• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi julietofIzmir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha önce de konu açmıştım, maaş idaresi diye, eşimle ortak hesap konusunda anlaşamadık, ben ortak hesap yapalım dedim, ilk önceleri ne gerek var dedi, daha sonra ok dedi ama icraat sıfırdı. ben de yineledim tabi ki isteğimi.. bunun üzerine en son dün sen bereberlik nedir bilmiyorsun, paracısın dedi, çok öğreneceğin şey var, yontulman gerek dedi bana senağlama çok üzüldüm ben üzüldükçe o böyle konuşmaya devam etti, ben sinirlenince de çekil karşımdan git şurdan falan demeye başladı.. ben gittim yattım mecburan, yarım saat sonra gibi geldi, yattı horlamaya başladı tabi ben rahat durmadım ve horlama bak hep senin yüzünden kanepede yatıyorum bu kez sen yat orda dedim gitmek istemiyorum dedim.. o da sen git yat orda dedi.. iyice sinirlendim kafasını bile kaldırmadan konuşuyordu benimle.. ben de iyi istediğin oluyor ben gidiyorum dedim, yine kafası yastığın altında bana sırtı dönük ben bişey istemedim senden dedi.. kaale alınmamak beni sinir etti, aldım yastığımı nerden evlendim seninle pişmanım dedim.. lanet olsun o güne, erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim ... o kadar üzülmeme kopmayan kişi erkeklik konusunda uyanıverdi ve olan oldu işte, kavga ve sonra yeminli kararı.. şimdi herşey bomboş.. iki yabancı gibi çıktık evden sabah senağlama

sana bu sözleri söyleseydi sen nasıl davranırdın eşine. kusura bakma ama çok ağır konuşmuşsun arkadaşım.. mutlaka başka sorununuz vardır, kızmış, kırılmış olabilirsin,, ama bu dediklerinde bir erkek için kolay laflar değil bence... :1no2:

ve sen o adamla hala evlilikmi yürütüyosun peki bu evliliği yürütmndeki amç ne

arkadaşın biri ne güsel demiş bekara karı boşamak kolay diye...
arkadaşım sen bekarsın bilmezzsin bu tarz şeyleri kavga yok şiddet yok hakret yok neden boşansın.lütfen herşeye yorum yapmak için atlamayalım.evlillik çocuk oyuncağı değillll:kızgın:

Son düzenleme:
bütün sayfaları okudun ve çok üzüldün neden hep kadınlar suçlu anlamadım benim eşimde şakayla karışık herşeyi söyler ama ben birşey dedimmi hemen küser biz neden böyle olamıyoruz acaba bencede tavır yapmaya devam et

bütün sayfaları okudun ve çok üzüldün neden hep kadınlar suçlu anlamadım benim eşimde şakayla karışık herşeyi söyler ama ben birşey dedimmi hemen küser biz neden böyle olamıyoruz acaba bencede tavır yapmaya devam et

evet deren_26cım gerçekten öyle, tüm söylediklerini reddetti eşimde bana sinirinden söylemiş ben yapmışım herşeyi, iyi de ben de sinirliydim diyorum onun da sebebi sendin diyor.. ne diyebilirim ki şu durumda.. Allah hayırlısını versin hepimiz için canım :çok üzgünüm:

arkadaşın biri ne güsel demiş bekara karı boşamak kolay diye...
arkadaşım sen bekarsın bilmezzsin bu tarz şeyleri kavga yok şiddet yok hakret yok neden boşansın.lütfen herşeye yorum yapmak için atlamayalım.evlillik çocuk oyuncağı değillll:kızgın:

kimin nasıl yorum yapması gerektiğini belirleyen bir mekanizma mı var?
herkes pozitif olmak zorunda mı?
demek ki ona göre ,onun mantığına göre böyle evlilik süremez..
bence bekar kalanları,hala koca bulamayan zavallıcıkları asmaları gerek..:delphin:
değil mi,yorum yapma hakları bile yok zira..​

canım evet kavga anında maalesef biz insanlar ağzımıza geleni söylüyoruz kendimizi ve karşımızdakini daha fazla hararetlendiriyoruz,ama sende en hassas noktaya deginmişsin bee güzelim umarım eşinde o sözün öfkeyle ve sinirle ağzından çıktıgını en önemliside hatanın kendisinde de oldugunu anlar hakkında herşeyin hayırlısı olsun.

kimin nasıl yorum yapması gerektiğini belirleyen bir mekanizma mı var?
herkes pozitif olmak zorunda mı?
demek ki ona göre ,onun mantığına göre böyle evlilik süremez..
bence bekar kalanları,hala koca bulamayan zavallıcıkları asmaları gerek..:delphin:
değil mi,yorum yapma hakları bile yok zira..​

PARDON DA AVUKATMISINIZ?CADIARZU
SADECE EVLİ ÇİFTLERİN ARASI BOZULUNCA OLUMSUZ YORUMLAR KİŞİNİN AKLINI BULANDIRIR.
SİZDE BEKARSINIZ VE ARKADAŞINIZ BOŞANMAK İSTİYORUM DEDİ HEMEN ONA BOŞANMI DERSİNİZ???:1no2::1no2:
DOĞRU OLAN İYİCE DÜŞÜNDÜNMÜ EMİNMİSİN,TEKRAR DENEYİN GİBİ KİŞİYİ TEŞVİK ETMEKTİR....

eşine çok ağır konuşmuşsun arkadaşım. benim eşimde çok iyi birisidir ama iş senin sözlerine gelince benimkide aynı tavrı alır doğrusu. hani diyorun ya benim eşim çok başkadır kavgada yıldırmaya çalışır kendine has huyu vardır. benimkide aynı olduğuna göre erkeklerin bir çoğu böyle muhakak aralarında istisnalar vardır ama onlar bize tesadüf etmemiş. eşinle aranızda bir para mevzuu var sanırım bizim böyle bir sorunumuz hiç olmadı ben çalışırkende olmadı ama, eğer eşin senin paranıda elinden alıp kendine özel harcamalar yapmıyor yada ortak paranızı kötü şekilde kullanmıyorsa bu ortak hesap yada senin paran benim param meselesinide çok uzatma derim ben. ama eşin paranı alıp ne bileyim ailesine verip yada senin tasvip etmediğin yerlere harcıyorsa bu sorunu daha düzgün bir şekilde halledebilirsiniz eminim....

canım bencede agır konusmussun encede ozur dıle bı anda ole soyledıgını falan gercı sen neler solemen gerektını daha ıyı bılırsın ...bole bısıden bosanılmaz be arkadasım yazık bu kadar sevıyorsunuz madem elınde gelenı yap bıraz daha sabırlı ol...hallolur merak etm onunda bı anda cıkmıstır azından
sevgıler

merhaba,bastan sona okudum yazdiklarini
kendi fikrimi soyleyecegim disardan objektif bakan bir goz olarak, kirilmaca yok
bana kalirsa evliliginizde sorun yokken sorun uretiyorsunuz
hesabinizi birlestirmeseniz bile eger aldiginiz seylerde bunu sen aldin sunu ben aldim diye bir konusma gecmiyor, hesaplar ayri bile olsa ortak gibi harcaniyorsa bence bir sorun yok
belki de o da neye ne kadar harcadigini kendi hesabinda gormek istiyor ayri olarak, kendi hesabini bilmek istiyor o yuzden birlestirmiyordur

bu kadar kucuk bir mesele yuzunden esine agir laflar soylemissin ama o senin kalbini kiracak seyler soylememis en basinda

bence erkekler birseyleri yapmayi reddedince ustune gidip daha da inatlasmalarina neden olmaktansa uygun bi zamanda caktirmadan halledebilir kadinlar
kadinlar erkeklerden herzaman daha akillidir, hayirlari evet e cevirmesini cok iyi bilirler bence

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba, hepinize sonsuz içten teşekkürler.. eşimle aramız düzeldi şükür.. bir daha yaşanmaz inşallah, ortak hesap konusunda karar kıldık, ilk uygun zamanda konuyu halledicez..
tekrar çoook teşekkürler..

cok sevindim canım
insallah aranız bir daha bozulmaz yerimseniben

canımm benim gerçekten çokk üzücüü ama inankii düzelecekk evlilikte oluyor bizde eşimle buna benzer bi tartışma yapmıştık eşimde boşanmak istiyorum dedi ben hiç birşey söylemedim ve ertesi gün özür diledi bazen sinirlenince insan ağzndan çıkan sözü duymuyor.sende sakın uzatma hatta ara nasılsın de bir sor sankinlediğini anlasınki oda hafiflesin ve sakinleşsin.evlilikte gurur olmaz.biri mutlaka adım atmalı ve lütfen bundan sonra kocana erkekliği ile ilgili kötü sözler syleme bi taraf susarsa hiçbirşey uzamaz.sıkılma canım boşanmak sevdiğin insanı bırakmak o kadar kolay olamaz

ayy ben yazana kadarr aranız düzelmiş nasıl sevindimm anlatamammm canımm yaaa
allah böyle huzursuzlıklar yaşatmasın umarım hep mutlu olursunuz:)

Ay cok sevindim canımmm
işte bu MUTLU SONNNNNNNN a.s.

ayy ben yazana kadarr aranız düzelmiş nasıl sevindimm anlatamammm canımm yaaa
allah böyle huzursuzlıklar yaşatmasın umarım hep mutlu olursunuz:)

evet canım benim ya, bi süre canımız sıkıldı ama geçti şükür.. hiç yaşanmasa daha iyi ama artık daha dikkatli olarak devam etmek gerek yaşama :D

teşekkürler canım iyi dileğin içinnn a.s.

aranız düzelmiş hıı çok sevindim.Ağzınızın tadı hiç bozulmasın İnşallah.

şuan boşandınızmı bilmiorum baya olmuş yazalı bnde aynı durumdayım ondan yazmak istedm

Back
X