- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- 123
- Konu Sahibi puccakanka
neydi o deminki sedaf tam gelmedi rumuzu aklıma o hortladı sanki.
hortladı ama gömdük yine
öyle arada gelip takılıyor işte kafasına göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neydi o deminki sedaf tam gelmedi rumuzu aklıma o hortladı sanki.
Bacım ne yapmış yaa intikam olarak arıyorum arıyorum bulamadım:44:
ya sanane konu benim isteyen yazar isteyen yazmaz zaten senin yazma demenle biri yazmicaksa yazmayi versin daha iyi...
konu nasıl senin anlayamadım?
sizin arkadas diyor ya actigi konulara cevap yazmayin diye onu kast ettim...hanim efendi begenmiyorda konularimi o daha cok bole entrika kari koca kagavsi falan ole aksiyonlari seviyoru dedikoducu bi tip sanirim hosuna gidiyor birinin mutsuzlugu
anlıyorumki boşa giden zamanın kervanına katıldı bu konuda
bayanın eşi işe gidicekti,
çok kötü bişey olmadığı sürece internette olma ihtimali %100 gibi görünüyor..
ama biz kendimiz çalıp kendimiz oynadık burada koca gün.
neyse Allah herkesin çarşısına göre pazar versin.
ben artık yorum yazmak istemiyorum uzaktan izlemekle yetinicem.
umarım sonuç beni yanıltır!
Yazık gerçekten çok yazık..
Böyle bir baba ve anne?
Küçücük bebekler için ne yapabiliriz onu da düşünebiliriz mesela
sizin arkadas diyor ya actigi konulara cevap yazmayin diye onu kast ettim...hanim efendi begenmiyorda konularimi o daha cok bole entrika kari koca kagavsi falan ole aksiyonlari seviyoru dedikoducu bi tip sanirim hosuna gidiyor birinin mutsuzlugu
ya sanane konu benim isteyen yazar isteyen yazmaz zaten senin yazma demenle biri yazmicaksa yazmayi versin daha iyi...
trendy fırsat bulup dışarı çıkmış eve gelirkende sarhoş olmuşş kocasına bende seni aldattım demişş kocasıda inanmamışş
Bak ergen bacı, ben senin konularına yorum yapmamalarını falan söylemedim kafandan mı uyduruyorsun anlamadım?
Bu konuda cevap yazmayın dedim ama bilmiyorum senin seviyende anlatamadım galiba daha basit dil kullanamıyorum FERİHA BACIIIII
dusun tabi baska ne ise yariyon