EŞim Boşanma

Çalıştığın halde nasıl harcamana karışır ya??? Markete, bulaşık makinesine, doğalgaza! Şoktayım.. Bunlar için mi okuyoruz ya?

Evet biraz öyle olmuş herhalde degisiklik olsun diye

Gerçekten anneciğim erkek çok zor .ikide bir annem gelsin anneme gidelim annem ne derse o filan sıkıldım artık

Çalıştığın halde nasıl harcamana karışır ya??? Markete, bulaşık makinesine, doğalgaza! Şoktayım.. Bunlar için mi okuyoruz ya?
Aynen öyle sanki sende para mı istiyorum diyorum olsun harcama borca ver diyor ah salak kafam

Aynen öyle sanki sende para mı istiyorum diyorum olsun harcama borca ver diyor ah salak kafam
Yok canım yaa, yapma.. Benim eşimde arkadaşlarını anlatırdı hep.. Onlarda erkekte olurmuş, kadının maaş kartı.. Onlar borca verir, hesap kitap yaparlarmış mış mış.. O kadar hesap kitap yapamayacak kadar safsam neden çalışayım o zaman dedim.. Var mı böyle bir kafa yaa.. Veriyorum paramın yarısını o kadar.. Değiştirmen lazım bir şekilde.. Olmayacaksa ne kadar az emek vererek kurtulursan kardır.. Bir avukat ile bu ev meselesini de konuş bence..

Durumunuza cidden üzüldüm. Ekonomik özgürlüğünüz var. Bence bosanın resmen sizi borç ödetmek için tutuyor menfaat üzerine kurulu bir evlilikten ne bekleyebilirsin ki.
Eşiniz evlenmeden öncede mi annesine düşkündü

Cocuk yapmayın lutfen..

Bence aileni dinle cunku dogru ilerde çok pisman olmadan simdiden bitir cocuk falan olursa hepten yandiniz allah kolaylik versin insallah duzelir ama annesi varken imkansiz gibi oyuzden iyi dusunun bi kac gun ailenizin yanina gidip kalin kafa dinlemek icin

Normalde boşan diyenlerden değilim ama hazır çocuk yokken bu bahsettiğiniz aile ortamı ve ev koşullarında ömür boyunca mutlu olamazsınız. Zaman geçtikçe daha da çok zorlaşacaktır boşanma. Boşan diyenlere katılıyorum şuanda...Çünkü bir erkek daha ilk aylarda bu şekildeyse ilerde daha da kötü olacaktır durumlar. Kendisi bir birey olamamış maalesef, bu konuda ben erkek annelerine kızıyorum. Aşkım aşkım diye kocalarınıza söylemediğiniz kelamları oğullarınıza kullanmayın bir zahmet, çocuklarınızın hayatlarına kabus gibi çökmeyin. Onlar da büyüyüp birey olup mutlu olabilsinler. Annelik falan değil tam anlamıyla bencillik örneği. Psikolojik harpler yok sütümü helal etmemler falan neler duyuyorum çevremde. Yok her akşam toplanıp gitmeler, madem çocuğunu paylaşamıyorsun madem psikolojik rahatsızlıklarınız var torun torun da demeyeceksin, evinde saklayacaksın oğluşunu. Onlar sizin çocuğunuz "aşkınız" değil. Arkadaş ne aşık olmayı becerebiliyoruz ne de sevmeyi..

Ailenizde arkanızda ne mutlu ne kadar güzel olması gereken bu zaten. Yoksa siz ziyan olacaksınız bu çarpık ilişkiler içerisinde.

Gurur duydum...sevgiler

Aynisini yasadim ama ben bir yil dayanabildim.Cok anneciydi hep gitmek istiyirdu bi de arkadaslarina cok duskundu.Bir yilda sadece bi kere ikimiz tek disari ciktik onun disinda ailesiyle ya da arkileriyle geziyordu.Hic sarilip opmezdi guzel sozler zaten duymadim.Bi kere ailemin yanina geldim uc gunde çoktu resmen agladi,sizladi degisti sandim.Ikinci gun ayni.Dogalgaz yaktirmiyordu bir sene de hic hasta olmadigim kadar hasta oldum hic hastaneye goturmedi.Bi kere pazara gitmedik kac ay meyve yiyemedim.Hic kiyafet almadi hic para vermezdi.20 kiloya yakin kilo verdim.Hergun agladim.Benle ilgisi sadece cinsellikti o da bes dakika.Millet bosaniriken uzulur ya ben gobek atiyordum.Tabi bosaninca sok gecirdi hic beklemiyordu o da uzuntuden 10 kilo vermis gebersin.Seni cok iyi anliyorum bunlari analarinin yanina postaliyacaksin

Bu arada atandim guzellestim ,kendimi sevmeyi ogrendim.Simdi hayatimda hic olmadigi kadar kismetliyim en ufak olumsuzlukta eliyorum.Cunku tecrubeliyim kimin evlilikte nasil olacagini gorebiliyorum.Bu gidisle kimseye evet diyemeyecegim galiba ama olsun keyfim ve kahyasi boyle istiyor.Kendini sev kendine deger ver.Kimse icin degmiyor

Ailen arkandaysa hic durma, kendine cektirdigin sorunlara yazik

Borç süresi ne kadar? Ödemeler bitince ev eşinin üzerine verilecek mi? Verilmeyecekse şimdi, verilecekse verildikten sonra boşan. Evin yarısını alırsın.

Size

"İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz"...Sıla ne güzel söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…