• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞim Boşanma

ailem çok uyardı dinlemedim .

gözüm kör olmuş herhalde çok kızıyorum kendime

Kizma kendine. Birdaha yapmazsın olur biter. Millet neler yapıyor.
Niye kizasin kendine? Çalışır kazanirsin. Tamam hata yapdin ama uzatma sende hatani. Ailen arkanda... oh mis. Git babanin evine... rahat rahat otur

5 ay da bunlari yapan biriyle hayat gecer mi ? Asla gecmez. Allahin sansli kuluymussun erken gormussun. Ailen de arkandaymis daha ne istiyorsun ? ama bosanmadan mutlaka iyi bir avukata basvur. Mutlaka bu pislikten hayatta en deger verdigi seyi yani parasini al.
evet kesinkle onları maddiyattan vurmak lazım

Kizma kendine. Birdaha yapmazsın olur biter. Millet neler yapıyor.
Niye kizasin kendine? Çalışır kazanirsin. Tamam hata yapdin ama uzatma sende hatani. Ailen arkanda... oh mis. Git babanin evine... rahat rahat otur
babam beni çok uyardı dinlemedim . pişman oldum çok

sadece maddiyat değil maneviyatta yok ki bir sevgi yok bana düşkünlüğü yok hiç bişey yok

hala inanamıyorum

evet kesinkle onları maddiyattan vurmak lazım
Bak benim eski esim de para manyagi idi. Aile manyagi idi onu paradan cok vuramadim ben, ama kesinlikle haklarini sonuna kadar ara. Ben 4 sene bekledim ha duzelir ha duzelecek daha kotuye gitti. Aklini kullan ve hemen kaç.

ailem arkamda ve çok üzülüyorlar gel diyorlar .

ne biliyim emeklerime üzülüyorum yapılanları hazmedemiyorum.
hayata nasıl devam edeceğimi düşünüyorum
Gerçekten şu anda abarttığını düşünüyorum,Allahım sağlık versin gerisi boş.
İşin varmış,ailen varmış ama nasıl devam edeceğini bilmemek şükürsüzlük oluyor kusura bakma.
Eğer çıkmazda hissediyorsan psikolojik yardım al ama durumun Allahıma çok şükür çok çok iyi.
Senin de kendini toplaman şart.
Eminim çok gençsin,bu saplantılı düşünceler neden?

Selam kızlar,

yine bir konuda fikir almak istiyorum.

5 aylık evliyim .eşimin ailesiye çok yakın oturuyoruz. evlendiğimiz günden beri sürekli anneme gidelim annemler gelsin her akşam bu muhabbeti yaşıyoruz. Her akşam oraya gidiyor. hep ailesiyle birlikte olmak her yere hep birlikte gitmek istiyor. bir kere bile benle baş başa bir yere gitmek istediğini görmedim.

Annesinin de çok kıskançlıkları oyunları oldu. benim aileme gittiğimizde olay çıkardı. eşimi ailemden soğuttu vs. bu sebeple annesiyle de çok tartışmalarımız oldu. beni hiç savunmadı hep annesini poh pohladı.

Annesine aşırı derece düşkün. bana karşı ise hiç ilgili değil sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz. annesi dolduruyor oda gelip bana patlıyor . kırıcı şeyler söylüyor hatta bir kaç kez koluma bile sıktı ittirdi. beni bir kere merak edip aramaz , güzel bir söz söylemez.

Eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödüyoruz. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım. eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım.

Ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri kabul etmesemde annesinin doldurmasıyla bozdurup borca verdi.

Bir de sürekli her lafın sonu borca ve annesine çıkıyor. Hiç cicim ayı yaşamadık iki lafından biri borç var ve annem annem .

bi yere gidelim desem borç var .markete gitsem olay olur bulaşık makinesini açsam olay olur .üşüyorum desem borç var diye doğalgazı açmaz . bana karşı o kadar merhametsiz ve sevgisiz davranıyor ki.

maddi manevi beni çok yıprattı hatta kullandı . ne sevgi ne saygı kalmadı artık tükendim. eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum beni hep kandırdı tek derdi para ve annesi.

hayatımı böyle sürdürmek istemiyorum. çok mutsuzum her günüm ağlamakla geçiyor. boşanmak istiyorum fakat cesaretim yok . Ailem arkamda böyle hayat geçmez diyorlar çok üzülüyorlar.

sizce ne yapmalıyım?:KK43:
Eşiniz şuan itibariyle beraber yaşanacak gibi durmuyor ama siz her ihtimale karşı üç gün üst üste bakara suresini youtube dan açın sesini eve yayın ve evinizin her yerini sirkeli suyla bir güzel silin.Evinizi bu şekilde şeytanın şerrinden negatif enerjiden arındırmış olursunuz.Bakın bakalım eşinizde bir değişiklik oluyor mu.Baktınız değişiklik yok Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Gerçekten şu anda abarttığını düşünüyorum,Allahım sağlık versin gerisi boş.
İşin varmış,ailen varmış ama nasıl devam edeceğini bilmemek şükürsüzlük oluyor kusura bakma.
Eğer çıkmazda hissediyorsan psikolojik yardım al ama durumun Allahıma çok şükür çok çok iyi.
Senin de kendini toplaman şart.
Eminim çok gençsin,bu saplantılı düşünceler neden?
26 yaşındaym

saçma evet ama ne bileyim

saçma sapan çevreyi düşünüyorum . dediğin gini en büyük avantajım ailem arkamda babamı dinlemediğim halde ben hepsini unuttum gel diyor onları da üzmek istemiyorum a artık haklsın :KK43:

babam beni çok uyardı dinlemedim . pişman oldum çok

sadece maddiyat değil maneviyatta yok ki bir sevgi yok bana düşkünlüğü yok hiç bişey yok

hala inanamıyorum

Anladim ben seni canim. Hayellerin yikildi. Hangi insan yuvasinin yikilmasini ister?! Ama bari baban alsin karşına konuşsun eşinle

Bak benim eski esim de para manyagi idi. Aile manyagi idi onu paradan cok vuramadim ben, ama kesinlikle haklarini sonuna kadar ara. Ben 4 sene bekledim ha duzelir ha duzelecek daha kotuye gitti. Aklini kullan ve hemen kaç.
bende işte daha çok yeni dedim düzelir dedim ama yok

Eşiniz şuan itibariyle beraber yaşanacak gibi durmuyor ama siz her ihtimale karşı üç gün üst üste bakara suresini youtube dan açın sesini eve yayın ve evinizin her yerini sirkeli suyla bir güzel silin.Evinizi bu şekilde şeytanın şerrinden negatif enerjiden arındırmış olursunuz.Bakın bakalım eşinizde bir değişiklik oluyor mu.Baktınız değişiklik yok Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
çok dua ettim ama annesine tapıyor durumda yediği yemeğe kadar anlatıyor annesi yönetiyor onu

buda bizi bitiriyor işte .

Anladim ben seni canim. Hayellerin yikildi. Hangi insan yuvasinin yikilmasini ister?! Ama bari baban alsin karşına konuşsun eşinle
bir kere konuşmaya çalıştı. eşim kızdı gitti

Burada kimseye boşan veya boşanma demedim ama bu insan tipi bana çok tanıdık.
Bir gün aynaya baktığında kendini tanıyamayacaksın.
Benim o zaman kafama dank etmişti.
Kesinlikle kendini kendi evinde gibi hissetmiyosundur hatta şu anda.
Sahiplenemiyosundur hiçbişeyi.Evin içinde yaptığın hareketlere bile acaba kulp bulurmu diye düşünür insan bazen.
Düşünmeden hareket edemez.
Yol yakınken bitir,hazır ailen arkandayken.
Dikkat et hamile kalmanı ister böylesi.

Burada kimseye boşan veya boşanma demedim ama bu insan tipi bana çok tanıdık.
Bir gün aynaya baktığında kendini tanıyamayacaksın.
Benim o zaman kafama dank etmişti.
Kesinlikle kendini kendi evinde gibi hissetmiyosundur hatta şu anda.
Sahiplenemiyosundur hiçbişeyi.Evin içinde yaptığın hareketlere bile acaba kulp bulurmu diye düşünür insan bazen.
Düşünmeden hareket edemez.
Yol yakınken bitir,hazır ailen arkandayken.
Dikkat et hamile kalmanı ister böylesi.
yok annesi istemiyor borç bitmeden çocuk olmasını o yüzden eşim de istemiyor . tövbe yaa düşünün bağımlılığı

evet öyle bende 10 kiloya yakın verdim . ilk başta çok taktım herşeyi

valla vazgemiyorlar bu huydan.Benim ayrıldığım eşimde böyleydi.Doğudan izine gelirdik iznin tümünü ailesinde geçirir ve bizi dövüştürürdü resmen.Şimdi diyorum ne salakmışım çektim o herifi.Şimdi kendisinden 16 yaş ufak bir kız aldı ve ona da yanısını yapıyormuş.Geçmiş olsun kendisine.Hiç çekemem bu saçmalığı bir daha.Şişiriyor insanı bu durumlar

valla vazgemiyorlar bu huydan.Benim ayrıldığım eşimde böyleydi.Doğudan izine gelirdik iznin tümünü ailesinde geçirir ve bizi dövüştürürdü resmen.Şimdi diyorum ne salakmışım çektim o herifi.Şimdi kendisinden 16 yaş ufak bir kız aldı ve ona da yanısını yapıyormuş.Geçmiş olsun kendisine.Hiç çekemem bu saçmalığı bir daha.Şişiriyor insanı bu durumlar
siz yine izinden izine yaşamışsınız . ben her akşam aynı şey

evet şişiriyor :kızgın:

Yazık degilmi canına hiç mi kıymet vermiyorsun kendine ne demek yediği yemeğe kadar annesi karisiyor ya lanet olsum böyle tiplere arkana bile bakma kaç bak güzel arkadaşım yıkar gecicek ve sende hastalık sahibi olacaksın neden ama değer mi onu söyle

yok annesi istemiyor borç bitmeden çocuk olmasını o yüzden eşim de istemiyor . tövbe yaa düşünün bağımlılığı

evet öyle bende 10 kiloya yakın verdim . ilk başta çok taktım herşeyi

Allah'tan yakın mı desem bilemedim. ben annesi uzaktan kalmaya gelince diğer odada yalnız uyuyor diye vicdan azabı duyan insan biliyorum. :işsiz:

Allah'tan yakın mı desem bilemedim. ben annesi uzaktan kalmaya gelince diğer odada yalnız uyuyor diye vicdan azabı duyan insan biliyorum. :işsiz:
yakın ama bir kaç kez kalmaya yeltendi kabul etmedim . bizim onlarda kalmamızı da çok istedi

inanırım valla dengesizlerrrr:kızgın:

Yazık degilmi canına hiç mi kıymet vermiyorsun kendine ne demek yediği yemeğe kadar annesi karisiyor ya lanet olsum böyle tiplere arkana bile bakma kaç bak güzel arkadaşım yıkar gecicek ve sende hastalık sahibi olacaksın neden ama değer mi onu söyle
değmez . beni para için tutuyor belkii de

siz yine izinden izine yaşamışsınız . ben her akşam aynı şey

evet şişiriyor :kızgın:

hayır istanbula tayinimiz çıktıktan sonra her hafta sonu oradaydık malesef..normal günlerde de müsait olduğunda uzak oldukları halde gidiyorduk..

Back