Eşimle evleneli 10 yıl oldu evleneli biz severek evlendik evliliğimiz hiç bir sorun yoktu her şey çok güzeldi sonra bı tane çocuğumuz oldu ama çocuk doğduktan sonra eşim çok değişti yataklarımızı ayırdı bana karşı ilgisi de azaldı her defasında bahanesi çocuk ağlıyor sürekli uyuyamıyorum işe gidicem oldu bu böyle 3 yıl devam etti hala ayrıydı yataklarımız işten eve gelirdi direk odasına geçer akşama kadar odasından çıkmazdı sürekli annesigile giderdi ben de fazla dayanamadım 1 yıldır ayrıyız ve boşanma davası açtım 5 ay önce bu süreçte kızım da bu durumdan çok etkilendi baba diyor sürekli kekelemeye başladı geceleri uyurken uykusunda babasını sayıklıyor ben de kızımı bu durumu gördükçe pişman oldum boşanma davası açtığıma ama daha aileme de söyleyemedim boşanmaktan vazgeçeceğimi ve eşimi hala seviyorum kafam çok karışık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim boşanma davası açtım
- Konu Sahibi plotonik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2023
- 5.909
- 23.309
- 268
- 31 Ağustos 2012
- 22.049
- 35.254
- 798
Önceden öyleydi ama şimdi çocuğuyla çok güzel ilgileniyor her dakika gelip görüyor arıyorİlgisiz bir kocadan kurtul yoksa ileride hem ilgisiz koca hemde ilgisiz bir babadan kurtulmak isteyeceksin…
- 18 Şubat 2018
- 12.148
- 2
- 54.433
- 598
- 44
Yatak ayıran adamı nasıl sevebiliyorsunuz hala? Adam evde kendi bağımsızlığını ilan etmiş, yaptığı tek eylem çocuk yapmak. Başka meziyeti var mı?Eşimle evleneli 10 yıl oldu evleneli biz severek evlendik evliliğimiz hiç bir sorun yoktu her şey çok güzeldi sonra bı tane çocuğumuz oldu ama çocuk doğduktan sonra eşim çok değişti yataklarımızı ayırdı bana karşı ilgisi de azaldı her defasında bahanesi çocuk ağlıyor sürekli uyuyamıyorum işe gidicem oldu bu böyle 3 yıl devam etti hala ayrıydı yataklarımız işten eve gelirdi direk odasına geçer akşama kadar odasından çıkmazdı sürekli annesigile giderdi ben de fazla dayanamadım 1 yıldır ayrıyız ve boşanma davası açtım 5 ay önce bu süreçte kızım da bu durumdan çok etkilendi baba diyor sürekli kekelemeye başladı geceleri uyurken uykusunda babasını sayıklıyor ben de kızımı bu durumu gördükçe pişman oldum boşanma davası açtığıma ama daha aileme de söyleyemedim boşanmaktan vazgeçeceğimi ve eşimi hala seviyorum kafam çok karışık
- 1 Ocak 2022
- 3.933
- 14.213
- 158
Adam duzelmemis, kızınızın böyle olmasininda bir suçlusu babası ama siz aynı hatalar tekrar edilsin, kızınız daha sorunlu olsun ,hayatınız daha çıkmaza girsin diye uğraşıyorsunuz.Sizi ve evladınızı bu hale getiren düşüncesiz adama olan aşkınız gözümü yasartti,devam böyle.....Eşimle evleneli 10 yıl oldu evleneli biz severek evlendik evliliğimiz hiç bir sorun yoktu her şey çok güzeldi sonra bı tane çocuğumuz oldu ama çocuk doğduktan sonra eşim çok değişti yataklarımızı ayırdı bana karşı ilgisi de azaldı her defasında bahanesi çocuk ağlıyor sürekli uyuyamıyorum işe gidicem oldu bu böyle 3 yıl devam etti hala ayrıydı yataklarımız işten eve gelirdi direk odasına geçer akşama kadar odasından çıkmazdı sürekli annesigile giderdi ben de fazla dayanamadım 1 yıldır ayrıyız ve boşanma davası açtım 5 ay önce bu süreçte kızım da bu durumdan çok etkilendi baba diyor sürekli kekelemeye başladı geceleri uyurken uykusunda babasını sayıklıyor ben de kızımı bu durumu gördükçe pişman oldum boşanma davası açtığıma ama daha aileme de söyleyemedim boşanmaktan vazgeçeceğimi ve eşimi hala seviyorum kafam çok karışık
Boşanmak istemiyor ki oda benim de kafam karışıkEşiniz boşanma istegini nasıl karşıladı?
- 31 Ağustos 2012
- 22.049
- 35.254
- 798
Cinsel problemi var sanırım yüzleşmek istemiyor eşiniz.Boşanmak istemiyor ki oda benim de kafam karışık
Ne yapabilirim yahu kızım babasını özlüyor hafta da bı buluşuyoruz kızım da bizi böyle bir arada gördüğüne çok mutlu olduğunu söylüyor ben de bir şans daha vermek istiyorum kızım için şimdi daha çok ilgili çocuğuna karşıAdam duzelmemis, kızınızın böyle olmasininda bir suçlusu babası ama siz aynı hatalar tekrar edilsin, kızınız daha sorunlu olsun ,hayatınız daha çıkmaza girsin diye uğraşıyorsunuz.Sizi ve evladınızı bu hale getiren düşüncesiz adama olan aşkınız gözümü yasartti,devam böyle.....
BilemiyorumCinsel problemi var sanırım yüzleşmek istemiyor eşiniz.
- 29 Mayıs 2021
- 13.484
- 87.460
- 548
- 36
Önceden yatakları ayırmıştı sonra yataklar birleşti ama boşanma davası açtım ona kızım da kekelemeye başladı çok etkilendi bu olaylardan babasıyla görüşür hep fakat kızım için bir şans daha vermek istiyorumYatak ayıran adamı nasıl sevebiliyorsunuz hala? Adam evde kendi bağımsızlığını ilan etmiş, yaptığı tek eylem çocuk yapmak. Başka meziyeti var mı?
- 1 Ekim 2013
- 7.947
- 16.148
- 448
- 34
Mükemmel olmasada evet özlüyor babası sonuçtaİşten gelip odasına geçen, sürekli ailesinin evine giden mükemmel babaya hasret demek çocuğunuz.
O kadar da değil abartmayınBana çocuk bahane gibi geldi. Kusura bakmayın ama şimdi çocuk başka baba istiyorum dese çocuk istedi gidip başkasıyla mı evleneceksin ?
- 20 Mayıs 2024
- 851
- 986
- 18
- 27
30 yaşındayım 21yaşın da evlendim 9 yıllık evliyim de 10 diye yanlış yazmışımYaşınız 25 görünüyor ve 10 yılık evlisiniz.
Kaç yaşında evlendiniz?
Seviyorum eşimi her insan bir şansı hakkı vardırKadın kararını vermiş işe yaramaz kocasına dönecek belki bir çocuk daha yapar kendinizi yormayın kızlar, tavsiye istemiyor
[/QUOT
- 30 Haziran 2013
- 21.656
- 1
- 17.505
- 498
Varsa ver canım neden buraya yazdın ki?Seviyorum eşimi her insan bir şansı hakkı vardır
Yazabilirsin tabii fikir almak istedin ama fikre ihtiyacın bence yok , açık da değilsin. Kararın net.