• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bir melek

konu değil bu benim nazarımda zırva :)
sorun diil istediğin yere yaz , sadece burada insanlar dertlerini yazıyor.
diğer insanlarda çözüm bulmaya çalışıyor.
Sense benim kocam şöyle böyle ne alaka yani :)
hakkaten komik

eee neden benım konuma vakıt ayırıyosun pekı baslıgı gorrdun konuyuda okudun işine gelmedı başka formlara bakabılırsın senı otur konuma cevap yaz dıye parayla tutmadım gezebılıcegın bır suru dert dolu konular var benım hayatımdada suan için tek dert benım nazarımda eşimin degısmesı ve amac sadece fıkır almak Allah baska dert vermesın karsımdakı ınsana cevap werıcem dıye boş yazılar yazıp kelıme dagırcıgımı tüketemıycem sanada tavsıye ederım eger bır sorun varsa konumla ılgılı öncedende soyledıgım gıbı muhatabın ben degılım konu yanlıs yerdeyse zaten kaldırılır umursama görmezden gel konuyu mühim olanlarla ılgılen

allah bozmasında, maşallahta, kk da sevgini haykır, teşekkür et gibi başlıklarda var
tepki çekmenin nedeni, nispet yapar gibi eşleriyle araları bozuk olanların yazdığı (ki zaten onlar için ayrılmış bu bölüm) bölüme bunları yazman...

Son düzenleme:
Normali de bu zaten. Eşler birbirine yardım etmeli.
Biz kadınlar hep yapmaya alışık olduğumuz için, her şey kadınlardan beklendiğinden ötürü
erkeklerin ev için aile için bir şeyler yaptıklarını görünce melek zannediyoruz.

Sayın konu sahibi..

Bu konudaki derdiniz nedir ben anlayamadım? Eğer bir derdinize üyelerimiz aracılığı ile çözüm aramıyorsanız ben konunuzu ilgili yere taşıyacağım...

Sayın konu sahibi..

Bu konudaki derdiniz nedir ben anlayamadım? Eğer bir derdinize üyelerimiz aracılığı ile çözüm aramıyorsanız ben konunuzu ilgili yere taşıyacağım...

DERT degıl acıkcası sadece eşleri ile sorunu olan bayanlara soru tarzı bır seydı acaba herkesın eşi bu şekıldemı davranıyordu hamıleyken davranısları sonradan degıstımı hamılelık oncesı nasıldılar sonra nasıl oldular tek sorunum bu bunları ögrenebılıcegım ılgılı bır baslık varsa tabıkı tasıyın hıc problem degıl konu tabıkı yanlıs yere acılmıs olabılır buna bır sey asla demedım kaldıkı 7 sayfa yorum yapılmıs yanlıs yerde olsa bastan tasınırdı dıye dusunuyorum ılgınız ıcın tesekkurler

Konuya 7 sayfa yazılmış olması doğru yerde olduğu anlamına gelmez.

Konunuz içeriği gereği ilgili başlığa taşınmıştır..

Son düzenleme:
eee neden benım konuma vakıt ayırıyosun pekı baslıgı gorrdun konuyuda okudun işine gelmedı başka formlara bakabılırsın senı otur konuma cevap yaz dıye parayla tutmadım gezebılıcegın bır suru dert dolu konular var benım hayatımdada suan için tek dert benım nazarımda eşimin degısmesı ve amac sadece fıkır almak Allah baska dert vermesın karsımdakı ınsana cevap werıcem dıye boş yazılar yazıp kelıme dagırcıgımı tüketemıycem sanada tavsıye ederım eger bır sorun varsa konumla ılgılı öncedende soyledıgım gıbı muhatabın ben degılım konu yanlıs yerdeyse zaten kaldırılır umursama görmezden gel konuyu mühim olanlarla ılgılen

Bence de tüketme senin kelime dağarcığın bana yetmez zaten.
Burası hava atma yeri değil.
Git doğru yere aç konunu.
Benimde inan seninkinden daha muhtesem bir evliliğim var hemde 20 günlük değil.
Ama burası bunu yazma yeri değil.

moralini bozmak istemem ama keşke hamiş sonra olsaydın bende sen gibi hemen oldum inş seninki değişmez bebiş olunca hiç yardımcı olmuyo beli ağrıyo başı ağrıyo sürekli isyanda daha bi annesine düşkün oldu bu arada onuda söleyim

Bence de tüketme senin kelime dağarcığın bana yetmez zaten.
Burası hava atma yeri değil.
Git doğru yere aç konunu.
Benimde inan seninkinden daha muhtesem bir evliliğim var hemde 20 günlük değil.
Ama burası bunu yazma yeri değil.

Allah nazarlardan korusun kırk bır kere maşallah tütütütütü

moralini bozmak istemem ama keşke hamiş sonra olsaydın bende sen gibi hemen oldum inş seninki değişmez bebiş olunca hiç yardımcı olmuyo beli ağrıyo başı ağrıyo sürekli isyanda daha bi annesine düşkün oldu bu arada onuda söleyim

valla tatlım ben eşime guvenerek yapmadım o cocugu ben hem calısır hem ona bakarım maddı ve manevı her turlu yeterım bebegıme baktım babası değişti beter bır adam oldu ayrılırım cocugum huzursuz bır ortamda buyuycegıne huzurlu bır ortamda buyur hayatta her sey ınsanlar ıcın mıllet 25 yıllık kocasını tanıyamıyor bır anda boşanıverıyor olağan seyler artık bunlar

kızlar hepınıze gunaydın benımkı her zamankı gıbı dert degıl dıyebılırsınızkı bu kız kafayı yemıs hıc bır sey demem ama benım sorunumda su resmı nıkahı yapalı 2,5 ay düğünümü yapalı 25 gun oldu ve benım eşim tahmınlerımın cok ustunde cıktı acaba cıcım ayındamıyım ondan mı korkuyorum ıkı gun önce hamıle oldugumu ogrendım ve zaten bana karsı davranısları cok ıyı olan eşimin ılgısının ve sevgısının dahada arttıgını gördum ellerıyle besliyor evde rahat etmem ıcın elınden gelen her seyı yapıyor bana bugun yarım altın alıcagını soyledı bende bunun ustune hıc bır alakası olmamasına ragmen sırf denemek ıcın yarın ben ısteyken sen evdesın evı sübürsen yeter dedım tamam sen ıste ben her seyı yaparım dedı ben ruyadamıyım acaba

ay inşallah bu durumunuz hiç bozulmaz canım ya valla çok mutlu oldum senin adına.maşallah.aman sen de kıymetini bil de tadınız kaçmasın inş.cicim ayları insanlar değişmeye başlayınca biter cnm.ve birisi değişmeye başlayınca öbürü de karşılıksız kalmaz tabi.dolayısıyla o güzel günler yerini sıradan,hatta gün geçtikçe 'diğer evlililer gibi' diye tabir edilen duruma bırakır.o dengeyi devam ettirirseniz hep böyle devam edeceğine inanıyorum.100de 100 olmasa da...

ay inşallah bu durumunuz hiç bozulmaz canım ya valla çok mutlu oldum senin adına.maşallah.aman sen de kıymetini bil de tadınız kaçmasın inş.cicim ayları insanlar değişmeye başlayınca biter cnm.ve birisi değişmeye başlayınca öbürü de karşılıksız kalmaz tabi.dolayısıyla o güzel günler yerini sıradan,hatta gün geçtikçe 'diğer evlililer gibi' diye tabir edilen duruma bırakır.o dengeyi devam ettirirseniz hep böyle devam edeceğine inanıyorum.100de 100 olmasa da...

çok teşekkur ederım yorumun ıcın

hayat tabıkı dikensiz bır gül bahcesı ya da dalgasız bır denız degıl mutlaka biizimde iniş çıkışlarımız olur ama önemlı olan bunların saygılı bır şekılde bellı bır çizgide olması bence umarım her sey dozunda olur

Back