ESiM BOSANMAK ISTIYOR

Bazen hersey iyi yürüse bile insanlar belirli bir noktaya gelir ve herseyden vazgecmek en dogru secim sanarlar.. ve böyle insanlari kararindan vazgecirmek degil kendi halinde birakmak lazim diye düsünüyorum, bu kararinin sonuna kadar arkasinda duracagina hic düsünmüyorum sonucta bir kac aylik evli degilsiniz. Annenize cok üzüldüm kimbilir nasil üzülmüstür. Kendinizi nasil mesgul ediyorsunuz ikinizde calisiyormusunuz?

Inanin suan bunlari aglayarak yaziyorum ama kendimi kullanilip kullanilacak yeri kalmayinca kenara atilmis hissediyorum

Konu sahibi aklıma benzer bir olay geldi. Ailenizden kalan dairenin kirasını aldığınızı yazdınız. O daire ailenizin üstüne mi ? Eğer öyle ise eşiniz o daireyi üzerine al lafı etti mi hiç ?

Öncelikle sonuçta kredi kartı ekstrelerini git bankadan çıktı al ve eşinin önüne koy ? Bak bakalım kim ödedi bu kredi kartı borçlarını? NAsıl ödendi açıkla de? Sonra çektiğin kredi ile bunları ödediğini ispatla işi bitir.

Onun dışında eşin bunu bahane olarak kullanıyor ve seni suçlu çıkarmaya çalışıyor bu ayrılıktan dolayı oda bir gerçek...

Herşeyi herkese açıkla ve bırak gitsin açsın boşanma davasını...

Ben asıl senin neden bunu şimdiye kadar kanıtlayamadığını merak ediyorum. Sonuçta bütün ödeme belgelerini bankadan alabilirsin...

sagolun annemde bende perisan olduk bende kendi haline birakmak icin zaten yarin evden ayrilicam gerisi kendi bilecegi is

sagolun annemde bende perisan olduk bende kendi haline birakmak icin zaten yarin evden ayrilicam gerisi kendi bilecegi is
Sizi gercekten iyi anliyabiliyorum. Inanin bana.
Su an esiniz zaten sizinle konusmak istemiyor yani ona zaten ulasamiyorsunuz.
Belirli bir zaman icin en iyi secimi yaptiniz bu sürecte kendinizi toparlayin hayatiniz devam ediyor siz biraz düsünün esiniz de ayni sekilde. Eminim ki size 2-3 hafta icerisinde ulasmaya calisacaktir.

parayi cektigini ve odemedigini zaten anneme soylemis burda sikinti su ben 10 bin tl lik urunu taksitle aldim ama urun degeri gecmis zaman sattigimda bunun yarisi kadar bir meblag yapti aradaki paranin hesabini soruyor taksitle aldigim icin boyle oldu diyorum inanmiyor

9
Inanin son 2 senede o kadar sikintilar yasadim ki bahsetmistim cocuk sikintimiz oldu cok ani sekilde babami kaybettim ve ustune bu sikintilar nasil toparlanicagimi bilemiyorum suan psikolojim bosanmayi kaldiracak kadar iyi degil

Peki neden böyle bir şeyi gizli yaptınız ki ? Zaten borç onundu. Bak şu ürünü aldım, şimdi satıyorum ve ödüyorum desen ne olacaktı ki ?

Neyse zaten olan olmuş. Bu adam da gidici. Bahanelerin arkasına sığınıp, seni suçlu göstermeye çalışıyor..

9

Inanin son 2 senede o kadar sikintilar yasadim ki bahsetmistim cocuk sikintimiz oldu cok ani sekilde babami kaybettim ve ustune bu sikintilar nasil toparlanicagimi bilemiyorum suan psikolojim bosanmayi kaldiracak kadar iyi degil
Basiniz sagolsun.
Hayatta insan kendini mutlu etmesini bilmesi lazim, cünkü insanin Annesinden baska kimse evladinin mutlulugu icin canini vermez.
Bazi aci seyler hayatta olmasi lazim ki daha da kötüsü olunca insan ayakta durmayi bilsin. Yikilmayip güclü ayakta kalmayi ögreniyor insan. Sizin yaptiginiz tecrübeler gibi daha da gücleniyor insan.
Insanlar der ya yaslandikca olgunlasiyorsun; bence o tam olarak öyle degil iste.. ayni sizin yasadiginiz gibi insan yaslandikca hayatin olabilecek gercekleriyle yüzlesiyor ve tecrübelerden dolayi, mutluluk üzüntüler ve kayiplaer gibi seylerden insan olgunlasiyor.

Aslinda soyledim bak boyle bisey yapsak karta odemekte zorlaniyoruz.Hic olmazsa buraya taksit taksit oder bu kadar zorlanmayiz dedim ama kabul etmedi.Sonrasinda gidip ondan gizli yaptim evet suan ne soylesek bos sanirim gitmek istiyeni zincirle baglasan yine gider

Cok guzel ifade etmissiniz tesekkur ederim.Evet 40 yasindayim ve hep tecrubeli oldugumu dusunurdum ama malesef ben hic aci yasamamisim hic zorluk atlatmamisim bu yasa kadar.Asil tecrube son 2 senede yasadiklarim olmus desteginiz icin tekrar tesekkur ediyorum

Tesekür edilecek birsey yok ablam sayilirsiniz.
Kimileri erken yapar tecrübelerini kimileri biraz daha gec ama önemli olan tecrübe yapmak.. sizde ne yazik ki hepsi üst üste gelmis. Umarim bundan sonra kendinizi daha da güclü Özgüvenli hissedersiniz. Caninizi sikmayin.

sagolun umarim en kisa surede toparlanmayi basaririm

Vallahi bende oyle anladim Ikisi de calismiyor ve surekli bir yerden gelen bir para var gibi anlasiliyor

Cidden yahu. Banka isleri belgeli olur sonucta. Neye inanmıyor ki bu adam simdi? Konu sahibi M moon31 eksik mi anlatiyorsun acaba olaylari ?

Bankaya yatırdığın para, bankanın faizi bellidir hep. Ayrıca ürünleri sattığında aldığın parada bellidir. Neyin sorunu var şu an eşinde ben anlamadım. Ama kredi kartı krediyle kapatılır kredide uzun periyotlara bölünüp ödenir öyle hem karta borç yapıp hem kapatılmaz. Sattığınız ürünleri 2 katı fiyatına falan satmazsanız.
Bu arada ben beni istemeyeni istemem. Evlilik 2 kişiyle yürüyor. Birinde sorun varsa o iş olmaz. Bu kadar çabalamana gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…