- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
herkeze son kez merhaba,,artık irdelemeyi bırakıyorum,,dün sabahladıktan sonra ancak şimdi uyanabildim,haliyle sabahtan beri yazılanları
okumadım,oyüzden hakkımda kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil,allah büyük ne derse o olur,ben emin olmadığım bişey için eşimi günah
keçisi olarak ilan edemiycem,,ben uyurken az önce zil çaldı eşim inip geri geldi ve dediği şey şu,gözünaydın,,anlamadım ne oluyor,kağıdıverdi
elime,adliyeye çağırılıyo gelmezse 10gün içinde yakalama emri varmışta varmı,,5ay hapis yazıyo ben dahil hepimizin gözü aydın ozaman,türkiye
5aylığınada olsa bi sapıktan kurtuluyo,karısıda 2bebeğiyle babasız kalmanın acısını yaşıyo sadece bebekleri için üzülüyo,ama bu durumda kimsenin
beni anlamasını beklemiyorum,bazı insanlar alışmış önyargılı olmaya,hemen herşeyi kötüye getirmeye,insanı anlamaya dertleşmekten okadar uzakki
bazıları,,keşke dedirtiyo onlar bana keşke kendi içimde boğulsaydımda paylaşmasaydım
doğru hayat benim hayatım bundan sonrası kimsenin umrunda bile olmıycak,umurlarında olan tek şey ohh bee bi sapık daha cezasını çekmiş olucak,rahatça çalışabiliriz işyerlerinde,doğru tek sapık benim eşim,,hemde bunu öyle emin bişekilde söylüyosunuzki,sanki çekerken yanındaydınız,düşünmüyoki,bu adam nasıl bi kişiliktir yaparmı böyle bişey,yapsa bile eşine söylermi vs. vs.yok anam yok herkez bi seldir gidiyo,kimse anlamaz kimsee,,hoşçakalın.........
okumadım,oyüzden hakkımda kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil,allah büyük ne derse o olur,ben emin olmadığım bişey için eşimi günah
keçisi olarak ilan edemiycem,,ben uyurken az önce zil çaldı eşim inip geri geldi ve dediği şey şu,gözünaydın,,anlamadım ne oluyor,kağıdıverdi
elime,adliyeye çağırılıyo gelmezse 10gün içinde yakalama emri varmışta varmı,,5ay hapis yazıyo ben dahil hepimizin gözü aydın ozaman,türkiye
5aylığınada olsa bi sapıktan kurtuluyo,karısıda 2bebeğiyle babasız kalmanın acısını yaşıyo sadece bebekleri için üzülüyo,ama bu durumda kimsenin
beni anlamasını beklemiyorum,bazı insanlar alışmış önyargılı olmaya,hemen herşeyi kötüye getirmeye,insanı anlamaya dertleşmekten okadar uzakki
bazıları,,keşke dedirtiyo onlar bana keşke kendi içimde boğulsaydımda paylaşmasaydım
doğru hayat benim hayatım bundan sonrası kimsenin umrunda bile olmıycak,umurlarında olan tek şey ohh bee bi sapık daha cezasını çekmiş olucak,rahatça çalışabiliriz işyerlerinde,doğru tek sapık benim eşim,,hemde bunu öyle emin bişekilde söylüyosunuzki,sanki çekerken yanındaydınız,düşünmüyoki,bu adam nasıl bi kişiliktir yaparmı böyle bişey,yapsa bile eşine söylermi vs. vs.yok anam yok herkez bi seldir gidiyo,kimse anlamaz kimsee,,hoşçakalın.........
dipnot=eşim şikayet falan edilmemiş,bu ne cirret,daha ortada kesin bişey bile yok,dediklerine inanmıyorum bile öyle bişey olması imkansız bu duruma gülüyorum sadece,,fakat ben onun karısıyım benden başkasının özelide olsa saklaması anlamsız ve üzücü geliyo oyüzden tartışıyorum bu konuyu,,bugünki kağıtsa 2008 davası damgalı bunuda söylemeden geçmiyim,evlendiğimiz ilk yıl içinde babasından ötürü çıkan bi kavganın kurbanı oldum,ve polise gidip davacı oldum sonuç bu,,benim anlamadığım niye durup dururken geldi bu,sonuçta hakim bana 5yıl mühletveriyorum eşin sana en ufak bi kavgası olursa ve şikayet edilirse bu hapis cezasını işleme koyarım,dedi fakat mahkemelik hiç bi durum yaşanmadı 4yıldır daha 1senemiz var,acaba dünki bağrışmalarımı duyanlarmı oldu komşulardan şikayetmi ettiler naptılar,ama polis gelirdi ozaman gelen olmadı,ablam arıycam diyodu omu aradı onuda bilmiyorum,ama durup dururken niye gelir bu kağıt bunca olayın üstüne,,allahım yine benden yanamı oluyosun yarabbim,,ama bu acımı hiç hafifletmedib aksine daha çok çıkmaza girdim,,artık gerçekler sandığım gibiyse(frikik değilde ....''içimde kalsın'') acırım adama sadece acırım
Son düzenleme: