- 8 Nisan 2024
- 22
- -54
- 1
- 29
- Konu Sahibi hayalkirikligii95
Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benim işte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..