- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
sende meleksen sorun yok :)))
dilini ısır poponu kaşı daha ne istiyosun.
e ozman fazla değilki şekerim yaptıkları hamileymişsinde yapacak tabi hediyede normal ,bnmkine sabah halııyı silcem dedim ne silmesi dedi aldı gitti yıkatıp getirrim ben dedi
benm kocamda tam minnoş yeahhh:)))
maşallah diyelim ozamanbenim eşimde bir melekkk 11 ay oldu hala aynıı onu çokk seviyorummm
şaka gibi..
ne var bunda olması gereken bu zaten..
hamıle oldugumu ogrenmeden de benımkı ılgılıydı ögrendı daha bır arttı şaşırıyorum bende acaba bır sorun mu var dıye burda yazılanları ve cevremde olanları gordukce dıyorum bozulcak her sey
şekerim haftada bir "eşimle çok iyiyiz, birbirimize bayılıyoruz, harika bir evliliğimiz var" gibi başlıkları "bir derdim var" gibi dertli insanların paylaşımlarda bulunduğu bir bölümde açarsan, yakında nazarı üstüne çekersin.. kötü enerji etkisiyle tepetaklak gidiverirsiniz.. hatta bu kadar abartırsan, kendi nazarın bile değebilir.. mazallah..
yavrumi sna rahatlikmi batıorrrr
maşallah süpanallah
kötü düşünceleri kafanda toplama eşin ve çocuğunun babası güzel geçinmeniz kadar doğal ne var,neden bozulsun herşey
belki burç uyumu denilen şey olmuştur..yükselen alçalan hepsi tutmuştur:26:
bakalım inşallah o zaman tüm oğlak burcuna kendılerıyle aynı burc olan oglanlar siddetle tavsıye edılır
tabıkı olması gereken eşlerın evlılıkte falan bırbırlerıne yardım etmelerı bunde bende hemfikirim ama hanı karsındakı ınsanın neler yapabılıcegını bılırsın ondan daha fazlasını beklemezsın ya bende bunu bılıyordum evlenmeden once ama evlenınce onu eksık tanıdıgımı fark ettım dıyorum kendı kendıme ve sımdı bunun bozulmasından cok korkuyorum :78:
tabiki sevgilikle evlilik farklı kavramlar hani derler ya aynı evde yaşamayınca tanıyamazsın
çok şükür seninki iyi çıkmış
ama farkındaysanız kötüye o kadar alışmışızki iyi çıkınca şaşırıyoruz..
rabbim bozmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?