- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 33
Dediğimi yapın pişman olmazsınızçok dua ettim ama annesine tapıyor durumda yediği yemeğe kadar anlatıyor annesi yönetiyor onu
buda bizi bitiriyor işte .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğimi yapın pişman olmazsınızçok dua ettim ama annesine tapıyor durumda yediği yemeğe kadar anlatıyor annesi yönetiyor onu
buda bizi bitiriyor işte .
Ya boşver parası puli cehenneme gitsin yazık kuzum vallahi canına yazık bir silkelen kendine gel neden bu eziyeti cekiyorsun sana saygısı olmayan sevmeyen bir ana kuzusu için neden kendini harcıyorsun durdugun her an büyük kayıp bırak evi arsayı parayı kurtar kendini sadaka olsun vallahi bak böyle tipler siyrilmaz yakandan çünkü kolay kolaydeğmez . beni para için tutuyor belkii de
evettYa boşver parası puli cehenneme gitsin yazık kuzum vallahi canına yazık bir silkelen kendine gel neden bu eziyeti cekiyorsun sana saygısı olmayan sevmeyen bir ana kuzusu için neden kendini harcıyorsun durdugun her an büyük kayıp bırak evi arsayı parayı kurtar kendini sadaka olsun vallahi bak böyle tipler siyrilmaz yakandan çünkü kolay kolay
inşallah saoğlunDediğimi yapın pişman olmazsınız
Iste karakter yoksunu bir zavallı sen onu anasina iade et bırak şeytanından bulsun daha genceciksin hiç vakit kaybetme artık hemen toparlan bak ailende arkandaymış durma artık her dakika kayıp senin icinevett
zaten bana annem istemeseydi çoktan biterdi bu iş diyen biri bitiricem evet bıktım çokk
ayıptır sorması cinsel hayatınız nasıl pekibabam beni çok uyardı dinlemedim . pişman oldum çok
sadece maddiyat değil maneviyatta yok ki bir sevgi yok bana düşkünlüğü yok hiç bişey yok
hala inanamıyorum
yani kavgasız olduğumuz günler gelir sarılır filan ama genelde kavgalıyız hele annesine laf dedim mi yüzüme bile bakmaz iter hakaret eder ve uzatır daayıptır sorması cinsel hayatınız nasıl peki
neden soruyorum böyle adamlar tam onu isteyeceği zaman tatlı sevimli olur
anlıyoruz cesaretiniz yok.. ama bir 10 yıl sonra çok pişman olacaksınız
iade edecem az kaldı çok saygısızlarIste karakter yoksunu bir zavallı sen onu anasina iade et bırak şeytanından bulsun daha genceciksin hiç vakit kaybetme artık hemen toparlan bak ailende arkandaymış durma artık her dakika kayıp senin icin
çok haklısınağır psikolojik ceza ve yaptırımlar..Nereye kadar? siz psikiyatri kapılarında zavallı olana kadar mı? Bunu diyen mutlumelo 5 sene öncesi eşinden boşanmış ve boşanmayı dul kalmayı ölüm zanneden bir kadın.Yani ben! Mühendislik mesliğim sıfırlanmıştı resmen.Hayata tutunmak için tüm bağlarımı koparmıştı 6 senelik evlilikte.Ne şiddeti kaldı ne ihaneti ne ailesine ezdirmesi..Nasıl katlanmışsam..Acıyorum o zamanlarki Mutlumeloya..Neden onları çektirmişim ben kendime.Oysa ne değerliymişim ben.Sizde gücünüzü toparlarsanız bir gün bile özlemeyeceksiniz o zulüm evliliği eminolun.Ben işsiz güçsüz ve 1 çocukla dul kaldım.Aileminde maddi durumu yoktu.Sağda solda çalışa ede kendime geldim..Şimdi yüksek lisans yapan güçlü bir kadın var artık.Bu neden siz olmayasanız?
konuştuk kurallar koyduk benim aileme sıra gelince kurallar dedi kendi ailesine gelince ne kuralıBenim hikayeme çok benziyor annesi yüzünden ben de boşanıyorum ne yazık ki. Benim altınlarım da annesinin evine gitti. Aile çok önemliymiş, evlenmeden önce kocam iyi olsun ailesiyle ne sıklıkta görüşecem ki derdim. Evlendim, kadın 5 ay sonra allem etti kullem etti kocamı avucunun içine alıp 2 sene beraber yaşamaya mecbur etti. Bu tip kayınvalideler evlatlarını evlat gibi görmüyorlar. Sağılacak inek gibi görüyorlar. Etinden sütünden yününden faydalanayım derdindeler. Bana kalırsa eşinizle açık açık oturun konuşun. Kurallar koyun annenle şu sıklıkta görüşücez, hayatımıza müdahale etmesinler vs diye. Kabul ederse ne ala, etmezse ayrılmayı ciddi ciddi düşünün bence.
çok haklısın
benim çok şükür işim var ailemin durumu da iyi sıkıntı çekmem o konuda. bende kendime diyorum neden nasıl katlanıyorum diye
Selam kızlar,
yine bir konuda fikir almak istiyorum.
5 aylık evliyim .eşimin ailesiye çok yakın oturuyoruz. evlendiğimiz günden beri sürekli anneme gidelim annemler gelsin her akşam bu muhabbeti yaşıyoruz. Her akşam oraya gidiyor. hep ailesiyle birlikte olmak her yere hep birlikte gitmek istiyor. bir kere bile benle baş başa bir yere gitmek istediğini görmedim.
Annesinin de çok kıskançlıkları oyunları oldu. benim aileme gittiğimizde olay çıkardı. eşimi ailemden soğuttu vs. bu sebeple annesiyle de çok tartışmalarımız oldu. beni hiç savunmadı hep annesini poh pohladı.
Annesine aşırı derece düşkün. bana karşı ise hiç ilgili değil sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz. annesi dolduruyor oda gelip bana patlıyor . kırıcı şeyler söylüyor hatta bir kaç kez koluma bile sıktı ittirdi. beni bir kere merak edip aramaz , güzel bir söz söylemez.
Eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödüyoruz. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım. eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım.
Ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri kabul etmesemde annesinin doldurmasıyla bozdurup borca verdi.
Bir de sürekli her lafın sonu borca ve annesine çıkıyor. Hiç cicim ayı yaşamadık iki lafından biri borç var ve annem annem .
bi yere gidelim desem borç var .markete gitsem olay olur bulaşık makinesini açsam olay olur .üşüyorum desem borç var diye doğalgazı açmaz . bana karşı o kadar merhametsiz ve sevgisiz davranıyor ki.
maddi manevi beni çok yıprattı hatta kullandı . ne sevgi ne saygı kalmadı artık tükendim. eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum beni hep kandırdı tek derdi para ve annesi.
hayatımı böyle sürdürmek istemiyorum. çok mutsuzum her günüm ağlamakla geçiyor. boşanmak istiyorum fakat cesaretim yok . Ailem arkamda böyle hayat geçmez diyorlar çok üzülüyorlar.
sizce ne yapmalıyım?