Eşim boşanmak istiyor ne yapmalıyım

Ayse erylmaz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
1
0
1
24
5 yıldır evliyim erken yaşta evlendigim için şuan 2 evladım var 5 senedir sorunsuz bir şekilde ilerliyorduk eşimle 2. Çocuğum oldu bizim kavgalar başladı eşimle esrar kullanıyor hep kavgamız bu yüzden zaten bırakmasi için çok uğraştım ama olmadı en son pes ettim vakti gelince bırakır umuduyla ama malesef ki çok fazla ilerlemeye başladı artık her gün her gün içiyordu kendinde olmuyor falan sonra bı gün eşim evde tek başınaydi fırsat bu fırsat içmiş tabi yine içerken uyuklamis felan halıyı felan yakmış ben eve geldim şok oldum tabi halıyı öyle görünce eşime dedim ne yaptın bu halıya felan filan diye tabi cevap vermeyince benim koluma vurdu boğazıma saraladi felan dedim ben gidiyorum ya yeter artık dedim sen beni öldüreceksin neredeyse dedim eşim de hiç pişmanlık yok tabi gidersen git felan diyor ya bide daha önce de boğazıma saraladi o zmn bişey demedim yani adam belli istemiyor beni neyse ben babamın evine gittim aradan 2 hafta geçti hiç pişmanlık yok arayıp sorma felan da yok benim etrafdan duyduğum kadarıyla boşanmak istiyormuş yani burda ne kadar haklılık payı var siz düşünün boşanmak nedir ya kolay mı ortada 2 tane çocuk var yani ben seviyorum eşimi demek ki o bunları düşünüyorsa sevmiyordur beni bu 2 hafta içinde sadece 1 kere çocukları gördü başka da görmedi şimdi söyleyin bana bu nasıl bir baba nasıl bir eş yani pişman olup geri dönse bile olur mu sizce düzelir mi döneceği de yok zaten hareketlerinden de yani bı evliliğin bitmesi bu kadar kolay olmamalı ben çocuklarımı düşünüyorum sadece başka birşey düşünemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ben?

İyi geceler.
Allah kolaylık versin.
Yardımcınız olsun.
Okudum ve üzüldüm.
Okuduklarıma göre düzeleceğini sanmıyorum eşinizin.
esrara karşı bağımlılığı varsa zor
Bırakmak için bi terapi veya tedavi görmedi sanırım.

Çocuklarını kurtar. Düzelmez. Eşimin kuzeni de tam öyle biriyle evli, taşındı başka ile olmadı geri buralara taşındı olmadı bebekleri var hastalandı ciddi ameliyat faln oldu bir kere gitmemiş görmeye. Kızın cegizine evinin eşyasına kadar satmis mal parası yapicam diye, iş sorumluluk desen yok, Sonunda kadın boşanma kararı aldı açtı davayı. Deli gibi seviyoruz diye evlenmişti. Kimseyi dinlemedi. Şimdi pişman çocuğunu aldı çalışıp bakıyor.

Son düzenleme:
Esrar kullanan biriyle evliliğine devam etmek istiyorsun, üzüldüm adınıza. Evet boşanmak kolay değil hele iki çocukla ama bağımlı biriyle evli kalmak daha zor. Nerde ne tepki vereceğini bilemezsin, yarın çocuklarina da zarar verecek.

Kimse bu kadar şeye göz yummaz bence fake gibi geldi yazdıklarınız

sen fazla dumanaltı olmușsun. biraz ailenin evinde kal kafan açılsın da öyle düșünmeye bașla.
çocuklarım için diyorsun çocukların o evde dumanaltı oluyor.
neyse umarım konu fakedir yoksa yazacaklarım yüzünden banlanmak istemiyorum.

Böyle baba böyle eş olur mu kendine sor Şu yazılanları okuyorum da dizi senaryosu gibi geliyor bana .Adam esrar kullanıyor boşanmak kolay mı diyorsun.Pes…Adam boşanman için daha ne yapmalı merak ettim.İnsanlar hayatı huzurla mutlulukla paylaşamayacaksa evlilik ne anlam ifade ediyor.Kahır çekmek için mi evlendiniz.Çocuk için her türlü belaya katlananları da anlamıyorum.

El alemde ne iyi evlilikler var. Bunu mu layık görüyorsun kendine iki çocuğuna. Elin keşi boşanmayı düşünüyor sen düşünmüyor musun? Boğazıni sıkmış bir dahakine boğazlar hık diye gidersin görürsün onu sevmeyi

Bağımlı birinin size eşlik çocuklarınıza babalık yapması nasıl beklenir ki? Sevgi çözmüyor maalesef bazı şeyleri. Bence derhal boşanıp çocuklarınızı daha güvenli bir ortamda büyütmelisiniz.

Tamam boşanmak istemiyorsan al çocukları evine dön. Ara kocanı konuş. Kavga da etsek bu çocuklar bizim de. Madem boşanmak istemiyorsun aksiyona geç. Haklısın ama elindeki de bu.

İçtiği maddeyi açıkta bırakıp siz görmeden çocuklar yese, yada içinde siz varken evi yaksa, yada size ve çocuklara zarar verse maddenin etkisindeyken korkmuyor musunuz?

Uyuşturucu kullanan şahısla çocuklarınızı birleştirmeyi istiyorsunuz. Sanki su gibi bir ihtiyaç maddesinden bahseder gibi yazmanıza o kadar şaşırdım ki! Ne yaşadığınızın farkında mısınız?

Dünya gerçekten şu an dönem sonunda. Bu devre kapanıyor, yeni bir döneme giriyoruz. Ve bu döneme bilinç olarak yükselemeyen varlıklar geçemeyecek. Şu an yaşanan olaylar hep bu yüzden. Tüm boyutlar bir arada.

Aklınızı başınıza toplayın lütfen. Kendi egonuzu değil, çocuklarınızı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…