eşim bir melek

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar hepınıze gunaydın benımkı her zamankı gıbı dert degıl dıyebılırsınızkı bu kız kafayı yemıs hıc bır sey demem ama benım sorunumda su resmı nıkahı yapalı 2,5 ay düğünümü yapalı 25 gun oldu ve benım eşim tahmınlerımın cok ustunde cıktı acaba cıcım ayındamıyım ondan mı korkuyorum ıkı gun önce hamıle oldugumu ogrendım ve zaten bana karsı davranısları cok ıyı olan eşimin ılgısının ve sevgısının dahada arttıgını gördum ellerıyle besliyor evde rahat etmem ıcın elınden gelen her seyı yapıyor bana bugun yarım altın alıcagını soyledı bende bunun ustune hıc bır alakası olmamasına ragmen sırf denemek ıcın yarın ben ısteyken sen evdesın evı sübürsen yeter dedım tamam sen ıste ben her seyı yaparım dedı ben ruyadamıyım acaba

e ozman fazla değilki şekerim yaptıkları hamileymişsinde yapacak tabi hediyede normal ,bnmkine sabah halııyı silcem dedim ne silmesi dedi aldı gitti yıkatıp getirrim ben dedi
benm kocamda tam minnoş yeahhh:)))

e ozman fazla değilki şekerim yaptıkları hamileymişsinde yapacak tabi hediyede normal ,bnmkine sabah halııyı silcem dedim ne silmesi dedi aldı gitti yıkatıp getirrim ben dedi
benm kocamda tam minnoş yeahhh:)))

hamıle oldugumu ogrenmeden de benımkı ılgılıydı ögrendı daha bır arttı şaşırıyorum bende acaba bır sorun mu var dıye burda yazılanları ve cevremde olanları gordukce dıyorum bozulcak her sey

şekerim haftada bir "eşimle çok iyiyiz, birbirimize bayılıyoruz, harika bir evliliğimiz var" gibi başlıkları "bir derdim var" gibi dertli insanların paylaşımlarda bulunduğu bir bölümde açarsan, yakında nazarı üstüne çekersin.. kötü enerji etkisiyle tepetaklak gidiverirsiniz.. hatta bu kadar abartırsan, kendi nazarın bile değebilir.. mazallah..

Son düzenleme:
şaka gibi..
ne var bunda olması gereken bu zaten..

tabıkı olması gereken eşlerın evlılıkte falan bırbırlerıne yardım etmelerı bunde bende hemfikirim ama hanı karsındakı ınsanın neler yapabılıcegını bılırsın ondan daha fazlasını beklemezsın ya bende bunu bılıyordum evlenmeden once ama evlenınce onu eksık tanıdıgımı fark ettım dıyorum kendı kendıme ve sımdı bunun bozulmasından cok korkuyorum :78:

yavrumi sna rahatlikmi batıorrrr
maşallah süpanallah
kötü düşünceleri kafanda toplama eşin ve çocuğunun babası güzel geçinmeniz kadar doğal ne var,neden bozulsun herşey
belki burç uyumu denilen şey olmuştur..yükselen alçalan hepsi tutmuştur:26:

çok haklısın tamam yazmıyorum o halde uyarın ıcın cok teşekkurler aklıma hıc gelmedı bu

bakalım inşallah o zaman tüm oğlak burcuna kendılerıyle aynı burc olan oglanlar siddetle tavsıye edılır

Eşisin sonuçta cnm nasıl davranmasını bekliyosun anlamadım
dövüp sövüp hakaret etmesinimi
hem daha cicim zamanlarınız henüz s....m zamanlarınıza gelmedi...
mutluluklar

tabiki sevgilikle evlilik farklı kavramlar hani derler ya aynı evde yaşamayınca tanıyamazsın
çok şükür seninki iyi çıkmış
ama farkındaysanız kötüye o kadar alışmışızki iyi çıkınca şaşırıyoruz..
rabbim bozmasın insallah

ben kendımı en kötüsüne alıştırdıgım ıcın bu kadar fazla sasırıyorum bencede

canım çok sevindim böyle bir konu okuduğuma. Eğer gereksiz tatsızlıklara yer vermezseniz, birbirinize olan anlayışınızı ve saygınızı yitirmezseniz hep böyle sürüp gider. Önemli olan kalıcı hasar vermeden ilişkiye devam etmek. Sapasağlam giderseniz yolda, sonsuza dek mutlu olursunuz. Senide ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah babasına benzeyen bi bebişin olur diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…