eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

olayı dişi köpeğin kuyruğuna da getirdik.
kocası çok iyi de çevresi kötü. ahhh ahhhh!
ya yapma, bir bayan olarak sen yapma bunu, azıcık onurun varsa deme bunu!

wuu ben yokken neler olmuş hakkında hayırlısı olur umarım triendyy..

hazır adliyeye gitmişken bu konuda ADAMLIK yapsın baride,itiraf etsin yaptıkları ahlaksızlığı!

bunları söylemeden önce harddiskten silinenleri kurtarmaya bak yoksa pişman olabilirsin

Arkadaşlar sizde vurun kahpeye misali.
Herkezin karakteri ne kadar da sağlam. Her şey insanlar için burda yazılanların sizinde başınıza gelmeyeceğinin garantisi var mı ?
Cümlenin içinden bir kelime çekip yükleniyorsunuz kadıncağız ne hissediyor şimdi kim bilir.Açıkca sormuş benden ne istiyorsunuz diye ? Ne yapabilirim diye.
Şunu şunu yapabilirsin demek varken düşüncelere,fikirlere takılıyorsunuz.Açıkçası burda bulunan herkezin inanılmaz sağlıklı düşünceleri olduğunu sanmıyorum.Bir düşünce yanlış ise onun sizin için doğru olmadığını anlatın ama bunu dikte edemezsiniz. Empati empati...

Son düzenleme:
Eşi 5 ay ceza evine girecek bir bayanın buradaki kişilere

cevap yetiştirmesi çok saçma....

Kaldı ki 2 çocuğum var diyorsunuz gidin onlarla ilgilenin arkadaşım...

Onların psikolojisi buradaki bayanların psikolojisinden yada sizin psikolojinizden çok mu önemli!

Arkadaşına telefonu/hafıza kartını verdi o da bir kadınla olan cinsel birleşmesini kaydetti öyle mi?

Kendine bunu yapma trendy.

bu konu böyle uzadıkçaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kapanır gider tez vakitte :126:

yeni senaryolar gelir

o ses kaydını açıklaması şu,ben içkili olduğum zaman,sabah hatırlamam ne olduğunu,bunu bilen eşim sabah bana kanıt göstericekti evet herşeyi anlattın diye,,ama sildim onları bişey ispatlayamaz bana bile:)
yok artık okadarda yalan söyliycek veya sizlerden korkucak kadar ürkek bi insan değilim,,buna ister inanırsınız ister inanmazsınız beni sorunum değil şu mübarek ramaz ayında yalancını mumu söner nasılsa,bunu düşünüp rahat olabilirsiniz,,ben çok rahatım,,çünkü yalan söylediğim bi günde gözüme uyku girmez asla,,bunu bile bile yalan söyleyemem..korkarım..
eşın hapıse gırerse eğer ne olcak

kusura bakma ama o adama üzülmem hemde hıç
sadece çocuklarına üzülürüm
bende
elossa ben seni anlamıyorum,onca deiklerime rağmeen cephe alıyosun bana,söylediğin yardımlarla dün sabahı ettim ben burda allah razı olsun çok aydınlattı beni,,hem hafıza kartını hemde pcyi tarattırıp fikre vardım,,ne dersen de sağol yinede..
ee dünki açıklamasını silmişşşşşşş
yok yok arkadaş var bir korkusu.....:44:
allahtan başka kimseden hiçbişeyden korkum yok,,sebebp sormayın daha fazla irdelemeyelim diye sildim hepsi bu....

Bu zihniyette bir kadınsan diyecek söz yok sana. Eşin aldatmışsa da seni dişi köpek kuyruk sallamıştır diye teselli edersin kendini artık. Kadın şeytanlardan biri kocanı baştan çıkarmıştır diye düşünürsün. Bence artık kapattır konunu bir dediğin bir diğerini tutmuyor , ilginç düşünce tarzın var, ne biz seni incitelim ne sen bizi incit. Şu dişi köpek kadın şeytandır cahil düşünce tarzından midem bulanıyor, hem cinslerimin böyle düşünmesi kadın kadına attığı en büyük kazık bence.

Son düzenleme:

Eşin sana göstermemiş videoyu silmiş, sen de onun çektiği ve aldattığını itiraf ettiğin ses kaydını silmişsin.

Ödeşmişsiniz işte!

Polyanna ile akrabalığın var mıydı? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…