ESiM BOSANMAK ISTIYOR

gerçekten hayretle okuyorum yazdıklarını
kocanın nasıl bir hesabı var merak ediyorum ,

ama lütfen pazar günü sende ne var ne yok dök ortaya onu korumaya çalışma sakın ,
kocanda hiç duygu yok bence onun karşısında kendını çok küçültme lütfen ,
allah yardımcın olsun
Tesekkur ediyorum sagolun ben zaten aileme onunla ilgili yaptigim odedigim herseyi anlattim.Maddi olarak eve baktigimi sikistiginda destek oldugumu ama tabi bunlar onun tarafindan dile getirilmemis kendi utanacak ben degil

Tesekkur ediyorum sagolun ben zaten aileme onunla ilgili yaptigim odedigim herseyi anlattim.Maddi olarak eve baktigimi sikistiginda destek oldugumu ama tabi bunlar onun tarafindan dile getirilmemis kendi utanacak ben degil

lütfen utandır onu herkesin içinde kafasını önüne eğsin terbiyesiz adam ,
bir yuvayı yıkmak bu kadar basit olamamalı ,

Alkol olayi sikinti malesef benim esimde alkol kullanir ama oyle surekli degil ama bazen arkadaslariyla yada tartisiriz icer gelir tartisirken soyleyemedigi herseyi alkol alinca soyler.Icince agresiflesiyorlar maleef konusur konusur yeri gelir kalbimi kirar ama ertesi gunu boyle boyle dedin derim hatirlamiyorum ama kirdiysam ozur dilerim der.Valla allah yardimcimiz olsun.Bende birkac parca esyami alip pazar gunu oyle gidicem.Sanirim asil zor kismi kalan esyalari almaya gelmek ve yuvam dedigim eve bir daha asla gelememek olucak
Benim eşim de normalde hiç sesi çıkmaz, kızdığı kırıldığı bir şey olduysa bile hiçbir şey demez, alkol alınca söyler bunları. Agresifleşiyor içince evet, her zaman yaptığım bir şakayı yapsam ters anlıyor, bir soru sorsam ters anlayıp ters cevap veriyor ve haftanın 3 4 günü böyle. Biz 6 ayda çok kavga ettik, eskiden o da hep haklısın özür dilerim bir daha olmayacak fln diyordu ama son birkaç tartışmada özür de yok ve en son kavgada bana git dedi, evden kovdu resmen, 3 hafta oldu zerre kadar bir adım atmadı. Ben tedavi olacaksan,alkol sorununu kabul ediyorsan ben herşeyi silip yeniden denerim dediğimde , bana hep sen ruh hastasısın, benim değil senin tedaviye ihtiycaın var ama sen tedavi ile de düzelmezsin gibi laflarla karşılık verdi. Hiç olumlu yaklaşmadı. Şimdi sizin normalde pek kavga da yokken ve böyle bir olaydan dolayı boşanmanın gündeme gelmesi sizde de şok etkisi yaratmıştır aynı zamanda. Ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum ama gerçekten bu yüzden boşanırsanız da gönlünüz rahat olsun, o bahane arıyormuş deyin. Şöyle düşünün siz onu seviyorsunuz, o bunu yapsa boşanır mıydınız? Demek ki o yeteri kadar sevmiyormuş deyin, içinizi rahatlatın. Evet çok acı veriyor insana sevilmediğinle yüzleşmek ama geçecek herşey

Merhaba Arkadaslar
dun buraya esimle 3 haftadir konusmadigimiz icin konu acmistim
Merhabalar
Konum biraz uzun cikmazdayim ve ne yapacagimi bilemiyorum.
40 yasinda ve 2 senelik evliyim esimle birbirimizi cok severek evlendik.Fakat kredi borcu gecim sikintisi yuzunden cok sikintilar yasamaya basladik.Aslinda 10 ay oncesine kadar hersey yolunda gidiyordu.Benim ailemden her ay gelen belli bir miktar kira gelirim var yaklasik olarak 14-15 ay evin neredeyse tum ihtiyaclarini bu para ile giderdim.Sagolsunlar evlenirkende ev alirkende maddi manevi desteklerini hic esirgemediler ve bununda konusunu hic yapmadilar.Bu sure icerisinde ekstradan her ay esime odemeyi tamamlayip tamamlayamadigini sorar yetisemedigi yerde destek oldum.Asil sorunumuza gelince 10 ay once esim kredi kartimdan bilgim dahilinde geri odeyecegini soyleyip ciddi miktarda bir para kullandi.Fakat parayi odeyemedi hos bende odeyemeyeceginin farkindaydim.Faiz odemekten sikilip taksitle 2 farkli yerden urun bunlari nakite cevirerek kartin bir kismini yatirdim.Fakat bunlari yaparken esime hicbir sey soylemedim.Gel zaman git zaman hem taksitler hem kart derken eve destek olamayinca esim durumu ogrendi tabi kiyametler koptu ayrilma noktasina geldik ama tekrar toparladik.Bu arada esim sadece taksitlerden birini ogrenmisti ve beni yalan soylememe konusunda ciddi sekilde uyardi.Fakat gel zaman git zaman bundan 3 hafta once diger taksiti de ogrenince tum ipler koptu bu kadar parayi ne yaptin sen yalancisin hayatin yalan benim en guvendigim insan sendin diyerek kapiyi vurup cikti.3 haftadir ne kadar konusmaya calistiysamda basaranadim.Eve gec geliyor evde yemek yemiyor evin hicbir ihtiyacini karsilamiyor ki bende ki butun paranin borca gittigini bildigi halde ac myim susuz muyum sordugu bile yok.Evlendik 3 ay sonra cocugumun olmasinin neredeyse imkansiz oldugunu ogrendim 7 ay sonra babami kaybettim ve ustune bu sikintilar ne yapacagimi bilemez durumdayim psikolojim iyice bozuldu kocami seviyorum bosanmayi dusunmek istemiyorum ama sanirim o dusunuyor

Dun esim anneme gidip evi alirken aldigi borcu geri odemis zaten borc oduyor nereden nasil buldu odedi bilemiyorum ve beni artik istemedigini guvenin kalmadigini yalanlar uzerine kurulu bu evliligi devam ettirmek istemedigini soylemis ve ben bunu esim denilen sahistan degil sabah telefonda annemden duydum.Kadini perisan etmis annem bunlari duyacagima keske babandan once ben olseydim dedi.Perisanim kimseye bu paralarin faize gittigini anlatamiyorum.Esimin kredi karindan kullandigi para 10 bin tl ama kartin faizi karta para yatirmak icin taksitle aldigim urunlerin faizi derken hem karti kapatamadim hemde borclandim. Ama simdi herkes bu parayi ne yaptin diye bana yukleniyor ve derdimi kimseye anlatamiyorum.Esime mesaj attim utanmiyormusun anneme bu eve 10 aydir ben bakiyorum demeye bende 15 ay ben baktim sikistin destek oldum agzimi bir gun acip tek laf etmedim ve bosanmak istedigini annemden duyuyorum dedim.Tabi cevap yok.Ben ne yapicam hem herkesin gozunde yalaci oldum hemde yuvamdan oluyorum.Bana yardimci olun lutfen
Parayı alırken iyi ,sonra naptın parayı mı diyor?!Vay arkadas.
Yedim derim.
Gittim catır catır yedim.
Hem kartımı kullancak hem hesap sorcak.
Bosansın zaten.Evliliği kadına ev baktırmak olarak anlamıs o.
Kurtulursun.

Benim eşim de normalde hiç sesi çıkmaz, kızdığı kırıldığı bir şey olduysa bile hiçbir şey demez, alkol alınca söyler bunları. Agresifleşiyor içince evet, her zaman yaptığım bir şakayı yapsam ters anlıyor, bir soru sorsam ters anlayıp ters cevap veriyor ve haftanın 3 4 günü böyle. Biz 6 ayda çok kavga ettik, eskiden o da hep haklısın özür dilerim bir daha olmayacak fln diyordu ama son birkaç tartışmada özür de yok ve en son kavgada bana git dedi, evden kovdu resmen, 3 hafta oldu zerre kadar bir adım atmadı. Ben tedavi olacaksan,alkol sorununu kabul ediyorsan ben herşeyi silip yeniden denerim dediğimde , bana hep sen ruh hastasısın, benim değil senin tedaviye ihtiycaın var ama sen tedavi ile de düzelmezsin gibi laflarla karşılık verdi. Hiç olumlu yaklaşmadı. Şimdi sizin normalde pek kavga da yokken ve böyle bir olaydan dolayı boşanmanın gündeme gelmesi sizde de şok etkisi yaratmıştır aynı zamanda. Ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum ama gerçekten bu yüzden boşanırsanız da gönlünüz rahat olsun, o bahane arıyormuş deyin. Şöyle düşünün siz onu seviyorsunuz, o bunu yapsa boşanır mıydınız? Demek ki o yeteri kadar sevmiyormuş deyin, içinizi rahatlatın. Evet çok acı veriyor insana sevilmediğinle yüzleşmek ama geçecek herşey
Sizin durumunuz gercekten zor ama sanirim boyle sessiz sakin duran tipler daha tehlikeli benim esimde boyledir normalde tartismayiz ama alkol alinca doker icindekileri ben huyunu bildigim icin hemen gider yatarim bulasmasin diye.Evet 2 senede bizim ikinci ciddi tartismamiz ve ondan hic beklemedim bi tavir ve daha once hic karsilasmadigim bir yuzuyle karsilastim.Ayni soruyu esimde sordu ayni seyi ben yapsaydim diye emin ol bu kadar takmazdim dedim.Herhalde mahcup bile olurdum yaa aldim odeyemedim basini derde soktum diye ne bilim Allah hakkimizda hayirlisini versin.Ben babami kaybettim 1.5 sene once onceleri cok zorlandim ama zamanla ona bile alisiyorsun.Elin adaminin yoklugunami alisamiycam diye avutuyorum kendimi

Hee anladım kadın muhtelemen telefon flan almıs karttan,satıp kartı kapamak istemis.
En kötü altın alıp yapaydın bu isi bacım.
Adam ona kızmıs.Kime aldın bunları diye herhlde.
Ama yine de adam haksız.Bahane arıyormus bosanmaya.

Parayı alırken iyi ,sonra naptın parayı mı diyor?!Vay arkadas.
Yedim derim.
Gittim catır catır yedim.
Hem kartımı kullancak hem hesap sorcak.
Bosansın zaten.Evliliği kadına ev baktırmak olarak anlamıs o.
Kurtulursun.
En son zaten cok ustume gelince sinirlenip bende ayni seyi soyledim.Yedim oldu mu dedim.Muhtemelen onu hazmedemedi yada ciddiye aldi

Hee anladım kadın muhtelemen telefon flan almıs karttan,satıp kartı kapamak istemis.
En kötü altın alıp yapaydın bu isi bacım.
Adam ona kızmıs.Kime aldın bunları diye herhlde.
Ama yine de adam haksız.Bahane arıyormus bosanmaya.
Kartimin limitini tamamen esim kullandigi icin taksitle altin alma sansim yoktu.Bende elden taksitle urun aldim

Eşiniz 10 bin lira ile ne yaptı ben onu merak ediyorum Ve neden hesap kitabınız ayrı gayrı
Hesabimiz kitabimiz evlendigimizden beri ayri ozellikle yaptigimiz bir durum degil herkesin parasi kendi cebindedir.Normalde evin mutfak masrafi vs ben karsilardim o da kartini veya kredisi neyse onu hallederdi.

Kari koca calismiyor degiliz esim calisiyor benimde aileme ait bir daireden kira gelirim var boyle olunca esim bastan calismami istemedi.Ama olaylar bu noktaya gelince calisman lazim dedi ve ben ise girdim ama girdigim is yerinde patron tarafindan sozlu ve neredeyse fiziksel tacize gelecek problemler yasayinca 2 ay sonra isten cikmak durumunda kaldim malum ha diyince is bulunmuyor.Yani olay sizin disardan baktiginiz sekilde degil
Adam tam dayaklık😳
Hem kira geliyor kdından.Hem sıkısınca gir calıs!
Calısıp calısmayacagıma bem karar veriirim.
O kadr borcu karısına güvenip mi yapmıs💆🏻‍♀️
Aksamları taksiye de cıkayım mı niye demiyorsunuz bu adamlara bacım😒

Hesabimiz kitabimiz evlendigimizden beri ayri ozellikle yaptigimiz bir durum degil herkesin parasi kendi cebindedir.Normalde evin mutfak masrafi vs ben karsilardim o da kartini veya kredisi neyse onu hallederdi.
Odemelerini yapmakta zorlandigi bir donem oldu istedi bende verdim.Dert de etmedim acikcasi

Adam tam dayaklık😳
Hem kira geliyor kdından.Hem sıkısınca gir calıs!
Calısıp calısmayacagıma bem karar veriirim.
O kadr borcu karısına güvenip mi yapmıs💆🏻‍♀️
Aksamları taksiye de cıkayım mı niye demiyorsunuz bu adamlara bacım😒
iste sorun son donemde bu paranin eve girmemesinden kaynaklandi zaten.Muhtemelen hem borclari odeyip hemde para eve girseydi dunyanin en iyi esi olurdum

Odemelerini yapmakta zorlandigi bir donem oldu istedi bende verdim.Dert de etmedim acikcasi
Belkide böyle olması hayırlıdır. Senin adına üzüldüm.Umarım çok mutlu olursun. Sana da ders olmuştur. Kimsenin sorumluluğunu bu kadar üzerine alma . Adam evini bile geçindirebilecek güçte değil. Üzülme vardır bunda da bir hayır

Belkide böyle olması hayırlıdır. Senin adına üzüldüm.Umarım çok mutlu olursun. Sanada ders olmuştur. Kimsenin sorumluluğunu bu kadar üzerine alma . Adam evini bile geçindirebilecek güçte değil. Üzülme vardir bunda da bir hayır
sagolun tesekkur ediyorum

iste sorun son donemde bu paranin eve girmemesinden kaynaklandi zaten.Muhtemelen hem borclari odeyip hemde para eve girseydi dunyanin en iyi esi olurdum
Siz çalışıyor musunuz? Sadece kira geliriniz mi var kendinizin? Siz nasıl hem borcu ödeyip hem eve destek olacaksınız ki? 10.000 TL’nin asgarisi en az 3.000 tl olur, 3 ay ödeyemeseniz takibe girersiniz. Siz hiç kredi kartının borcu ne olacak diye sormadınız? Bu arada nakit avans çekerken de taksit seçeneği var, neden taksit yapmadınız? Faiz öderdiniz ama bu kadar zarar etmezdiniz.

Siz çalışıyor musunuz? Sadece kira geliriniz mi var kendinizin? Siz nasıl hem borcu ödeyip hem eve destek olacaksınız ki? 10.000 TL’nin asgarisi en az 3.000 tl olur, 3 ay ödeyemeseniz takibe girersiniz. Siz hiç kredi kartının borcu ne olacak diye sormadınız? Bu arada nakit avans çekerken de taksit seçeneği var, neden taksit yapmadınız? Faiz öderdiniz ama bu kadar zarar etmezdiniz.
Calismiyorum sadece kira gelirim var.Evet 10 bin tl esim kullandi benim kendi giderlerim icin kullandigim bi kisimda vardi yani asgarisi 4.500 tl gibi tutuyordu.Tamam bu ay ciksin halledicem obur ay ciksin halledicem baktim asgari tutarida odeyemiycem dedigim gibi gittim urun alip sattim ordan zarar ettim karta yatirdim bir sure sonra yatir cek yatir cek o parada eridi gitti ve sonuc itibari ile yapilandirmak zorunda kaldim.Yani anlayacaginiz cok zarar ettim ve tum para havaya gitti.Simdi bana diyor ki hem borc bitmedi hem 10 aydir eve ben bakiyorum.Nerede bu paralar

Calismiyorum sadece kira gelirim var.Evet 10 bin tl esim kullandi benim kendi giderlerim icin kullandigim bi kisimda vardi yani asgarisi 4.500 tl gibi tutuyordu.Tamam bu ay ciksin halledicem obur ay ciksin halledicem baktim asgari tutarida odeyemiycem dedigim gibi gittim urun alip sattim ordan zarar ettim karta yatirdim bir sure sonra yatir cek yatir cek o parada eridi gitti ve sonuc itibari ile yapilandirmak zorunda kaldim.Yani anlayacaginiz cok zarar ettim ve tum para havaya gitti.Simdi bana diyor ki hem borc bitmedi hem 10 aydir eve ben bakiyorum.Nerede bu paralar
Kusura bakmayın ama yüzde yüz eşiniz haksız, bir kira ile nasıl kapatacaksınız borcu, akıl var mantık var. Siz asıl üste çıkmanız gerekirdi, borç üstüme kaldı diye.

Kusura bakmayın ama yüzde yüz eşiniz haksız, bir kira ile nasıl kapatacaksınız borcu, akıl var mantık var. Siz asıl üste çıkmanız gerekirdi, borç üstüme kaldı diye.
Uste cikmak soylenecek cok soz var adam olsaydin da yaptigin borcu odeseydin derim biter gider ama inanin ben yikmanin derdinde degilim hayatimda olan her insan icin aman kirilmasin incinmesin derim hep.Sonuc;sonuc ortada yalanci oldum istemenyen kisi oldum hayirlisi paradir ben oderim oduyorumda ama banada ders olmus oldu bir daha mi olmus babamin ustune yemin ettim 1 lira vermem eline

X