• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

herkeze son kez merhaba,,artık irdelemeyi bırakıyorum,,dün sabahladıktan sonra ancak şimdi uyanabildim,haliyle sabahtan beri yazılanları

okumadım,oyüzden hakkımda kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil,allah büyük ne derse o olur,ben emin olmadığım bişey için eşimi günah

keçisi olarak ilan edemiycem,,ben uyurken az önce zil çaldı eşim inip geri geldi ve dediği şey şu,gözünaydın,,anlamadım ne oluyor,kağıdıverdi

elime,adliyeye çağırılıyo gelmezse 10gün içinde yakalama emri varmışta varmı,,5ay hapis yazıyo ben dahil hepimizin gözü aydın ozaman,türkiye

5aylığınada olsa bi sapıktan kurtuluyo,karısıda 2bebeğiyle babasız kalmanın acısını yaşıyo sadece bebekleri için üzülüyo,ama bu durumda kimsenin

beni anlamasını beklemiyorum,bazı insanlar alışmış önyargılı olmaya,hemen herşeyi kötüye getirmeye,insanı anlamaya dertleşmekten okadar uzakki

bazıları,,keşke dedirtiyo onlar bana keşke kendi içimde boğulsaydımda paylaşmasaydım:19:

doğru hayat benim hayatım bundan sonrası kimsenin umrunda bile olmıycak,umurlarında olan tek şey ohh bee bi sapık daha cezasını çekmiş olucak,rahatça çalışabiliriz işyerlerinde,doğru tek sapık benim eşim,,hemde bunu öyle emin bişekilde söylüyosunuzki,sanki çekerken yanındaydınız,düşünmüyoki,bu adam nasıl bi kişiliktir yaparmı böyle bişey,yapsa bile eşine söylermi vs. vs.yok anam yok herkez bi seldir gidiyo,kimse anlamaz kimsee,,hoşçakalın.........

dipnot=eşim şikayet falan edilmemiş,bu ne cirret,daha ortada kesin bişey bile yok,dediklerine inanmıyorum bile öyle bişey olması imkansız bu duruma gülüyorum sadece,,fakat ben onun karısıyım benden başkasının özelide olsa saklaması anlamsız ve üzücü geliyo oyüzden tartışıyorum bu konuyu,,bugünki kağıtsa 2008 davası damgalı bunuda söylemeden geçmiyim,evlendiğimiz ilk yıl içinde babasından ötürü çıkan bi kavganın kurbanı oldum,ve polise gidip davacı oldum sonuç bu,,benim anlamadığım niye durup dururken geldi bu,sonuçta hakim bana 5yıl mühletveriyorum eşin sana en ufak bi kavgası olursa ve şikayet edilirse bu hapis cezasını işleme koyarım,dedi fakat mahkemelik hiç bi durum yaşanmadı 4yıldır daha 1senemiz var,acaba dünki bağrışmalarımı duyanlarmı oldu komşulardan şikayetmi ettiler naptılar,ama polis gelirdi ozaman gelen olmadı,ablam arıycam diyodu omu aradı onuda bilmiyorum,ama durup dururken niye gelir bu kağıt bunca olayın üstüne,,allahım yine benden yanamı oluyosun yarabbim,,ama bu acımı hiç hafifletmedib aksine daha çok çıkmaza girdim,,artık gerçekler sandığım gibiyse(frikik değilde ....''içimde kalsın'') acırım adama sadece acırım

Son düzenleme:
demek eşin şikayete edilmiş ama bizi suçlu ilan ettin ya helal olsun sana!!!!!!!!!! ayakta alkışlıyorum seni:42:

herkeze son kez merhaba,,artık irdelemeyi bırakıyorum,,dün sabahladıktan sonra ancak şimdi uyanabildim,haliyle sabahtan beri yazılanları

okumadım,oyüzden hakkımda kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil,allah büyük ne derse o olur,ben emin olmadığım bişey için eşimi günah

keçisi olarak ilan edemiycem,,ben uyurken az önce zil çaldı eşim inip geri geldi ve dediği şey şu,gözünaydın,,anlamadım ne oluyor,kağıdıverdi

elime,adliyeye çağırılıyo gelmezse 10gün içinde yakalama emri varmışta varmı,,5ay hapis yazıyo ben dahil hepimizin gözü aydın ozaman,türkiye

5aylığınada olsa bi sapıktan kurtuluyo,karısıda 2bebeğiyle babasız kalmanın acısını yaşıyo sadece bebekleri için üzülüyo,ama bu durumda kimsenin

beni anlamasını beklemiyorum,bazı insanlar alışmış önyargılı olmaya,hemen herşeyi kötüye getirmeye,insanı anlamaya dertleşmekten okadar uzakki

bazıları,,keşke dedirtiyo onlar bana keşke kendi içimde boğulsaydımda paylaşmasaydım:19:

doğru hayat benim hayatım bundan sonrası kimsenin umrunda bile olmıycak,umurlarında olan tek şey ohh bee bi sapık daha cezasını çekmiş olucak,rahatça çalışabiliriz işyerlerinde,doğru tek sapık benim eşim,,hemde bunu öyle emin bişekilde söylüyosunuzki,sanki çekerken yanındaydınız,düşünmüyoki,bu adam nasıl bi kişiliktir yaparmı böyle bişey,yapsa bile eşine söylermi vs. vs.yok anam yok herkez bi seldir gidiyo,kimse anlamaz kimsee,,hoşçakalın.........

eşin niye hapse giricek?

Bende konuyu bugun sayfaları atlaya atlaya okudum. Biraz garip olaylar yasanmıs, kafam karıstı. :111:

Esinizi baska biri mi sikayet etmis yani :53:
Ben ilk basından beri biraz daha ılımlı yaklasıyordum ama demek ki o videoda gercekten sakıncalı seyler varmıs ki bu konu yargıya tasınmıs. Bilemedim ki yaa, ne karısık hakikaten.. :111:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Vay arkadaş orta da kaldım diye üzülüyor.
Vah halimize vah güleriz acınacak halimize bir suçu yoksa zaten düşer dava.Gelip buraya anlatan sizdiniz oh ne kadar güzel olmuşmu diyeceklerdi.Sizi dün gece üstü kapalı uyardım anlamadınız.Araştırmayın dedim irdelemeyin dedim.Oturun düşünün şimdi.

demek eşin şikayete edilmiş ama bizi suçlu ilan ettin ya helal olsun sana!!!!!!!!!! ayakta alkışlıyorum seni:42:

bu konuyla alakası yok canım 2008de olan bi tartışmadan kaynaklı karakolluk olmuştuk davacı olmuştum oan,sonra barıştık tabi,fakat kamu davasına giriyomuş,temyiz ettirin demişlerdi,ettirdi,ben anlamadım şimdi tekrar niye geldi fakat bu seferkinde temyiz ettirebilirsiniz yazmıyodu,allah sonumu hayır etsin artık ne diyim,,,,ben kimseyi suçlu ilan etmedim öyle bişey çıkmadı ağzımdan,,gelirde hepsi arka arkamı gelir be kardeşim,hiçmi huzura eremiycem ben hayattaa...

Son düzenleme:
bu konuyla alakası yok canım 2008de olan bi tartışmadan aynaklı karakolluk olmuştuk davacı olmuştum oan,sonra barıştık tabi,fakat kamu davasına giriyomuş,temyiz ettirin demişlerdi,ettirdi,ben anlamadım şimdi tekrar niye geldi fakat bu seferkinde temyiz ettirebilirsiniz yazmıyodu,allah sonumu hayır etsin artık ne diyim,,,,ben kimseyi suçlu ilan etmedim öyle bişey çıkmadı ağzımdan,,gelirde hepsi arka arkamı gelir be kardeşim,hiçmi huzura eremiycem ben hayattaa...

o zaman bende algılama sorunu var..yazdıklarını tekrar oku istersen..yalnız bu anlattığın şeyden sonra şaşkınlığım on kat arttı..nasıl bir evliliğin içerisindesiniz böyle?lütfen hepsi şaka de de rahatlayalım

Son düzenleme:
Vay arkadaş orta da kaldım diye üzülüyor.
Vah halimize vah güleriz acınacak halimize bir suçu yoksa zaten düşer dava.Gelip buraya anlatan sizdiniz oh ne kadar güzel olmuşmu diyeceklerdi.Sizi dün gece üstü kapalı uyardım anlamadınız.Araştırmayın dedim irdelemeyin dedim.Oturun düşünün şimdi.

ya ben niye orta kaldım diye üzüleyim,dedimmi öyle bişey umrumda bile değil,,bebelerime acıyorum ben,allaha şükür her daim arkamda olan ailem var zaten,hertürlü ayakta kalırım ,şimdi buna kafa yoramıycam,

bu konuyla alakası yok canım 2008de olan bi tartışmadan kaynaklı karakolluk olmuştuk davacı olmuştum oan,sonra barıştık tabi,fakat kamu davasına giriyomuş,temyiz ettirin demişlerdi,ettirdi,ben anlamadım şimdi tekrar niye geldi fakat bu seferkinde temyiz ettirebilirsiniz yazmıyodu,allah sonumu hayır etsin artık ne diyim,,,,ben kimseyi suçlu ilan etmedim öyle bişey çıkmadı ağzımdan,,gelirde hepsi arka arkamı gelir be kardeşim,hiçmi huzura eremiycem ben hayattaa...

trendy tamada zaten eski bi olaydan dolayı tartısmanızdan olmus sen şikayete kadar gitmişsin demekki
ilişkin zaten düzgün gitmiyormuş maalesef...
ama senin son yasadıgın olay bundan bagımsız yanı yinede güvenecegin bi eş yok arkanda..
maalesef...:31:

bu evlilik çok kötü bir hal almış ben olsam karakolluk olduğum eşimle bir daha aynı eve dönmezdim..şimdi bana çocuklar var bekara karı boşamak kolaydır diyeceksin belkide ama çok kötü şeyler yaşanmış ki sen eşini şikayet etmişsin belkide evlenmekle hata ettin bilmiyorum garip karışık brezilya dizilerine taş çıkartan bir evlilik sizinkisi ama ben olsam çocuklar için boşanırdım öyle bir ailede büyümektense babadan uzak büyürler daha iyi..

Sevgili trendy,
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama şunu unutmayın ki bütün sapıklar, katiller, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, hırsızlar yani ahlaksızlar; birilerinin evladı, eşi, babası-annesi, kardeşi.
Hepsini en azından bir seveni var: annesi.
İyi ki hukuk sistemi siz ve onların sevenleri gibi düşünmüyor.

Back