Eşim boşanmak istediğini söyledi ve kahroldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünde çok yüceltmişsin. Çalışma ama evde durarak kendine ceza verme. Hareket kabiliyetin nasıl? Ya aşırı umutsuzsun terapi mi alsan?
İnan bilmiyorum ne yapacağımı. Hareket kabiliyetim sıfır değil uzun olmayan yol yuruyebiliyorum. Yalnızlık korkutuyor beni. Her şeyi birlikte yapardık.

Emekliyim. Pek gücüm yok hastayım. İşe gidemem yani. Okadar kaliteli bir adam ki nasıl güzel arkadaşlık ediyordu en azından. Ona bile razıydım.
Çok da kaliteli değilmiş demek ki, aldatabildiğine göre. Bu kadar anlam yüklemeyin adama.

İnan bilmiyorum ne yapacağımı. Hareket kabiliyetim sıfır değil uzun olmayan yol yuruyebiliyorum. Yalnızlık korkutuyor beni. Her şeyi birlikte yapardık.
Çok iyi o zaman daha kolay işin. Ya kimseye bağlanmayacaksın koluna bacağına bile. Böyle bir şiir vardı hep beynimin bir köşesindedir.
Zaten insan bir devriliyor bu durumda sonra güçlenerek kalkıyor. Kabullenme aşamasını tamamlarsan daha kolay olacaktır

Aldatmayıpta evdeki düzeni bozacak kadar nasıl soğumuş.
Hea eşiniz doğrusunu yapmış. Kimseyi salak yerine koymamış ama şaşırdım yani
Bu eski kız arkadaşının resimlerine çok bakıyordu. Tartışma oluyordu evde. Kadın prof olmuş kutluyordu. Çiçekli böcekli mesaj atmıştı. Kadın da yalnız yaşıyor ve aynı sehirdeler.

Çok iyi o zaman daha kolay işin. Ya kimseye bağlanmayacaksın koluna bacağına bile. Böyle bir şiir vardı hep beynimin bir köşesindedir.
Zaten insan bir devriliyor bu durumda sonra güçlenerek kalkıyor. Kabullenme aşamasını tamamlarsan daha kolay olacaktır
Off o güç nasıl gelecek. Elim kolum uyuştu bide o anilar. Resimler ortak eşyalar. Beni kahrediyor. Çoraplarını gördüm Hüngür hüngür ağladım az önce.

Aldatmadım diyor
Kendi ağzıyla söyleyince mi inanacaksınız illa? Aldatıyor işte. Eşime sordum; bir adam hiçbir sebep yokken boşanmak istiyor ve iki yıldır da karısıyla hiçbir anlamda ilişkisi yok, seni o gözle görmüyorum falan da diyormuş diye. Başkası vardır ne olacak dedi.
Bu çok açık ve net, siz inanmak istemiyorsunuz diye aldatmıyor değil. Ki kendiniz de yazıyorsunuz başka bir kadinla konuşuyor, fotoğraflarına bakıyor diye.
Kabullenin, güçlü durun. Döndüğünde eve gelmesin bence. Maddi manevi haklarınızı alarak boşanın.

Eşiniz size ilk defa mı boşanmak istediğini söyledi? Hayir.
Yıllardır aranız normal bir karı koca ilişkisinde degildi zaten. Hiçbir paylaşımınız yok.
Sizde eski sevgilinizle yazışmıştınız eşiniz görmüştü onu, sizden etkilendiğini bildiğiniz bir doktorunuza çay içelim mi diye sormuştunuz onu da görmüştü bu da daha eski bir olay.
Eşiniz de eski sevgilisine mesaj atıyordu. Sizde onu biliyorsunuz.

Sizin kağıt üstü dışında bir evliliğiniz yok yıllardır. Şuan geldiğiniz noktaya yine geldiniz, bosanma lafı ilk defa geçmiyor aranızda. Bazı şeyleri görmezden gelerek ortadan kaldıramazsınız. Eviniz varsa size kalsın çocuğunuzla, hastayım diyorsunuz, madem mağdur da etmeyeceğim diyor eşiniz ona göre bir anlaşma protokolü hazırlayıp ayrılın. Mükemmel falan da degil ayrıca esiniz. Kendiniz söyleyip inanmaya çalışıyorsunuz birde.

Üzüntünüzü anlıyorum.

Benim çevremde de var; 20,25 hatta 45 yıllık evliliğini bitirmek isteyen erkekler/kadınlar.

Karşı taraf çok üzülüyor, haklı olarak.

Yılların alışkanlığı var tabii ki kolay değil.

Bence kader diyerek kabullenip kendi hayatınızı çizmelisiniz.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Sizde eski sevgilinizle yazışmıştınız eşiniz görmüştü onu, sizden etkilendiğini bildiğiniz bir doktorunuza çay içelim mi diye sormuştunuz onu da görmüştü bu da daha eski bir olay.
Hay Allahım ya ben de kadın mağdur diye üzülüyorum. Al birini vur ötekineymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X