- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi puccakanka
"eşime dün itiraf ettirdim çok zor oldu ama,ne kadar inanılır bilmiyorum yardım edin,,dediği şey şu,,çalıştığı yer büyük bi işyeri,mühendisler falan çalışıyo eşimin arkadaşlarıda mühendis çoğu,yaptıkları şey orda çalışan kadınlar var sekreterler falan,onları çekmişler frikiklerini ama,dedim çektilerse çektiler senin telde ne işi var dedim,neden görmeme izin vermeden sildin,eğer bu kadar basit bişey olsaydı yapmazdın bunu dedim,,görmeni istemediğim şeyler var üzülmeni istemiyorum anla dedi,baya zaman geçti bişey dedittiremedim,,gece sabaha karşı hala ayaktayız tabi biz,malesef o çekenlerden biride benim eşimmiiş öyle söyledi,,bunada inanmıyorum,çünkü dedim eğer sen çeksen sen görünmemişsindir ekranda ,,sonuçta bi yalanda uydurup ben değil arkadaşlar çekti falan der izlettirirdin bu kadar saf olma dedim,,ya arkadaşlar ben eşim uyanmadan sistemi geri getireyim,,dün ondan öyle bi intikam aldımki aklınız şaşar,,benim hala şaşıyoo"
...bu konu sahibinin cevabı..eşi yapmamış olsa bile sekreterlerin falan görüntülerinin çekilmesini normal buluyor,basit görüyor..ama daha bitmedi,arkadaşları çekmişse eğer ona ne ki,umursamıyor zaten.ve hala mutlu mesut bir şekilde intikam aldığından bahsediyor..bu yazıyı buraya yazan biri hiç şok olmuş gibi görünüyor mu sizce? hiç ağır bir ifade,kızgınlık,beklemediği iğrenç bir hareket karşısında dumur olma gibi bi tavrı var mı? hala intikam almaktan bahsediyor.lütfen şu yazının içeriğine iiy bakın..en kötüsü de konu sahibine göre bu görüntüleirn çekilmesi eşinin gizlemesini gerekitrmeyecek kadar basit birşey!
...bu konu sahibinin cevabı..eşi yapmamış olsa bile sekreterlerin falan görüntülerinin çekilmesini normal buluyor,basit görüyor..ama daha bitmedi,arkadaşları çekmişse eğer ona ne ki,umursamıyor zaten.ve hala mutlu mesut bir şekilde intikam aldığından bahsediyor..bu yazıyı buraya yazan biri hiç şok olmuş gibi görünüyor mu sizce? hiç ağır bir ifade,kızgınlık,beklemediği iğrenç bir hareket karşısında dumur olma gibi bi tavrı var mı? hala intikam almaktan bahsediyor.lütfen şu yazının içeriğine iiy bakın..en kötüsü de konu sahibine göre bu görüntüleirn çekilmesi eşinin gizlemesini gerekitrmeyecek kadar basit birşey!