- Konu Sahibi Ayse erylmaz
-
Nolmuş, kocasını seviyormuş başka çocuk yaparlar. Kadın boğazımı sıktı ama neyse dedim yazıyor. Çocuklarım anasız kalacaktı diye bile düşünmemiş. Madde bağımlılığına, öldürmeye teşebbüse ok ama adam boşanıcam dedi diye karalar bağlamış.İçtiği maddeyi açıkta bırakıp siz görmeden çocuklar yese, yada içinde siz varken evi yaksa, yada size ve çocuklara zarar verse maddenin etkisindeyken korkmuyor musunuz?
Ya varya adam çocuklarını dusunup bosanmayı tercıh edıyor dıye bıle yorumlarımda hala boyle bır babayla sabilerin aynı evde kalmasını ısteyebılecek kadar olmamalısın yaaa...Boyle baba mı olur...Ne zaman kurtulmalısın mesela?5 yıldır evliyim erken yaşta evlendigim için şuan 2 evladım var 5 senedir sorunsuz bir şekilde ilerliyorduk eşimle 2. Çocuğum oldu bizim kavgalar başladı eşimle esrar kullanıyor hep kavgamız bu yüzden zaten bırakmasi için çok uğraştım ama olmadı en son pes ettim vakti gelince bırakır umuduyla ama malesef ki çok fazla ilerlemeye başladı artık her gün her gün içiyordu kendinde olmuyor falan sonra bı gün eşim evde tek başınaydi fırsat bu fırsat içmiş tabi yine içerken uyuklamis felan halıyı felan yakmış ben eve geldim şok oldum tabi halıyı öyle görünce eşime dedim ne yaptın bu halıya felan filan diye tabi cevap vermeyince benim koluma vurdu boğazıma saraladi felan dedim ben gidiyorum ya yeter artık dedim sen beni öldüreceksin neredeyse dedim eşim de hiç pişmanlık yok tabi gidersen git felan diyor ya bide daha önce de boğazıma saraladi o zmn bişey demedim yani adam belli istemiyor beni neyse ben babamın evine gittim aradan 2 hafta geçti hiç pişmanlık yok arayıp sorma felan da yok benim etrafdan duyduğum kadarıyla boşanmak istiyormuş yani burda ne kadar haklılık payı var siz düşünün boşanmak nedir ya kolay mı ortada 2 tane çocuk var yani ben seviyorum eşimi demek ki o bunları düşünüyorsa sevmiyordur beni bu 2 hafta içinde sadece 1 kere çocukları gördü başka da görmedi şimdi söyleyin bana bu nasıl bir baba nasıl bir eş yani pişman olup geri dönse bile olur mu sizce düzelir mi döneceği de yok zaten hareketlerinden de yani bı evliliğin bitmesi bu kadar kolay olmamalı ben çocuklarımı düşünüyorum sadece başka birşey düşünemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ben?
Adam keşin teki kendine hayrı yok ki çocuklara olsun. Ya çocuklarından babalarından göre gire uyuşturucu kullanirlarsa. O adam uyuşturucuyu bırakmazsam faydası olmaz , zararı olur sana da çocuklarına da5 yıldır evliyim erken yaşta evlendigim için şuan 2 evladım var 5 senedir sorunsuz bir şekilde ilerliyorduk eşimle 2. Çocuğum oldu bizim kavgalar başladı eşimle esrar kullanıyor hep kavgamız bu yüzden zaten bırakmasi için çok uğraştım ama olmadı en son pes ettim vakti gelince bırakır umuduyla ama malesef ki çok fazla ilerlemeye başladı artık her gün her gün içiyordu kendinde olmuyor falan sonra bı gün eşim evde tek başınaydi fırsat bu fırsat içmiş tabi yine içerken uyuklamis felan halıyı felan yakmış ben eve geldim şok oldum tabi halıyı öyle görünce eşime dedim ne yaptın bu halıya felan filan diye tabi cevap vermeyince benim koluma vurdu boğazıma saraladi felan dedim ben gidiyorum ya yeter artık dedim sen beni öldüreceksin neredeyse dedim eşim de hiç pişmanlık yok tabi gidersen git felan diyor ya bide daha önce de boğazıma saraladi o zmn bişey demedim yani adam belli istemiyor beni neyse ben babamın evine gittim aradan 2 hafta geçti hiç pişmanlık yok arayıp sorma felan da yok benim etrafdan duyduğum kadarıyla boşanmak istiyormuş yani burda ne kadar haklılık payı var siz düşünün boşanmak nedir ya kolay mı ortada 2 tane çocuk var yani ben seviyorum eşimi demek ki o bunları düşünüyorsa sevmiyordur beni bu 2 hafta içinde sadece 1 kere çocukları gördü başka da görmedi şimdi söyleyin bana bu nasıl bir baba nasıl bir eş yani pişman olup geri dönse bile olur mu sizce düzelir mi döneceği de yok zaten hareketlerinden de yani bı evliliğin bitmesi bu kadar kolay olmamalı ben çocuklarımı düşünüyorum sadece başka birşey düşünemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ben?
konu fake ya yeni üye konuyu açmış yazmış gitmiş.Çok şaşıracaksınız ama evet boşanmak bu kadar kolay.
Sizin gibi kadınları anlamıyorum ne istiyorsunuz?
Mutsuz bir evlilikte ne diye üreyip duruyorsunuz.
Bugün saygı sevgi olmayan bir evin içinde büyüttüğünüz çocuklarınızdan ne olmasını bekliyorsunuz?
Annesinin boğazına sarılan bir baba Esrar kullanan bir baba
Çocukları için sözde fedakarlık yapan bir anne. Bağımlı kocanızdan ayrılın da çocuklarınıza iyi bir hayat sunun ileride topluma ve size faydalı evlat olsunlar.
Çocuk büyütmek karnını doyurup sırtını giydirmekten ibaret değil. Eğitim önce evde başlar çocuk önce anne babayı gözlemler. İletişime bakar çocuk. Sen yarın çocuğuna kadınlara el kaldırılmaz dersin, dün babası annesinin boğazına yapışmıştır.
Sen sağlığa zararlı alışkanlıkların olmasın dersin, dün babası çekmiştir kafayı sızmıştır bi yerde.
Daha da nicesi, geçiniz bunları lütfen
Daha da kimseye ciddi yorum yapmam, incindimkonu fake ya yeni üye konuyu açmış yazmış gitmiş.
Umarım bizi kekliyor tepki verdikçe gülüp egleniyorsunuzdur.Cunku hiç bir kadının eroin bağımlısı adama iki çocuk verme salakligi içinde olmasını istemem hatta adama bağımlı olma saçmalığı offf!!! Fake kardeş sana bol şanslar5 yıldır evliyim erken yaşta evlendigim için şuan 2 evladım var 5 senedir sorunsuz bir şekilde ilerliyorduk eşimle 2. Çocuğum oldu bizim kavgalar başladı eşimle esrar kullanıyor hep kavgamız bu yüzden zaten bırakmasi için çok uğraştım ama olmadı en son pes ettim vakti gelince bırakır umuduyla ama malesef ki çok fazla ilerlemeye başladı artık her gün her gün içiyordu kendinde olmuyor falan sonra bı gün eşim evde tek başınaydi fırsat bu fırsat içmiş tabi yine içerken uyuklamis felan halıyı felan yakmış ben eve geldim şok oldum tabi halıyı öyle görünce eşime dedim ne yaptın bu halıya felan filan diye tabi cevap vermeyince benim koluma vurdu boğazıma saraladi felan dedim ben gidiyorum ya yeter artık dedim sen beni öldüreceksin neredeyse dedim eşim de hiç pişmanlık yok tabi gidersen git felan diyor ya bide daha önce de boğazıma saraladi o zmn bişey demedim yani adam belli istemiyor beni neyse ben babamın evine gittim aradan 2 hafta geçti hiç pişmanlık yok arayıp sorma felan da yok benim etrafdan duyduğum kadarıyla boşanmak istiyormuş yani burda ne kadar haklılık payı var siz düşünün boşanmak nedir ya kolay mı ortada 2 tane çocuk var yani ben seviyorum eşimi demek ki o bunları düşünüyorsa sevmiyordur beni bu 2 hafta içinde sadece 1 kere çocukları gördü başka da görmedi şimdi söyleyin bana bu nasıl bir baba nasıl bir eş yani pişman olup geri dönse bile olur mu sizce düzelir mi döneceği de yok zaten hareketlerinden de yani bı evliliğin bitmesi bu kadar kolay olmamalı ben çocuklarımı düşünüyorum sadece başka birşey düşünemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ben?
üçüncüyü yapın5 yıldır evliyim erken yaşta evlendigim için şuan 2 evladım var 5 senedir sorunsuz bir şekilde ilerliyorduk eşimle 2. Çocuğum oldu bizim kavgalar başladı eşimle esrar kullanıyor hep kavgamız bu yüzden zaten bırakmasi için çok uğraştım ama olmadı en son pes ettim vakti gelince bırakır umuduyla ama malesef ki çok fazla ilerlemeye başladı artık her gün her gün içiyordu kendinde olmuyor falan sonra bı gün eşim evde tek başınaydi fırsat bu fırsat içmiş tabi yine içerken uyuklamis felan halıyı felan yakmış ben eve geldim şok oldum tabi halıyı öyle görünce eşime dedim ne yaptın bu halıya felan filan diye tabi cevap vermeyince benim koluma vurdu boğazıma saraladi felan dedim ben gidiyorum ya yeter artık dedim sen beni öldüreceksin neredeyse dedim eşim de hiç pişmanlık yok tabi gidersen git felan diyor ya bide daha önce de boğazıma saraladi o zmn bişey demedim yani adam belli istemiyor beni neyse ben babamın evine gittim aradan 2 hafta geçti hiç pişmanlık yok arayıp sorma felan da yok benim etrafdan duyduğum kadarıyla boşanmak istiyormuş yani burda ne kadar haklılık payı var siz düşünün boşanmak nedir ya kolay mı ortada 2 tane çocuk var yani ben seviyorum eşimi demek ki o bunları düşünüyorsa sevmiyordur beni bu 2 hafta içinde sadece 1 kere çocukları gördü başka da görmedi şimdi söyleyin bana bu nasıl bir baba nasıl bir eş yani pişman olup geri dönse bile olur mu sizce düzelir mi döneceği de yok zaten hareketlerinden de yani bı evliliğin bitmesi bu kadar kolay olmamalı ben çocuklarımı düşünüyorum sadece başka birşey düşünemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ben?
boşanmak nedir ya kolay mı ortada 2 tane çocuk var yani ben seviyorum eşimi
Ağzıma o kadar çok şey geldi ki, saysam ban yiyeceğim. O yüzden sakince anlatmaya çalışacağım.şimdi söyleyin bana bu nasıl bir baba nasıl bir eş
Müsadenizle buna sadece güleceğim, çünkü siz de eş dediğiniz o h*rif de kendisinden başkasını düşünmeyen insanlarsınızben çocuklarımı düşünüyorum sadece başka birşey düşünemiyorum
5 senedir sorun yok. Eşin esrar kullanıyor....Gerçekten hiç sorun yokmuş.5 yıldır evliyim erken yaşta evlendigim için şuan 2 evladım var 5 senedir sorunsuz bir şekilde ilerliyorduk eşimle 2. Çocuğum oldu bizim kavgalar başladı eşimle esrar kullanıyor hep kavgamız bu yüzden zaten bırakmasi için çok uğraştım ama olmadı en son pes ettim vakti gelince bırakır umuduyla ama malesef ki çok fazla ilerlemeye başladı artık her gün her gün içiyordu kendinde olmuyor falan sonra bı gün eşim evde tek başınaydi fırsat bu fırsat içmiş tabi yine içerken uyuklamis felan halıyı felan yakmış ben eve geldim şok oldum tabi halıyı öyle görünce eşime dedim ne yaptın bu halıya felan filan diye tabi cevap vermeyince benim koluma vurdu boğazıma saraladi felan dedim ben gidiyorum ya yeter artık dedim sen beni öldüreceksin neredeyse dedim eşim de hiç pişmanlık yok tabi gidersen git felan diyor ya bide daha önce de boğazıma saraladi o zmn bişey demedim yani adam belli istemiyor beni neyse ben babamın evine gittim aradan 2 hafta geçti hiç pişmanlık yok arayıp sorma felan da yok benim etrafdan duyduğum kadarıyla boşanmak istiyormuş yani burda ne kadar haklılık payı var siz düşünün boşanmak nedir ya kolay mı ortada 2 tane çocuk var yani ben seviyorum eşimi demek ki o bunları düşünüyorsa sevmiyordur beni bu 2 hafta içinde sadece 1 kere çocukları gördü başka da görmedi şimdi söyleyin bana bu nasıl bir baba nasıl bir eş yani pişman olup geri dönse bile olur mu sizce düzelir mi döneceği de yok zaten hareketlerinden de yani bı evliliğin bitmesi bu kadar kolay olmamalı ben çocuklarımı düşünüyorum sadece başka birşey düşünemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?