• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bir melek

yok cnm sen rüyada değilsin ama her zamn böyle olmalarını bekleme sakın bazen olur heryeri dağıtırlar ve ellerini sürmezler. inş bu böyle devam eder. şükürler olsun benim eşimde 5 sene oldu evleneli çok yardımcıdır. ama asla yaptığına bişey deme sakın yoksa kendilerini çekip yapmıyorlar. allah bir ömür boyu mutlu etsin

canım çok sevindim böyle bir konu okuduğuma. Eğer gereksiz tatsızlıklara yer vermezseniz, birbirinize olan anlayışınızı ve saygınızı yitirmezseniz hep böyle sürüp gider. Önemli olan kalıcı hasar vermeden ilişkiye devam etmek. Sapasağlam giderseniz yolda, sonsuza dek mutlu olursunuz. Senide ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah babasına benzeyen bi bebişin olur diyelim o zaman :34:

inşallah eminimki tum kadınlar bayanlar mutlu huzurlu bır evlılık ısterler sadece umarım hıc bozulmazzz inşallah bebişim babasına benzer o halde

yok cnm sen rüyada değilsin ama her zamn böyle olmalarını bekleme sakın bazen olur heryeri dağıtırlar ve ellerini sürmezler. inş bu böyle devam eder. şükürler olsun benim eşimde 5 sene oldu evleneli çok yardımcıdır. ama asla yaptığına bişey deme sakın yoksa kendilerini çekip yapmıyorlar. allah bir ömür boyu mutlu etsin

amin canım cok sagol inşallah :nazar::nazar::nazar:

canım neden bozulsunki anlaşabildikten sonra neyini anlamıyosun bende bunu anlamadım...
hadi kızlar herkes bi nazar duası okusun bakalım:nazar:
:86::86:

Son düzenleme:
daha dur bakalım canım, 25 gün olmuş evleneli...
hele bir balayı sarhoşluğu bitsin....
hele bir dış mihraklar tırnaklarını çıkarıp üstünüze çullansın...
hele bir çocuk doğsun yetiştirirken eşinle aranızda fikir ayrılıkları çıksın...
sonra tekrar konu açarsın, başlığı da ne oldu bu adama, içinden terminatör çıktı, eşimi tanıyamıyorum falan olur herhalde...

şaka bir yana, gözünü korkutmak istemedim, ama bugünlerin kıymetini bil tatlım ve bol bol dua et, evliliğim hep bu tatta devam etsin diye... mutluluğunuz daim olsun...

Hersey insanlarin elinde, iyiyide yapan insan, kötüyüde.
Simdi senin icin önemli olan bu saygi sevginizi hic yitirmemek.

daha dur bakalım canım, 25 gün olmuş evleneli...
hele bir balayı sarhoşluğu bitsin....
hele bir dış mihraklar tırnaklarını çıkarıp üstünüze çullansın...
hele bir çocuk doğsun yetiştirirken eşinle aranızda fikir ayrılıkları çıksın...
sonra tekrar konu açarsın, başlığı da ne oldu bu adama, içinden terminatör çıktı, eşimi tanıyamıyorum falan olur herhalde...

şaka bir yana, gözünü korkutmak istemedim, ama bugünlerin kıymetini bil tatlım ve bol bol dua et, evliliğim hep bu tatta devam etsin diye... mutluluğunuz daim olsun...

canım işte bende senın o şaka dıye saydıgın şeylerden cok korkuyorum o yuzden yazdım banada termınatör baslıklı konuyu acarım gıbı gelıyor yakında ama hayırlısı :24:

Evlenmeden önce ne kadar nişanlı kaldınız? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? görücü usulü müydü? Neden bu kadar şaşkınsınız?

süpersiniz ya sabah sabah güldüm sayenizde Allah mutluluğunuzu daim etsin

artııııı..... saat on gece o zman arabamızda yook çikolata istedi cnm dedim reklamda gördüm hiçbişi demeden üzerini giyindi nereye dedim markete dedi :53:
yok dedim ama genede gitti bi poşet çikolata aldı(onlarca çikolatanın için bnm canımın istediği yoktu ama olsun)...hamile flnda değildim
ayrıca 3 yıllık evliyim:1:
çok garip gelmesin durumun diye anlatıyorum yanlış anlaşılmasın

daha önce de başlık açmışsın ve ben yorum yapmışım:)) Canım sen şükret ve dua et. böyle sürekli kocam çok iyi çok iyi diye de konuşma nazar değecek sonra Allah korusun. :)) Nas felak ayetel kürsi oku, dua et. Allah tamamına erdirsin hemen niye acele ettin korunmadınız anlamadım ama!!

Ya beni çok kızdırıyosunuz hemen hamile kalanlar!!! Bir sabredin, evliliğinizin oturmasını bekleyin. Daha birbirinize alışmadan, bir de bebeğinizin hayatınıza girmesi çok zor.
Ayrıca moralini bozmak istemiyorum ama bir arkadaşım 31 yaşında evlendi geç kalmak istemiyorum diyerek hemen hamile kaldı. Kocası arkadaşımın ailesine o kadar saygılıydı, karısını öyle çok seviyordu ki (!) anlattıklarına inanamıyordum. ama çocuk olduktan ve arkadaşımın onu artık bırakmayacağını anladıktan sonra adam 180 derece döndü. Şimdi neredeyse kızı ailesiyle görüştürmüyor. Zaten kız çalışmıyor, her şey için kocasını bekliyor çocuk da olunca tamamen bağımlı oldu kocasına. Ve adam kızın ailesine karşı inanılmaz saygısızlaştı. Arkadaşım çocuğunu çok seviyor o yavru için katlanıyor ama çocuk olmasaydı eminim gerçek yüzü ortaya çıkan bu adamı çoktan bırakırdı.

gözünü korkutmak istemiyorum senin için artık Allah sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim kılsın demekten başka yapacak bir şey yok tabi ki.. ama lütfen biraz sabredin çocuk yapmak için arkadaşlar..

maşallah nazar değmesin allah daim etsin canım...aslında olması gereken bu ama çoğumuz kaba, bencil ,kötü davranışlarla karşılaştığımız için böylesi bize hayal gibi rüya gibi geliyor...allah mutluluğunuzu bozmasın...her kadınada böyle mutluluklar nasip etsin inşallah....çünkü hepimizin hakettiği davranışlar bunlar....

Son düzenleme:
Kuzum hamilemisin canım benim çok sevindim valla.... Eşinde inşallah böyle gider hep canım benim kocişe çekmiş eee meslektaşlar nede olsa :52::52::52:

yıllar geçtikçe zaman ilerledikçe bu alaka muhakkak azalacaktır ama tamaman bitecek diye birşey yok sen bu şeklde sorduysan soruyu bu kadar seni şaşırtıyorsa bence bitmeyecekte. alışkanlıklar olacak ilgi azalacak ama hiç bir zaman sana kıyamayacak. yorgunsan otur sen ben yaparım yine diyecek böyle hissediyorum...
çünkü bende ilk zamanlar senin gibi düşünüyordum bu adam neden böyle yapıyor diyordum ve aynen senin gibi sırf denemek için bişeyler söylüyordum ve hep şaşırtıyordu :69:

3 yıl oldu evleneli çok badire atlattık çok sıkıntı çektik ama aşkım benim ilgisini hiç eksik etmedi. her sıkıntılı günden sonra akşam göğsünün üzerine koydu başımı okşadı geçecek bitanem bunlarda dedi :69: inandım Allah'a çok şükür geçti de...

geçenlerde bir cenazemiz vardı kaynanamın evinde hep ben hizmet etmek zorunda kaldım hep ayaktaydım gece yarısına kadar. birde memleketten insanlar gelmişti eşimin kuzenini eşini ve ufak oğlunu evimde misafir ettim yatıya. balkonda gece yarısı oturuyoruz hiç kalkasım yok tabi eşim dedi bi khve içelim burda serin serin ben yaparım aşkım sen çok yoruldun dedi kahveyi yaparken kapı çaldı kuzenimin eşi geliyordu dedim serdar bakar kalklmadım. serdar gerçekten baktı. kahevyi yaptı getirdi sonra topladı meyve hazırladı. bulaşıkları yıkadı hiç kaldırmadı beni. kuzenide şaşırdı diyo nunna naptın ya sen buna sürekli hizmet edyo çok şaşırdım. halbukise bişe yaptım, ben ona o bana kıyamıyor hala aşkla bakıyoruz birbirimize. yerim onu ben. 3 yıl oldu bir yandan çocuk istiyorum biryandan da akşamları hala o kadar güzel vakit geçiriyoruz ki çocuk olursa akşalmalrımız boyle olmayacak diye çocuğa daha var diyoruz acayip bi durum :D

Son düzenleme:
bi evi süpürüyor diye bu kadar mutlu oldun maşallah sanada.bence sen bir meleksin.:1: hamilesin tabikide yapacak sadece sen kirletmiyosun evi oda o evde yaşıyo üstelik.yani süpürürsede kendi evini süpürüyor bencee..

kızlar hepiniz söyledıklerınızde cok haklısınız

tabıkı benım gıbı cıcım aylarında olan cok ınsan kadın var ama ben sasırıyorum cunku 2 ay sözlülük 6 ay nişanlılık ve ıkı ayda aynı evde yaşamasak bıle resmı nıkahlı eşimdi o benım ve bu saydıklarımın hıc bırını yapmıycagını soyluyodu belkıde bundan bu kadar şaşkınım yanı ben onun en kötu ev hallerıne alıstırmıstım kendımı ondan şaşkınım herlde bu kadar 3 sene cıktık bu 3 sene ıcınde sadece bır kere buyuk bır kavga ettık aıleler yuzunden ve ayrılmak zorunda kaldık ıkı ay ayrı kaldık ama onun dısında hıc kavgalarımız olmadı Allaha şükür

:nazar::nazar:şimdi ben işteyım o gece gıdıcek bana ıkı tane küçük altın alıp gelmiş hedıye cok sevındım :nazar:

Back