• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

Bacım ne yapmış yaa intikam olarak arıyorum arıyorum bulamadım:44:

eve geç gitmiş,eşine seni aldattım demiş ve içkili numarası yapmış..bu intkam işte..çok enteresan.asıl aklıma takılan şey,evde iki küçük çocuk varken nasıl geç gelebilmiş.o yavruları kime bırakmış? tamam hayatta herşey gelebilir insanın başına,bizim de ne olacağımız belli değil ama tepkileri bana garip geldi.o durumda ben böyle basit intikamlar peşine düşmezdim.çocuklarımı da alır çeker kapıyı çıkardım.ya da onu eve almazdım.bilmiyorum ama böyle intikam çok garip geldi.

anlıyorumki boşa giden zamanın kervanına katıldı bu konuda
bayanın eşi işe gidicekti,
çok kötü bişey olmadığı sürece internette olma ihtimali %100 gibi görünüyor..
ama biz kendimiz çalıp kendimiz oynadık burada koca gün.
neyse Allah herkesin çarşısına göre pazar versin.
ben artık yorum yazmak istemiyorum uzaktan izlemekle yetinicem.
umarım sonuç beni yanıltır!

kızlar cevap vermeyin çünkü 2.üyelikler harekete geçti anlaşılan..kötü içerk yapın olsun bitsin!

konu nasıl senin anlayamadım?

sizin arkadas diyor ya actigi konulara cevap yazmayin diye onu kast ettim...hanim efendi begenmiyorda konularimi o daha cok bole entrika kari koca kagavsi falan ole aksiyonlari seviyoru dedikoducu bi tip sanirim hosuna gidiyor birinin mutsuzlugu

Yazık gerçekten çok yazık..
Böyle bir baba ve anne?
Küçücük bebekler için ne yapabiliriz onu da düşünebiliriz mesela :50:

sizin arkadas diyor ya actigi konulara cevap yazmayin diye onu kast ettim...hanim efendi begenmiyorda konularimi o daha cok bole entrika kari koca kagavsi falan ole aksiyonlari seviyoru dedikoducu bi tip sanirim hosuna gidiyor birinin mutsuzlugu

Bak ergen bacı, ben senin konularına yorum yapmamalarını falan söylemedim kafandan mı uyduruyorsun anlamadım?
Bu konuda cevap yazmayın dedim ama bilmiyorum senin seviyende anlatamadım galiba daha basit dil kullanamıyorum FERİHA BACIIIII :ssz:

anlıyorumki boşa giden zamanın kervanına katıldı bu konuda
bayanın eşi işe gidicekti,
çok kötü bişey olmadığı sürece internette olma ihtimali %100 gibi görünüyor..
ama biz kendimiz çalıp kendimiz oynadık burada koca gün.
neyse Allah herkesin çarşısına göre pazar versin.
ben artık yorum yazmak istemiyorum uzaktan izlemekle yetinicem.
umarım sonuç beni yanıltır!

ve dip not: konu sahibesi 20:17 de foruma girmiş..sanıyorum o zamanda gizli profilden okumuştur olanları..(benim fikrim!)

o sizi değil konu sahibini kastetmişti bence...sanırım yanlış anlaşılma durumu var aranızda...
konu benım deyince konu sahibinin ikinci üyeliği olup açık etti kendini sandım...

Bak ergen bacı, ben senin konularına yorum yapmamalarını falan söylemedim kafandan mı uyduruyorsun anlamadım?
Bu konuda cevap yazmayın dedim ama bilmiyorum senin seviyende anlatamadım galiba daha basit dil kullanamıyorum FERİHA BACIIIII :ssz:

ayyy zahmet olmus sana zamanin harcamissindir konularima goz atarakk ayy yazik sen simdi bu konuyu takip edemisssindr kesin

elossa... sakin! amaç ortada değil mi? sedef ve çilli... bu uyumlu çiftin amacı ortada.uyma...kötü içerik butonu sağ olsun!

Back