- 2 Aralık 2011
- 1.709
- 722
- 123
- 35
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
öncelikle bakımlı ve güzel olmalısın uzun zamandır yapmayı düşündüğün bir değişiklik varsa yapabilirsen iyi olur mesela saçını kestirmek boyatmak vs. bu değişiklik sana iyi gelir
kızınızda yine aynı şekilde bakımlı ve güzel giyinmiş olmalı diye düşünüyorum...
bu arada belki evden almak ister yada bırakmak isterse içeri davet et bence kapıda bekletme yada kapıdan hemen gönderme
davranışlara gelince ılımlı olmalısın bence güzel vakit geçirip aldığınız kararları tekrar tekrar gözden geçirmelisiniz
kavgaya meyil vermemeye özen göster bıraktın gittin işte aramadın sormadın tarzı tartışmalara girmemelisin çok dolusunuz birbirinize anladığım kadarı ile tartışma çıkması muhtemel gibi ne yazık ki![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
ama tabiki baktın kötü davranıyor suçluyor bu seferde alta kalma
sen belki istemiyorsun barışmayı şuan ama ben yinede güzel bir buluşma olsun diye dua ediyorum inşallah bütün kötü günler geçmişte kalır bu görüşmeniz güzel günlerinize vesile olsun inşallah
kızınızda yine aynı şekilde bakımlı ve güzel giyinmiş olmalı diye düşünüyorum...
bu arada belki evden almak ister yada bırakmak isterse içeri davet et bence kapıda bekletme yada kapıdan hemen gönderme
davranışlara gelince ılımlı olmalısın bence güzel vakit geçirip aldığınız kararları tekrar tekrar gözden geçirmelisiniz
kavgaya meyil vermemeye özen göster bıraktın gittin işte aramadın sormadın tarzı tartışmalara girmemelisin çok dolusunuz birbirinize anladığım kadarı ile tartışma çıkması muhtemel gibi ne yazık ki
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
ama tabiki baktın kötü davranıyor suçluyor bu seferde alta kalma
sen belki istemiyorsun barışmayı şuan ama ben yinede güzel bir buluşma olsun diye dua ediyorum inşallah bütün kötü günler geçmişte kalır bu görüşmeniz güzel günlerinize vesile olsun inşallah