- 28 Temmuz 2023
- 13
- 13
- 1
- 31
- Konu Sahibi fstknannsi
-
geçen gün ta izmirden istanbula bana hakaret etmeye geldi. b*k uğraşmıyoKonu aşırı ciddi. Ama senin konun kapanınca farklı farklı konularda yazdığın yorumlar hep eski eşinle ilgili ona güldüm. Adam bipolar falan değil seninle de uğraşmıyor ama sen bir türlü durmak bilmiyorsun.
merak etmiyorum jameyageçen gün ta izmirden istanbula bana hakaret etmeye geldi. b*k uğraşmıyoonu bilsen koparsın
sen nereden biliyorsun ya 3 5 arkadaşına bakarak konuşuyorsun ahkam kesiyorsun burda saçma sapan bu nasıl bi tavır yaşadık diyorum alla ala sizde tedavı olsanız ne yapsanız fazla gergınsınızAllah şifa versin de geç zaten evet sanane. bilmediğin konuda yorum yapma saçmasapan çok tehlikeli bilmem ne deme insanlara bilip bilmeden bi tane örnek gösteriyor o da şizofren.
Haddini bil tedavi olması gereken senin gibi insanları ötekileştirenler.ne travman varsa.Sadece uç bir örnek yüzünden insanlara saçmasapan algı oluşturma hakkın yok.Çok tehlikeli bilmem ne demek ne haddine senin bilmediğin konuda genelleme yapamazsın herkesi aynı kefeye koyup yok yere insanları korkutma.sen nereden biliyorsun ya 3 5 arkadaşına bakarak konuşuyorsun ahkam kesiyorsun burda saçma sapan bu nasıl bi tavır yaşadık diyorum alla ala sizde tedavı olsanız ne yapsanız fazla gergınsınız
Çocuğunu görmeye gelmiştir belki, doğumgünü değil miydi senin kızın?geçen gün ta izmirden istanbula bana hakaret etmeye geldi. b*k uğraşmıyoonu bilsen koparsın
çocuğumun doğum gününden 1 hafta sonra geldi. ve 1 saatliğine geldiğini söyledi geldi benim dükkanıma kargo ile gönder dediğim şeyi bırakıp bana hakaret edip gitti. çocuğu sormadı bile görmeye de okula gitmemiş.Çocuğunu görmeye gelmiştir belki, doğumgünü değil miydi senin kızın?
Merhaba yeni katıldım aranıza benim eşim f32-34 tanısı aldı bu bipolarmı oluyor ilaçlarını kullamıyor çok fazla alkol tüketiyor ayrılma aşamasına geldik bende dayanamıyorum artıkBenim eşimde benim bipolar olduğumdan şüpheleniyor. Bu arada şaka maka bir yana eşinizle aynı durumu yaşamışım.
Çoklu kişilik bozukluğu böyle bir şey değil ama. Bizzat kendim böyle bir insanla bir kaç yıl geçirdiğim için çok ürkütücü ve çok başka bi şey bu çoklu kişilik bozukluğuTanıyı yalnızca psikiyatrist koyabilir. Biz buradan ne desek yalan olur. Çoklu kişilik bozukluğu da olabilir, borderline da olabilir,bipolar da olabilir. Acilen doktora gitmesi gerek
Hastalik. Kisisel algilamayin sakin. Bence imkaniniz varsa siz de psikologa gidin. Zor seyler bunlar. Destek olur.Destek vermeye çalışıyorum sabırlı davranmaya çalışıyorum ama atak başladığından beri benden uzaklaştı çok uzak. Tutarsız davranıyor bi gelip boşanalım yeni bir hayat kurmak istiyorum diyor bi gelip yakın davranıyor. Sorun hastalık mı beni mi istemiyor bazen ayıramıyorum
Çok geçmiş olsun öncelikle. Diliyorum en yakın zamanda eşiniz bu sürece uyum sağlar ve tedâviyi kabul eder.Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Şu an başlangıç aşamasında doktor ilaç ve takiple tedavi olabileceğini söyledi ama eşim henüz tam olarak kabullenmedi. Şimdi atakla birlikte bu gerçekle de yüzleşmeye çalışıyor. Normalde çok iyi ve zarif biridir. Onu yarıyolda bırakmak istemiyorum. Uzun bir ilişkimiz var gerçekten seviyorum. Çocuğumuz yok ve bu durumda anladığım kadarıyla ona daha çok yol var. Bu süreçte eşimin ailesi eşimi çok sevdiğim için böyle olduğunu söyledi ama ben eşimi tanıyorum yardıma ihtiyacı olduğunu biliyorum sadece yaşayanlardan destek almak istedim çünkü çevremde saçma sapan yorum ve nasihatlar duyuyorum. İnsan böyle zamanlarda gerçekten yalnız kalıyormuş
Psikologla sürekli iletişim halinde olmalısınz benceMerhaba
Eşimle severek evlendik ve ikinci yılımızda bipolar tanısı aldı. Şu an atak döneminde ne yapacağımı bilemiyorum. Her zaman gözümün içine bakan eşim atak başladığında uyandı ve ayrılmak istediğini söyledi. Aranızda eşi bipolar olan benzer tecrübesi olan var mı? ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?