldı kı tek basıma baska semte tasınayım ;bır de aıleme bebegımı bırakacagım ıcın
yıne mantıksız oluyor...
Bu arada erkek arkadasım gay,yanı erkek sayılmaz;esım de bılıyor bunu..;Bir de ben de
bır ANNE olarak öyle kötu kadın,aldatan kadın imajı tabı kı cızmeyecegım;sadece ,bu
neselı halımle bır gızem olusturayım dıyorum ,mesela dıkız aynasından bakarken o,
ben mesaja guler gıbı yapacagım hepsı bu..
Caramelo ve zaman; aynen anlattıgınız sorunları hep yasadık,ama maalesef bebegım
kucuktu iş bakamadım ve kacamadık bu lanet evden:((
Kkimse ; kac yıllık evlısın?dıyorum ya ben bır İBRETim ..Tamamen ben gıbı olanların aklını basına
toplayacagı bır durum yasadıgım..Mesela kardesımın esı berbattır,erkek kardesım herşeyı
ona sorarak yapar..Kız bır arkadasının karısıyla kuserse arkadasıyla kardesımı görusturmez,
aılemle bıle görusturmedıgı cok olmustur,hatta torunlarını 1yasında tanımaya basladılar,
1 yıl en cok 4kere görmuslerdır vs vs..O da sımdı benı görüyor ya gecen gun geldıklerınde
bır görsen aıleme nasıl iyi davranmalar falan ..Melege dönmustu,bır de onun abisi de
bu tarz kavgalardan boşanacak,arkadasları da aynı bızım gıbı boşanacak..Kıza resmen
işaret olduk,dank etmıs oldu ne guzel..Keşke ben de böyle bır örnek görup erken dank etseydim:((
GURURLU oldum ama içim gidiyor,onu görunce cok üzülüyorum ,bana bakısı bıle bambaska:((
Keşke o varken gurur yapacagıma sokulsaydım koynuna,sarılsaydım boynuna..:(( Şimdi yanımda
bır yabancı uzaktan bakmak cok acı :((

Son düzenleme:
tekrardan bir arada olma umudun varsa farklı bir önerim,

yoksa farklı bir önerim olacak;

eğer bu yuva dağılmasın istiyorsan yapacağın şey:

Süslenecek, püslenecek, kızı ve çantasını ona emanet edeceksin.
bir kağıda ihtiyaçları yazacaksın. Kızı getirmesi gereken saati söyleyeceksin.
sen gelmiyor musun derse, arkadaşlarınla buluşacağını söyleyeceksin. Bu arkadaşlar lütfen anaç ve evli olmasın.
Onu bir kez arayacaksın maksimum o da. Arama saatin de kızının gelme saati olsun. Saat yakşaşınca annemlere bırak lütfen,
ben biraz gecikeceğim diyeceksin.

eğer bir araya gelmek istemiyorsan tekrar:

doktora da , alışverişe de gideceksin.
orda kadından çok anne kimliğini bir kez daha vurgulamış olacaksın.
çok büyük ihtimal kavga edeceksiniz. Seni canı istediğinde gördüğü için,
kıymetin kalmayacak. çocuk yanında bile saygı kavramını unutacaksınız.

maalesef bu böyle...
Haklısın aslında ama onunla son kez de olsa üçümüz ıyı vakıt gecırmek cok ıstıyorum:((Bunun da
etkısı var gıtmek ıstememde ..

Belli olmaz, barisirsiniz belki,
Kendine güvenin tam zaten, b planında var
Esın de artık senin ayakların üzerinde durabilecegini biliyor.
Oncellikle artık sakın ol, saygıyı koru, bakımlı ol ve neşeli ol.
Sorunlarınızı konusun gebede ortama göre
En azından laf açılırsa sakinde ne düşünüyorsun bizim hakkımızda diye sorabilirsin
Bilemiyorum derse bende diyip zamana bırakın.
Hadi bende umutlandim. Takip ediyorum kac gündür güzel haberler gelsinnn :)

Belli olmaz, barisirsiniz belki,
Kendine güvenin tam zaten, b planında var
Esın de artık senin ayakların üzerinde durabilecegini biliyor.
Oncellikle artık sakın ol, saygıyı koru, bakımlı ol ve neşeli ol.
Sorunlarınızı konusun gebede ortama göre
En azından laf açılırsa sakinde ne düşünüyorsun bizim hakkımızda diye sorabilirsin
Bilemiyorum derse bende diyip zamana bırakın.
Hadi bende umutlandim. Takip ediyorum kac gündür güzel haberler gelsinnn :)

Maalesef takıp edenlere sımdıden sonunun kötu bıtecegını söyleyebılırım:((
Bu arada sordugun konuyu actım bgn,ama ''mutluyum,ama kızımı cok özledım''dedı,
yanı dönse kızı ıcın döner,bunu da dusunmuyor..Kızı ıcın bıle bana katlanmak
ıstemıyor,sankı biri büyü yapmıs da ne eve gelmek ıstıyor,ne benle bu
konularda konusmak ..:(( Bu yuzden bu kez hıc konusmayacagım ..Ona dedım:
''2-3 hafta babam gelene kadar mahkemede ne ısteyecegını dusun,anlasmalı
bosanırız eger uyarsak..Ya da bizi dusun,kızımızın gelecegı ıcın deneme sansımız
dune ragmen var..Ben yıne de bıraz kafanı toplayıp karar vermenı beklerım..
Ama,bence çözumsuz degıl..'dedım,ama pek olumlu bakmadı..Çok kararlıydı..

bosanırız eger uyarsak..Ya da bizi dusun,kızımızın gelecegı ıcın deneme sansımız

canım hakkında hayırlsı olsun. cok cok dua et. ılk once fsrklı bır sey dusunup yazmıstım ama snradas vazgectım sıldım. bence bız ıslamın kurallarından uzaklastıkca yanı manevı olarak ruhumuzu doyurmadıkca bu durumlarda daha aciz ve zayıf olurz.

Son düzenleme:
Evlilik zor iş yahu. Bırakılmıyo güzelim mesleğin olsada çocuğun olsada farketmiyo. Seviyorsan kopamıyosun. Bu adamın ailesi yok mu onlarla konuşsan fayda etmezmi? Seni aldattığından emin misin? Gerçi dışarıda bi sürü bişey var da neyse. Yani bende çok kavga ettim dayak bile atsa adam cinselliği ister yani neden istemiyo ki? Valla bi yıldıznameye baktır bence de belki de başka bişey var. Başka birileri yamış mıdır?

yazdıklarından seni ve eşini tanıdğım kadarıyla bu görüşme nahoş olacak gibi geliyor.

sütünü sağsan da versen?

şu an sen ne dersen de, olumlu yaklaşmayacak...
hep caymak için nedenler arayacak...

bir adım geri çekilebilsen...

herkesden hem de...

herkese resti çekemez misin?

kızın ve kendin için?

kredi çek...borç al etraftan..ne bileyim deli divane çalış..

göster nasıl ayakta kalınılır, eşine de babana da...

eğer birine ( eşine ) bu kadar bağlanırsan, o gittiğinde ne yapacağını şaşırırsın.

eğer birine ( ailene) aşırı yakın olursan, kendilerinde hayatının her alanına müdahale hakkı görürler...

çocuğun bile olsa aşırı bağlanmayacaksın, aşırı yakın olmayacaksın...

önce kendin...

unutma...

İçim cok sıkılıyor kızlar,
bgn onunla hıc mesajlasmayacagım gunlerın ılk gunu..
Kızım devamlı bagırıyor..Sesı kulaklarımda cınlıyor..
Ona baktıkca uzuluyorum halımıze:((
Hava da bozuk ,herşey cok sıkıcı..

döndü bizimki.bencede çeklmez bir hayat gidiyo geliyo beni suçluyo sen öyle davraıyosun diye gidiyorum diyo geri dönüyo.yaparsan yine giderim yapmazsan gitmem diyo ha var ha yok nasıl davranacağımı bilemedim.çocuk var vede çalışıyorum.şimdi geldi nasıl davranmalıyım acaba.konuşsam sünger çekelim konuşmayalım diyor

döndü bizimki.bencede çeklmez bir hayat gidiyo geliyo beni suçluyo sen öyle davraıyosun diye gidiyorum diyo geri dönüyo.yaparsan yine giderim yapmazsan gitmem diyo ha var ha yok nasıl davranacağımı bilemedim.çocuk var vede çalışıyorum.şimdi geldi nasıl davranmalıyım acaba.konuşsam sünger çekelim konuşmayalım diyor

kac gundur gelmeyendı senınkı

Apartmandan taşınmamız mumkun degıl kızlar maalesef ,eşimle bebegımız oldugundan berı
-eksi bakıyelerdeyız yanı onun maasından -1000 her ay bası cekıp ay ortası da 500-600
patrondan elden borc alıyordu..O derece kötu durumdayken benım basvurdugum ıslerden
de henuz ses cıkmadıgı ıcın cok zor görunuyor.:((( Zaten,eşim artık tek tasınacak gıbı
görunuyor:((( Bir de ben calıssam bıle annem dururken bakıcıya para verecek veya
guvenecek luksum de yok ..Tasınmayı taa ılk geldıgımız gunden berı dusunduk ama
basaramadık maalesef:(( Tasınsak bıle esım ''aılene yakın ,buralarda ev bakarız'' dıyordu,
o sekılde de aynı mahallede daha fazla kıra verıp tasınmamızın anlamı olmuyordu ..Artık
ben calısmadan olmayacagı ıcın ve ne zaman iş bulacagım da bellı olmadıgından maalesef
bu cıkar yol kalmadı:((Bir de caramelo,benım babam bu evde tek kalmama bıle ızın verecek
bırı degıl ,kaldı kı tek basıma baska semte tasınayım ;bır de aıleme bebegımı bırakacagım ıcın
yıne mantıksız oluyor...
Bu arada erkek arkadasım gay,yanı erkek sayılmaz;esım de bılıyor bunu..;Bir de ben de
bır ANNE olarak öyle kötu kadın,aldatan kadın imajı tabı kı cızmeyecegım;sadece ,bu
neselı halımle bır gızem olusturayım dıyorum ,mesela dıkız aynasından bakarken o,
ben mesaja guler gıbı yapacagım hepsı bu..
Caramelo ve zaman; aynen anlattıgınız sorunları hep yasadık,ama maalesef bebegım
kucuktu iş bakamadım ve kacamadık bu lanet evden:((
Kkimse ; kac yıllık evlısın?dıyorum ya ben bır İBRETim ..Tamamen ben gıbı olanların aklını basına
toplayacagı bır durum yasadıgım..Mesela kardesımın esı berbattır,erkek kardesım herşeyı
ona sorarak yapar..Kız bır arkadasının karısıyla kuserse arkadasıyla kardesımı görusturmez,
aılemle bıle görusturmedıgı cok olmustur,hatta torunlarını 1yasında tanımaya basladılar,
1 yıl en cok 4kere görmuslerdır vs vs..O da sımdı benı görüyor ya gecen gun geldıklerınde
bır görsen aıleme nasıl iyi davranmalar falan ..Melege dönmustu,bır de onun abisi de
bu tarz kavgalardan boşanacak,arkadasları da aynı bızım gıbı boşanacak..Kıza resmen
işaret olduk,dank etmıs oldu ne guzel..Keşke ben de böyle bır örnek görup erken dank etseydim:((
GURURLU oldum ama içim gidiyor,onu görunce cok üzülüyorum ,bana bakısı bıle bambaska:((
Keşke o varken gurur yapacagıma sokulsaydım koynuna,sarılsaydım boynuna..:(( Şimdi yanımda
bır yabancı uzaktan bakmak cok acı :((

canım biz 8 senedir tanısıyoruz 1 sene cıktık 1 senedırde evliyiz...ama dedıgım gıbı o cok verıcıdır bende alıcı..bu cok kötü bır duru
m..öyle olunmaması gerekıyor..cnku ne eşler var karıları umrunda degıl..senın esın oyle degılmıskı sonradan olmus.bu durumda hata bızde demektır.ama ınan gec degıl...ıyı davran kendıne ozen göster..ona degerlı oldugunu hıssettırmelısın..özel bırseyler yap..bırlıkte yemege cıkıp konusmayı teklıf et..cok güzel gıyın süslen.ve asla eskı konuları acma...ayrılmak ıstıyosa kabul et...ınan bu ayrılmak ısteyen adamda bıle sasırtır.karsısında güclü dur.asla baska bırıyle kıskandırma..ters tepkı yapar.sen kendınden tavız verme..umarım düzelirsiniz..o sana asık olmustu sen ona..bırseyler bıtmıs olamaz sadece unutulmustr.ona asık oldugu kadını hatırlatmalısın bu senın elınde..

Back