- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi puccakanka
-
bizler kusursuzuz demedik diyemeyiz de haşa...
kimseyi de yargılamıyoruz..
ama konu sahibesinin yorumlarından anlamlandıramadığımız bi rahatlık vardı..
yok işte kocam uyandı yok beni onun hakkında konuştuğumu görse naparhadi ben kaçar falan...
yazış tarzından kullandığı smileylere kadar triendy'nin rahatlığı hepimize yansıdı...
biz burda ondan daha çok üzülüp ondan daha çok şoklar yaşadık belki de...
ki biçok kişi ona yardımcı olmak için uğraştı durdu..
ama kendisi resmen 'kendini alaya aldı'
şimdi biz burda bu kadar yorum yapmışız dil dökmüşüz bazı kendini bilmezlerle uğraşmışız falan..
konu sahibide konuyu açmış...
madem sonucu açıklığa kavuşturmıcak niye açtı niye bu kadar insan ona dil döktü...
niye biçok insanı kendi derdine ortak etti. biçok insan burda o adamın yaptığı şeylere maruz kalan kadınların yerine koydu kendini...
pardon ama bilenler solemis kaybolan silinen dosya nasil bulunur diye...sizden senaryo yazmanizi bekledigini hic dusunmuyorum o zaten kendi kendine yaziyordur..sizden istedigi sadece onu dinlemeniz ve aradigini bulmak icin tavsiyelerdi ama bazilariniz yok cok basitliyorsun konuyu yok bilmem ne...ya kadin neler yasiyor kafasi zangir zangir ole kolay degil kendini ifade edebilmek hem kelimeler ne zaman yeterli olmuski...
ben bastan sona kdr okumadim yazilanlari...ama okudugm kisma kdr nasl dosyayi geri alabilir tavsiyeleri disinda kalkip yargilamaniz hosuma gitmedi...o da hata yapabilir dogru yapmadigi seyler olabilir...her neyse sonra kestim zaten okumadim devamnini tutamadim yazdim bende...
"eşime dün itiraf ettirdim çok zor oldu ama,ne kadar inanılır bilmiyorum yardım edin,,dediği şey şu,,çalıştığı yer büyük bi işyeri,mühendisler falan çalışıyo eşimin arkadaşlarıda mühendis çoğu,yaptıkları şey orda çalışan kadınlar var sekreterler falan,onları çekmişler frikiklerini ama,dedim çektilerse çektiler senin telde ne işi var dedim,neden görmeme izin vermeden sildin,eğer bu kadar basit bişey olsaydı yapmazdın bunu dedim,,görmeni istemediğim şeyler var üzülmeni istemiyorum anla dedi,baya zaman geçti bişey dedittiremedim,,gece sabaha karşı hala ayaktayız tabi biz,malesef o çekenlerden biride benim eşimmiiş öyle söyledi,,bunada inanmıyorum,çünkü dedim eğer sen çeksen sen görünmemişsindir ekranda ,,sonuçta bi yalanda uydurup ben değil arkadaşlar çekti falan der izlettirirdin bu kadar saf olma dedim,,ya arkadaşlar ben eşim uyanmadan sistemi geri getireyim,,dün ondan öyle bi intikam aldımki aklınız şaşar,,benim hala şaşıyoo"
...bu konu sahibinin cevabı..eşi yapmamış olsa bile sekreterlerin falan görüntülerinin çekilmesini normal buluyor,basit görüyor..ama daha bitmedi,arkadaşları çekmişse eğer ona ne ki,umursamıyor zaten.ve hala mutlu mesut bir şekilde intikam aldığından bahsediyor..bu yazıyı buraya yazan biri hiç şok olmuş gibi görünüyor mu sizce? hiç ağır bir ifade,kızgınlık,beklemediği iğrenç bir hareket karşısında dumur olma gibi bi tavrı var mı? hala intikam almaktan bahsediyor.lütfen şu yazının içeriğine iiy bakın..en kötüsü de konu sahibine göre bu görüntüleirn çekilmesi eşinin gizlemesini gerekitrmeyecek kadar basit birşey!
Sen onlarca sayfayı okudun mu teker teker? Bizim orada derler ki büyükler, "yırtık dondan çıkar gibi çıkma ortaya"
Sen nereden çıktın anlamadım ben..
Konu sahibi buraya konuyu açmışsa senin keyfine göre yorum yapacak değilim kusura bakma..
Konu sahibi tanıdığın mı? Cidden çok merak ettim???
Arkadaşlar hiç cevap bile yazmayın. Profiline ve açtığı konulara şöyle bir baktım da, ona cevap yazdığımız zamana bile yazık valla
intikamı neymiş diye merak ettim etmez olaydım..bu nasıl bir ilişki yumağı gerçekten şok içerisindeyim.biz evliliği yanlış yaşıyoruz galiba,doğrusu bu mu acaba?şüphe duymaya başaldım artık.ya da olanalrı ben yanlış anlıyorum.oofff kafam allak bullak oldu.
Bacım ne yapmış yaa intikam olarak arıyorum arıyorum bulamadım:44:
belkide uygulamistir...solemek istediginde soler zaten...siz elinizden geleni yapmisisniz bundan sonrasi daha cok merak gibi sanki sizin yaptiginiz empati dgeil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?