- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
canım çok sevindim böyle bir konu okuduğuma. Eğer gereksiz tatsızlıklara yer vermezseniz, birbirinize olan anlayışınızı ve saygınızı yitirmezseniz hep böyle sürüp gider. Önemli olan kalıcı hasar vermeden ilişkiye devam etmek. Sapasağlam giderseniz yolda, sonsuza dek mutlu olursunuz. Senide ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah babasına benzeyen bi bebişin olur diyelim o zaman
yok cnm sen rüyada değilsin ama her zamn böyle olmalarını bekleme sakın bazen olur heryeri dağıtırlar ve ellerini sürmezler. inş bu böyle devam eder. şükürler olsun benim eşimde 5 sene oldu evleneli çok yardımcıdır. ama asla yaptığına bişey deme sakın yoksa kendilerini çekip yapmıyorlar. allah bir ömür boyu mutlu etsin
Maşallah, Allah bozmasın hep böyle gitsin evliliğiniz.
daha dur bakalım canım, 25 gün olmuş evleneli...
hele bir balayı sarhoşluğu bitsin....
hele bir dış mihraklar tırnaklarını çıkarıp üstünüze çullansın...
hele bir çocuk doğsun yetiştirirken eşinle aranızda fikir ayrılıkları çıksın...
sonra tekrar konu açarsın, başlığı da ne oldu bu adama, içinden terminatör çıktı, eşimi tanıyamıyorum falan olur herhalde...
şaka bir yana, gözünü korkutmak istemedim, ama bugünlerin kıymetini bil tatlım ve bol bol dua et, evliliğim hep bu tatta devam etsin diye... mutluluğunuz daim olsun...
Hersey insanlarin elinde, iyiyide yapan insan, kötüyüde.
Simdi senin icin önemli olan bu saygi sevginizi hic yitirmemek.
e ozman fazla değilki şekerim yaptıkları hamileymişsinde yapacak tabi hediyede normal ,bnmkine sabah halııyı silcem dedim ne silmesi dedi aldı gitti yıkatıp getirrim ben dedi
benm kocamda tam minnoş yeahhh:)))
süpersiniz ya sabah sabah güldüm sayenizde Allah mutluluğunuzu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?