- Konu Sahibi puccakanka
sen haddini aştın artık kadın!
diyene bakin hele sen ne kdr ozgursen kendini fikrini solemek icin bende o kdr ozgurum kim nasil hak ediyorsa ole
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen haddini aştın artık kadın!
elossa... sakin! amaç ortada değil mi? sedef ve çilli... bu uyumlu çiftin amacı ortada.uyma...kötü içerik butonu sağ olsun!
diyene bakin hele sen ne kdr ozgursen kendini fikrini solemek icin bende o kdr ozgurum kim nasil hak ediyorsa ole
evet canım kötü içerikle zaten akraba oldum son 1 saattir..
yetkililer ilgilenecektir eminim
bu kişilerinden ıp si kontrol edilmeli,aynı kişilermi değillermi çıksın ortaya
üslup aynı. bence aynı kişi.
Bacım hiç sinirlenme bas bas kötü içeriğeee
içimden bir ses çillikızla trendy21 in aynı şahıs olduğunu ve demin yanlışlıkla konu benim diyerek kendini ifşa ettiğini söylüyor
umarım yanılıyorumdur...
neler oluyor
neler oluyor
neler oluyor
arkadaşlar yapmayın allah aşkına,gündüz bi gittim girişim anca bu saat oldu kim ne dedi ne konuştunuz inanın bilmiyorum 25inci sayfadan itibaren okuyamadım,,akşam saatlerinde bi ara girdim,size dün gecenin intikam dediğim şeyi ayrıntısıyla yazdım devam ediyordumki eşim dışardan geldi,ve pcme kopyalayıp çıkmak zorunda kaldım,noluyo neyi paylaşamıyorsunuz,bukadar ilgi görüceni bilseydim açmazdım konumu sizlere,ben sadece benimle birlikte yoldaş olsunlar birileri bana,, yalnız kalarak düşünerek karar vermiyim boğulmıyım diye anlattım sıcağı sıcağına olayı size,lütfen çirkinleşmeyin birbirinize,kurallarada aykırı zaten,böyle sürerse yazdıklarımı tekrar vermiycem buraya,konuyu kapattırıcam,,lütfen benide üzmeyin zaten akşam olanlar oldu
editörler biliyo,ip kontrolu yapılsın ben kendimi biliyorum asla kıyaslama yapmayın,ben triendy21im vede sadece öyle kalıcam,gerek duymuyorum öyle dalaverelere,daha öncede böyle suçlanmıştım ,,zoruma gitmiyo artık
o my god! biri banlandı aniden konu sahibi geldi yok artık tesadüfün bu kadarı...
bence trendy 21 itiraf etsin çillikızla aynı kişi olduğunu...
çünkü bende çok kere banlandım siteden çıkış yapmadığın sürece nickin yanındaki yeşil ışık yanar ve çıkış yapmadığın sürece banlandığını bilmezsin...
çillikızda herkese laf yetiştirmek için büyük ihtimalle cevap yazıyor olacaktı ve banlandığını hemen anlayamazdı baktı ki yorum yapamıyor trendi21 diye girdi şimdi yazıyor neler oluyor diye...