EŞim Boşanma

Mantıklı bir çözüm, ben olsam dinlerdim....

ilk aylarda 1 hafta gittim kaldım ailemde sözler verdi yeminler etti inandım döndüm 2 sonra aynı oldu başladı annem annem diye

hakaretleri sevgisizliğiyle çok soğuttu beni

evet neden evlendin diyorum bana sürekli abarttığımı tabiki hep ailesinde olacağımızı söylüyor annesi ne isterse o olacakmış

Yok artık.

Bosanin.Aileniz arkanizda, çalışıyorsunuz. Durmanız hata.
Doğalgaz açma makine çalıştırma nedir ya?
Üstelik şiddet var.

Düşünmeyin bile.Allah ailesine de akıl versin ne biçim insanlar var yahu?

Daha demin ev ve altinlar icin konu açdin. Simdi boşanma ile ilgili. Sen ilk karar versen?

tabiki anlatmadığım nice şey var

evlendikten sonra 10 kiloya yakın verdim üzüntü sıkıntıdan

ailem beni çok uyardı yapma acele etme dedi hiç birini dinlemedim inandım güvendim

evlenmeden önce eşim de annesi de çok güzel oynadılar hiç bişey belli etmediler hele eşim hiç göstrmedi.

zaten ailem artık kızıyor bile neden hala katlanıyrsun diye bende bilmiyorum aslında

Vay akillilar vay hem kredi borcu sana ödetiyorlar hem evin tapusu anasinda. Eminim daha gencsin ailen de arkanda hamile kalmadan bir an önce boşan madem. Çocuklan da boşanılır elbet ama ne gerek var şimdi her zaman bir bağın olur o adamla ama cocugun olmadan boşanirsan cok rahat olursun

Daha demin ev ve altinlar icin konu açdin. Simdi boşanma ile ilgili. Sen ilk karar versen?
boşanmak istiyorum fakat adım atmaya cesaretim yok maddi manevi kullanıldım napıcagımı şaşırmış haldeyim

sorunca da hiç bişey yapmadık sen kendin yaptın abarttın biz normaliz sen normal değilsin diyorlar

bende bilmiyorum neden durduğumu

O zaman daha fazla kullandırtmayın kendinizi.
Ben yerinizde olsam buraya yazana kadar çoktan çekip gitmiştim evden.
O düşünsün, seni kaybederse neler olacağını o görsün.

Nasılsa sömürülen tarafsın, kaybedecek neyin var?

Hemde 5 aylik evlisiniz 10 yillik gibi yipranmissiniz evlenmeden once taniyamadiniz sanirim cocuk yokken birakin dicem aslinda haddime degil ama kimsenin uzulmesini istemem o yuzden birakin.

aynen öyle

boşanmak istiyorum fakat adım atmaya cesaretim yok maddi manevi kullanıldım napıcagımı şaşırmış haldeyim

Kullanildin ve kendi kullandirdin kendini.
Ne ailen yapma demiş, nede kendin akil edip koruyamamişsin kendini.
Ayrilmak istiyorsan ayril ama paralari unut. Sonunda ölüm yok. Gitmeden eline geceni kir öyle git

Neye cesaretin yok arkadaşım,anlatmak istemez misin?
Korkunu anlıyorum.
Bak mesela ben ailemin üzülmesinden çok korkardım,herkese iyi rol yapıyordum,rezil olacağım sanırdım.
Oysa ailen çok şükür arkandaymış,korkuların neler arkadaşım?

Kullanildin ve kendi kullandirdin kendini.
Ne ailen yapma demiş, nede kendin akil edip koruyamamişsin kendini.
Ayrilmak istiyorsan ayril ama paralari unut. Sonunda ölüm yok. Gitmeden eline geceni kir öyle git
ailem çok uyardı dinlemedim .

gözüm kör olmuş herhalde çok kızıyorum kendime

5 ay da bunlari yapan biriyle hayat gecer mi ? Asla gecmez. Allahin sansli kuluymussun erken gormussun. Ailen de arkandaymis daha ne istiyorsun ? ama bosanmadan mutlaka iyi bir avukata basvur. Mutlaka bu pislikten hayatta en deger verdigi seyi yani parasini al.

evet kaybedecek bişeyim yok

ailem arkamda ve çok üzülüyorlar gel diyorlar .

ne biliyim emeklerime üzülüyorum yapılanları hazmedemiyorum.
hayata nasıl devam edeceğimi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…