- Konu Sahibi puccakanka
-
YA BEN KİMSEYİ KÖTÜLEMEDİM,BAZI İNSALAR DEDİM FARKINDAYSANIZ ÜSTÜNE NİYE HERKEZ ALINDI,
ben bile emin değilken elimde kanıt yokken nerden bukadar emin oldunuz frikik çektiğinbe ben ona anlam veremedim,,ya onun gözüne bakan ben onu tanıyan ben karısı olan benken,ben bile bu söylediklerine inanmadım derken adamı günah keçisi yaptınız,kesin çekmiş gözüyle baktınız ben daha ne diyim size,,oyüzden konuşuyorum haksızsamda yani yuh banaaa......
elbette eşimi hiç olmadığı kadar iyi tanıyorum,her hareketi tavırları gözlerinden herşeyi anlıyorum ve eşim yalan söylüyor buna adım gibi eminim.....
YA BEN KİMSEYİ KÖTÜLEMEDİM,BAZI İNSALAR DEDİM FARKINDAYSANIZ ÜSTÜNE NİYE HERKEZ ALINDI,
ben bile emin değilken elimde kanıt yokken nerden bukadar emin oldunuz frikik çektiğinbe ben ona anlam veremedim,,ya onun gözüne bakan ben onu tanıyan ben karısı olan benken,ben bile bu söylediklerine inanmadım derken adamı günah keçisi yaptınız,kesin çekmiş gözüyle baktınız ben daha ne diyim size,,oyüzden konuşuyorum haksızsamda yani yuh banaaa......
ben bile emin değilken elimde kanıt yokken nerden bukadar emin oldunuz frikik çektiğine ben ona anlam veremedim,,ya onun gözüne bakan ben onu tanıyan ben karısı olan benken,ben bile bu söylediklerine inanmadım derken adamı günah keçisi yaptınız,kesin çekmiş gözüyle baktınız ben daha ne diyim size,,oyüzden konuşuyorum haksızsamda yani yuh banaaa......
Hamilelik benim algı yeteneğimi aldı galibaaa
anlamıyorum anlamıyorum konuyu anlayamıyorum ben neden ya:)Hep bi açıklamalar dipnotlar gelmişten gelecekten şimdiki zamandan kesitler:26:
koca şimdi hapistemi evindemi koca nerede?
koca affedildimi?
Koca kadını affettimi
Al Benden de O Kadar Elimden Geldiği Kadar Takip Ettim Bende Çözemedim
Ama Koca Şuan Hapiste Değil,Kağıt Bugün Gelmiş Orasını Biliyorum
Bende Kocanın Etek Altı Mini Görüntüler Çektiği Yeri Nasıl Anladıklarını Kaçırdım
Al Benden de O Kadar Elimden Geldiği Kadar Takip Ettim Bende Çözemedim
Ama Koca Şuan Hapiste Değil,Kağıt Bugün Gelmiş Orasını Biliyorum
Bende Kocanın Etek Altı Mini Görüntüler Çektiği Yeri Nasıl Anladıklarını Kaçırdım
etek altı denmedi, konu sahibinin kocacığı demiş işyerindeki kızların frikikleri diye. biz çıkarmadık, konu sahibi yazdı.
Canım o celp olayının frikikli görüntüler ile bi alakası yok.. 2008 yılında bunlar büyük kavga etmisler sonrada kadın, kocasını sikayet etmis.
ben bile emin değilken elimde kanıt yokken nerden bukadar emin oldunuz frikik çektiğine ben ona anlam veremedim,,ya onun gözüne bakan ben onu tanıyan ben karısı olan benken,ben bile bu söylediklerine inanmadım derken adamı günah keçisi yaptınız,kesin çekmiş gözüyle baktınız ben daha ne diyim size,,oyüzden konuşuyorum haksızsamda yani yuh banaaa......
Orasını Çözdüm Canım Sağol
hala kesin gözüyle bakılıyor pes diyorum,,,demekki sizdede var bişeyler...fakat ben onun karısıyım benden başkasının özelide olsa saklaması anlamsız
bu ne ya! kocasının sapıklığı değil derdi, kendisinin izleyememesi! başkasının özeli evet!
çok kolay, ip no'dan tespit edilebilir, bu yazdıkların suç duyurusu olarak kullanılabilir. kocan kendi demiş iş yerindekilerin frikiklerini çektk diye. savcılık bilgisayarı bir incelesin bakalım. konun silinse de cache'de kayıtlı nasılsa bulunur!
eşim adliyeye gitti,belkide gelmez şuan bunu düşüncek durumda değilim,,en azından bana çektirdileri için cezasını verdi allah der yatarım bu kadar basit,,,Hamilelik benim algı yeteneğimi aldı galibaaa
anlamıyorum anlamıyorum konuyu anlayamıyorum ben neden ya:)Hep bi açıklamalar dipnotlar gelmişten gelecekten şimdiki zamandan kesitler:26:
koca affedildimi?
Koca kadını affettimi
doğru ben eşim yalancı ve bunun suçlusu sizsiniz demiyorumkii,,tek suçlu var oda ben ne yaparsa yapsın ona kondurmak inanmak istemiyorum,5yılımı paylaştım sonuçta hiç böyle bişeylerle karşılaşmadım,çok kavga ederdik geçen yıla kadar ama hep k.pederin sigara içmesi yüzünden,ben yanımda içme dedikçe gider eşimi doldururdu bende babasına bağırınca neden böyle diye,tavır alır oğlunu kendine çekmeye çalışırdı ben dahada öfkelenirdim,ozaman ayar kaçıyo bende,herkez duyuyo sesimizi,olan bu,,hiç ben bu tür olaylardan tartışma yaşadığımızı bilmem...kardeşim o zamn neden cümle alemin okuduğu bir foruma yazdın bunları eşini tanıyan kişilerle paylaşsaydın durumu
hem kocam demiş işyerin de ki kadınların frikikleri var diye
kocan yalancının tekiyse bizim sucumuz ne söyler misin
evet eşim yalan söylüyo halada öyle düşünüyorum,o sildi,klerinde frikik falan yoktu,bunu birinin belkide tanıdığım birinin özeli diye onu koruma amaçlı örtbas ettiğini düşünüyorum,,ama bu olayı bukadar basitmiş gibi anlatması beni çileden çıkardı,,sanki frikik çekmek çok doğal bişeymil gibiHanımefendi yukardaki mesajı siz yazdınız.Eşinizi en iyi siz tanırsınız elbette
evet bende öyle düşünüyorum tencere kapağız,çocuklarımızda içimizde kaynağan yumurtalarımız ben hep öyle derdim,....öyleydik çünkü,ona aşkım hiç bitmedi azalmadımı hiç evet azaldı ama asla onsuz bi hayat düşünemiyorum,ya o ya hiç..ayy yazık adamı günah keçisi yaptık, yazık kocişkona! o ki o kadar masummm sen ona iftar hazırlarken pc başında sapkınlıklarını örtbas edecek kadar...
gururla söylüyor bir de karısı olan bennnn diye!
tencereyle kapaksınız, size müstehak da o çocuklara yazık!
benden bişey gizlemesine kızdım neyse göstermeliydi,buna istinaden gittim pişman edip belki de gizemi ortaya çıkarır dedim,,gece yarıları zaten ramazan olduğu için çay bahçeleri hep açık,bende çocukları götürdüğümüz çay bahçesine gittim ve bahçesinde dolaştım durdum...ozaman nie eşinizi suçladınızz evden kaçtınızz
gecenin o yarılarına kadar naptınızki nerdeydiniz:44:
konu sahibinin iç çamaşırlı görüntüleri mi varmış? kocasının başka kadınlarla görüntüleri mi varmış
biri beni aydınlatsın sevabına. kafam karıştı :111:
Hamilelik benim algı yeteneğimi aldı galibaaa
koca affedildimi?
Koca kadını affettimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?