eşim bir melek

hiç birinin garanti kağıdı yokki imzalatalım

neden şaşaırıp sonra nasıl olur diye düşüneceğine anının tadını çıkarmıyorsun

çok büyük konuşma derim maddi açıdan konuşmuyorum zaten ben duygusal açıdan diyorum bebeğinin babasına nasıl bakıpta gülücükler attığını görünce emin ol ki için sızlayacak bebeğini kucağına almadan bu şekilde konuşma ok lise mezunu olduğumu görüpte gariban mı sandın:) hoş garibanda olabilirdim param olmadığı için ayrılamadığımımı düşünüyosun öyle düşünüyosan çok yanılıyosun ben çok duygusal bi insanım Allaha şükür herşeye her anlamda yetişiyorum zamanda lazım tabi herşeyi düzene koymam için bebeğim daha çok küçük:)

ayrıca evlilik bu herünün aynı geçmez sen daha çok yeni evlisin acıda olur tatlıda tartışmada olur yani hep canım cicim olmaz tatlım zaten öyle oldumu bi sorun var demektir monotonlaşır evlilik tartışacak yeri geldiğinde kavga bile edeceksiniz tabi aşırıya kaçılmadığında güzel olur. mesela dün biraz limoniydik bugün deli gibi aşık uyandık :)

ben anlamadım sizi kusura bakmayın algılarım acılmadı bıraz daha okumam lazım yazdıklarınız ne alaka yanı

HEEE anladım eee canım aynı şeyden bahsedıyoruz burda sadece degısık kelımeler kullanmısız tabıkı her zaman güllük gülüstanlık olmaz evlılıkler tabıkı sorunlar olucak bende bunun bılıncındeyım

canım nazar değmesin diye de ilave et. allahım bize de öyle mutluluk nasip etsin inşallah. umarım hayatın boyunca hep şimdiki gibi heyecan ve mutluluk olur evliliğinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…