• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bir melek

Evlenmeden önce ne kadar nişanlı kaldınız? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? görücü usulü müydü? Neden bu kadar şaşkınsınız?

hayır canım severek oldu gorucu usulu degıl 6 ay nişanlı kaldık şaşkınlıgımın sebebı hep en kotusune alıstırmısım kendımı şimdi ruya gıbı gelıyor yaşadıklarım

daha önce de başlık açmışsın ve ben yorum yapmışım:)) canım sen şükret ve dua et. Böyle sürekli kocam çok iyi çok iyi diye de konuşma nazar değecek sonra allah korusun. :)) nas felak ayetel kürsi oku, dua et. Allah tamamına erdirsin hemen niye acele ettin korunmadınız anlamadım ama!!

Ya beni çok kızdırıyosunuz hemen hamile kalanlar!!! Bir sabredin, evliliğinizin oturmasını bekleyin. Daha birbirinize alışmadan, bir de bebeğinizin hayatınıza girmesi çok zor.
Ayrıca moralini bozmak istemiyorum ama bir arkadaşım 31 yaşında evlendi geç kalmak istemiyorum diyerek hemen hamile kaldı. Kocası arkadaşımın ailesine o kadar saygılıydı, karısını öyle çok seviyordu ki (!) anlattıklarına inanamıyordum. Ama çocuk olduktan ve arkadaşımın onu artık bırakmayacağını anladıktan sonra adam 180 derece döndü. şimdi neredeyse kızı ailesiyle görüştürmüyor. Zaten kız çalışmıyor, her şey için kocasını bekliyor çocuk da olunca tamamen bağımlı oldu kocasına. Ve adam kızın ailesine karşı inanılmaz saygısızlaştı. Arkadaşım çocuğunu çok seviyor o yavru için katlanıyor ama çocuk olmasaydı eminim gerçek yüzü ortaya çıkan bu adamı çoktan bırakırdı.

Gözünü korkutmak istemiyorum senin için artık allah sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim kılsın demekten başka yapacak bir şey yok tabi ki.. Ama lütfen biraz sabredin çocuk yapmak için arkadaşlar..

işte en cok korktugum sey bu sanırım ama bunuda denemeden asla öğrenememkı

kızlar hepiniz söyledıklerınızde cok haklısınız

tabıkı benım gıbı cıcım aylarında olan cok ınsan kadın var ama ben sasırıyorum cunku 2 ay sözlülük 6 ay nişanlılık ve ıkı ayda aynı evde yaşamasak bıle resmı nıkahlı eşimdi o benım ve bu saydıklarımın hıc bırını yapmıycagını soyluyodu belkıde bundan bu kadar şaşkınım yanı ben onun en kötu ev hallerıne alıstırmıstım kendımı ondan şaşkınım herlde bu kadar 3 sene cıktık bu 3 sene ıcınde sadece bır kere buyuk bır kavga ettık aıleler yuzunden ve ayrılmak zorunda kaldık ıkı ay ayrı kaldık ama onun dısında hıc kavgalarımız olmadı Allaha şükür

:nazar::nazar:şimdi ben işteyım o gece gıdıcek bana ıkı tane küçük altın alıp gelmiş hedıye cok sevındım :nazar:

Canım benim 100 msj dolmadığı için özel msj atamıyorum teyze oldum teyze :52: Sen bayağı bir hızlı çıktın ben tembelmişim :52:

yıllar geçtikçe zaman ilerledikçe bu alaka muhakkak azalacaktır ama tamaman bitecek diye birşey yok sen bu şeklde sorduysan soruyu bu kadar seni şaşırtıyorsa bence bitmeyecekte. alışkanlıklar olacak ilgi azalacak ama hiç bir zaman sana kıyamayacak. yorgunsan otur sen ben yaparım yine diyecek böyle hissediyorum...
çünkü bende ilk zamanlar senin gibi düşünüyordum bu adam neden böyle yapıyor diyordum ve aynen senin gibi sırf denemek için bişeyler söylüyordum ve hep şaşırtıyordu :69:

3 yıl oldu evleneli çok badire atlattık çok sıkıntı çektik ama aşkım benim ilgisini hiç eksik etmedi. her sıkıntılı günden sonra akşam göğsünün üzerine koydu başımı okşadı geçecek bitanem bunlarda dedi :69: inandım Allah'a çok şükür geçti de...

geçenlerde bir cenazemiz vardı kaynanamın evinde hep ben hizmet etmek zorunda kaldım hep ayaktaydım gece yarısına kadar. birde memleketten insanlar gelmişti eşimin kuzenini eşini ve ufak oğlunu evimde misafir ettim yatıya. balkonda gece yarısı oturuyoruz hiç kalkasım yok tabi eşim dedi bi khve içelim burda serin serin ben yaparım aşkım sen çok yoruldun dedi kahveyi yaparken kapı çaldı kuzenimin eşi geliyordu dedim serdar bakar kalklmadım. serdar gerçekten baktı. kahevyi yaptı getirdi sonra topladı meyve hazırladı. bulaşıkları yıkadı hiç kaldırmadı beni. kuzenide şaşırdı diyo nunna naptın ya sen buna sürekli hizmet edyo çok şaşırdım. halbukise bişe yaptım, ben ona o bana kıyamıyor hala aşkla bakıyoruz birbirimize. yerim onu ben. 3 yıl oldu bir yandan çocuk istiyorum biryandan da akşamları hala o kadar güzel vakit geçiriyoruz ki çocuk olursa akşalmalrımız boyle olmayacak diye çocuğa daha var diyoruz acayip bi durum :D

İNŞALLAH BENIM EVLILIGIMDE SENIKI KADAR GUZEL OLUR CANIM :nazar:

Canım benim 100 msj dolmadığı için özel msj atamıyorum teyze oldum teyze :52: Sen bayağı bir hızlı çıktın ben tembelmişim :52:

OLSUN CANIM sen tembel degılsın ben hızlıyım gıttıgım ılk gece yapıcam o cocugu dedım ve yaptım bakalım hayırlısı kımse kımseyı tam anlamıyla tanıyamaz bunun ıcın bazı seylerı göze almak gerekıyorsa evet ben aldım ve suan pişman degılım Allah umarm hıc pişman etmez

Çok yaşa emi.

Yahu 25 günlük evlisin daha.

Bu demek değil ki 25 ay olunca birbirinizi yemeye başlayacaksınız.

Ama daha cicim ayı bile değil cicim günleri, balayındasınız; bu olumsuzluk beklentisi neden anlayamadım.

Ayrıca melek melek deyip durma, o da kendini melek sanacak sahiden; yaptıklarını büyütecek gözünde, ben neymişim diyecek.

yani...

yani????

yazacak başka birşey bulamıyorum ki..

sorun mu var?

HAYIR

yardım mı istiyorsunuz?

HAYIR

adrenalin mi istiyorsunuz?

Çok yaşa emi.

Yahu 25 günlük evlisin daha.

Bu demek değil ki 25 ay olunca birbirinizi yemeye başlayacaksınız.

Ama daha cicim ayı bile değil cicim günleri, balayındasınız; bu olumsuzluk beklentisi neden anlayamadım.

Ayrıca melek melek deyip durma, o da kendini melek sanacak sahiden; yaptıklarını büyütecek gözünde, ben neymişim diyecek.

abarttım galıba bıraz sende haklısın napıyım ama yaaaa :17:

OLSUN CANIM sen tembel degılsın ben hızlıyım gıttıgım ılk gece yapıcam o cocugu dedım ve yaptım bakalım hayırlısı kımse kımseyı tam anlamıyla tanıyamaz bunun ıcın bazı seylerı göze almak gerekıyorsa evet ben aldım ve suan pişman degılım Allah umarm hıc pişman etmez

Canım 30 yıllık evli insanlar bile ayrılabiliyorlar hayatta hiçbirşeyin garantisi yok sen eşini seviyorsun o seni seviyor istedin ve bebişi yaptın sen zaten evcimen birisin tanıdığım kadarıyla ben iyi bir anne ve iyi bir eş olacağına inanıyorum eşinde bence öyle olucak sonuçta istemeden kimse bişey yapmaz hele erkekler demekki istiyor ve severek yaapıyor huylu huyundan vazgeçmez iyi olsada huy vazgeçmez kötü olsada kötü huydan vazgeçmez... Böyle gider inşallah maallah diyelimde nazar değmesin....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım 30 yıllık evli insanlar bile ayrılabiliyorlar hayatta hiçbirşeyin garantisi yok sen eşini seviyorsun o seni seviyor istedin ve bebişi yaptın sen zaten evcimen birisin tanıdığım kadarıyla ben iyi bir anne ve iyi bir eş olacağına inanıyorum eşinde bence öyle olucak sonuçta istemeden kimse bişey yapmaz hele erkekler demekki istiyor ve severek yaapıyor huylu huyundan vazgeçmez iyi olsada huy vazgeçmez kötü olsada kötü huydan vazgeçmez... Böyle gider inşallah maallah diyelimde nazar değmesin....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy canım benım cok sagol bende boyle dusunuyorum ama bakalım kısmet

Allah mesut etsinde ne gerek var yazıyorsun bunları nedir yani yok bana altın alcak bilmem ne?
Burada insanların binlerce sorunu var , neler çekiyorlar sen bu tip bir konu açıyorsun , bu bölüm bir derdim var bölümü.
Sen iğrenç bi adam olacak ümidiyle mi evlendin? Tabiki olması gereken bu.
Hadi herkes yazsın o halde kocası ne hediye alıyor inan değil yarım altın pırlantalar havada uçusur! Yazsın mı herkes..
Ee ne güzel işte 20 günlük evlilikte hamilede kalmışsın artık kocan garanti seni bırakmaz ;))
Ne diyim sevgiyle kal..

ya kusura bakmayin da, bu ne simdi?
ben bu yaptiginizi hic hos karsilayamiyorum kusura bakmayin.
Kizicaksiniz ama sizinki simarikliktan baska birsey degil. Gözümüz yok Allah mutlulugunuzu daim etsin, ancak burasi dert kösesi.
Insanlar dertlerini paylasiyor, dert dediysem ciddi anlamda dert. Ve bir sürü arkadasimiz yorum bekliyor, teselli bekliyor.
Sizin hakkiniz yok insanlarin degerli vaktini bu sekilde calmaya.

Umarim hep böyle kalirsiniz esinizle, Allah bebeginizi de size bagislasin ama lütfen bizlerle alay eder gibi buraya konu acmayin.
Rica ediyorum.

Allah mesut etsinde ne gerek var yazıyorsun bunları nedir yani yok bana altın alcak bilmem ne?
Burada insanların binlerce sorunu var , neler çekiyorlar sen bu tip bir konu açıyorsun , bu bölüm bir derdim var bölümü.
Sen iğrenç bi adam olacak ümidiyle mi evlendin? Tabiki olması gereken bu.
Hadi herkes yazsın o halde kocası ne hediye alıyor inan değil yarım altın pırlantalar havada uçusur! Yazsın mı herkes..
Ee ne güzel işte 20 günlük evlilikte hamilede kalmışsın artık kocan garanti seni bırakmaz ;))
Ne diyim sevgiyle kal..

isteyen istedıgı konuyla ılgılı ıstedıgı seyı ıstedıgı yere yazabılır buna siz degıl editörler karar werır konu uygun yerde degılse bır editten konuyu ılgılı yere tasımasını ısteyebılırsın yanlıs yerdeyse ıstegın gayet makul karşılanır kı benım ıcın hıc bır problem olmaz by by

ya kusura bakmayin da, bu ne simdi?
ben bu yaptiginizi hic hos karsilayamiyorum kusura bakmayin.
Kizicaksiniz ama sizinki simarikliktan baska birsey degil. Gözümüz yok Allah mutlulugunuzu daim etsin, ancak burasi dert kösesi.
Insanlar dertlerini paylasiyor, dert dediysem ciddi anlamda dert. Ve bir sürü arkadasimiz yorum bekliyor, teselli bekliyor.
Sizin hakkiniz yok insanlarin degerli vaktini bu sekilde calmaya.

Umarim hep böyle kalirsiniz esinizle, Allah bebeginizi de size bagislasin ama lütfen bizlerle alay eder gibi buraya konu acmayin.
Rica ediyorum.

şımarıklıgımla çok degerlı ve kıymetlı vaktınızı almııyım konu yanlıs yere acılmıssa editörlerle görüşün gereksiz yere polemık yaratmayın

isteyen istedıgı konuyla ılgılı ıstedıgı seyı ıstedıgı yere yazabılır buna siz degıl editörler karar werır konu uygun yerde degılse bır editten konuyu ılgılı yere tasımasını ısteyebılırsın yanlıs yerdeyse ıstegın gayet makul karşılanır kı benım ıcın hıc bır problem olmaz by by

konu değil bu benim nazarımda zırva :)
sorun diil istediğin yere yaz , sadece burada insanlar dertlerini yazıyor.
diğer insanlarda çözüm bulmaya çalışıyor.
Sense benim kocam şöyle böyle ne alaka yani :)
hakkaten komik

Back