Benim eşim de normalde hiç sesi çıkmaz, kızdığı kırıldığı bir şey olduysa bile hiçbir şey demez, alkol alınca söyler bunları. Agresifleşiyor içince evet, her zaman yaptığım bir şakayı yapsam ters anlıyor, bir soru sorsam ters anlayıp ters cevap veriyor ve haftanın 3 4 günü böyle. Biz 6 ayda çok kavga ettik, eskiden o da hep haklısın özür dilerim bir daha olmayacak fln diyordu ama son birkaç tartışmada özür de yok ve en son kavgada bana git dedi, evden kovdu resmen, 3 hafta oldu zerre kadar bir adım atmadı. Ben tedavi olacaksan,alkol sorununu kabul ediyorsan ben herşeyi silip yeniden denerim dediğimde , bana hep sen ruh hastasısın, benim değil senin tedaviye ihtiycaın var ama sen tedavi ile de düzelmezsin gibi laflarla karşılık verdi. Hiç olumlu yaklaşmadı. Şimdi sizin normalde pek kavga da yokken ve böyle bir olaydan dolayı boşanmanın gündeme gelmesi sizde de şok etkisi yaratmıştır aynı zamanda. Ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum ama gerçekten bu yüzden boşanırsanız da gönlünüz rahat olsun, o bahane arıyormuş deyin. Şöyle düşünün siz onu seviyorsunuz, o bunu yapsa boşanır mıydınız? Demek ki o yeteri kadar sevmiyormuş deyin, içinizi rahatlatın. Evet çok acı veriyor insana sevilmediğinle yüzleşmek ama geçecek herşey