EŞim Boşanma

değmez . beni para için tutuyor belkii de
Ya boşver parası puli cehenneme gitsin yazık kuzum vallahi canına yazık bir silkelen kendine gel neden bu eziyeti cekiyorsun sana saygısı olmayan sevmeyen bir ana kuzusu için neden kendini harcıyorsun durdugun her an büyük kayıp bırak evi arsayı parayı kurtar kendini sadaka olsun vallahi bak böyle tipler siyrilmaz yakandan çünkü kolay kolay

evett

zaten bana annem istemeseydi çoktan biterdi bu iş diyen biri bitiricem evet bıktım çokk

evett

zaten bana annem istemeseydi çoktan biterdi bu iş diyen biri bitiricem evet bıktım çokk
Iste karakter yoksunu bir zavallı sen onu anasina iade et bırak şeytanından bulsun daha genceciksin hiç vakit kaybetme artık hemen toparlan bak ailende arkandaymış durma artık her dakika kayıp senin icin

babam beni çok uyardı dinlemedim . pişman oldum çok

sadece maddiyat değil maneviyatta yok ki bir sevgi yok bana düşkünlüğü yok hiç bişey yok

hala inanamıyorum
ayıptır sorması cinsel hayatınız nasıl peki
neden soruyorum böyle adamlar tam onu isteyeceği zaman tatlı sevimli olur

anlıyoruz cesaretiniz yok.. ama bir 10 yıl sonra çok pişman olacaksınız

ayıptır sorması cinsel hayatınız nasıl peki
neden soruyorum böyle adamlar tam onu isteyeceği zaman tatlı sevimli olur

anlıyoruz cesaretiniz yok.. ama bir 10 yıl sonra çok pişman olacaksınız
yani kavgasız olduğumuz günler gelir sarılır filan ama genelde kavgalıyız hele annesine laf dedim mi yüzüme bile bakmaz iter hakaret eder ve uzatır da

Iste karakter yoksunu bir zavallı sen onu anasina iade et bırak şeytanından bulsun daha genceciksin hiç vakit kaybetme artık hemen toparlan bak ailende arkandaymış durma artık her dakika kayıp senin icin
iade edecem az kaldı çok saygısızlar

ağır psikolojik ceza ve yaptırımlar..Nereye kadar? siz psikiyatri kapılarında zavallı olana kadar mı? Bunu diyen mutlumelo 5 sene öncesi eşinden boşanmış ve boşanmayı dul kalmayı ölüm zanneden bir kadın.Yani ben! Mühendislik mesliğim sıfırlanmıştı resmen.Hayata tutunmak için tüm bağlarımı koparmıştı 6 senelik evlilikte.Ne şiddeti kaldı ne ihaneti ne ailesine ezdirmesi..Nasıl katlanmışsam..Acıyorum o zamanlarki Mutlumeloya..Neden onları çektirmişim ben kendime.Oysa ne değerliymişim ben.Sizde gücünüzü toparlarsanız bir gün bile özlemeyeceksiniz o zulüm evliliği eminolun.Ben işsiz güçsüz ve 1 çocukla dul kaldım.Aileminde maddi durumu yoktu.Sağda solda çalışa ede kendime geldim..Şimdi yüksek lisans yapan güçlü bir kadın var artık.Bu neden siz olmayasanız?

Benim hikayeme çok benziyor annesi yüzünden ben de boşanıyorum ne yazık ki. Benim altınlarım da annesinin evine gitti. Aile çok önemliymiş, evlenmeden önce kocam iyi olsun ailesiyle ne sıklıkta görüşecem ki derdim. Evlendim, kadın 5 ay sonra allem etti kullem etti kocamı avucunun içine alıp 2 sene beraber yaşamaya mecbur etti. Bu tip kayınvalideler evlatlarını evlat gibi görmüyorlar. Sağılacak inek gibi görüyorlar. Etinden sütünden yününden faydalanayım derdindeler. Bana kalırsa eşinizle açık açık oturun konuşun. Kurallar koyun annenle şu sıklıkta görüşücez, hayatımıza müdahale etmesinler vs diye. Kabul ederse ne ala, etmezse ayrılmayı ciddi ciddi düşünün bence.

çok haklısın

benim çok şükür işim var ailemin durumu da iyi sıkıntı çekmem o konuda. bende kendime diyorum neden nasıl katlanıyorum diye

konuştuk kurallar koyduk benim aileme sıra gelince kurallar dedi kendi ailesine gelince ne kuralı

ana kuzusu çok kötüymüş bir karakteri yok çünkü anne ne derse o

Ne kadar uyaniklar değil mi vay arkadaş evlenmeden önce herşeyi hesaplamislar keşke sizde hesap yapsaydiniz vallahi su devirde ana kuzusu olmayan erkek bulmak çok zor hepsi annesine az yada çok bağlı ve genelde anneleri yüzünden sizin kalbimizi mutlaka kırarlar ama beş on yıllık evli olanlar diyor ki er yada geç anlıyorlar ama o anlayacak diye ömür gidiyor ne güzel çalışıyor musun bosan o halde avukat yardımcı olacaktır eve gelince eşinin üstüne değil maalesef keşke borcu ödediğini dair makbuzun olsaydı ancak bileziklerini alabilirsin ha birde manevi tazminat

çok haklısın

benim çok şükür işim var ailemin durumu da iyi sıkıntı çekmem o konuda. bende kendime diyorum neden nasıl katlanıyorum diye

o zaman neyi bekliyosun? vallahi o kadar mutlu mesut yaşıo ki insan:)

şu an çok endişe ediyorum yeniden evlenirsem ve o dertlerden 1 tanesi çıkarsa diye.İçinde iken farkında olmuyorsun çekerim ya da düzelir sanıosun ama hiçbiri düzelmiyor.Giden senden gidiyor.Valla ben şimdi erkek derdim yok yalnız uyuyorum miss..kimse ailem diye beni ezmiyor.hakaret yok terslenme yok şiddet yok ihanet yok psikolojik yaptırım yok...Ve kızımda bu kötü sahnelerin içinde değil.Ne rahat bi bilsen o adamlarsız hayat! farkında olmadan bu sorunların bağımlısı oluyoruz.

Eger simdilik ayrilmayacaksan bile evin borcunu odemeyi hemen birak. Git bi araba al onu ode sende. Normalde oyle olmasi gerekmis ne olacak sizin eviniz sonucta derdim ama bu adamla anasi sark kurnazi. Oyle bu kiz da odedi onun da hakki var demezler islerine gelince koyarlar kapiya. Bi de nikahtan once alinmis ev hic hak iddia edemezsin. Zararin neresinden donsen kardir.

Ailenizde arkanızda daha ne istiyorsunuz?

5 ay uzun bir süre değil ama balık baştan kokar diye de bir laf var..

Bu evliliğin gidişatı belli, boşanın ve kendinize yeni bir hayat kurun.

Eşiniz pişman olsa bile bigün asla barışmayın.

Annesinin dizinde dibinde otursun kendisi.

Haline gerçekten üzüldüm canım. Çocuğun yokken bence bu işi bitirmelisin. Zaten annesine düşkün adamlar hiçbir zaman evlilikleri yürütemiyor. Benim de oğlum var ama evlendiğinde eşiyle benim aramdaki mesafeyi ayarlasın isterim.
Adam belli ki seninle hayatında değişiklik olsun diye evlenmiş ama senin başını yakmış.Rabbim yardımcın olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…