Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Eşim beyin kanaması geçirdi uyanmıyor böyle kötü tecrübe yaşayanların bilgisine ihtiyacım var

Nurumnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
432
652
36
Eşim 44 yaşında 7 aralıkta yüksek tansiyon nedeniyle beyin kanaması geçirdi ameliyata alındı sağ tarafta temporal lobta 72 mm çapında büyük bir kanama olduğu söylendi doktor herseye hazırlıklı olun dedi kafatası açık bıraktılar kanamayı boşaltmakiçin çok şükür kanama durduruldu ameliyat iyi geçti gel görün ki sonrasında tansiyon düşmüyordu hep kanama riski vardı ve uyutuyorlardı 9. Günün sonunda tansiyonu kontrol altına aldılar ve artık uyutmuyorlar bu seferde uzun süre verilen ağır ilaçlar ve cihazlardan dolayı enfeksiyon oluştu karaciğer böbrek değerleri yükseldi ağır antibiyotikler veriliyor diyalize bağlı şuan entübe durumda konuştuğumda ve kızımızın sesini hergün dinlettiğimde hep kirpiklerini oynatıyor azıcık gözleri açık ama başka tepki yok doktorlar durum kötü diyor 2 yaşında kızımız var ve hergün babasını soruyor gece ağlayarak uyanıyor sabah baba diye ağlayarak kalkıyor sürekli birseyler uyduruyorum telefonu alıp baba alo anne diyor perişan durumdayım ayrıca işlerimiz hersey benim üzerime kaldı hayatım Allah bullak oldu eşimin güçlü olduğunu biliyorum ama çok korkuyorum birsey olacak diye 18 gün oldu doktorlar gün geçtikçe sanki hiç şansı kalmıyor gibi konuşuyorlar ama eşime baktığımda sadece uyuyor hiçbirseyi yok kalkıp kendine gelecek gibi hissediyorum yalvarıyorum bu konuda bilgisi olan var mı tutunacak bir umut ışığı arıyorum kızım daha çok küçük babasızlıgı ona nasıl anlatırım boşluğunu nasıl doldurabilirim düşünmek bile beni öldürüyor

Allah evladına bağışlasın inşaAllah. Tahmidiye duası okuyın sürekli ve şifa kurbanı kestirin. İnşaAllah uyanır.

İnşallah mucize yaşarsınız. Allah şifa versin…

Allahım eşinizi size evladına bağışlasın. Çok sağlıklı bir şekilde uyansın tamamen iyileşsin. Siz onun şifası için bol sadaka verin. Eğer müslümansanız hatim falan yapan insanlar var hatim indirin şifası için. Allahtan ümit kesilmez.
Her zaman tansiyonu yüksek miydi yoksa birden mi yükseld? Nasıl oldu?

İnanın yüzlerce insan hepimiz okuyoruz Kabe’de bile okutuldu Allah razı olsun hepsinden.yüksek tansiyon problemimiz vardı ama eşim son zamanlarda ilaçlarını kullanmıyordu

Allah evladına bağışlasın inşaAllah. Tahmidiye duası okuyın sürekli ve şifa kurbanı kestirin. İnşaAllah uyanır.
Mutlaka okuyacağım iyileşsin diye adak adamıştı dediğimiz gibi öncesinde yapacağım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…