eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

Hamilelik benim algı yeteneğimi aldı galibaaa
anlamıyorum anlamıyorum konuyu anlayamıyorum ben neden ya:)Hep bi açıklamalar dipnotlar gelmişten gelecekten şimdiki zamandan kesitler:26:
koca şimdi hapistemi evindemi koca nerede?
koca affedildimi?
Koca kadını affettimi

kardeşim o zamn neden cümle alemin okuduğu bir foruma yazdın bunları eşini tanıyan kişilerle paylaşsaydın durumu

hem kocan demiş işyerin de ki kadınların frikikleri var diye

kocan yalancının tekiyse bizim sucumuz ne söyler misin

Son düzenleme:

ayy yazık adamı günah keçisi yaptık, yazık kocişkona! o ki o kadar masummm sen ona iftar hazırlarken pc başında sapkınlıklarını örtbas edecek kadar...
gururla söylüyor bir de karısı olan bennnn diye!
tencereyle kapaksınız, size müstehak da o çocuklara yazık!

ozaman nie eşinizi suçladınızz evden kaçtınızz
gecenin o yarılarına kadar naptınızki nerdeydiniz:44:

Al Benden de O Kadar Elimden Geldiği Kadar Takip Ettim Bende Çözemedim
Ama Koca Şuan Hapiste Değil,Kağıt Bugün Gelmiş Orasını Biliyorum
Bende Kocanın Etek Altı Mini Görüntüler Çektiği Yeri Nasıl Anladıklarını Kaçırdım

İToplam 87 kullanıcı konuyu okuyor. (66 üye ve 21 ziyaretçi)
hlycn, acemiperi, triendy21, xcvbnm, arzu93, zeyfe, InciRecelii, pembekrizantem, AminMellaLle, masatakvimi, GökyüzündeDans, bilmemnee, aydasu, felicityy, meyda, SehKer, cincikk, 123pepe123, radyologg, ttg, berree, kafanereyebizoraya, incitanemmm, sdktm, melekaysee, biblodeniz, _DeReN_, umutszz, rtornaci, PrezentabLkonteS, ozdn, S1s1L, helinim08, Brck, dafi, ilkbhr, Turkiyeliyikk, darkwomen, tombikkus, akidem, polianna, EDAN, scarlettohara, kucukpisi, kindarrrr, handanca, littlebirdie, mihrr, minikbeyazbulut, ashkmeleği, MissMini, ladyfog, flowerflower, delal_17, cicolat, esrasofo, electra_, prenses006, aslı_ca, den_is, seRperiM, SEN_ KOLIK, esma, tuana0225, brc88

etek altı denmedi, konu sahibinin kocacığı demiş işyerindeki kızların frikikleri diye. biz çıkarmadık, konu sahibi yazdı.

Canım o celp olayının frikikli görüntüler ile bi alakası yok.. 2008 yılında bunlar büyük kavga etmisler sonrada kadın, kocasını sikayet etmis.

Ohooo neler olmuş böyle yine ?

Koca şimdi neden hapise giriyor onu anlamadık..Birileri şikayet mi etmiş ? ALLAH ALLAH..

Konu sahibesi senin yazdıklarının ölçüsünde millet yorum yaptı.Tutup kafadan senaryo yazmadı..

Eşin ''Frikik çektik '' dedi biz de eşine layık olduğu sıfatı yapıştırdık..

Allem ettin kallem ettin kocanı bize karşı aklamaya çalışıyorsun birde..

Kocan sapık evet...

Ben bu BDV de konu açan bazı bayanları anlamıyorum
Konu açılır eş suçlanır sonra herkes bayanı savunur destek verilir..
Bayan ertesi gün eşi aklamaya çalışır kk ya cephe alır
Bütün konuların geneli böyle ya

bence bir kk klasiği yaşanıyor, eşinden dert yanan üye, eşine karşı tepkiler yüzünden birden eşinin onun için ne kadar değerli olduğunu fark eder, suçlu diğer üyeler olur, olsun herkesin kendi özel hayatı diyeceğim ama buraya yazdıktan sonra ne kadar özel oluyo ki
ayrıca başka bir şeyi ört bast etmek için frikik çektim diyor, ve sen bilemeyiz diyosun, ben burdan örtbast etmeye çalıştığı şeyin çok daha kötü olduğunu anlarım

su soyledıklerıyle dun soyledıklerı ne kadar ters değilmi?

hala kesin gözüyle bakılıyor pes diyorum,,,demekki sizdede var bişeyler...
eşim adliyeye gitti,belkide gelmez şuan bunu düşüncek durumda değilim,,en azından bana çektirdileri için cezasını verdi allah der yatarım bu kadar basit,,,
doğru ben eşim yalancı ve bunun suçlusu sizsiniz demiyorumkii,,tek suçlu var oda ben ne yaparsa yapsın ona kondurmak inanmak istemiyorum,5yılımı paylaştım sonuçta hiç böyle bişeylerle karşılaşmadım,çok kavga ederdik geçen yıla kadar ama hep k.pederin sigara içmesi yüzünden,ben yanımda içme dedikçe gider eşimi doldururdu bende babasına bağırınca neden böyle diye,tavır alır oğlunu kendine çekmeye çalışırdı ben dahada öfkelenirdim,ozaman ayar kaçıyo bende,herkez duyuyo sesimizi,olan bu,,hiç ben bu tür olaylardan tartışma yaşadığımızı bilmem...oyüzden bu seferki çok ağır geldi
Hanımefendi yukardaki mesajı siz yazdınız.Eşinizi en iyi siz tanırsınız elbette
evet eşim yalan söylüyo halada öyle düşünüyorum,o sildi,klerinde frikik falan yoktu,bunu birinin belkide tanıdığım birinin özeli diye onu koruma amaçlı örtbas ettiğini düşünüyorum,,ama bu olayı bukadar basitmiş gibi anlatması beni çileden çıkardı,,sanki frikik çekmek çok doğal bişeymil gibi
evet bende öyle düşünüyorum tencere kapağız,çocuklarımızda içimizde kaynağan yumurtalarımız ben hep öyle derdim,....öyleydik çünkü,ona aşkım hiç bitmedi azalmadımı hiç evet azaldı ama asla onsuz bi hayat düşünemiyorum,ya o ya hiç..
ozaman nie eşinizi suçladınızz evden kaçtınızz
gecenin o yarılarına kadar naptınızki nerdeydiniz:44:
benden bişey gizlemesine kızdım neyse göstermeliydi,buna istinaden gittim pişman edip belki de gizemi ortaya çıkarır dedim,,gece yarıları zaten ramazan olduğu için çay bahçeleri hep açık,bende çocukları götürdüğümüz çay bahçesine gittim ve bahçesinde dolaştım durdum...

gel bacım ben anlatayım sana gerçi benimde aklım çorba gibi oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…