Ben bekarım ama iki arkadasımı anlatmak istiyorum..bu iki bayan arkadasımın biri bi yıllık evli diğeri iki yıllık..biri cok mutlu biri berbat durumda iki yıldan beri ...birinin eşi parasını avucuna koyuyor faturalar,kira,erzak v ediyor ki kalanı al yatır bankaya..bi iyi de kazandıklarından bayagı birikti bi yılda ve seneye ev alacaklar inş.kredi de cekip...diger arkadasıma gelince zavallı kız diyorum artık maaşı çekip kirayı verip faturaları yatırıp beş parasız bi ay idare ediyor..eşi borcum var diyor iki yıldır da bitemedi borcu ve acıklaması da yok..kız çıldırıyor zayıfladı artık çöktü..boşanmak kolay değil diyor sabrediyor...şimdi bu iki arkadasım de evlenmeden konuşmuşlar bu konuyu ve erkekler tabi sen harca sana bırakırım demişler..ama ne oldu birininki sözünde durmadı işte ne halt yedigi belirsiz..ben su sonuca varmak istiyorum tabi diyorum ki bu işler ŞANS...alınlarında yazmıyor işte ŞANS .artık bi orta yol bulup basarmaya yürütmeye calışacaksın arkadasım..yok cok magdur olup hem çalışıp hem sömürülüyorum,üstüme basıma alamıyorum,kızıyor diyorsan da bu kadar da ezilme derim daha gençsin hayat senin hayatın..