- 24 Nisan 2013
- 2.230
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi kayramberamveram
Öncelikle hepinize merhaba, şu aralar tek derdimiz bu, daha doğrusu bunu öğrendikten sonra küçük dertler yok oldu. Öncelikle eşimin doğuştan tek böbrekli oluşunu ve kalan böbreğin %25 oranında çalışır halde kaldığını Mayıs ayında öğrendik. Eşim 31 yaşında, askere gitti vs ama bu durum malesef anlaşılmamış. Şu an mecburen çalışsa da dayanamadığını ve isten ayrılacağını söyledi. Maddi olarak başka gelirimiz yok ben kendi çapımda dikiş dikiyorum bazı ihtiyaçlarımı karşılıyorum sadece. Sgk ya emeklilik için başvuru yaptı ama diyaliz seviyesine gelmesi gerektiğini vs söylemişler. Adam işten geliyor kıvranıyor. Çalışmasa her hangi bir gelir de yok, zaten asgari ücret ile çalıştı şimdiye kadar da mesai vs geçindik bi şekilde. Evimiz kira, bide kira öder gibi ev sahibi olmaya çalışıyoruz, kuralı sistem olduğu için henüz kendi evimize geçmedik. Yani ben düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Özellikle sgk gibi bir birimde çalışan ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Ve hastalık hakkında detaylı bilgi sahibi ya da tecrübeli kişiler varsa sizi de dinlemek istiyorum.